Τραγωδία των Τεμπών: Προς αναβολή των ανακοινώσεων για την ημερομηνία των εκλογών μετά το δυστύχημα. Μήπως πάνε πίσω και οι εκλογές;

Τραγωδία των Τεμπών: Προς αναβολή των ανακοινώσεων για την ημερομηνία των εκλογών μετά το δυστύχημα. Μήπως πάνε πίσω και οι εκλογές;

1 Μαρτίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:369
Μοίρασέ το

 

Με άθαφτους νεκρούς εκλογές δεν προκηρύσσονται

Νέα δεδομένα και αλλαγή πολιτικής ατζέντας μετά την τραγωδία στα Τέμπη – Οι ευθύνες πρέπει να καταλογιστούν με αυστηρότητα και σεβασμό στη μνήμη των νεκρών – Οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ… ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ;;;

ΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τραγωδία των Τεμπών: Προς αναβολή των ανακοινώσεων για την ημερομηνία των εκλογών μετά το δυστύχημα - Με άθαφτους νεκρούς εκλογές δεν προκηρύσσονται - Μήπως πάνε πίσω και οι εκλογές;

 

Η ανείπωτη τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς που έπληξε τα ξημερώματα τη χώρα, επιβάλλει εκ των πραγμάτων αλλαγή και της πολιτικής ατζέντας.

Ήδη έχει κηρυχθεί και πολύ σωστά, τριήμερο εθνικό πένθος.

Είναι το ελάχιστο χρέος τιμής που επιβάλλουν οι συνθήκες της εθνικής αυτής καταστροφής.

Προφανώς υπάρχουν ευθύνες και η δικαιοσύνη πρέπει να ενεργήσει απερίσπαστη στο έργο της.

Διότι αυτό που συνέβη στα Τέμπη, δύσκολα συμβαίνει σε σιδηροδρομικό δίκτυο ευρωπαϊκής χώρας.

Επειδή όμως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, το ζήτημα δεν πρέπει να γίνει μέρος της κομματικής ατζέντας.

Σαφώς και οι ευθύνες πρέπει να κατανεμηθούν με αυστηρότητα.

Αλλά ο σεβασμός στην μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας, επιβάλλει όλα να γίνουν χωρίς κραυγές και αχρείαστες ως άχρηστες αντεγκλήσεις.

Από την άλλη πλευρά, το τριήμερο αυτό, επιβάλλει και αναστολή κάθε κομματικής δραστηριότητας.

Μέχρι την Παρασκευή δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε κομματική συγκέντρωση ή προεκλογική περιοδεία υποψηφίου.

Υπό τα νέα δεδομένα πρέπει να αντιμετωπιστεί και το θέμα της προκήρυξης των εκλογών την Παρασκευή μέσω της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά με άθαφτους νεκρούς εκλογές δεν προκηρύσσονται.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μαξίμου γίνονται σκέψεις σχετικά με την αναβολή – μετακίνηση των εκλογών, για τον Μάιο ή ακόμη και για τις αρχές Ιουνίου.

Βεβαίως ένα από τα μεγάλα προβλήματα της πιθανής μετάθεσης είναι οι πανελλήνιες εξετάσεις.

Και κάτι τελευταίο: Οι υπουργοί δεν εξαγνίζονται με κλάψες και σε απευθείας μετάδοση κύριε Καραμανλή. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους , ότι και αν σημαίνει αυτό …

 

Πηγή

Προβολές : 369


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα