Τρομερές καταγγελίες Κούλογλου κατά Ασημακοπούλου – Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η ευρωβουλευτής

Τρομερές καταγγελίες Κούλογλου κατά Ασημακοπούλου – Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η ευρωβουλευτής

1 Απριλίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:360
Μοίρασέ το

 

Προς πώληση οι λίστες με τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων ομογενών;

Αχ η εβραία… πόση αφέλεια υπάρχει στην μήνυσή της…

Ο Κούλογλου, είναι παλιά καραβάνα στη δημοσιογραφία και γνωρίζει πως… να την κάψει, χωρίς να καεί…

Γράφει τι κυκλοφορεί στους διαδρόμους, και όχι ότι τα λέει ο ίδιος…

Φαίνεται όμως πως η εβραία, έχει μπόλικα λεφτά για πέταμα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Άντε να δούμε πότε θα κυβερνήσουν την Ελλάδα των ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ…

 

Με ένα άρθρο του ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου δίνει νέα τροπή στον πονοκέφαλο που ταλανίζει το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση και ακούει στο όνομα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μετά τα μηνύματα που έστειλε σε απόδημους Έλληνες παίρνοντας στα χέρια της λίστα που κανένα δικαίωμα δεν είχε να κατέχει και αφού δήλωσε πως «το “Αρχείο Αποδήμων 2023”, περιήλθε στα χέρια μου στα τέλη Ιανουαρίου 2024, σε ψηφιακή μορφή, από τον τότε Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Θεοδωρόπουλο», ο συνάδελφός της ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου έρχεται με νέες αποκαλύψεις αναφέροντας πως «τα αρχεία αυτά ήταν προς πώληση: αυτό κυκλοφορεί στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και ότι είχαν προταθεί και σε άλλους νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές.

Η «πολιτικά άπληστη» κυρία Ασημακοπούλου τα αγόρασε, για να περάσει σε σταυρούς τους συνυποψήφιους(ες) τους και να «πουλήσει» τη δημοφιλία της στην Αθήνα, υποστηρίζεται επίσης στους ευρωδιαδρόμους.

Υπάρχουν λοιπόν δύο εκδοχές. Στην πρώτη, η κυρία Ασημακοπούλου πήρε τα προσωπικά δεδομένα τον Ιανουάριο του 2024, όπως δήλωσε, με εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών. Αυτή η υπόθεση ενισχύεται από το γεγονός ότι σχεδόν ταυτόχρονα με τα δικά της μέιλ, έφτασαν στους Ελληνες του Εξωτερικού και επίσημα μέιλ του υπουργείου για τις ευρωεκλογές. Φυσικά δεν πρόκειται περί σύμπτωσης.

Στη δεύτερη εκδοχή, η ευρωβουλευτής της ΝΔ αγόρασε εν γνώση της κλεμμένα αρχεία. Αλλά ως γνωστόν η αγορά προϊόντος κλοπής είναι ποινικά επιβαρυντικό στοιχείο»!

Οι απίστευτες αυτές αποκαλύψεις πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη. Όμως ήδη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου- που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια και αυτό άλλωστε έλειπε!- δήλωσε πως ήδη κατέθεσε μήνυση κατά του Στέλιου Κούλογλου για το άρθρο του.

 

 


 

Πηγή

 

Στέλιος Κούλογλου / Mail Ασημακοπούλου: νέος πονοκέφαλος Μητσοτάκη, μετά από Τέμπη – SMS

Οι απανωτές κρίσεις δεν λένε να κοπάσουν για το Μέγαρο Μαξίμου και τον κ. Μητσοτάκη.

Ενώ τα Τέμπη παραμένουν καυτό θέμα και η Εστία επιμένει για το επίμαχο SMS Μαρέβας προς Μαρινάκη, η υφέρπουσα κρίση για την υπόθεση των email… υποτροπίασε μετά τη νέα δήλωση Ασημακοπούλου: «το “Αρχείο Αποδήμων 2023”, περιήλθε στα χέρια μου στα τέλη Ιανουαρίου 2024, σε ψηφιακή μορφή, από τον τότε Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Θεοδωρόπουλο».

Με τη δήλωση αυτή, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου εμμέσως διαψεύδει τη Νίκη Κεραμέως που είχε υποστηρίξει ότι οι λίστες εκλογέων διέρρευσαν τον Μάιο του 2023, επί υπηρεσιακής κυβέρνησης. Ο ισχυρισμός έδειχνε έτσι κι αλλιώς ελάχιστα πειστικός, αλλά έβγαζε από το κάδρο την ίδια την κυρία Κεραμέως, που δεν ήταν τότε υπουργός Εσωτερικών. Αλλά το 2024 ήταν.

Μετά από Τέμπη-SMS: εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών

Τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν για δύο ακόμη λόγους. Αρκετοί πολίτες από όσους έλαβαν το μέιλ Ασημακοπούλου υποβάλλουν μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου, κρατώντας την υπόθεση ζωντανή.

 

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, σύμφωνα με τα «Νέα» (Γ.Παπαχρήστος) που επικαλούνται «ασφαλείς πληροφορίες», επίκειται «επίσκεψη» της Ανεξάρτητης Αρχής για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στα κεντρικά γραφεία της… Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς!

Θα ζητήσουν να εξετάσουν υπολογιστές και servers, προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των ισχυρισμών που έχουν έως τώρα διατυπωθεί σχετικά με το πότε διαβιβάστηκαν τα αρχεία στην κυρία Ασημακοπούλου από τον μέχρι πρότινος γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ, Θεοδωρόπουλο.

Ειδικά μετά τη δήλωση της τελευταίας ότι τα αρχεία τα παρέλαβε τον Ιανουάριο του 2024, και όχι όπως διατείνεται η κυβέρνηση τον Μάιο του 2023.

Παραλαβή τον Ιανουάριο σημαίνει εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών. Σωστά;

Πού γυρνούσε το υλικό;

Το Βήμα της Κυριακής επανήλθε χθες με άλλο ρεπορτάζ (Δ.Κρουστάλλη):

Ο Θεοδωρόπουλος υποδεικνύεται από το Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργείο Εσωτερικών και την Ασημακοπούλου ως πηγή του κακού, ενώ τα αρχεία διέρρευσαν αρχικά από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο πρώην γραμματέας αποδήμων της ΝΔ ήταν ένα πρόσωπο που θήτευσε σε έναν μηχανισμό ο οποίος όποτε έκρινε σκόπιμο έπαιρνε τις ελευθερίες του καταπατώντας νόμους και κανόνες, όπως έδειξε το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Mετά το καθόλου κολακευτικό πορτρέτο του Θεοδωρόπουλου, το ρεπορτάζ υποβάλλει νέα ερωτήματα, που έχουν τη σημασία τους:

Ο Θεοδωρόπουλος έδωσε το αρχείο μόνο στην Ασημακοπούλου, θα έκανε το ίδιο με άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές ή μόνο με όσους στήριζε περισσότερο το Μέγαρο Μαξίμου; Χειριζόταν μόνος του; Αποφάσιζε μόνος του το αρχείο ή ακολουθούσε εντολές άνωθεν; Τι έκανε το υλικό που παράνομα είχε στα χέρια του από τον Μάιο του 2023 που, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, διέρρευσε από το υπουργείο Εσωτερικών, μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 που το ενεχείρισε στην Ασημακοπούλου;

H Ασημακοπούλου τα αγόρασε τα κλεμμένα;

Η απάντηση μπορεί να είναι ότι τα αρχεία αυτά ήταν προς πώληση: αυτό κυκλοφορεί στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και ότι είχαν προταθεί και σε άλλους νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές.

Η «πολιτικά άπληστη» κυρία Ασημακοπούλου τα αγόρασε, για να περάσει σε σταυρούς τους συνυποψήφιους(ες) τους και να «πουλήσει » τη δημοφιλία της στην Αθήνα, υποστηρίζεται επίσης στους ευρωδιαδρόμους.

Υπάρχουν λοιπόν δύο εκδοχές. Στην πρώτη, η κυρία Ασημακοπούλου πήρε τα προσωπικά δεδομένα τον Ιανουάριο του 2024, όπως δήλωσε, με εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών. Αυτή η υπόθεση ενισχύεται από το γεγονός ότι σχεδόν ταυτόχρονα με τα δικά της μέιλ, έφτασαν στους Ελληνες του Εξωτερικού και επίσημα μέιλ του υπουργείου για τις ευρωεκλογές. Φυσικά δεν πρόκειται περί σύμπτωσης.

Στη δεύτερη εκδοχή, η ευρωβουλευτής της ΝΔ αγόρασε εν γνώση της κλεμμένα αρχεία. Αλλά ως γνωστόν η αγορά προϊόντος κλοπής είναι ποινικά επιβαρυντικό στοιχείο.

Μεταφέρω όλες τις σχετικές πληροφορίες και στοιχεία, που σύντομα θα ερευνηθούν. Σημειώνω ότι το άρθρο στο Βήμα τελειώνει με παραπομπή:

Ρεπορτάζ για το «εμπόριο» των προσωπικών δεδομένων, σελίδα 39

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 360


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα