Τρομερά και φοβερά συμβαίνουν με το κόμμα Εμφιετζογλου-Μπογδάνου!!! Και ένα σχόλιο που λέει πολλά... πάρα πολλά...

Τρομερά και φοβερά συμβαίνουν με το κόμμα Εμφιετζογλου-Μπογδάνου!!! Και ένα σχόλιο που λέει πολλά... πάρα πολλά...

1 Μαΐου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,102
Μοίρασέ το

 

Ο Εμφιετζόγλου δαπάνησε 1.000.000 ευρώ για να καταφερει … να μην κατέβει στις εκλογές

 

Τώρα εγώ, τι να πω…;;; Τόσους “συνεργάτες” είχε… χαμπάρι δεν πήρε κανείς τους;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ…

Άρα, κάτι άλλο παίζει… κάτι σκοτεινό…

Φέρεται να πλήρωσε 1.000.000 ευρωπουλάκια… Πού;;;

Έκανε κόμμα με το όνομα άλλου κόμματος, έβαλε το αστέρι της Βεργίνας, ενώ απαγορεύεται… και κανείς από τους συνεργάτες του δεν πήρε χαμπάρι;;;

Ούτε ο…πολύπειρος Παναγιώτης Δούμας;;;

Καλέ, λέω γι αυτόν που ήταν ΕΠΕΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ή δεν ήταν;;;

 

 

Λέω  για τον συμμαθητή, ή φίλο, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων με τον Βορίδη…λέγεται πως ήταν και συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά… 

Αυτός, δεν ήταν και με τον Φαήλο;;;

Και μετά, βρέθηκε σε υπεύθυνη θέση δίπλα στον Πρόδρομο…

Κοιτάτε που έπεσα… σε μια πολύ προφητική ανάρτησή του…

Γύρω από μια τσέπη, Παναγιώτη Δούμα… για ιδέες θα μιλάμε τώρα;;;

Και σταματώ εδώ τις σκέψεις μου, γιατί είμαι πολύ κακό παιντί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Άκου ξόδεψε 1.000.000 ο Πρόδρομος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τόσες ελληνικές οικογένειες πεινάνε κυρ Πρόδρομε… χάθηκε να τους βοηθήσεις;;; Που μου ‘θελες βολευτιλίκια στα κοντά 90 σου…

 

Υ.Γ.2. Καλά τα γράφεις, Παναώτη… το ελντοράντο των πολιτικά νεκρών… κι απ’ ότι φαίνεται σ’ αυτούς τους πολιτικά νεκρούς, έχεις μια “αδυναμία”… όλο δίπλα τους βρίσκεσαι…

 

Υ.Γ.3. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

 

 

Τρομερά και φοβερά συμβαίνουν με το κόμμα Εμφιετζογλου-Μπογδάνου το οποίο ως γνωστόν κόπηκε από τον Άρειο Πάγο.

 

Τη στιγμή που ο επιχειρηματίας και ο βουλευτής καταγγέλλουν εξωθεσμικές παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπεί η κάθοδος τους στις εκλογές, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δραματική καθώς κατά πληροφορίες ο κατασκευαστής είχε δαπανήσει περί το 1.000.000 ευρώ για τον προεκλογικό του αγώνα, για να καταφερει τελικά να μην κατέβει στις εκλογές!

Διαβάστε την συνέχεια Εκλογές 2023 – Πατριωτική Ένωση Ελλάς: H προσφυγή καταγγελίας στον Άρειο Πάγο

 

Πηγή

 

Εκλογές 2023 – Πατριωτική Ένωση Ελλάς: H προσφυγή καταγγελίας στον Άρειο Πάγο

 

«Κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου, καθώς κρίθηκε ότι το όνομά του ανήκει σε άλλον σχηματισμό και πως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως σύμβολό τους τον Ήλιο της Βεργίνας, καθώς αποτελεί εθνικό σύμβολο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, το κόμμα τους «κόπηκε», μετά από προσφυγή που κατατέθηκε από το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ “ΕΛ.ΛΑ.Σ.” – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ», στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος – Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.

Οι αρεοπαγίτες του Α1 Πολιτικού Τμήματος, που είναι αρμόδιοι για τη νομιμότητα συμμετοχής των κομμάτων στις εκλογές, έκριναν ομόφωνα ότι δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγον κόμμα.

Το σύμβολο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ», που υπέβαλλε προσφυγή κατά του κόμματος Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου Επιπλέον, κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το περίφημο «άστρο» ή «ήλιος» της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που, εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Το σύμβολο του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ», που υπέβαλλε προσφυγή κατά του κόμματος Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου

Επιπλέον, κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το περίφημο «άστρο» ή «ήλιος» της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που, εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Η επιστολή προς τα Μέσα Ενημέρωσης:

Αγαπητές/οί μέλη και φίλες/οι του πολιτικού φορέως μας,

διά του συνημμένου εγγράφου μας, σας γνωρίζουμε ότι, παρά τις προσπάθειές μας, προκειμένου ο πολιτικός φορέας «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» να συνταχθεί προς την νομιμότητα και κατόπιν της αλαζονικής συμπεριφοράς του ηγέτη του κυρίου Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που μας άφησε άναυδους δηλώνοντας ότι αυτός έχει λεφτά, αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου για την, εκ μέρους, του ανωτέρω φορέως καπηλεία της επωνυμίας του πολιτικού μας φορέως:

Α. Όσον αφορά την ονοματοκλοπή του βασικού προσδιοριστικού στοιχείου, του περιγραφικού πυρήνα και την κεντρική ονομασία «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», του υπό την καταστατική επωνυμία «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ (ΕΛ.ΛΑ.Σ)» πολιτικού μας φορέως.

Β. Όσον αφορά την παράνομη ιδιοποίηση-σφετερισμό του Εθνικού Συμβόλου, του εμβλήματος του «Ήλιου της Βεργίνας».

Κατόπιν των ανωτέρω, αναμένουμε τις εξελίξεις του νομικού μας εγχειρήματος

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής Μιχαήλ Γιανναρόπουλος

Διαβάστε την ΠΡΟΣΦΥΓΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΑ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,102


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα