Τρομακτικό: Το Αυστραλιανό Νοσοκομείο προσφέρει τη λεγόμενη φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο σε νήπια

Τρομακτικό: Το Αυστραλιανό Νοσοκομείο προσφέρει τη λεγόμενη φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο σε νήπια

17 Φεβρουαρίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:596
Μοίρασέ το

Περισσότερα από 70 παιδιά ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών στάλθηκαν στην ειδική παιδιατρική κλινική τρανσέξουαλ της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προτού κλείσει.

“Γονείς”… αποκαλούνται “γονείς”, αυτά ΤΑ ΚΤΗΝΗ, που θέλουν ν’ αλλάξουν το φύλο των παιδιών τους, στην τρυφερή ηλικία των 3 και των 4 χρόνων!!!!!!!!!!!!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΓΟΝΕΙΣ”…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Στην Θεσσαλονίκη, πριν ένα χρόνο, το 2022 παραμονές Χριστουγέννων, κάποιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ, που θέλουν να λέγονται “μάνες”, πήραν τα παιδιά τους, ηλικίας νηπιακής και πρώτων τάξεων δημοτικού και τα πήγαν στους ανώμαλους και διεστραμμένους drag queen!!!!!!!!!!!!!

Και δεν βρέθηκε ένας πατέρας, να πράξει το αυτονόητο!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” (;;;) ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;

ΣΕ ΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ;;;

Madeline Leesman

Ένα αυστραλιανό νοσοκομείο φέρεται να προσφέρει τη λεγόμενη «φροντίδα» των τρανσέξουαλ σε παιδιά ηλικίας έως τριών ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων της Μελβούρνης προσφέρει αυτού του είδους την αμφιλεγόμενη περίθαλψη σε νήπια. Τα παιδιά που δεν έχουν φτάσει στην εφηβεία μπορούν να δουν ψυχιάτρους και κλινικούς γιατρούς ταυτότητας φύλου για να «επικεντρωθούν στην επιβεβαίωση του φύλου» καθώς μεγαλώνουν. 

Από εκείνο το σημείο, τα παιδιά μπορούν να υποβληθούν σε άλλα είδη φροντίδας που αλλάζουν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων μη αναστρέψιμων ιατρικών θεραπειών (μέσω Daily Mail ):

Το πρώτο βήμα, γνωστό ως «στάδιο 1», είναι η εισαγωγή αναστολέων της εφηβείας – ένα αναστρέψιμο βήμα που είναι διαθέσιμο στα παιδιά στα πρώτα στάδια της εφηβείας.

Αργότερα, περίπου στην ηλικία των 16 ετών, η κλινική μπορεί να περάσει στο «στάδιο 2», το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση «ορμονών που επιβεβαιώνουν το φύλο (οιστρογόνα ή τεστοστερόνη) για να αλλάξει το σώμα ώστε να είναι πιο συνεπές με το επιβεβαιωμένο φύλο του εφήβου».

Το τελικό στάδιο, η χειρουργική επέμβαση, γενικά δεν πραγματοποιείται μέχρι την ενηλικίωση.

Η Αυστραλή γερουσιαστής Claire Chandler είπε στην Daily Mail Australia ότι αυτές οι αποφάσεις που παίρνουν οι γονείς για να δουν τα παιδιά τους σε έναν ειδικό σε θέματα φύλου ξεκινούν συνήθως όταν τα παιδιά αρχίζουν να παίζουν με παιχνίδια που δεν «ευθυγραμμίζονται» με το φύλο τους.

«Είναι πολύ ανησυχητικό να βλέπεις έναν πάροχο υγείας να προωθεί την ιδεολογία ότι οι προτιμήσεις των παιδιών δύο και τριών ετών σε ρούχα, παιχνίδια ή παιχνίδια αντιπροσωπεύουν μια «ταυτότητα φύλου»», είπε.

«Σε όλο τον κόσμο πολλοί γιατροί, ψυχίατροι, μεταβατικοί [άνθρωποι που ξεκινούν τη μετάβαση του φύλου αλλά αργότερα επιδιώκουν να αντιστρέψουν τις αλλαγές] και οι αναθεωρήσεις των ειδικών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη βιομηχανία της ιατρικής για τη νεολαία», πρόσθεσε ο Chandler. «Είναι απίστευτα ανησυχητικό το γεγονός ότι στην Αυστραλία αυτοί οι συναγερμοί εξακολουθούν να αγνοούνται και τα παιδιά οδηγούνται σε μονοπάτια προς μη αναστρέψιμα και δυνητικά επικίνδυνα φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις».

Η Rachael Wong του Women’s Forum Australia, φέρεται να προειδοποίησε ότι «η ιδεολογία του φύλου ωθείται στα παιδιά της Αυστραλίας από κάθε οπτική γωνία».

«Από τα συστήματα εκπαίδευσης και υγειονομικής περίθαλψης, μέχρι την ψυχαγωγία και το «drag queen story time» στις βιβλιοθήκες», πρόσθεσε.

Η Libs του δημιουργού του TikTok, Chaya Raichik, χαρακτήρισε το νοσοκομείο «καθαρό κακό» και είπε ότι «όλοι ανήκουν στη φυλακή».

Τον περασμένο μήνα, το Townhall αποκάλυψε πώς περισσότερα από 70 παιδιά ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών στάλθηκαν στην ειδική παιδιατρική κλινική τρανσέξουαλ της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προτού κλείσει.

«Δυστυχώς, ορισμένοι γονείς ανησυχούν τώρα ότι το παιδί τους που δεν συμμορφώνεται με το φύλο μπορεί να έχει «γεννηθεί σε λάθος σώμα» και χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια. Αυτό έχει ωθηθεί από τρανς ακτιβιστές που δεν κατανοούν τα απολύτως φυσιολογικά αναπτυξιακά στάδια της παιδικής ηλικίας», δήλωσε η Stephanie Davies-Arai της οργάνωσης Transgender Trend για την κλινική.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 596


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα