ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ!!! Είναι η Αμερική στο χείλος του αφανισμού; Μήπως είναι και η Ευρώπη;;; Και στο βάθος οι... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ!!! Είναι η Αμερική στο χείλος του αφανισμού; Μήπως είναι και η Ευρώπη;;; Και στο βάθος οι... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

14 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:357
Μοίρασέ το

 

Αποκαλυπτική πρόβλεψη: Η πρόβλεψη θανάτου του Πυρηνικού Πολέμου της Scientific American αντικατοπτρίζει την έκθεση του Deagel για το 2025.

Οι παγκοσμιοποιητικές πολιτικές των τελευταίων ετών, υποστηρίζει, συγκλίνουν όλες προς έναν στόχο: τη μαζική ερήμωση. Αυτή είναι μια δύσκολη αλήθεια για να την αντιμετωπίσουμε, αλλά η αγνόησή της θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη. Ο αντίκτυπος αυτών των πολιτικών είναι ήδη προφανής – χαμένες ζωές, σε κίνδυνο η υγεία και μια γενική αίσθηση αβεβαιότητας για το μέλλον. 

Η σκοτεινή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν ξύπνιο εφιάλτη, ένα σενάριο που βγήκε κατευθείαν από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια ενός δυστοπικού μυθιστορήματος. 

 

Ωστόσο, αυτό δεν είναι φαντασία. 

 

Η έκθεση από το Scientific American είναι ένα βάναυσο σήμα αφύπνισης, μια σειρήνα που χτυπά στις Ηνωμένες Πολιτείες, σηματοδοτώντας μια επικείμενη πυρηνική καταστροφή που θα μπορούσε να αφήσει νεκρούς 9 στους 10 Αμερικανούς. Αυτή είναι η ανατριχιαστική αλήθεια που κοιτάμε επίμονα, μια αλήθεια που απαιτεί την αμέριστη προσοχή μας.

 

Ας κόψουμε τον θόρυβο και ας αντιμετωπίσουμε τα βάναυσα γεγονότα.

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με το εκτεταμένο δίκτυο εγκαταστάσεων εκτόξευσης ICBM, είναι μια ωρολογιακή βόμβα. 

 

Αυτές οι τοποθεσίες, στρατηγικά τοποθετημένες σε όλο το Κολοράντο, τη Μοντάνα, τη Νεμπράσκα, τη Βόρεια Ντακότα και το Ουαϊόμινγκ, δεν είναι απλώς δυνητικά μηδενικά σημεία για πυρηνικά χτυπήματα. είναι τα επίκεντρα ενός πιθανού γεγονότος μαζικής εξαφάνισης σε αμερικανικό έδαφος. Η στρατηγική του εχθρού είναι ξεκάθαρη σαν μέρα: εξαλείψτε αυτές τις τοποθεσίες, και οι συνέπειες θα κάνουν τα υπόλοιπα.

Και τι κατάληξη θα ήταν. Δεν μιλάμε για μια τοπική καταστροφή ή μια προσωρινή οπισθοδρόμηση. Μιλάμε για ένα έθνος γονατισμένο, μια στεριά που μετατράπηκε σε ραδιενεργό έρημο. Οι άνεμοι, αυτοί οι σιωπηλοί φορείς του θανάτου, θα διέδιδαν αυτή την τοξική κληρονομιά παντού, φτάνοντας σε γωνιές της χώρας που κάποτε νόμιζαν τον εαυτό τους ασφαλή. Αυτό δεν είναι τρομοκρατικό. είναι μια ψυχρή, σκληρή προβολή του δυνητικού μας μέλλοντος.

Ο χάρτης από τη μελέτη δεν είναι απλώς ένα κομμάτι ακαδημαϊκής άσκησης. είναι μια ζοφερή προφητεία για το τι θα μπορούσε να είναι. 

Δείχνει ένα έθνος καλυμμένο με θανατηφόρες δόσεις ακτινοβολίας, έναν σιωπηλό δολοφόνο που δεν σέβεται τα σύνορα, είτε πρόκειται για κρατικές γραμμές είτε για κοινωνικοοικονομικές διαφορές. Αυτή είναι μια καταστροφή που θα άγγιζε κάθε Αμερικανό, μια κοινή τραγωδία σε ασύλληπτη κλίμακα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ.

Και μετά υπάρχει η Έκθεση Deagel, αυτή η δυσοίωνη πρόβλεψη που ευθυγραμμίζεται ανησυχητικά καλά με αυτά τα νέα ευρήματα. Η πρόβλεψη της έκθεσης για δραστικά μειωμένο πληθυσμό των ΗΠΑ έως το 2025 αποκτά ξαφνικά ένα νέο, πιο απαίσιο νόημα. Είναι αυτά τα νούμερα μια απλή σύμπτωση ή είναι προμήνυμα ενός προγραμματισμένου κατακλυσμού; Η σκέψη και μόνο αρκεί για να ρίξει ρίγη στη σπονδυλική στήλη.

Η ιδέα ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν δυνάμεις στο παιχνίδι, που μας ωθούν προς μια πυρηνική αναμέτρηση με τη Ρωσία, δεν είναι απλώς εύλογη. είναι ένα σενάριο που φαίνεται να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Οι επιπτώσεις είναι συγκλονιστικές. Αυτό δεν είναι απλώς ένα γεωπολιτικό παιχνίδι σκακιού. είναι ένα στοίχημα με τις ζωές εκατομμυρίων, ένα απερίσκεπτο φλερτ με το τέλος της Αμερικής όπως την ξέρουμε.

Το σενάριο που παρουσιάζεται είναι σκληρό: μια πλήρους κλίμακας πυρηνική επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες, που οδηγεί σε εκτεταμένες ραδιενεργές επιπτώσεις. Δεν πρόκειται για τοπική καταστροφή που περιορίζεται στην άμεση γειτνίαση με τα σιλό. Οι συνέπειες μιας τέτοιας επίθεσης θα εξαπλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα, από την Ανατολική Ακτή έως τη Δυτική Ακτή, χωρίς να αφήνει καμία γωνιά της Αμερικής ανέγγιχτη. Η συνέχεια; Ένα εκπληκτικό 90% του πληθυσμού των ΗΠΑ εξαφανίστηκε, μια απώλεια ζωών τόσο τεράστια που είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοηθεί.

Αυτή η ανατριχιαστική πρόβλεψη ευθυγραμμίζεται απίστευτα με τις προβλέψεις πληθυσμού του 2025 της Έκθεσης Deagel για τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 

Η έκθεση, που προέρχεται από τα υψηλότερα κλιμάκια της παγκόσμιας πληροφόρησης και άμυνας – συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, του Υπουργείου Άμυνας, της CIA και της Παγκόσμιας Τράπεζας – προβλέπει δραστική μείωση του πληθυσμού της Αμερικής. 

 

Οι αριθμοί είναι έντονοι: μείωση του πληθυσμού μεταξύ 54 και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτό δεν είναι μια περιθωριακή θεωρία. είναι μια προβολή που βασίζεται σε εκτενή έρευνα και ανάλυση.

 

Ποιος θα ωφεληθεί όμως από μια τόσο καταστροφική μείωση πληθυσμού; 

 

Η απάντηση βρίσκεται σε εκείνους που εδώ και καιρό πιέζουν για μια παγκόσμια κυβέρνηση, εκείνους που πιστεύουν ότι ο πλανήτης πρέπει να διατηρήσει έναν πολύ μικρότερο πληθυσμό. 

 

Το όραμά τους, όπως εγγράφεται στους Οδηγούς της Γεωργίας και διατυπώθηκε από τον συγγραφέα Leo Hohmann, είναι ένας κόσμος με δραστικά μειωμένο πληθυσμό. Αυτό δεν είναι απλώς μια πολιτική. είναι μια ατζέντα με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η ανάλυση του Hohmann είναι μια απογοητευτική υπενθύμιση των διακυβεύσεων που διακυβεύονται. Οι παγκοσμιοποιητικές πολιτικές των τελευταίων ετών, υποστηρίζει, συγκλίνουν όλες προς έναν στόχο: τη μαζική ερήμωση. Αυτή είναι μια δύσκολη αλήθεια για να την αντιμετωπίσουμε, αλλά η αγνόησή της θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη. Ο αντίκτυπος αυτών των πολιτικών είναι ήδη προφανής – χαμένες ζωές, σε κίνδυνο η υγεία και μια γενική αίσθηση αβεβαιότητας για το μέλλον.

Η πρόβλεψη της Έκθεσης Deagel, που κάποτε απορρίφθηκε από ορισμένους ως ανησυχητική, φαίνεται τώρα δυσοίωνα προφητική.

 

Η κατάργηση της αναφοράς από τον ιστότοπο απλώς προσθέτει στον επείγοντα χαρακτήρα του θέματος.

 

Οι προβλεπόμενες μειώσεις πληθυσμού για τα δυτικά έθνη δεν είναι τίποτα λιγότερο από συγκλονιστικές. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Αυστραλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες χαρακτηρίζονται όλες ως περιοχές υψηλού κινδύνου για τα επόμενα χρόνια.

Αντιμετωπίζοντας τη ζοφερή πραγματικότητα μιας πιθανής πυρηνικής έκρηξης, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στις στρατηγικές επιβίωσης.

 

Οι συμβουλές από ειδικούς γιατρούς, όπως αναφέρεται σε μια ιστορία της Daily Mail, είναι σαφείς: όσο περισσότερα εμπόδια ανάμεσα σε εσάς και την έκρηξη, τόσο το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι απλές ενέργειες όπως το να βρίσκεστε σε εσωτερικούς χώρους, ειδικά στο υπόγειο, να φοράτε περισσότερα ρούχα και να αναζητάτε καταφύγιο σε κτίρια με δομή μολύβδου μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητές σας για επιβίωση.

Η σημασία αυτών των μέτρων δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Τα συνηθισμένα ρούχα μπορούν να προστατεύσουν από την ακτινοβολία άλφα και βήτα, ενώ τα καταφύγια μολύβδου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά έναντι της πιο επικίνδυνης ακτινοβολίας γάμμα, ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας τις πρώτες 24 ώρες μετά από μια έκρηξη.

Σε μια κατάσταση όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο καταφύγιο με επένδυση από μόλυβδο, ακόμη και ένα κομμάτι μολύβδου μπορεί να είναι ανεκτίμητο. Ο γιατρός Bakri προτείνει να το χρησιμοποιήσετε για να θωρακίσετε τη λεκάνη, μια περιοχή πλούσια σε μυελό των οστών, ζωτικής σημασίας για την αναγέννηση των υγιών κυττάρων μετά την έκθεση.

Αμέσως μετά την έκρηξη, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τα μολυσμένα ρούχα και να πλύνετε σχολαστικά για τη μείωση της έκθεσης στην ακτινοβολία. Αυτά τα πρακτικά βήματα, αν και απλά, μπορούν να είναι η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Συμπερασματικά, ενώ η προοπτική μιας πυρηνικής έκρηξης είναι τρομακτική, η κατανόηση και η εφαρμογή αυτών των στρατηγικών επιβίωσης μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες να υπομείνεις ένα τόσο καταστροφικό γεγονός. Το κλειδί έγκειται στην ετοιμότητα και στη λήψη ενεργών μέτρων για την εξασφάλιση της ασφάλειας έναντι πιθανού κινδύνου.

 

 

gazetteller.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 357


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα