Το edolio5 είχε γράψει 15 μέρες πριν ότι δεν θα δημοσιευτεί η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες! Ποια “οικογένεια” που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια “κρατάει” το Μαξίμου; Τα 2 προφητικά ρεπορτάζ μας που έδειχναν τι ερχόταν.

Το edolio5 είχε γράψει 15 μέρες πριν ότι δεν θα δημοσιευτεί η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες! Ποια “οικογένεια” που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια “κρατάει” το Μαξίμου; Τα 2 προφητικά ρεπορτάζ μας που έδειχναν τι ερχόταν.

21 Ιουλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,243
Μοίρασέ το

 

Οι εκλεκτοί φίλοι της κυβέρνησης κατάφεραν και κέρδισαν… την νομιμότητα!

 

 

 

Οι εκλεκτοί φραγκάτοι φίλοι όχι μόνον της κυβέρνησης, αλλά και όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΑΔΕ…

Μήπως τους χαρτζιλικώνουν και … ξεγλυστρούν;;;

Κι εσύ λαέ ραγιά, τρέξε να πληρώσεις φόρους και να στερηθείς ακόμα και το φαγητό σου…

Εσένα, αν χρωστάς, θα βγάλουν το σπίτι σου σε πλειστηριασμό… στους φραγκάτους φίλους τους όμως, βάζουν πλάτες…

Βλέπεις, από σένα θέλουν να πάρουν και την τελευταία μπουκιά… από τους μεγαλοοφειλέτες, παίρνουν …μπαξίσια…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όταν και εάν μάθεις να λειτουργείς ως ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, και όχι ως ΡΑΓΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ… μέχρι να το μάθεις όμως, πρέπει να φας πολλά χαστούκια ακόμα…


Του Άρη Σπίνου

Σας είχαμε ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να δημοσιευτεί η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου παρά τα όσα έλεγε η κυβέρνηση ότι από μέρα σε μέρα θα δοθεί η λίστα στην δημοσιότητα.

Οι εκλεκτοί φίλοι της κυβέρνησης κατάφεραν και κέρδισαν… την νομιμότητα!

Τα λόγια είναι φτώχια.
Για πρώτη φορά έγινε αυτό.
Τι άλλο χρειάζεται να πούμε για να καταλάβουν άπαντες ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο.

Η λίστα θα δοθεί με το νέο έτος και βλέπουμε! 


Σχετικά ρεπορτάζ:

Διαπλοκή – κυβέρνηση 1 – 0! Έχει “παγώσει” η λίστα της ΑΑΔΕ με τους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ. “Έχει μπλοκάρει ο server” λένε οι υπεύθυνοι… εδώ και 4 μέρες!

Ούτε άχνα από τα “μπουκωμένα” ΜΜΕ για τους μεγαλύτερους οφειλέτες του Ελληνικού δημοσίου… εν ζωή! 1,2 δις τα χρέη της οικογένειας Μαρινόπουλου που ζουν και βασιλεύουν με αμύθητη “κρυμμένη” περιουσία! Πότε θα εισπραχθούν ; Ποιος τους καλύπτει ; Γιατί το υπουργείο οικονομικών δεν δίνει επίσημα τα ονόματα τους στην δημοσιότητα;

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,243


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα