Το FBI προειδοποιεί για μια νέα σέκτα παιδοφιλική και σατανιστική που στοχεύει παιδιά στο διαδίκτυο.

Το FBI προειδοποιεί για μια νέα σέκτα παιδοφιλική και σατανιστική που στοχεύει παιδιά στο διαδίκτυο.

4 Οκτωβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:426
Μοίρασέ το

 

 

 

Είναι παρακλάδι του Τάγματος των Εννέα Γωνιών (O9A) που είναι σατανιστική ναζιστική παραφυάδα!

 

Οι ομάδες ελέγχουν τα θύματά τους μέσω ακραίου φόβου και πολλά μέλη έχουν τελικό στόχο να αναγκάσουν τους ανήλικους που εκβιάζουν να αυτοκτονήσουν σε ζωντανή μετάδοση για τη δική τους ψυχαγωγία ή τη δική τους αίσθηση φήμης.

 

 

 

 

Δεν σας κάνει εντύπωση πως τέτοιες σατανικές σέχτες, έχουν αφετηρία τον ΝΑΖΙΣΜΟ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το FBI προειδοποιεί για μια νέα σέκτα παιδοφιλική και σατανιστική που στοχεύει παιδιά στο διαδίκτυο.

 

Είναι παρακλάδι του Τάγματος των Εννέα Γωνιών (O9A) που είναι σατανιστική ναζιστική παραφυάδα!

 

Το FBI εξέδωσε μια προειδοποίηση σχετικά με μια νέα σέκτα παιδοφιλική και σατανιστική εκβιαστών που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και στοχεύει παιδιά στο διαδίκτυο.

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών εξέδωσε μια προειδοποίηση σχετικά με μια παιδόφιλη, σατανιστική λατρεία εκβιαστών που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και στοχεύει παιδιά στο Διαδίκτυο.
Η λατρεία χρησιμοποιεί πλατφόρμες όπως Roblox, Discord, Twitch, Soundcloud και Telegram για να βρει νέα θύματα.

Το FBI ανέφερε στη δημόσια ανακοίνωσή του ότι η λατρεία χρησιμοποιεί πολλά ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των 676, 764, CVLT, Court, Kaskar, Harm Nation, Leak Society και H3ll, αλλά «εξελίσσεται συνεχώς και σχηματίζει υποομάδες με διαφορετικά ονόματα».

«Για να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλειονότητα αυτών των ομάδων, τα υποψήφια μέλη πρέπει να μεταδίδουν ζωντανά ή να ανεβάζουν βίντεο που απεικονίζουν τα ανήλικα θύματά τους να βλάπτουν ζώα ή να αυτοτραυματίζονται, αυτοκτονούν, φόνους ή άλλες πράξεις βίας», ανέφερε το FBI.

 

«Τα βασικά κίνητρα αυτών των ομάδων είναι να αποκτήσουν φήμη και να αυξήσουν τη θέση τους μέσα στις ομάδες τους».

Η ομάδα ανακαλύφθηκε αφού η αστυνομία στη Νέα Υόρκη συνέλαβε έναν 23χρονο ονόματι Angel Almeida με κατηγορίες για οπλοκατοχή και άρχισε να ερευνά τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά του περιελάμβαναν βιβλία που σχετίζονται με το Τάγμα των Εννέα Γωνιών και μια σημαία που έφερε τα διακριτικά μιας αμερικανικής παραφυάδας O9A, του Tempel ov Blood.
«Έγγραφα και πηγές που γνωρίζουν το 764 δείχνουν ότι η ομάδα είναι παρακλάδι του Τάγματος των Εννέα Γωνιών (O9A)

 

(Το Τάγμα των Εννέα Γωνιών είναι μια σατανική λατρεία που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πολλές συνδεδεμένες ομάδες σε άλλα μέρη του κόσμου κατά τη δεκαετία του 1960, πιο γνωστό μέχρι τη δεκαετία του 1980.

 

Τράβηξε την προσοχή λόγω της νεοναζιστικής ιδεολογίας και του ακτιβισμού του), ένα βίαιο, ανατρεπτικό κράμα εσωτερικής λατρείας του Χίτλερ, σατανισμού και αρχών Wiccan που οι αμερικανικές αρχές αναγνωρίζουν ως τρομοκρατική ιδεολογία και έχει συνδεθεί με δολοφονίες και απόπειρες τρομοκρατικών επιθέσεων σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γερμανία, ο Καναδάς και η Ρωσία», αναφέρει ο Guardian.

Ο Almeida είχε επίσης μια «διαθήκη αίματος» O9A, την οποία ο Guardian αναφέρει «ένα αιματοβαμμένο σχέδιο μιας φιγούρας με κουκούλα με λαμπερά κόκκινα μάτια που περιβάλλεται με σιγίλλια για τέσσερις θεότητες O9A και τη λεζάντα Vindex, Nythra, Satan και Abatu.

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένας όρκος: «Μια διαθήκη υπογεγραμμένη με αίμα. Είθε ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ να περπατά πάντα μαζί σας – SATANAE MANIBUS’ («από το χέρι του Σατανά» στα Λατινικά). Παρόμοιες ενδείξεις έχουν βρεθεί στην κατοχή δολοφόνων που επηρεάζονται από το O9A στη Βρετανία και τον Καναδά».

«Πηγές με γνώση των ερευνών για το 764 υποδεικνύουν ότι η ομάδα έχει ένα δίκτυο από μερικές χιλιάδες συμμετέχοντες και εκατοντάδες ιδιαίτερα ενεργά μέλη που δημιουργούν και διαδίδουν το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής πορνογραφίας και των βίντεο που βρίσκονται στα κανάλια της ομάδας στο Telegram, το Discord και άλλα σκοτεινά πλατφόρμες όπως το Matrix», συνέχισε η έκθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του FBI, οι ομάδες στοχεύουν ανηλίκους ηλικίας μεταξύ 8 και 17 ετών, ειδικά νέους LGBTQ+, φυλετικές μειονότητες και όσους αγωνίζονται με διάφορα ζητήματα ψυχικής υγείας, όπως η κατάθλιψη και ο αυτοκτονικός ιδεασμός.

«Οι ομάδες χρησιμοποιούν εκβιαστικές τακτικές και εκβιασμούς, όπως απειλές με SWAT ή DOX στα ανήλικα θύματα, εάν δεν συμμορφωθούν με τα αιτήματα των ομάδων, χειραγωγούν και εκβιάζουν ανηλίκους ώστε να παράγουν CSAM και βίντεο που απεικονίζουν σκληρότητα ζώων και αυτοτραυματισμό»,προειδοποίησε το FBI.

 

«Η δραστηριότητα αυτοτραυματισμού περιλαμβάνει το κόψιμο,μαχαιρώματα ή το μαρκάρισμα/υπογραφές των fan. Μέλη των ομάδων απειλούν να μοιράσουν φωτογραφίες των ανήλικων θυμάτων όπου έχουν εκτεθεί σεξουαλικά στην οικογένεια, στους φίλους τους ή/και να τις δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο.

 

Οι ομάδες ελέγχουν τα θύματά τους μέσω ακραίου φόβου και πολλά μέλη έχουν τελικό στόχο να αναγκάσουν τους ανήλικους που εκβιάζουν να αυτοκτονήσουν σε ζωντανή μετάδοση για τη δική τους ψυχαγωγία ή τη δική τους αίσθηση φήμης».

Η λατρεία συνδέεται με εγκλήματα υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου ενός Γερμανού έφηβου που κατηγορείται για τη δολοφονία της ανάδοχης οικογένειάς του στη Ρουμανία.

Το FBI προτρέπει τα άτομα που πιστεύουν ότι μπορεί να ήταν θύματα της ομάδας να επικοινωνήσουν μαζί τους στο Κέντρο Παραπόνων Διαδικτύου του FBI στο http://www.ic3.gov

 

 

Πηγή

Προβολές : 426


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα