Τραγωδία: 8χρονος που εμφανίζεται στο προπαγανδιστικό βίντεο για τον COVID πεθαίνει μετά από καρδιακή ανακοπή

Τραγωδία: 8χρονος που εμφανίζεται στο προπαγανδιστικό βίντεο για τον COVID πεθαίνει μετά από καρδιακή ανακοπή

27 Οκτωβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:724
Μοίρασέ το

 

 

Το παιδί και η μαριονέτα έπεισαν τα παιδιά ότι «δεν υπάρχει επιλογή» για τρύπημα, καραντίνα, μάσκες, αποστάσεις, τεστ

 

Πόσοι “γονείς”, ακόμα και γιατροί, πήραν στον λαιμό τους τα παιδιά τους, κάνοντάς τους το εμβόλιο του θανάτου;;;

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ…

 

Το ίδιο και οι εβραίοι που εμβολίασταν τα παιδιά τους…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

αναρτήθηκε από

Ένα παιδί από το Ισραήλ πέθανε τρία χρόνια αφότου εμφανίστηκε με τον πατέρα του, ο οποίος είναι παιδίατρος, σε μια κυβερνητική ταινία που ενημερώνει τα παιδιά ότι δεν έχουν επιλογή για το αν θα κάνουν το εμβόλιο για τον COVID όταν αυτό γίνει διαθέσιμο.

Κυβερνητική εκπαίδευση

Ο Yonatan Erlichman ήταν πέντε ετών την εποχή του βίντεο, το οποίο παρήγαγε το Περιφερειακό Συμβούλιο Mateh Binyamin, ένα περιφερειακό κυβερνητικό όργανο. Προβλήθηκε ως επεισόδιο στο κυβερνητικό πρόγραμμα, «Σούσκι στη χώρα του Μπινιαμίν», «για να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει» τα παιδιά.

Το Shushki είναι ένα φιλικό «παιδί» μαριονέτας που κάνει ερωτήσεις για να παρακινήσει τους πραγματικούς ανθρώπους να απαντήσουν με «εκπαιδευτικές απαντήσεις».

Κανονικοποίηση του μη φυσιολογικού

Το συγκεκριμένο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε ο Yonatan είχε τον τίτλο «Σε καραντίνα με τον Shushki» και ανοίγει με την μαριονέτα φοβισμένη ότι ο «αδερφός» του έχει αναγκαστεί να μπει σε καραντίνα και κάθεται μόνος στο δωμάτιό του πίσω από μια κλειστή πόρτα. Ο Σούσκι είναι σοκαρισμένος που ολόκληρες τάξεις νηπιαγωγείου αναγκάστηκαν σε καραντίνα και ακόμη και ολόκληρα σχολεία έκλεισαν, με κάθε παιδί σε καραντίνα. Στη συνέχεια, η ανήσυχη φωνή του εκφράζει τη φθίνουσα ψυχική του κατάσταση καθώς λέει ότι συνεχίζει να ακούει για ένα άλλο άτομο και για ένα άλλο άτομο που βρίσκεται σε καραντίνα, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του.

Ο Shushki είναι ιδιαίτερα στρεσαρισμένος στο ενδεχόμενο να δοκιμαστεί ο ίδιος, να μην μπορεί να αγγίξει, να δει ή να μιλήσει στη μητέρα και τον αδερφό του, στους οποίους πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους στην πόρτα τους, μόνο που το τραβάει μέσα αφού το άτομο που το τοποθετεί απομακρυνθεί. από την πόρτα.

Εξοργισμένος, ο Shushki λέει ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο νεαρός Yonatan να τον παραπέμψει στον πατέρα του για εξηγήσεις.

Yonatan: Ίσως ρωτήσω τον πατέρα μου.

Shushki: Ρώτα τον πατέρα σου; Τι, ξέρει από τέτοια πράγματα;

Yonatan: Είναι γιατρός!

Shushki: Σοβαρά;

Yonatan: Ναι.

Shushki: Θα μιλήσω μαζί του! Πάω να μιλήσω με έναν γιατρό!

Η συνομιλία στα αυθεντικά εβραϊκά δημοσιεύτηκε σε tweet, μετά τον θάνατο του Yonatan, με πρόλογο, επίσης στα εβραϊκά, όπου η αφίσα ρωτά γιατί δεν υπάρχουν τίτλοι και δεν υπάρχουν έρευνες για θανάτους από εμβόλια COVID σε παιδιά. 

Ο μακαρίτης Yonatan Erlichman, 8 ετών, πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Δεν σε σοκάρει αυτό; Πού είναι οι τίτλοι; Οι έρευνες; Πόσα ακόμη παιδιά θα πεθάνουν στο χρυσό βωμό;

Ειδικά καθώς υπάρχουν ήδη δύο ελεγχόμενες μελέτες που δείχνουν ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν καρδιακά προβλήματα. [Μετάφραση].

 

 

 

Ο πατέρας γνωρίζει καλύτερα

Ο πατέρας του Yonatan, ο Δρ. Ira Erlichman, είναι στην πραγματικότητα παιδίατρος που ασκεί το επάγγελμα του στο κορυφαίο νοσοκομειακό σύστημα της Ιερουσαλήμ, το Hadassah. Ο Δρ. Erlichman αναλαμβάνει τη «συζήτηση» με τον Shushki, πείθοντας την μαριονέτα για την «αναγκαιότητα» της καραντίνας των ανθρώπων για ολόκληρες 14 ημέρες μετά από κάποια ύποπτη επαφή με ένα δυνητικά θετικό στον COVID-19, παρόλο που πιθανότατα θα είναι αρνητικό για COVID στο το τέλος.

Ο γιατρός επεκτείνει τη συζήτηση για να ενημερώσει τον Shushki ότι τα παιδιά πρέπει επίσης να υπακούουν σε άλλους κανόνες για τον COVID, όπως η κοινωνική απόσταση, η μάσκα και το τεστ. Λέει μάλιστα στην μαριονέτα ότι δεν μπορεί να μπει στο μπάνιο που χρησιμοποιεί η «μητέρα» του πολύ καιρό αφότου φύγει από το μπάνιο.

Ο πατέρας του Yonatan, Δρ. Ira Erlichman, εξηγεί στο μικρό αγόρι μαριονέτα για την απομόνωση των παιδιών και το πώς μολύνονται.

Δυστυχώς, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το φύλλο προπαγάνδας γεμάτο απάτες και ψέματα που παρουσίαζε σε εκείνο το «παιδί» ο γιατρός που υποτίθεται ότι ήταν επαγγελματίας και αξιόπιστος πράκτορας για αυτό. [Μετάφραση].

 

 

Αιφνίδιος

Την παραμονή της πιο ιερής ημέρας του εβραϊκού έθνους, του Yom Kippur, ο 8χρονος Yonatan υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν σε μπανιέρα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να γλιστρήσει κάτω από τη γραμμή του νερού. Όταν τον βρήκε ένα μέλος της οικογένειας, δεν είχε σφυγμό. Αν και μπόρεσαν να επαναφέρουν κάποια ζωτικά σημεία με την ΚΑΡΠΑ, οι γιατροί τελικά δεν μπόρεσαν να τον σώσουν και αναγκάστηκαν να δηλώσουν τον θάνατό του λίγες μέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Τρυπημένος;

Ο Δρ Έρλιχμαν δεν αναφέρθηκε στην κατάσταση εμβολιασμού του γιου του σε μια οικογενειακή δήλωση που μεταφράστηκε από τον Αρουτς Σεβά.

Ο Yonatan Moshe πέθανε πριν από λίγο. Την παραμονή του Yom Kippur, ο Yonatan υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι μας και από τότε αγωνιζόμαστε στο πλευρό του αφού κατέρρευσε. Με αγάπη ευχαριστούμε όλους τους αγαπημένους μας, που ήταν δίπλα μας τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Λεπτομέρειες για την ημερομηνία της κηδείας θα δοθούν αργότερα, η Yael, η Ira και τα κορίτσια.

Σαφώς υπέρ

Το ίδιο το βίντεο γυρίστηκε τον Ιούλιο του 2020, πέντε μήνες πριν κυκλοφορήσουν οι ενέσεις mRNA του COVID στο Ισραήλ. Το τέλος του βίντεο, ωστόσο, παρέχει μια ένδειξη για την προσέγγιση του Δρ Έρλιχμαν στο επερχόμενο τρύπημα για τον γιο του και άλλα παιδιά:

Shushki: Πες μου γιατρέ, πότε θα τελειώσει το Corona;

Δρ Έρλιχμαν: Προσπαθούμε τώρα να δημιουργήσουμε ένα εμβόλιο για αυτό. Ξέρεις τι είναι εμβόλιο;

Shushki: Το εμβόλιο είναι κάτι που σας κάνει να μην κολλήσετε κορωνοϊό.

Δρ. Έρλιχμαν: Κάνει το σώμα να αναγνωρίσει τον κορώνα πριν τον κολλήσετε και βεβαιώνεται ότι θα τον πολεμήσετε.

Στη συνέχεια, ο γιατρός συγκρίνει το εμβόλιο κατά του COVID που αναπτύσσεται με τα υπάρχοντα εμβόλια, τα οποία, διαβεβαιώνει τα παιδιά που παρακολουθούν την παράσταση, προστατεύουν κάθε παιδί που τα κάνει.

Δρ Έρλιχμαν: Δεν έχετε κάνει εμβόλια στη ζωή σας;

Shushki: Σωστά, η μητέρα μου μου είπε ότι έκανα το εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας.

Δρ. Έρλιχμαν: Τι άλλο;

Shushki: Κοκκύτης.

Δρ Έρλιχμαν: Όλα αυτά τα εμβόλια είναι για ασθένειες που κάποτε δεν ξέραμε πώς να τις καταπολεμήσουμε και σήμερα ξέρουμε – κάνουμε μια ένεση , που μερικές φορές δεν είναι ευχάριστο και μετά κανένα παιδί δεν αρρωσταίνει από αυτή την ασθένεια.

Τέλος πάντων, εσύ δεν αποφασίζεις

Ο Έρλιχμαν προσθέτει ότι, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι στα παιδιά να αποφασίζουν για τις ενέσεις.

Shushki: Δεν μου αρέσουν οι ενέσεις.

Δρ Έρλιχμαν: Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ενέσεις, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει επιλογή, σωστά;

Και μην είσαι εγωιστής

Τέλος, ο γιατρός ωθεί τη μαριονέτα να κάνει το επερχόμενο τρύπημα είτε ο ίδιος το χρειάζεται είτε όχι, αφού πρέπει να προστατεύσει τους άλλους.

Δρ Έρλιχμαν: Θέλω να σας πω κάτι πολύ σημαντικό. . . . Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι όλα όσα κάνουμε είναι για να προστατεύσουμε ποιον;

Shushki: Παππούς και γιαγιά.

Δρ Έρλιχμαν: . . .  και αρρώστους . . . . [Το κάνουμε αυτό για όσους θέτει σε κίνδυνο το Corona και αυτό δημιουργεί ένα καλό συναίσθημα στην καρδιά, ότι μπορείτε να βοηθήσετε , σωστά;

Shushki: Σωστά. Χαίρομαι που άκουσα τον Yonatan και ήρθα κοντά σου.

Δρ Έρλιχμαν: Τέλεια. Ας κάνουμε μια χειραψία Corona.

Ο Δρ Έρλιχμαν καταλήγει χτυπώντας τους αγκώνες με την μαριονέτα.

 

Ο παππούς επίσης

Ο παππούς του παιδιού, Μάτι Έρλιχμαν, είναι επίσης γιατρός και υπηρέτησε ως Διευθυντής Παιδιατρικής σε ένα άλλο πολύ γνωστό νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ, το Ιατρικό Κέντρο Shaare Zedek. Μια συνέντευξη στην εβραϊκή γλώσσα με τον παππού αμέσως μετά την κυκλοφορία των ενέσεων mRNA είχε ως εξής:

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Binyamin Israel Gantz φιλοξένησε τον διάσημο Dr. Mati Erlichman. Συζήτησαν για την ασφάλεια του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και κάλεσαν τους κατοίκους του Binyamin να έρθουν και να εμβολιαστούν.

Πιστός στη λεζάντα, ο Δρ Μάτι Έρλιχμαν καθησύχασε επανειλημμένα τους ακροατές να μην διστάσουν να κάνουν το τρύπημα, ισχυριζόμενος ότι γνώριζαν από μελέτες ότι ήταν και ασφαλές και αποτελεσματικό.

Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι επικίνδυνο, σύμφωνα με όλες τις έρευνες που έγιναν, όλες τις εγκρίσεις που έλαβε. . . δεν υπήρχαν παρενέργειες εκτός από μια σταγόνα τοπικού πόνου στο σημείο της ένεσης . . . .

Φυσικά . . . δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε με ένα νέο εμβόλιο τι θα είναι σε άλλα 10 χρόνια. . . . [Εμείς]πάντα ξεκινάμε όταν ξεκινάμε . . . η ασθένεια είναι πολύ, πολύ δύσκολη . . . .

Όποιος έρθει στην πτέρυγα Corona και δει τι συμβαίνει εκεί δεν θα φοβηθεί να πάρει το εμβόλιο. Είναι 95% αποτελεσματικό.

Απαίτηση να ξέρεις

Μη ικανοποιημένοι με το να πρέπει να μαντέψουν την κατάσταση εμβολιασμού του παιδιού, κάποιοι απαιτούν περισσότερες πληροφορίες. Μια εβραϊκή ανάρτηση στο Facebook αποκάλεσε «ηθικό καθήκον» να φτάσουμε στο βάθος του ζητήματος της καρδιακής προσβολής.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Yonatan Erlichman, το 8χρονο αγόρι που είχε καρδιακή ανακοπή και στη συνέχεια πνίγηκε στην μπανιέρα. Ο παππούς του, ο γιατρός, ζήτησε να γίνει η ένεση του κορωνοϊού επειδή είναι «ασφαλές και σώζει ζωές». Και ο ίδιος ο χαριτωμένος Yonatan υπηρέτησε ως παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της απάτης Corona, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Έχει γίνει ένεση στο παιδί; Έπεσε σε καρδιακή ανακοπή λόγω της ένεσης;

Είναι ηθικό καθήκον κάθε ανθρώπου να αναρωτηθεί εάν οι πυροβολισμοί κορωνοϊού προκαλούν καρδιακή ανακοπή και θάνατο. 

Γιατί αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τότε που έγιναν οι ενέσεις και περίεργοι θάνατοι που ακούμε κάθε απόγευμα; [Οι υπογραμμίσεις προστέθηκαν].

Δικαίωση?

Εάν αποδειχτεί ότι το παιδί έλαβε όντως μία ή περισσότερες ενέσεις mRNA, ειδικά αν κάποια δεν ήταν πολύ πριν από το θάνατό του, θα δικαιώσει, φυσικά, τις πεποιθήσεις των αντιπάλων των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Κατά ειρωνικό τρόπο, θα δικαιολογούσε επίσης την ηθική των γιατρών, όπως ο πατέρας και ο παππούς του παιδιού. Το να επιτρέψουν στα μέλη της οικογένειάς τους να λάβουν τα τρυπήματα θα αποδείκνυε ότι δεν έδωσαν ανήθικα τον πυροβολισμό σε άλλα παιδιά, αλλά όχι στα δικά τους.

 

Πηγή

Προβολές : 724


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα