Το 73,9% των αυτοψιών μετά τον εμβολιασμό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA για covid19 ευθύνονται άμεσα για τον θάνατο. 45 μελέτες σε 325 περιπτώσεις.

Το 73,9% των αυτοψιών μετά τον εμβολιασμό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA για covid19 ευθύνονται άμεσα για τον θάνατο. 45 μελέτες σε 325 περιπτώσεις.

7 Ιουλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:446
Μοίρασέ το

 

Φανταστείτε το σκάνδαλο! 45 μελέτες σε 325 περιπτώσεις, δεν είναι πλέον σύμπτωση

 

 

 

Στην Ελλάδα, θα περιμέναμε τουλάχιστον από τους υγειονομικούς που ήταν σε αναστολή, μια ανάλογη έρευνα…

 

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ…

 

Λυπάμαι που αποδεικνύεται αφενός μεν πως δεν υπάρχει, αφετέρου πως επιστρέφοντας στις εργασίες τους, δεν είπαν λέξη, για τους δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ΞΑΦΝΙΚΙΤΗΔΕΣ, ούτε για τις παρενέργειες, ούτε για την αύξηση των τροχαίων, ούτε για την αύξηση των αυτοκτονιών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το 73,9% των αυτοψιών μετά τον εμβολιασμό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι ενέσεις mRNA covid ευθύνονται άμεσα για τον θάνατο, πληροφορίες που έχουν ήδη λογοκριθεί!

45 μελέτες σε 325 περιπτώσεις, δεν είναι πλέον τυχαίο!

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι 17.540 θάνατοι έχουν αναφερθεί ως συνδεδεμένοι με εμβόλια κατά του Covid μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη φαρμακοεπαγρύπνηση VEARS.

Όλοι οι θάνατοι δεν έχουν αναφερθεί μακριά από αυτό, αλλά τα μέσα ενημέρωσης επαναλαμβάνουν ότι, στην πραγματικότητα, το εμβόλιο δεν έχει καμία σχέση με αυτό…..

Μόνο οι αυτοψίες μπορούν να πουν την αλήθεια, αλλά στη Γαλλία είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να αποκτηθούν μετά από έναν θάνατο μετά τον εμβολιασμό. Επιπλέον, πολλοί δεν κάνουν τη σύνδεση..

Από τις 325 αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο, το 73,9% κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ενέσεις RNA ήταν υπεύθυνες.

Οι Hulscher et al δημοσίευσαν τη μεγαλύτερη συσσώρευση ευρημάτων αυτοψίας σε θανάτους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Από ένα σύνολο 325 περιπτώσεων, μια ανεξάρτητη επισκόπηση βρήκε ότι το εμβόλιο για τον COVID-19 είναι η αιτία θανάτου στο 73,9%. Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, το καρδιαγγειακό σύστημα ήταν η μόνη θανατηφόρα οργανική βλάβη στο σώμα.

Φανταστείτε το σκάνδαλο!45 μελέτες σε 325 περιπτώσεις, δεν είναι πλέον σύμπτωση

Ακολουθεί η λίστα με τις αυτοψίες που κατεβάστηκαν στο τέλος του πρωινού πριν από τη διαγραφή της

Κατεβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο…

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4496137

Μια σύνθεση των μελετών των διαφόρων αυτοψιών επρόκειτο να δημοσιευθεί από το Lancet, υπογράφηκε από

Νίκολας Χάλσερ
Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν στο Ann Arbor – Σχολή Δημόσιας Υγείας

Paul E. Alexander
Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής – Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών

Η ανακοίνωση της δημοσίευσης λογοκρίθηκε

Αλλά οι 45 μελέτες είναι online σε διαφορετικά περιοδικά, είναι στο pdf

 

Μια μόνο μελέτη στη Γαλλία

Τα μεταθανάτια αντισώματα PF4 επιβεβαιώνουν μια σπάνια περίπτωση θρομβωτικού συνδρόμου θρομβοπενίας που σχετίζεται με τον αντι-COVID εμβολιασμό ChAdOx1 nCoV-19

International Journal of Legal Medicine volume 

Alunni V, Bernardi C, Chevalier N, Cabusat C, Quatrehomme G, Torrents J,
Biglia E, Gaillard Y, Drici MD. Τα μεταθανάτια αντισώματα PF4 επιβεβαίωσαν μια σπάνια
περίπτωση συνδρόμου θρομβοπενίας θρόμβωσης που σχετίζεται με ChAdOx1
nCoV-19 αντι-COVID εμβολιασμός. Int J Legal Med. Μάρτιος 2023, 137(2)

Η έκθεση αυτοψίας μας ενός ασθενούς που έλαβε το εμβόλιο Vaxevria® παρείχε τα κλασικά χαρακτηριστικά του TTTS, όπως περιγράφηκε προηγουμένως [14, 28], αλλά συσχετίστηκαν με θετικά επίπεδα αντισωμάτων PF4 που βρέθηκαν στο μεταθανάτιο αίμα.

Στην επιστημονική βιβλιογραφία σπάνια βρίσκονται συγκρίσιμα μεταθανάτια αποτελέσματα.

Η αυτοψία είναι απαραίτητη για να διαπιστωθεί μια αιτιώδης σχέση μεταξύ της χορήγησης του εμβολίου και του θανάτου.

Είναι δύσκολο να γίνει διάγνωση για όλα τα άτομα που βρέθηκαν νεκρά χωρίς προφανή αιτία που δεν έχουν νοσηλευτεί με πληροφοριακά δεδομένα.

Είναι σημαντικό να εδραιωθεί μια αιτιώδης σύνδεση μεταξύ του εμβολιασμού και του θανατηφόρου TTTS, για περιπτώσεις που παρουσιάζουν σημεία που υποδηλώνουν αυτή τη διάγνωση.

Το επίπεδο αντισώματος PF4 ενδιαφέρει τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες για τη διάγνωση ή την επιβεβαίωση του TTTS μετά τον θάνατο, καθώς η σειρά ελέγχου μας δεν ανέκτησε ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

https://researchgate.net/publication/370066677_Pourquoi_demander_une_autopsie_apres_le_deces_d%27une_personne_vaccinee_avec_un_vaccin_a_ARN_messager_anti-COVID-19_Quels_examens_reclamer_afin_d%27etablir_le_lien_de_causalite_entre_l%27injection_et_le_dec… https://nouveau-monde.ca/pourquoi-demander-une-autopsie-apres-le-deces-dune-personne-vaccinee-avec-un-vaccin-a-arn-messager-anti-covid-19/…

 

 

researchgate.net

(PDF) Γιατί να ζητήσετε αυτοψία μετά τον θάνατο ενός ατόμου που εμβολιάστηκε με «εμβόλιο» στο…

PDF | Ποιες εξετάσεις αυτοψίας θα πρέπει να ζητηθούν σε περίπτωση που υπάρχει υποψία ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 προκάλεσε το θάνατο; Το παρακάτω έγγραφο συνεχίζει… | Βρείτε, διαβάστε ένα

 

@CStrateges

Ηνωμένο Βασίλειο:περισσότεροι από 500 καρδιακοί θάνατοι καταγράφονται την εβδομάδα! Αυτή η ανησυχητική κατάσταση οδήγησε τους ειδικούς να αποκαλούν την κατάσταση «κρίση φροντίδας της καρδιάς και του εγκεφαλικού». Αλλά ποιος θα τολμήσει να μιλήσει για τις δευτερεύουσες επιπτώσεις του Εμβολίου COVID19;

To VIDEO είναι από διαμαρτυρία έξω από την Βundestag με φωτογραφίες θυμάτων και ανθρώπων που υπέστησαν βλάβες από το εμβόλιο κατά Covid.

 


το άρθρο είναι από ανάρτηση Γάλλου πολιτικού τ. Γερουσιαστή του Yves Pozzo di Borgo
Γερουσιαστής (2004-2017) Σύμβουλος Paris7e (1998-2020) πρώην IGAENR πρώην COE OSCE UIP ex-Af European Commissions AE Défense ex-Administrator Tour Eiffel (2001-2020) και προέρχεται από το pgibertie.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 446


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα