Το CDC θα εφαρμόσει “Διεθνή Ταξινόμηση Κωδίκων Νοσημάτων” για τον στιγματισμό των ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!!!

Το CDC θα εφαρμόσει “Διεθνή Ταξινόμηση Κωδίκων Νοσημάτων” για τον στιγματισμό των ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!!!

30 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:653
Μοίρασέ το

 

Δεδομένων των δύο και πλέον ετών μαζικής κυβερνητικής προπαγάνδας για τα εμβόλια, για τον COVID-19, για την πρώιμη θεραπεία του COVID-19 και την κυβερνητική συμπαιγνία με εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την καταστολή έγκυρων ιατρικών και επιστημονικών απόψεων και δεδομένων, Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείξουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση σε τόσο ευαίσθητα, στιγματιστικά δεδομένα.

 

 

 

 

Παρακαλώ, μην θεωρήσετε αυτά τα δεδομένα της ανάρτησης, πως αφορούν μόνον τις ΗΠΑ…

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Το CDC θα εφαρμόσει “Διεθνή Ταξινόμηση Κωδίκων Νοσημάτων” για τον στιγματισμό των ανεμβολίαστων.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) κωδικοποίησαν πρόσφατα τους κωδικούς Διεθνούς Ταξινόμησης Νόσων (ICD) για την κατάσταση εμβολιασμού COVID-19, κυρίως των μη εμβολιασμένων.

Οι κωδικοί ICD χρησιμοποιούνται εκτενώς σε ιατρικά αρχεία, δεδομένα ιατρικής ασφάλισης, έρευνες για την υγεία, για την ακριβή ταξινόμηση των ασθενειών καθώς και των τραυματισμών απο παρενέργειες φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, τοξικές χημικές ουσίες κ.λπ.

 

Η κωδικοποίηση έχει οριστεί να τεθεί σε ισχύ την 1η Απριλίου.

 

Όπως περιγράφεται από τον Δρ Robert Malone , «Το σύστημα ταξινόμησης ICD διοικείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και όχι από την κυβέρνηση των ΗΠΑ».

Οι κωδικοί ICD κατάστασης εμβολίου αναπτύχθηκαν από τα Κέντρα Medicare και Medicaid των ΗΠΑ πριν από περίπου εννέα μήνες και το CDC τους εφαρμόζει.

Το σχήμα κωδικοποίησης, Z28.xxx, περιλαμβάνει τόσο την κατάσταση εμβολιασμού όσο και πιθανούς λόγους για την κατάσταση. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει κωδικός για «πλήρως εμβολιασμένους», μόνο για διάφορες καταστάσεις «μη εμβολιασμένων».

  • Ο κωδικός Z28.0 σημαίνει «η ανοσοποίηση δεν πραγματοποιήθηκε (δηλαδή το εμβόλιο) λόγω αντένδειξης». Z28.1 σημαίνει η “ανοσοποίηση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απόφασης του ασθενούς ή λόγους πεποιθήσεων”.
  • Z28.2 σημαίνει “η ανοσοποίηση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απόφασης του ασθενούς ή για άλλο απροσδιόριστο λόγο.”
  • Το Z28.8 σημαίνει “ανοσοποίηση που δεν πραγματοποιήθηκε για άλλο λόγο” που λόγω του κωδικού Z28.2 πρέπει να αναφέρεται σε λόγους που δεν μπορούν να αποδοθούν σε αποφάσεις ασθενών.
  • Τέλος, το Z28.39 σημαίνει «άλλη κατάσταση υποανοσοποίησης», συμπεριλαμβανομένης της «Κατάστασης παραβατικής ανοσοποίησης» και της «Κατάστασης προγράμματος εμβολιασμού που έχει λήξει».

Ωστόσο, προκύπτει μια πιθανή αντίφαση επειδή ο κωδικός Z28.310 σημαίνει “μη εμβολιασμένος για COVID-19”. Για να γίνει αυτό, οι κωδικοί Z28 της προηγούμενης παραγράφου πρέπει να αναφέρονται σε εμβόλια διαφορετικά από το COVID-19.

Ο μόνος άλλος κωδικός COVID-19 είναι Z28.311 που σημαίνει “μερικώς εμβολιασμένος για τον COVID-19”, όπου το “μερικό” αναφέρεται στον ορισμό του CDC για “πλήρως εμβολιασμένος” τη στιγμή που ο ασθενής επισκέπτεται τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης που καταγράφει τον εμβολιασμό.

 

Είναι προφανές ότι οι λεπτομέρειες των λόγων για τις επιλογές των ασθενών για την κατάσταση του εμβολίου δεν προσδιορίζονται στους κωδικούς για τα εμβόλια COVID-19, αλλά το CDC έχει περίπου δύο μήνες για να το διορθώσει.

Δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένοι κωδικοί για «άρνηση αποκάλυψης κατάστασης εμβολιασμού COVID-19» ή «άγνωστη κατάσταση εμβολιασμού COVID-19», αλλά αυτοί οι κωδικοί είναι πιθανό να προστεθούν κάποια στιγμή.

 

Ποια είναι η χρήση για την οποία έχουν προγραμματιστεί αυτές οι πληροφορίες;

 

Υπάρχει ασφαλώς μια λογική δημόσιας υγείας για τους φορείς να μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση του πληθυσμού εμβολιασμού. Οι προσωπικές πληροφορίες υγείας αναλύονται τακτικά από φορείς δημόσιας υγείας, ασφαλιστικές εταιρείες και ερευνητές υγείας.

Οι αναγνωρίσιμες πληροφορίες καταγράφονται στις βάσεις δεδομένων, ωστόσο η HIPAA και άλλοι νόμοι προστατεύουν αυστηρά τις προσωπικές πληροφορίες υγείας και ρυθμίζουν υπο όρους πώς αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναλύσεις.

Θεωρητικά, η κατάσταση εμβολιασμού δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Τα ιατρικά αρχεία γνωρίζουν ήδη την ηλικία, το φύλο και τη φυλή σας, τον τόπο διαμονής σας, την παχυσαρκία, τον διαβήτη, το κάπνισμα και τη χρήση αλκοόλ και την κατάστασή σας HIV.

Φανταστείτε, ωστόσο, ότι μια μέρα, κυβερνητικοί πράκτορες χτυπούν την πόρτα σας στις 6 το πρωί, λέγοντάς σας ότι πρέπει να παίρνετε φάρμακα για τη διακοπή του καπνίσματος, υπό την τιμωρία της αναγκαστικής διαμονής σε ένα «ξενοδοχείο διακοπής καπνίσματος».

Τα φάρμακα έχουν ενσωματωμένους πομπούς που ενεργοποιούνται όταν εκτίθενται σε οξύ του στομάχου, επομένως η λήψη τους καταγράφεται.

Εξάλλου, 500.000 Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα και η ιατρική περίθαλψή τους στο τέλος της ζωής τους είναι μια δαπάνη για την οποία η κυβέρνηση δεν θέλει πλέον να πληρώσει.

 

Αλλά το COVID-19 και ο εμβολιασμός είναι διαφορετικά.

 

Τα εμβόλια για τον COVID-19 και οι ενισχυτές τους δημιουργήθηκαν με εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης ή πρωτόκολλα EUA και δεν διαθέτουν πλήρη άδεια. Οι εκδόσεις της Εφαρμογής Άδειας Χρήσης Biologics , π.χ. Comirnaty, δεν είναι γενικά διαθέσιμες στις ΗΠΑ

Αυτό το μυστήριο αδειοδότησης δεν πέρασε απαρατήρητο από το αμερικανικό κοινό και ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων βρίσκει τα εμβόλια αμφιλεγόμενα.

Πολλοί άνθρωποι έχουν δει εμβολιασμένους φίλους και συγγενείς τους να παθαίνουν COVID-19, περισσότερες φορές και σε βαριά μορφή. Πολλοί έχουν δει επίσης φίλους και συγγενείς να βλάπτονται από τα εμβόλια , και οι περισσότεροι γνωρίζουν τους αδιάκοπους καθημερινούς θανάτους υγιών αθλητών , θανάτους που συζητούνται ως προκληθέντες από «άλλη αιτία».

Και, οι άνθρωποι βομβαρδίζονται με καθημερινές αφηγήσεις για δύο σταθερά χρόνια ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά» και ότι πρέπει να λαμβάνονται και οι μη εμβολιασμένοι δαιμονοποιούνται ότι κάνουν ζημιά στην κοινωνία και πρέπει να αποφευχθούν.

Δεδομένων των δύο και πλέον ετών μαζικής κυβερνητικής προπαγάνδας για τα εμβόλια, για τον COVID-19, για την πρώιμη θεραπεία του COVID-19 και την κυβερνητική συμπαιγνία με εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την καταστολή έγκυρων ιατρικών και επιστημονικών απόψεων και δεδομένων, Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείξουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση σε τόσο ευαίσθητα, στιγματιστικά δεδομένα.

Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση δεν θα δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες κατάστασης σε ασφαλιστικές εταιρείες ή άλλες εταιρείες που έχουν μεγάλες συναλλαγές με το κοινό.

Περαιτέρω, δεν υπάρχει καμία προσφυγή εάν η κυβέρνηση δημοσιοποιήσει πραγματικά τέτοια εμπιστευτικά δεδομένα.

Έτσι, τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τέτοιες εταιρείες να περιορίσουν τις δραστηριότητες με βάση τα στιγματισμένα δεδομένα. 

Για παράδειγμα, τα δημόσια ταξίδια θα μπορούσαν να αποκλειστούν.

Τραπεζικοί λογαριασμοί θα μπορούσαν να παγώσουν και οι ανεμβολίαστοι να αποκλειστούν απο την αγορά.

 

Η ελεύθερη αναζήτηση κατοχυρώνεται στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας μας. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρεμβαίνει νομίμως στις κανονικές συναλλαγές της καθημερινής μας ζωής. Αλλά οι ιδιωτικές εταιρείες που εργάζονται κατ’ εντολή της κυβέρνησης, με πληροφορίες προσωπικής κατάστασης που παρέχονται από την κυβέρνηση, θα μπορούσαν κάλλιστα να το κάνουν.

Όπως φαίνεται από τα έγγραφα του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας, εκατοντάδες κυβερνητικοί υπάλληλοι πέρασαν τα χρόνια της πανδημίας, ακριβώς με αυτήν την αντισυνταγματική συμπεριφορά για να πείσουν τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να καταστείλουν την ελευθερία του λόγου.

Επιπλέον, δεν υπάρχει πλέον κανένα λογικό κυβερνητικό ενδιαφέρον για την κατάρτιση του καθεστώτος εμβολιασμού. Σε μια εποχή που ο εμβολιασμός θεωρήθηκε γενικά (λανθασμένα) ότι μειώνει τη μετάδοση του COVID-19 σε ολόκληρο τον πληθυσμό, μπορεί να υπήρχε λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, στις 11 Αυγούστου 2022, το CDC δήλωσε δημόσια ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν λειτουργούν ως μέτρο δημόσιας υγείας για τον έλεγχο της μετάδοσης του ιού.

Το γεγονός ότι ένα τέτοιο όφελος είναι «παροδικό» και μειώνεται σε σημείο να φτάνει σε αρνητικά επίπεδα για έναν εμβολιασμένο, σημαίνει ότι οι εντολές εμβολίων είναι άκυρες.

Δεύτερον, η πολιτική καθοδήγηση του CDC της 11ης Αυγούστου δεν κάνει διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων με κανέναν τρόπο για καμία πολιτική. Επομένως, δεν υπάρχει επιτακτικός σκοπός της κυβέρνησης να ορίσει τους ανθρώπους ως εμβολιασμένους ή μη.

Θα ήταν σαν να συγκεντρώνει η κυβέρνηση προσωπικές πληροφορίες για το χρώμα των μαλλιών, εκτός από το ότι το χρώμα των μαλλιών δεν στιγματίζει και το καθεστώς εμβολιασμού είναι εξαιρετικά στιγματιστικό.

Η ίδια η κυβέρνηση —μέσω του CDC— έχει καθορίσει ότι το καθεστώς εμβολιασμού δεν έχει κανένα απολύτως όφελος. Επομένως, δεν μπορεί να υπάρχει επιτακτικό συμφέρον για την κυβέρνηση να συλλέξει δια της βίας αυτές τις πληροφορίες ενάντια στις επιθυμίες του πληθυσμού, ακόμη κι αν δεν ήταν αντισυνταγματικές.

Πολύ περισσότερο αφού η κυβέρνηση πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια δημοσίως δαιμονοποιώντας τους μη εμβολιασμένους για τις ορθολογικές και νόμιμες προσωπικές τους επιλογές υγείας.

Αρχικά δημοσιεύτηκε από το Brownstone Institute . 

 

 

Πηγή

Προβολές : 653


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα