Το «revenge porn» που φοβάται «παράγοντας» της Εξουσίας, οι ροζ συνευρέσεις υπουργού σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων, η αρπαχτή στη Λάρισα και ο διάλογος 2 επιχειρηματιών για επιστροφή 12 εκατ. ευρώ!

Το «revenge porn» που φοβάται «παράγοντας» της Εξουσίας, οι ροζ συνευρέσεις υπουργού σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων, η αρπαχτή στη Λάρισα και ο διάλογος 2 επιχειρηματιών για επιστροφή 12 εκατ. ευρώ!

21 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:606
Μοίρασέ το

 

Τα 4 βίντεο της ντροπής και η επικίνδυνη «κασετολογία» της εποχής που εμπεριέχει από ροζ συνευρέσεις και «αρπαχτές» υπουργών έως μίζες, προμήθειες και «επιστροφές»!

 

 

 

Δεν είναι μόνο η διαφθορά… είναι και η διαστροφή που χαρακτηρίζει τον πολιτικό μας κόσμο…

Επιχειρηματίες τρώνε τις σάρκες της Ελλάδας και πολιτικοί χωμένοι στη διαφθορά και στην διαστροφή, που κουνάνε το δάχτυλο στον λαό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το «revenge porn» που φοβάται «παράγοντας» της Εξουσίας

Με αφορμή την υπόθεση των «υποκλοπών» και «παρακολουθήσεων» που καταδεικνύονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έχει στηθεί ένα σκηνικό ντροπής, επικίνδυνο για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς, βάσει του οποίου στην αγορά κυκλοφορούν κασέτες που εμπεριέχουν επίμαχο ροζ υλικό αλλά και αρπαχτές, μίζες, που αφορά εν ενεργεία υπουργούς, αλλά και κασέτες συνομιλιών μεταξύ επιχειρηματιών που συζητούν για επιστροφές σε τεχνικά έργα!

Μολονότι η ύπαρξη του οπτικοακουστικού αυτού υλικού αμφισβητείται εντόνως, καθώς δεν προκύπτει η ύπαρξη του παρά μόνο ως φήμη που προέρχεται από συγκεκριμένους κύκλους, εντούτοις σε διάφορα ΜΜΕ αλλά και στα social media αναπαράγεται ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, με ορισμένους να φτάνουν στο επικίνδυνο σημείο τη φήμη να την παρουσιάζουν ως πραγματικότητα!

Για την ιστορία, τέσσερις είναι οι υποθέσεις που εμπεριέχονται στην επικίνδυνη για την δημοκρατία «κασσετολογία»!

1. Η πρώτη αφορά εν ενεργεία υπουργό ο οποίος φέρεται να μετέβη στη Λάρισα για να πάρει χοντρή μίζα, προμήθεια από επώνυμο επιχειρηματία!

2. Η δεύτερη αφορά ροζ ιστορία εν ενεργεία υπουργού ο οποίος φέρεται να συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων με τον ερωτικό του σύντροφο!

3. Η τρίτη αφορά διάλογο μεταξύ δύο επιχειρηματιών οι οποίοι συμφωνούν να δώσουν επιστροφή- μοιράσουν και μεταξύ τους, 12 εκατ. ευρώ και ένα σπίτι, από ανάθεση έργου πολλαπλάσιου (4 φορές πάνω) προϋπολογισμού!

4. Η τέταρτη αφορά μεγαλοπαράγοντα της κεντρικής Εξουσίας, ο οποίος φέρεται να έχει το φετίχ να καταγράφει τις προσωπικές ερωτικές στιγμές με την ερωμένη του στο κινητό της!!! Με αποτέλεσμα στην πιάτσα να κυκλοφορεί η φήμη ότι η εν λόγω ερωμένη του παράγοντα θα μπορούσε δυνητικά να δημοσιοποιήσει το βίντεο ως εκδίκηση σε περίπτωση που την εγκαταλείψει! Μιλάμε για υπόθεση ποιανού revenge porn το οποίο φέρεται να τρέμει ο «παράγοντας», μολονότι ούτε η ύπαρξη τέτοιου βίντεο επιβεβαιώνεται, αλλά πλανάται μόνο ως μια έρπουσα και ανυπόστατη φημολογία!

Όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά τα προϊόντα υποκλοπής, που δεν έχουν καμία σχέση με predator ή συνακροάσεις της ΕΥΠ, αλλά αν ισχύουν αποτελούν υλικό που έχει συγκεντρωθεί από φυσικές παρακολουθήσεις επιχειρηματικών συμφερόντων ή από βαλιτσάκια που έχουν ως γνωστόν προμηθευτεί τουλάχιστον 8 επιχειρηματίες – παράγοντες, που προφανώς τα διοχετεύουν σε περιθωριακά Μέσα με τα οποία έχουν αναπτύξει ιδιότυπες σχέσεις!

 

Πηγή

Προβολές : 606


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα