Τρελλό σενάριο ή μήπως... ο αποκρυφιστικός ερχομός του Αντιχρίστου;;; Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στα υψηλότερα κλιμάκια της αποκρυφιστικής παγκόσμιας εξουσίας.

Τρελλό σενάριο ή μήπως... ο αποκρυφιστικός ερχομός του Αντιχρίστου;;; Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στα υψηλότερα κλιμάκια της αποκρυφιστικής παγκόσμιας εξουσίας.

4 Μαρτίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,215
Μοίρασέ το

 

Μελ Γκίμπσον: θυσίες μελών της ελίτ για να ανοίξει ο δρόμος του Αντίχριστου

Αν υποθέσουμε πως όλα αυτά τα οποία ισχυρίζεται ο Μελ Γκίμπσον είναι σωστά, έρχονται και δένουν με επιβεβαίωση, πως ο πριγκιπας Ουίλιαμ είναι ο πραγματικός αντίχριστος και ότι Ιούνιο με Ιούλιο θα είναι η … στέψη του…

Ίδωμεν…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι ελίτ θα συνεχίσουν να πεθαίνουν σε άνευ προηγουμένου αριθμούς, σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον, ο οποίος προειδοποιεί ότι η εποχή της θυσίας των Ιλλουμινάτι έχει ξεκινήσει η σειρά της παγκόσμιας ελίτ που βρίσκεται σε διαδικασία σφαγής.

Πρόσφατα είδαμε έναν εξαιρετικό αριθμό Ιλλουμινάτι να περνούν στην στην άλλη πλευρά και να φεύγουν απο αυτό τον κόσμο. Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο Χένρι Κίσινγκερ και πιο πρόσφατα ο ίδιος ο Λόρδος Τζέικομπ Ρότσιλντ.

Σύμφωνα με τον Gibson, επιστρέφουν στη δαιμονική τους μορφή για να υποστηρίξουν καλύτερα τον Αντίχριστο από τα κατώτερα βασίλεια καθώς παίρνει τη θέση του στον παγκόσμιο θρόνο ως ο βασιλιάς των βασιλιάδων.

 

Αν ο Γκίμπσον έχει δίκιο, ο Φράνσις, ο Σόρος και ο Σβάμπ είναι επόμενοι στη σειρά για να πεθάνουν. Αλλά δεν είναι όλα καλά νέα. Ο διάβολος δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρυφτεί πια, κι όμως οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχει.

Πού είναι η Κέιτ Μίντλετον;

Είναι ασφαλές να πούμε ότι κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στα υψηλότερα κλιμάκια της αποκρυφιστικής παγκόσμιας εξουσίας.

Το Σαββατοκύριακο είχαμε το viral βίντεο των δύο μαύρων αλόγων και ενός λευκού αλόγου με τα χρώματα που συζητήθηκαν.

Ενώ τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να πείσουν τις μάζες ότι υπήρχε μια αθώα εξήγηση για το γεγονός, όσοι κατανοούσαν τις συνδέσεις του Βασιλικού με τον αποκρυφισμό ήξεραν ότι ήταν ένα σημάδι ότι κάτι πολύ σημαντικό επρόκειτο να συμβεί στην κορυφή της ιεραρχίας εξουσίας των Ιλλουμινάτι.

Αποδείχθηκε: είχαν δίκιο και τα ΜΜΕ είχαν άδικο. Ξανά.

Την επόμενη μέρα, ο ίδιος ο Λόρδος Τζέικομπ Ρότσιλντ, διεθνής χρηματοδότης και βασικό πρόσωπο της δυναστείας των Ρότσιλντ, κηρύχθηκε νεκρός.

Θεωρήστε το ως άλλη μια νίκη για τους λεγόμενους συνωμοσιολόγους.

Σύμφωνα με τα απόλυτα ελεγχόμενα ΜΜΕ, ο Λόρδος Ρότσιλντ, που του άρεσε να ποζάρει με τους πίνακες του Σατανά με τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς και άλλους μαύρους, ήταν απλώς ένας γεροντοκόρος του οποίου η οικογένεια έτυχε να ορίσει διάφορες περιόδους στην οικονομική ιστορία και να χρηματοδοτήσει κοινωνικές και οικονομικές αναταραχές, για να μην αναφέρουμε χρηματοδοτώντας και τις δύο πλευρές σε κάθε μεγάλο πόλεμο από την εποχή του Ναπολέοντα.

Ο Λόρδος Ρότσιλντ καυχήθηκε επίσης ότι η οικογένειά του έπαιξε ρόλο στις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις που κατέληξαν στη Διακήρυξη Μπάλφουρ της Βρετανίας που δεσμεύτηκε να ιδρύσει «ένα εθνικό σπίτι για τον εβραϊκό λαό» στην Παλαιστίνη το 1917, που αργότερα οδήγησε στη δημιουργία του Ισραήλ.

Η ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ ήταν μια κομβική στιγμή στην παγκόσμια ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν σας διδάσκουν σε σχολικά βιβλία ή μελέτες ιστορίας.

Μια επιστολή που έγραψε ο Άλμπερτ Πάικ το 1871 προέβλεψε τόσο τον Πρώτο όσο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ισχυριζόταν ότι θα υπήρχε μια σύγκρουση στον Τρίτο Παγκόσμιο – στην οποία εμπλέκεται το κράτος του Ισραήλ, το οποίο δεν υπήρχε ακόμη.

Ο Άλμπερτ Πάικ ήταν 33ου βαθμού Απόκρυφος Μέγας Διδάσκαλος των Ελευθεροτέκτονων και δημιουργός της Νότιας Δικαιοδοσίας του Τάγματος της Σκωτσέζικης Τελετουργίας του Τεκτονισμού, καθώς και σατανιστής.

Σύμφωνα με τον Pike:

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να τροφοδοτηθεί εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές που προκαλούνται από τον «πράκτορα» των «Ιλουμινάτι» μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον.

Μην κάνετε λάθος, οι Rothschild είναι τα δικαιώματα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ποιος άλλος θα μπορούσε να τρυπήσει στο στήθος τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας;

Ο θάνατος του Λόρδου Jacob Rothschild δεν ήταν το μόνο περίεργο περιστατικό που ακολούθησε την εξαιρετικά συμβολική παρέλαση του λευκού αλόγου στο Whitehall το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποχώρησε από ένα σημαντικό γεγονός για τη βασιλική οικογένεια χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

 

Αυτή είναι μια πολύ ασυνήθιστη συμπεριφορά για έναν υψηλόβαθμο βασιλικό, πόσο μάλλον για τον προφανή διάδοχο που ποτέ δεν ήταν γνωστό ότι παραβιάζει τη βασιλική εθιμοτυπία στο παρελθόν.

Εν τω μεταξύ, η Kate Middleton δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τις 25 Δεκεμβρίου. Ούτε στα κρυφά!!!

Την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε ότι ένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας με δεσμούς με διεθνή οικονομικά βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στο Cotswolds.

Αν και η βασιλική οικογένεια έχει κρατήσει μυστικές τις λεπτομέρειες του θανάτου του Τόμας Κίνγκστον, οι δηλώσεις της οικογένειας δείχνουν ότι ο γαμπρός του Δούκα του Κεντ αυτοκτόνησε.

Αυτό είναι αξιοσημείωτο γιατί ο Δούκας του Κεντ θεωρείται ο πιο ισχυρός Ελευθεροτέκτονας, όχι μόνο στην Αγγλία αλλά ένας από τους πιο ισχυρούς Τέκτονες στον κόσμο.

Ο γαμπρός του φαίνεται να είχε εμπλακεί βαθιά στην οικογενειακή επιχείρηση και εργαζόταν για μια συνδεδεμένη παγκόσμια χρηματοοικονομική εταιρεία που ονομάζεται «Voltan Capital Management».

Ρίξτε μια ματιά στις απόκρυφες εικόνες στον ιστότοπο της εταιρείας.

Γιατί οι Βασιλικοί Ελευθεροτέκτονες, των οποίων η ιστοσελίδα είναι γεμάτη από άκρως αποκρυφιστικές εικόνες, ονόμασαν την εταιρεία τους Voltan Capital Management;

Ο Voltan ήταν θεός των Μάγια και μέρος της λατρείας του περιελάμβανε – μαντέψατε τι; – Τις ανθρωποθυσίες!!!

Η πρώτη σύζυγος του βασιλιά Καρόλου, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, προειδοποίησε τον μπάτλερ της τους μήνες πριν από το θάνατό της ότι ο Κάρολος σχεδίαζε να τη σκοτώσει και να το κάνει να μοιάζει με αυτοκινητιστικό δυστύχημα – μια απόλυτη ανθρώπινη θυσία.

Τώρα η Κέιτ Μίντλετον έχει “φύγει” από τα φώτα της δημοσιότητας, η δήλωση του βασιλιά Καρόλου για τον καρκίνο, ο Τζέικομπ Ρότσιλντ νεκρός, ο γαμπρός του Δούκα του Κεντ νεκρός, ο Χένρι Κίσινγκερ νεκρός, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ νεκρός, όλα μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, το πιο κραυγαλέο και ξεδιάντροπο απόκρυφο γεγονός των τελευταίων εκατό ετών.

Όπως εξηγεί ο Mel Gibson, πρόκειται απλώς για μια δαιμονική αλλαγή της φρουράς που δίνει τη θέση της σε κάτι πολύ πιο σκοτεινό και ισχυρότερο, τον Αντίχριστο και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Μαζί με τον Λόρδο Ρότσιλντ, η “παλιά φρουρά” φεύγει τώρα μαζικά για τις δαιμονικές σφαίρες του κατώτερου αστρικού για να καλωσοριστεί στο σπίτι από τους συμπατριώτες τους δαίμονες που χειραγωγούν την ανθρώπινη κοινωνία για αιώνες.

Μια δαιμονική αλλαγή φρουράς – προς το παρόν. Για να ανοίξει ο δρόμος για κάτι πολύ πιο σκοτεινό και πιο δυνατό. Τον ίδιο τον αντίχριστο.

Σύμφωνα με τον Gibson, η ελίτ των Illuminati έχει υπερβάλει τα τελευταία χρόνια για να προωθήσει την κακή τους ατζέντα στην παγκόσμια σκηνή και να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για την επόμενη φάση των Ιλλουμινάτι.

Ο Γκίμπσον εξηγεί ότι έχει γνωρίσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δύο φορές και ότι ο διάδοχος του θρόνου έχει πάντα δαιμονικές οντότητες να τον ακολουθούν.

Ο Γκίμπσον ισχυρίζεται επίσης ότι ο Γουίλιαμ έχει ήδη αναλάβει τον ρόλο στα παρασκήνια και ότι αυτό το γεγονός είναι ανοιχτό μυστικό μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ.

Ο Gibson απέχει πολύ από το μόνο μέλος της ελίτ της βιομηχανίας του θεάματος που υπαινίσσεται τα σχέδια των Ιλλουμινάτι.

 

Περισσότεροι εμπιστευόμενοι έρχονται με σοκαριστικές πληροφορίες από ποτέ.

 

Οι διασημότητες καταρρέουν και αποκαλύπτουν τον έλεγχο του μυαλού τους. Άλλοι, όπως ο Gibson, υπαινίσσονται στους συνεργάτες τι γνωρίζουν.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 3,215


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα