Το WEF θέλει να ακυρώσει τα Χριστούγεννα για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή

28 Δεκεμβρίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:640
Μοίρασέ το

 

Χρειαζόμαστε δέος. Χρειαζόμαστε απορία. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο του χρόνου τα Χριστούγεννα.

Χρειαζόμαστε τις παραδόσεις μας και δεν πρέπει να επιτραπεί στον Klaus Schwab και στους τεχνοκράτες του στις αίθουσες του Νταβός να μας τις αφαιρέσουν με το πρόσχημα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

 

Αυτό που χρειαζόμαστε πάνω απ’ όλα, είναι ΠΙΣΤΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΜΠΙΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ… Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, είναι εδώ, φτάνει εμείς να του ζητήσουμε να είναι στο πλευρό μας.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ξεκίνησε πρόσφατα μια αμφιλεγόμενη νέα πρωτοβουλία που θα έχει τους Χριστιανούς στα όπλα.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα να ακυρωθούν οι παραδόσεις των Χριστουγέννων τα επόμενα χρόνια ως μέρος μιας προσπάθειας για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

 

Το WEF διέταξε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να πιέζουν το αφήγημα κατά των Χριστουγέννων και θέλει να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από τις κυβερνήσεις να καταργήσουν σταδιακά τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις στις χώρες τους υπέρ των εορτασμών «ουδέτερων εκπομπών άνθρακα».

Το CNN, πάντα στην πρώτη γραμμή της παγκοσμιοποίησης, διέταξε το κοινό του να ακυρώσει τα Χριστούγεννα πέρυσι λόγω του Covid.

Φέτος, οι φιλελεύθεροι σαδιστές στο CNN θέλουν το κοινό τους να ακυρώσει τα χριστουγεννιάτικα σχέδια λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Ο Guardian, ένα άλλο φερέφωνο της παγκοσμιοποίησης που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του WEF, είπε στους αναγνώστες του ότι το να δίνεις δώρα και να απολαμβάνεις παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γεύματα είναι «χυδαίο» και πρέπει να σταματήσει.

Αντί για γαλοπούλα και όλα τα στολίδια, ο Guardian θέλει να ακυρώσετε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα σας και να το αντικαταστήσετε με έντομα, ζωύφια, γρύλους και το συνθετικό ψεύτικο κρέας του Bill Gates.

Η εισερχόμενη δημοκρατική μαστίγιο της Βουλής των Αντιπροσώπων Κάθριν Κλαρκ βρίσκεται σταθερά υπό τον έλεγχο του WEF και έχει αναλάβει να ηγηθεί της ευθύνης του Κογκρέσου να ακυρώσει τα Χριστούγεννα, δηλώνοντας ότι θέλει να το κάνει για τα παιδιά της.

Φαίνεται ότι ο Klaus Schwab δεν υπερέβαλε όταν είπε ότι το WEF έχει διεισδύσει σε αριστερές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αλλά γιατί το WEF είναι τόσο αποφασισμένο να ακυρώσει τα Χριστούγεννα;

Πρώτα πρέπει να συγκεντρωθείτε γύρω από ένα σημαντικό γεγονός: Το WEF προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος στη Γη. Πιστεύουν ότι έχουμε πάρα πολλές ελευθερίες και ότι καταναλώνουμε πάρα πολλούς πόρους.

Το WEF δεν προσπαθεί απλώς να διεισδύσει στις κυβερνήσεις και να ελέγξει τις οικονομίες, αλλά θέλει να επαναπροσδιορίσει το νόημα της ζωής στη Γη. Τίποτα λιγότερο.

Αυτό είναι ένα άρθρο στον πραγματικό ιστότοπο του WEF. Έχουν ξεφύγει από το μυαλό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του WEF, πολλές από τις πολιτικές του WEF αφορούν « την συντριβή της ανθρώπινης ψυχής ».

Τι καλύτερος τρόπος να συντρίψεις την ανθρώπινη ψυχή από το να αρνηθείς την ύπαρξη της;

Σύμφωνα με το WEF, ο Ιησούς είναι fake news, ο Θεός είναι νεκρός και δεν έχετε ψυχή. Είστε ένα «ζώο που μπορεί να χακαριστεί» που δεν έχει την ικανότητα για ελεύθερη βούληση.

Το WEF είναι ολοένα και πιο εχθρικό προς τον Χριστιανισμό και τις παραδόσεις που συνδέονται με τα Χριστούγεννα. Είναι σαφές ότι ο Klaus Schwab προσπαθεί συνειδητά να υποκαταστήσει τον Ιησού Χριστό.

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, ανακοίνωσε ότι το WEF ήταν τόσο επιτυχημένο στα σχέδιά του που «αποκτά θεϊκές δυνάμεις» « δημιουργίας και καταστροφής».

Η βλασφημία δεν σταματά εκεί.

Σύμφωνα με το WEF, μια νέα παγκόσμια θρησκεία έχει φτάσει και ενώνει όλη την ανθρωπότητα στη λατρεία στον βωμό της κλιματικής επιστήμης, του τεχνοκομμουνισμού και της ευγονικής. Απλώς δεν υπάρχει θέση για χριστουγεννιάτικες παραδόσεις σε αυτή τη νέα θρησκεία.

Ο Χαράρι έγραψε επίσης για τον θάνατο του Θεού στο μπεστ σέλερ του στους New York Times « Homo Deus: A Brief History of Tomorrow ».

«Περισσότερο από έναν αιώνα αφότου ο Νίτσε Τον κήρυξε νεκρό, ο Θεός φαίνεται να επιστρέφει» , έγραψε. «Αλλά αυτό είναι ένας αντικατοπτρισμός. Ο Θεός είναι νεκρός – χρειάζεται λίγος χρόνος για να απαλλαγούμε από το σώμα».

Δώστε προσοχή στις λέξεις που επέλεξε να χρησιμοποιήσει. «Απαλλαγείτε από το σώμα». Ο Harari έδωσε το παιχνίδι του WEF με αυτή τη δήλωση. Όπως οι δολοφόνοι που πετούν ένα πτώμα, ο Σουάμπ και η κλούβα του προσπαθούν ενεργά να αφαιρέσουν κάθε ίχνος του Θεού, του Ιησού και του Χριστιανισμού από το πρόσωπο της γης.

Ο μεγάλος χριστιανός συγγραφέας GK Chesterston το είπε καλύτερα. «Δεν μπορεί το παιδί να περάσει από τη φυσική φαντασία του παιδιού στην κανονική πίστη ενός άνδρα στον Άγιο Νικόλαο των Παίδων χωρίς να αντέξει αυτό το πικρό διάλειμμα και την απότομη απογοήτευση που σηματοδοτεί τώρα το πέρασμα του παιδιού από μια χώρα φαντασίας σε έναν κόσμο χωρίς πίστη ?

Και αυτό είναι στην καρδιά όλων αυτών.

Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να συντρίψουν την ψυχή μας και να μας κάνουν να μην πιστεύουμε τίποτα.

Χρειαζόμαστε δέος. Χρειαζόμαστε απορία. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο του χρόνου τα Χριστούγεννα.

Χρειαζόμαστε τις παραδόσεις μας και δεν πρέπει να επιτραπεί στον Klaus Schwab και στους τεχνοκράτες του στις αίθουσες του Νταβός να μας τις αφαιρέσουν με το πρόσχημα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Η επισήμανση του κακού του WEF δεν φαίνεται ποτέ να κάνει ένα βαθούλωμα ή να έχει οποιονδήποτε αντίκτυπο σε αυτά. Γιατί; Διότι, δεν ντρέπονται… δεν έχουν ντροπή γιατί δεν έχουν ηθική πυξίδα, δεν έχουν ηθική πυξίδα γιατί ζουν σύμφωνα με τον κανόνα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Αυτή η αρχή μολύνει κάθε ίνα της ιδεολογίας τους, από στημένες εκλογές, στα ανοιχτά σύνορα, στην κλιματική αλλαγή, στην ερήμωση, όπως πείτε.

Η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ έναν τόσο σοβαρό αντίπαλο.

Εδώ, στο People’s Voice, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εκθέτουμε την κακή τους ατζέντα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διαδώσουμε τη λέξη παντού.

Κάντε like σε αυτό το βίντεο και εγγραφείτε στο κανάλι για να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε την αλήθεια. Είμαστε όλοι μάζι σε αυτο.

 


Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 640


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα