ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Το Κίεβο σχεδιάζει να βομβαρδίσει εκκλησίες το Ορθόδοξο Πάσχα για να κατηγορήσει τις ρωσικές δυνάμεις για εγκλήματα πολέμου

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! Το Κίεβο σχεδιάζει να βομβαρδίσει εκκλησίες το Ορθόδοξο Πάσχα για να κατηγορήσει τις ρωσικές δυνάμεις για εγκλήματα πολέμου

20 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:153
Μοίρασέ το

 

 

Ορισμένες δυτικές χώρες λέγεται ότι εμπλέκονται στον σχεδιασμό της πρόκλησης, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από περισσότερες από 70 κινητές ομάδες που σχηματίζονται μεταξύ υπερεθνικιστικών ταγμάτων σε φορτηγά εξοπλισμένα με όλμους και οχήματα εκτός δρόμου.

 

 

 

 

Εμπλέκονται και χώρες της Δύσης σ’ αυτό τον σχεδιασμό!!!

Με δεδομένο το αντίχριστο μένος της οικογένειας Μιζοτάκη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλα και της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ), να υποψιαστούμε ότι σ’ αυτές τις Δυτικές χώρες, βρίσκεται και εμπλοκή της Ελλάδας;;;

Και να ναι… αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο;

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ… ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έχει πληροφορίες ότι οι ουκρανικές αρχές σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μια «τρομερή» πρόκληση το Ορθόδοξο Πάσχα και απευθύνει έκκληση στις δυτικές κυβερνήσεις, τα Ηνωμένα Έθνη και τον Οργανισμό Συνεργασίας για την Ασφάλεια στην Ευρώπη να την αποτρέψουν από τη διεξαγωγή, ανακοίνωσε ο συνταγματάρχης στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας.

«Προειδοποιούμε εκ των προτέρων τις χώρες της «Πολιτισμένης Δύσης» υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει επιχειρησιακή βάση αποδεικτικών στοιχείων για τρομερά εγκλήματα που σχεδιάζει το καθεστώς του Κιέβου», δήλωσε ο Μιζίντσεφ σε ενημέρωση στη Μόσχα τη Δευτέρα, σύμφωνα με το RIA. ανέφερε η Novosti.

Το Κίεβο, σύμφωνα με τον αξιωματικό, σχεδιάζει να βομβαρδίσει εκκλησίες με όλμους σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων των Zaporozhye, Nikolaev, Odessa, Sumy και Kharkov το βράδυ του Πάσχα, και στη συνέχεια να κατηγορήσει τη Ρωσία για τη σφαγή αμάχων.

Ορισμένες δυτικές χώρες λέγεται ότι εμπλέκονται στον σχεδιασμό της πρόκλησης, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από περισσότερες από 70 κινητές ομάδες που σχηματίζονται μεταξύ υπερεθνικιστικών ταγμάτων σε φορτηγά εξοπλισμένα με όλμους και οχήματα εκτός δρόμου.

«Το Κίεβο σχεδιάζει να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό ρεπόρτερ από δυτικά πρακτορεία ειδήσεων για να τεκμηριώσει αυτές τις υποτιθέμενες «ρωσικές θηριωδίες» και να περιγράψει αμέσως και κυνικά αυτά τα πλαστά», δήλωσε.

«Καλούμε τα Ηνωμένα Έθνη, τον ΟΑΣΕ, τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού και άλλους διεθνείς οργανισμούς να επηρεάσουν άμεσα το καθεστώς του Κιέβου για να αποτρέψει αυτή την απάνθρωπη πρόκληση, η οποία παραβλέπει όλους τους κανόνες ηθικής και το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο», πρόσθεσε ο Μιζίντσεφ.

Ο αρχηγός του Κέντρου Ελέγχου Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι η προειδοποίηση του Υπουργείου Άμυνας έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους προαναφερθέντες διεθνείς φορείς χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα.

Ο Ρώσος στρατός και οι αιχμάλωτοι νεοναζί μαχητές έχουν ήδη παράσχει αποδείξεις για ύποπτα εγκλήματα πολέμου από δυνάμεις ευθυγραμμισμένες με το Κίεβο εναντίον θρησκευτικών χώρων τις τελευταίες εβδομάδες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας αιχμάλωτος μαχητής του Συντάγματος Αζόφ αποκάλυψε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις πυροβόλησαν εσκεμμένα το μοναστήρι Svyatogorsk στο Ντόνετσκ -ένα σημαντικό τοπικό αρχιτεκτονικό ορόσημο και ορθόδοξο ιερό χώρο, τον Μάρτιο.

“Όλα έγιναν επίτηδες, για να φαίνεται ότι βομβαρδίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις. Στην πραγματικότητα ήταν ο ουκρανικός στρατός που έκανε τους πυροβολισμούς, για να πυροδοτήσει περαιτέρω τη σύγκρουση με τη Ρωσία”, ανακοίνωσε ο μαχητής.

Το μοναστήρι βομβαρδίστηκε τη νύχτα της 12ης Μαρτίου, προκαλώντας ζημιές στο ιερό, μια γέφυρα που συνδέει το συγκρότημα με την πόλη Svyatogorsk, γκρεμίζοντας δέντρα και αφήνοντας θραύσματα στους τοίχους του μοναστηριού. Δύο πολίτες σκοτώθηκαν.

Ο συλληφθείς μαχητής αποκάλυψε περαιτέρω ότι οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποιούν την τακτική να μεταμφιέζονται σε πολίτες και να ταξιδεύουν με φορτηγά τραπεζών και ασθενοφόρα με όλμους κρυμμένους μέσα.

Τον περασμένο μήνα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τους Ουκρανούς ριζοσπάστες από το τάγμα Aidar ότι κράτησαν όμηρους 300 αμάχους και μοναχούς στον οικισμό Nikolskoe του Ντόνετσκ.

Οι δυνάμεις της ρωσικής πολιτοφυλακής και του Ντονμπάς λέγεται ότι σκότωσαν μερικούς από τους μαχητές, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους να διαλυθούν.

Πάνω από το 70 τοις εκατό των Ουκρανών είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Περίπου το 8 τοις εκατό του πληθυσμού αποτελείται από Καθολικούς και Προτεστάντες, με το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό να αντιπροσωπεύουν συνολικά ένα τοις εκατό, και περίπου το 20 τοις εκατό να περιγράφουν τον εαυτό τους ως άσχετους χριστιανούς ή μη θρησκευόμενους.

Το 2018, σε μια πολιτική κίνηση με στόχο τη διάσπαση της Ουκρανικής Ορθοδοξίας, η κυβέρνηση του Πέτρο Ποροσένκο ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου 

Προβολές : 153


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα