Το 7ο μυστηριώδες σημείο της Ρωσικής επιστράτευσης, ανοίγει τις ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ;;;

Το 7ο μυστηριώδες σημείο της Ρωσικής επιστράτευσης, ανοίγει τις ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ;;;

22 Σεπτεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:859
Μοίρασέ το

 

Κόλπο γκρόσο Β.Πούτιν με το Διάταγμα επιστράτευσης: Στα όπλα πάνω από 1 εκατομμύριο έφεδροι- Πλημμυρίζουν τα κέντρα στρατολόγησης

Μοιράζουν χάπια ιωδίου στην Πολωνία – Φόβοι για πυρηνικό πλήγμα

Όλα δείχνουν πως η ανθρωπότητα βαίνει στο σημείο ΜΗΔΕΝ…

Κανείς και τίποτα δεν αποκλείει την χρήση πυρηνικών όπλων…

Ας είμαστε προετοιμασμένοι… οι επόμενες είκοσι με είκοσι πέντε μέρες, θα δείξουν που οδηγείται η ανθρωπότητα…

Και μην ξεχνάτε, πως δεν είναι μόνον τα γεγονότα στην Ρωσία και η επιστράτευση του Πούτιν…

Είναι και τα γεγονότα στο Ισραήλ και ο τρίτος ναός, που δεν γνωρίζουμε εμείς οι λαοί που θα οδηγήσουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Καλού κακού, προμηθευτείτε χάπια ιωδίου από τα φαρμακεία, πριν εξαντληθούν…

Πολωνία: Προληπτικά μέτρα για τυχόν πυρηνικό ατύχημα – Μοιράζουν χάπια ιωδίου

Ταυτόχρονα, η Πολωνία μοιράζει χάπια ιωδίου στις περιφερειακές πυροσβεστικές υπηρεσίες για να δοθούν στους ανθρώπους σε περίπτωση ραδιενεργού έκθεσης.

Αυτά τα μέτρα παίρνονται λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας για τις μάχες γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Ουκρανίας στη Ζαπορίζια αλλά και λόγω των ρωσικών απειλών για χρήση πυρηνικών όπλων για την προστασία του Ντονμπάς και των γύρω περιοχών.

Οι βομβαρδισμοί στη Ζαπορίζια – του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού της Ευρώπης – έχουν προκαλέσει ζημιές σε κτίρια κοντά στους έξι αντιδραστήρες του και έχουν κόψει καλώδια τροφοδοσίας, με κίνδυνο να προκληθεί πυρηνική καταστροφή που θα επηρέαζε τις γειτονικές χώρες

 

Τι δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών

 

«Μετά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης για μάχες κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια αποφασίσαμε εκ των προτέρων να λάβουμε προστατευτικά μέτρα για τη διανομή ιωδίου», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Μπλαζέι Πομπόζι στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Zet.

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες ότι πρόκειται για συνήθεις, προληπτικές ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία μας σε περίπτωση μιας κατάστασης, η οποία ελπίζω ότι δεν θα συμβεί», πρόσθεσε.

Το ιώδιο θεωρείται ένας τρόπος προστασίας του οργανισμού από καταστάσεις όπως ο καρκίνος του θυρεοειδούς σε περίπτωση ραδιενεργού έκθεσης.

 

Πηγή

Προβολές : 859


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα