Το WEF δεν είναι παρα μια τρομοκρατική-εγκληματική οργάνωση που έχει κηρύξει τον πόλεμο απέναντι στην ανθρωπότητα! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΗΤΗΡΙΑΣ.

Το WEF δεν είναι παρα μια τρομοκρατική-εγκληματική οργάνωση που έχει κηρύξει τον πόλεμο απέναντι στην ανθρωπότητα! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΗΤΗΡΙΑΣ.

17 Ιανουαρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το

 

Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα αρκεί να δούμε την αλήθεια κατάματα. Η ελίτ δεν μπόρεσε να κάνει πλύση εγκεφάλου σε όλους μας. Πολλοί από εσάς είδατε την απάτη του Great Reset από την αρχή και ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων ξυπνά και βλέπει τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο.

Πολλοί μιλούσαν για ιδέες που ήταν είτε αποδεκτές είτε όχι. Αλλά ο Νέλσον Μαντέλα για παράδειγμα ή ο Γκάντι δεν απαιτούσαν χιλιάδες στρατεύματα για να τους προστατεύσουν από την οργή των απλών ανθρώπων.

Αυτό είναι απόδειξη ότι ο κόσμος ξυπνάει και η ελίτ το ξέρει. Είμαστε η μόνη αντίσταση σε αυτό, είσαι η μόνη αντίσταση. Ανακοινώνονται έρευνες που μέχρι χθες ξέραμε λίγοι άνθρωποι, τώρα όμως τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναγκάζονται να βουτήξουν τα δάχτυλά τους στα νερά της αλήθειας.

Αντί δικού μου σχολίου, παραθέτω το σχόλιο φίλης αναγνώστριας των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, το οποίο μεταφέρει σημαντική είδηση, που πρέπει να μας δώσει ελπίδες πως “κάτι δεν πάει καλά” στα εσωτερικά της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Όσο για εμάς, ας γίνει ο καθένας μας, κρίκος μιας αλυσίδας αφύπνισης και ενημέρωσης με φίλους, γνωστούς, και πρόσωπα που κινούνται γύρω μας…

 

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ λέει:

Γιατί ο Klaus Schwab και ο George Soros αποχώρησαν και οι δύο από τη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός;
Κάτι τρεχει;
Ο Κλάους Σβαμπ δεν θα παραστεί στην έναρξη του συνεδρίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός “λόγω προβλήματος υγείας”.

https://twitter.com/FlowerGirlSugar/status/1614984642964381697

https://twitter.com/Gitmo99/status/1614818743129116672?cxt=HHwWgMDUjevF_ugsAAAA

Πώς είναι η σύγκρουση προγραμματισμού όταν
αυτό έχει προγραμματιστεί ένα χρόνο εκ των προτέρων;

Καταπληκτικό και ο Trudeau δεν θα παραστεί επίσης.
Οι υπόλοιποι που συνεχίσουν να πηγαίνουν και θα πρέπει
να ανησυχούν ότι δεν κρατούνται ενήμεροι??????????

https://twitter.com/georgesoros/status/1612883232084660241?cxt=HHwWosC4iaKwjuIsAAAA

Πηγή σχολίου

 

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τον Yuval Noah Harari, επικεφαλή σύμβουλο του Klaus Schwab στο Word Economic Forum, να μιλάει υποτιμητικά για τα ανθρώπινα όντα, λέγοντας ότι δεν είναι καλύτεροι από «ιούς ή μπανάνες» και πως το WEF έχει πλέον φτάσει στο σημείο να μπορούν να «χακάρουν την ανθρωπότητα» ώστε να γίνουμε ένα πιο εξελιγμένο είδος.

Προσέξτε τι λέει στο παρακάτω βίντεο: “Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τόσες πολλές κρίσεις (κρίσεις που οι ίδιοι δημιούργησαν), και πρέπει το παγκόσμιο φόρουμ να κυριαρχήσει στο μέλλον με μια πάγκοσμια πλατφόρμα μαζί με όλες τις κυβερνήσεις“

Σύμφωνα με τον Harari, η ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν ελεύθερη βούληση έχει τελειώσει και για όσους αντιτίθενται, δεν θα ξεφύγουν από αυτό που ο ίδιος αναφέρει ως «Μυστική Αστυνομία».

Τα μηνύματα που βγαίνουν από το WEF γίνονται όλο και πιο απαίσια, με τον Klaus Schwab να αναλαμβάνει τον ρόλο του αρχηγού τρομοκρατικής ομάδας, χρησιμοποιώντας κανάλια επικοινωνίας για να εκδώσει τελεσίγραφα στην ανθρωπότητα. Κάνε αυτό που σου λέω, αλλιώς…

Σύμφωνα με τον Schwab, το νέο Διαδίκτυο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους υποβάλλουν τη βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα του WEF.

Σε μια νέα ομιλία που δόθηκε ενόψει της ετήσιας συνόδου κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός αυτή την εβδομάδα, ένας θριαμβευτής Harari υποστήριξε τους ανησυχητικούς ισχυρισμούς του Schwab και καυχήθηκε ότι το WEF έχει αποκτήσει περισσότερη δύναμη από ποτέ, δύναμη που ούτε η Σοβιετική KGB είχε, ή η Ισπανική Ιερά Εξέταση.

«Μέχρι σήμερα, κανείς δεν είχε την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ και τα απαραίτητα δεδομένα για να χακάρει την ανθρωπότητα ».

«Ακόμα κι αν η Σοβιετική KGB ή η Ισπανική Ιερά Εξέταση σε ακολουθούσαν παντού, είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, παρακολουθώντας ό,τι κάνεις, ακούγοντας όλα όσα λες, παρόλα αυτά δεν είχαν την υπολογιστική ισχύ και τη βιολογική γνώση που απαιτούνται για να έχουν όλα αυτά κάποιο νόημα. Το τι συνέβαινε μέσα στο σώμα και τον εγκέφαλό σου, πώς νιώθεις, τι σκέφτεσαι και τι θέλεις, αυτά δεν μπορούσαν να τα κάνουν».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Harari, «Αυτό αλλάζει τώρα» και το WEF έχει κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στην κατανόηση των «οργανισμών».

Οι επιστήμονες του WEF, βασιζόμενοι σε αυτό που ο Χαράρι αποκαλεί τις «εξαιρετικές γνώσεις των σύγχρονων βιοεπιστημών» που λέει ότι ξεκίνησαν με τον Κάρολο Δαρβίνο, αποφάσισαν ότι «Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Σύμφωνα με τον Harari, τα ανθρώπινα όντα όχι μόνο μπορούν να χακαριστούν, αλλά δεν διαφέρουν από τους ιούς ή τις μπανάνες.

«Οι ιοί, οι μπανάνες ή οι άνθρωποι, είναι στην πραγματικότητα απλώς βιοχημικοί αλγόριθμοι. Μαθαίνουμε πώς να αποκρυπτογραφούμε αυτούς τους αλγόριθμους».

«Μπορούμε να δημιουργήσουμε αλγόριθμους που σε γνωρίζουν καλύτερα από ό,τι ξέρεις τον εαυτό σου». είπε ο Harari, ο οποίος στη συνέχεια ξεκίνησε μια πικρή φράση για την ανθρώπινη φυλή, προφανώς απογοητευμένος με τους απλούς ανθρώπους επειδή απέτυχε να αγκαλιάσει το όραμά του για το μέλλον της ανθρωπότητας.

«Οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν πολύ καλά τον εαυτό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αλγόριθμοι έχουν μια πραγματική ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τους εαυτούς μας».

Εδώ είναι που τα πράγματα αρχίζουν να σκοτεινιάζουν πραγματικά

Ο Harari προφανώς έχει πολύ κακή γνώμη για τους απλούς ανθρώπους, αφού μας είπε πολλές φορές ότι πρέπει να πεθάνουμε σε μεγάλους αριθμούς, και επίσης συγκρίνοντάς μας με ιούς και μπανάνες, όπως μόλις διαβάσατε. Ίσως η κακή γνώμη του για τους απλούς ανθρώπους να είναι ο λόγος που ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει πώς ακριβώς σχεδιάζει η παγκοσμιοποιητική ελίτ να παρακολουθεί, να χειραγωγεί και να εξαναγκάζει την ανθρωπότητα.

«Τώρα φανταστείτε την κατάσταση σε δέκα ή είκοσι χρόνια όταν ένας αλγόριθμος μπορεί να πει σε κάθε έφηβο πού ακριβώς βρίσκεται στο φάσμα των γκέι ή των στρέιτ, ακόμη και πόσο εύπλαστη είναι αυτή η θέση».

«Δεν θα μπορείτε να κρυφτείτε από την Amazon, την Alibaba και τη Μυστική Αστυνομία. Καθώς σερφάρετε στο Διαδίκτυο, καθώς παρακολουθείτε βίντεο ή ελέγχετε τη ροή κοινωνικής δικτύωσης, οι αλγόριθμοι θα παρακολουθούν τις κινήσεις των ματιών σας, την αρτηριακή σας πίεση, τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σας».

Και αυτή είναι η τελική λύση για το WEF. Θέλουν την ανθρωπότητα σε δεσμό με την ατζέντα τους, ανίκανοι να αντιταχθούν, ανίκανοι να σκεφτούν κριτικά.

Πιθανώς οι αλγόριθμοι του WEF που βρίσκονται σε εξέλιξη θα μπορούν επίσης να διακρίνουν ποιος έλκεται σεξουαλικά από παιδιά. Εξάλλου, η ελίτ θα απαιτήσει μια νέα γενιά συμβιβασμένων και ελεγχόμενων παγκόσμιων ηγετών.

«Μόλις έχουμε αλγόριθμους που με καταλαβαίνουν καλύτερα από ό,τι καταλαβαίνω τον εαυτό μου, θα μπορούσαν να προβλέψουν τις επιθυμίες μου, να χειραγωγήσουν τα συναισθήματά μου και ακόμη και να λάβουν αποφάσεις για λογαριασμό μου».

Ακούγεται σαν ένα δυστοπικό τοπίο κόλασης, γεμάτο με χειραγωγημένους, ανίσχυρους ανθρώπους που δεν θεωρούνται καλύτεροι από ιούς ή μπανάνες από την άρχουσα ελίτ. Η ζωή είναι μια σειρά αριθμών γιαυτούς τους ανθρώπους.

«Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι» ήταν ένα σύνθημα που ο Harari δημοφιλές στο μπεστ σέλερ του Homo Deus , στο οποίο έγραψε: «Έχοντας ανεβάσει την ανθρωπότητα πάνω από το θηριώδες επίπεδο των αγώνων επιβίωσης, θα στοχεύσουμε τώρα να αναβαθμίσουμε τους ανθρώπους σε θεούς και να μετατρέψουμε τον Homo sapiens σε Homo deus. .»

Και η κίνηση για την εισαγωγή της βιομετρικής ταυτότητας είναι πιο προηγμένη από ό,τι πολλοί πιστεύουν. Στο Νταβός, όλοι οι δρόμοι μέσα και έξω από τα κεντρικά γραφεία της ελίτ περιπολούνται από την αστυνομία και τον στρατό και μόνο η βιομετρική ταυτότητα θα σας εξασφαλίσει πρόσβαση.

Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας

 

Η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει ήδη τις μάζες υπό τον έλεγχό της. Η ολομέτωπη προπαγανδιστική επίθεση τα τελευταία χρόνια έχει τρομοκρατήσει τις μάζες και τις έχει υποτάξει σε παράλογες εντολές. Οι δεξιότητες κριτικής σκέψης έχουν χαθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων.

Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα αρκεί να δούμε την αλήθεια κατάματα. Η ελίτ δεν μπόρεσε να κάνει πλύση εγκεφάλου σε όλους μας. Πολλοί από εσάς είδατε την απάτη του Great Reset από την αρχή και ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων ξυπνά και βλέπει τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο.

Πολλοί μιλούσαν για ιδέες που ήταν είτε αποδεκτές είτε όχι. Αλλά ο Νέλσον Μαντέλα για παράδειγμα ή ο Γκάντι δεν απαιτούσαν χιλιάδες στρατεύματα για να τους προστατεύσουν από την οργή των απλών ανθρώπων.

Αυτό είναι απόδειξη ότι ο κόσμος ξυπνάει και η ελίτ το ξέρει. Είμαστε η μόνη αντίσταση σε αυτό, είσαι η μόνη αντίσταση. Ανακοινώνονται έρευνες που μέχρι χθες ξέραμε λίγοι άνθρωποι, τώρα όμως τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναγκάζονται να βουτήξουν τα δάχτυλά τους στα νερά της αλήθειας.

Αυτό σημαίνει ότι η επιμονή μας δεν πάει χαμένη και ότι υπάρχει πολύ ελπίδα εκεί έξω. Μην απελπίζεσαι και μην τα παρατάς. Ήδη η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά της αλήθειας, προς την δική μας πλευρά. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή απο το να κερδίσουμε το παιχνίδι παραπληροφόρησης που μας επέβαλαν. Καλό αγώνα σε όλους μας!

 

 

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα