«Το COVID-19 είναι ένα σχεδιασμένο βιοόπλο με τοξική δομή», λέει ο απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού, και εξηγεί τους δεσμούς Κίνας και Ντάρπα των ΗΠΑ

«Το COVID-19 είναι ένα σχεδιασμένο βιοόπλο με τοξική δομή», λέει ο απόστρατος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού, και εξηγεί τους δεσμούς Κίνας και Ντάρπα των ΗΠΑ

14 Ιουνίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:490
Μοίρασέ το

 

Ο Λόρενς Σελίν είπε: Η αφήγηση ότι η πανδημία του COVID-19 ήταν το αποτέλεσμα μιας φυσικώς εμφανιζόμενης επιδημίας ασθένειας και δεν ήταν ποτέ επιστημονικά βιώσιμο συμπέρασμα.

Στο εξώφυλλο ο Lawrence Sellin and the SARS-Cov-2 δημιούργησε ο άνθρωπος σε μια υπόθεση μεταξύ της Κίνας και της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ

Εισαγωγή Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Lawrence Sellin, Ph.D. είναι συνταξιούχος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στο Ιατρικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων του Στρατού των ΗΠΑ (USAMRIID) και διεξήγαγε βασική και κλινική έρευνα στη φαρμακευτική βιομηχανία. Το USAMRIID είναι το κύριο αμερικανικό κέντρο έρευνας για τα αντίμετρα που πρέπει να ληφθούν σε περίπτωση βιολογικού πολέμου. Βρίσκεται στο Fort Detrick, μια στρατιωτική ιατρική εγκατάσταση στην πολιτεία του Μέριλαντ.

Το Gospa News μίλησε σχετικά με την ευκαιρία της έρευνας WuhanGates 7 σε όλα τα εργαστήρια που ελέγχονται από το Υπουργείο Άμυνας (Πεντάγωνο) ή το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) χάρη στην επίβλεψη του διευθυντή του NIAID (Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίες και μολυσματικές ασθένειες), Anthony Fauci, σύμβουλος του Λευκού Οίκου για την έκτακτη ανάγκη Covid.

Ο Sellin, επομένως, έχει εξαιρετικά ειδική τεχνογνωσία στον τομέα των βιολογικών όπλων, αλλά ήταν επίσης βετεράνος του Αφγανιστάν, του Ιράκ και της Δυτικής Αφρικής και εκπαιδεύτηκε στα αραβικά και τα κουρδικά. Είναι βετεράνος του Αφγανιστάν, του Ιράκ και της Δυτικής Αφρικής και έχει εκπαιδευτεί στα Αραβικά και τα Κουρδικά.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Vivek Sinha  που δημοσιεύτηκε από τη  New Intervention, ο βετεράνος υποστήριξε τη θεωρία της προέλευσης του εργαστηριακού ιού, όπως έχει ήδη τονιστεί από 45  ρεπορτάζ Gospa News με τίτλο WuhanGates, όπου αποκαλύψαμε την υπόθεση μεταξύ της Κίνας και της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ .

Παρακάτω αναφέραμε ένα απόσπασμα αυτής της συνέντευξης και στη συνέχεια την ανάρτηση του Sellin που δημοσιεύτηκε από το The Gateway Pundit. Μέσα στο άρθρο, υπάρχουν όλοι οι πιο σημαντικοί σύνδεσμοι για τις έρευνες Gospa News.

Ο Λόρενς Σελίν είπε: Η αφήγηση ότι η πανδημία του COVID-19 ήταν το αποτέλεσμα μιας φυσικώς εμφανιζόμενης επιδημίας ασθένειας και δεν ήταν ποτέ επιστημονικά βιώσιμο συμπέρασμα. Το επιχείρημα ήταν ότι ένας πρόδρομος του SAR-CoV-2, του Coronavirus που ευθύνεται για την πανδημία COVID-19 ενώ κυκλοφορούσε σε πληθυσμό νυχτερίδων, μεταλλάχθηκε, αποκτώντας την ικανότητα να μολύνει ανθρώπους.

Στη συνέχεια μεταδόθηκε σε ανθρώπους που είτε επισκέπτονταν είτε εργάζονταν στην αγορά θαλασσινών της Γουχάν, ίσως μέσω ενός ενδιάμεσου ξενιστή ζώων, όπως οι παγκολίνοι, ο φολιδωτός μυρμηγκοφάγος. Ωστόσο, ήταν ήδη γνωστό από τα τέλη Ιανουαρίου 2020, ότι οι αρχικοί ασθενείς που νοσηλεύτηκαν από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου 2019 δεν είχαν επισκεφτεί  την αγορά και οι νυχτερίδες δεν πωλούνταν  εκεί. Έχει επίσης βρεθεί ότι οι παγκολίνοι δεν ήταν τα ενδιάμεσα ζώα ξενιστές.

Η θεωρία ότι η Χονδρική Αγορά Θαλασσινών Χουανάν της Γουχάν ήταν η πρώτη πηγή μετάδοσης του ιού από ζώα-ανθρώπους είναι πλέον εντελώς απαξιωμένη , ακόμη και από τα Κινέζικα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Επιπλέον, η δομή του SAR-CoV-2 είναι διαφορετική κατά κάποιους πολύ σημαντικούς τρόπους από οποιονδήποτε από τους στενούς συγγενείς του Coronavirus που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Μεγάλο μέρος της επιστημονικής έρευνας που σχετίζεται με την προέλευση του SAR-CoV-2 έχει επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο συστατικό της δομής του Coronavirus που ονομάζεται γλυκοπρωτεΐνη ακίδας, η οποία φέρει την ικανότητα του ιού να δεσμεύεται σε ένα ανθρώπινο κύτταρο και να εισχωρεί.

Αν και η επιστημονική συναίνεση λέει ότι ο SARS-CoV-2 προήλθε από νυχτερίδες, το δεσμευτικό συστατικό φαίνεται πιο στενά συνδεδεμένο με τους παγκολίνους, γεγονός που πιθανώς εξηγεί τον αρχικό ισχυρισμό ότι οι παγκολίνοι έδρασαν ως ενδιάμεσος ξενιστής. Υπάρχει μια άλλη δομή στον SARS-CoV-2 που ονομάζεται πολυβασική θέση διάσπασης της φουρίνης και δεν βρίσκεται σε κανέναν από τους στενά συγγενείς κορονοϊούς της νυχτερίδας.

Η πιθανότητα αυτά τα δύο δομικά στοιχεία να εξελιχθούν μαζί στη φύση είναι πολύ μικρή. Αντίθετα, πειράματα που εισάγουν τεχνητά τέτοια συστατικά στους κοροναϊούς έχουν γίνει από καιρό από Κινέζους επιστήμονες .

Δεδομένων των σημαντικών διαφορών μεταξύ της δομής του SAR-CoV-2 και των φυσικώς εξελισσόμενων κορωνοϊών νυχτερίδων, το βάρος της απόδειξης είναι τώρα στην Κίνα για να αποδείξει ότι ήταν μια φυσική εστία.


από Gateway Pundit

Ένα προηγούμενο άρθρο του Gateway Pundit εντόπισε δύο «όπλα καπνίσματος» που υποστηρίζουν το συμπέρασμα ότι ο COVID-19 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. Αρχικά, μια de facto επιστημονική συνταγή για την εργαστηριακή δημιουργία του COVID-19 περιγράφηκε στην αίτηση επιχορήγησης έρευνας του 2018 στην Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DARPA) που υποβλήθηκε από επιστήμονες που συνεργάστηκαν άμεσα με τη «batwoman» Zheng- Li Shi του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν .

Η ερευνητική πρόταση αναφέρει ρητά ότι οι κοροναϊοί των νυχτερίδων, που συλλέγονται στη νότια Κίνα από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, θα απομονωθούν και θα αλληλουχηθούν γενετικά, ιδιαίτερα οι πρωτεΐνες ακίδας, οι οποίες είναι τα συνδετικά στοιχεία που προκαλούν τη μόλυνση.

Προτάθηκε περαιτέρω ότι οι πρωτεΐνες ακίδας που παρουσιάζουν «υψηλό κίνδυνο» για ανθρώπινη μόλυνση θα συνδυάζονται τεχνητά με τη «ραχοκοκαλιά» άλλων κορωνοϊών νυχτερίδων, δημιουργώντας εντελώς νέους και δυνητικά επικίνδυνους κοροναϊούς.

Το δεύτερο όπλο καπνίσματος στην αίτηση επιχορήγησης DARPA ήταν η τεχνητή εισαγωγή θέσεων πολυβασικής διάσπασης φουρίνης, σύντομων αλληλουχιών αμινοξέων, π.χ. προλίνη-αργινίνη-αργινίνη-αλανίνη ή PRRA, που είναι γνωστό ότι αυξάνει τη μολυσματικότητα και τη θνησιμότητα των κοροναϊών.

Το ένζυμο φουρίνη είναι πανταχού παρόν στο ανθρώπινο σώμα και βρίσκεται σε πολλά συστήματα οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων, της καρδιάς, των νεφρών, του εγκεφάλου και των αιμοφόρων αγγείων.

Η αλληλουχία PRRA που βρέθηκε στο COVID-19 δεν υπάρχει σε κανέναν από τους εκατοντάδες στενούς συγγενείς του κορωνοϊού νυχτερίδας από τους οποίους θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί ο COVID-19. Η ερευνητική εφαρμογή DARPA του 2018 πρότεινε την τεχνητή εισαγωγή θέσεων πολυβασικής διάσπασης φουρίνης, όπως το PRRA, σε κορονοϊούς νυχτερίδων χαμηλού κινδύνου και στη συνέχεια να ελεγχθεί η ικανότητα αυτών των ιών που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο να μολύνουν ανθρώπινα κύτταρα.

Αυτή η εφαρμογή τελικά απορρίφθηκε από την DARPA επειδή περιελάμβανε επικίνδυνα πειράματα «αποκτήσεως λειτουργίας» που δημιουργούσαν νέους ιούς που μολύνουν τον άνθρωπο, οι οποίοι έχουν επίσης τη δυνατότητα διπλής χρήσης ως βιοόπλα .

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το τμήμα του γενετικού κώδικα COVID-19 (CGG-CGG) που παράγει το τμήμα «RR» της αλληλουχίας PRRA είναι εξαιρετικά σπάνιο. Τα δύο διαδοχικά κωδικόνια CGG δεν εμφανίζονται πουθενά αλλού στον γενετικό κώδικα του COVID-19, ούτε υπάρχει σε αυτό το πλαίσιο σε οποιοδήποτε στενό κορωνοϊό νυχτερίδας συγγενή του COVID-19. Έτσι, το CGG-CGG είναι ένας μοναδικός δείκτης τόσο ως δείκτης της εργαστηριακής προέλευσής του όσο και ως πιθανός ρόλος του ως σχεδιασμένου χαρακτηριστικού της διαδικασίας της νόσου.

Ως επιβεβαίωση αυτών των παρατηρήσεων, οι ίδιοι συγγραφείς απέδειξαν ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα που στρέφονται κατά του «υπεραντιγόνου» της σταφυλοκοκκικής εντεροτοξίνης Β αναστέλλουν την είσοδο του ιού COVID-19 σε καλλιεργημένα κύτταρα. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι το Τρίτο Στρατιωτικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας έχει κάνει εκτενή έρευνα για το SEB και τα «υπεραντιγόνα», επειδή αυτό το κέντρο έχει εμπλακεί στη δημιουργία του COVID-19 και σχετίζεται με την πρόσφατη « θεραπεία » με μονοκλωνικά αντισώματα που ανακοινώθηκε για το COVID-19.

Επομένως, απαιτείται προσοχή σχετικά με τα υποχρεωτικά εμβόλια mRNA COVID-19, τα οποία ξεκινούν τη σύνθεση πρωτεΐνης ακίδας μέσα στο ανθρώπινο σώμα και μπορεί να αναπαράγουν τις τοξικές δομές που εισάγονται στο COVID-19, δυνητικά να γίνουν αιτιολογικός παράγοντας στη φλεγμονή των οργάνων.

Μια επιστημονική περίληψη που δημοσιεύθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2021, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA: «αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των Τ κυττάρων του καρδιακού μυός και μπορεί να εξηγούν τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό».



ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ΗΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΟΠΛΑ

STATE.GOV – Στις 9 Μαρτίου 2022, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέδωσε μια Επίσημη Δήλωση Τύπου που αντικρούει όλους τους ισχυρισμούς περί βιολογικών και χημικών όπλων της Ρωσίας.

«Το Κρεμλίνο σκόπιμα διαδίδει ξεκάθαρα ψέματα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία διεξάγουν δραστηριότητες χημικών και βιολογικών όπλων στην Ουκρανία. Είδαμε επίσης αξιωματούχους της ΛΔΚ να επαναλαμβάνουν αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας. Αυτή η ρωσική παραπληροφόρηση είναι εντελώς ανοησία και δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία επινοεί τέτοιους ψευδείς ισχυρισμούς εναντίον άλλης χώρας. Επίσης, αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν καταρριφθεί οριστικά και επανειλημμένα εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η Ρωσία επινοεί ψευδείς προφάσεις σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τις δικές της φρικτές ενέργειες στην Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν κατέχουν ούτε λειτουργούν χημικά ή βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, συμμορφώνονται πλήρως με τις υποχρεώσεις τους βάσει της σύμβασης για τα χημικά όπλα και της σύμβασης βιολογικών όπλων και δεν αναπτύσσουν ούτε κατέχουν τέτοια όπλα οπουδήποτε. Η Ρωσία είναι αυτή που έχει ενεργά προγράμματα χημικών και βιολογικών όπλων και παραβιάζει τη Σύμβαση για τα Χημικά Όπλα και τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα.

Τέλος, η Ρωσία έχει ιστορικό να κατηγορεί τη Δύση για τα ίδια εγκλήματα που η ίδια η Ρωσία διαιωνίζει. Αυτές οι τακτικές είναι ένα προφανές τέχνασμα της Ρωσίας για να προσπαθήσει να δικαιολογήσει περαιτέρω προμελετημένες, απρόκλητες και αδικαιολόγητες επιθέσεις στην Ουκρανία. Αναμένουμε πλήρως από τη Ρωσία να συνεχίσει να διπλασιάζει τέτοιου είδους ισχυρισμούς με περαιτέρω αβάσιμους ισχυρισμούς».

Διαβάστε την πλήρη επίσημη δήλωση εδώ στο « State.gov – Οι ισχυρισμοί του Κρεμλίνου για εργαστήρια χημικών και βιολογικών όπλων στην Ουκρανία

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 490


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα