Τρόμος από μελέτη του Infectious Diseases: Ένας στους 874 εμβολιασμένους για Covid έχει πεθάνει – 278.000 θάνατοι στις ΗΠΑ μόνο το 2021. Φαίνεται όμως πως το ποσοστό αυτό είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που καταδεικνύει η μελέτη.

Τρόμος από μελέτη του Infectious Diseases: Ένας στους 874 εμβολιασμένους για Covid έχει πεθάνει – 278.000 θάνατοι στις ΗΠΑ μόνο το 2021. Φαίνεται όμως πως το ποσοστό αυτό είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που καταδεικνύει η μελέτη.

28 Ιανουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:495
Μοίρασέ το

 

Oι λήπτες των εμβολίων έχουν επί του παρόντος μία στις 874 πιθανότητες να χάσουν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του σκευάσματος

Αμέτρητες απώλειες ζωής… σοβαρές παρενέργειες… και ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τα επόμενα 2 – 5 χρόνια…
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ… ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΥΛΑ  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ…
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;;;
ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ “ΓΙΑΤΡΩΝ” ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ…
ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΣΙΩΠΟΥΝ…
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ…
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ;;;
ΟΙ ΗΠΑ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Σοκ προκαλεί η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στις 24/1/2023 στο περιοδικό BMC Infectious Diseases, η οποία καταδεικνύει πως τα εμβόλια Covid σκοτώνουν έναν στους 974 εμβολιασμούς – μέχρι στιγμής.
Μόνο το 2021, εκτιμά η μελέτη, περίπου 278.000 Αμερικανοί πέθαναν μετά τον εμβολιασμό για τον Covid.
Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, 243 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου.
Με βάση αυτά τα στοιχεία, οι λήπτες των εμβολίων έχουν επί του παρόντος μία στις 874 πιθανότητες να χάσουν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του σκευάσματος.
Φαίνεται όμως πως το ποσοστό αυτό είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που καταδεικνύει η μελέτη.
Η μελέτη ανατέθηκε από την εταιρεία διαδικτυακών ερευνών και δημοσκοπήσεων Dynata.
Ο κύριος σκοπός της έρευνας ήταν να εντοπίσει τους παράγοντες που σχετίζονται με την απόφαση των Αμερικανών είτε να κάνουν το εμβόλιο, είτε όχι.
Συνολικά 2.840 συμμετέχοντες συμπλήρωσαν την έρευνα μεταξύ 18 και 23 Δεκεμβρίου 2021.
Σχεδόν ένας στους τέσσερις λέει ότι γνωρίζει τουλάχιστον ένα άτομο που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά το εμβόλιο για Covid, επισημαίνει ο ιστότοπος Noqreport.
«Οι εκτιμήσεις από την έρευνα δείχνουν ότι μόνο το πρώτο έτος του προγράμματος εμβολιασμού κατά του Covid-19 μπορεί να υπάρξουν έως και 278.000 θάνατοι από εμβόλια και έως και ένα εκατομμύριο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες», αποκαλύπτει η μελέτη.
Γερμανία: Ένας θάνατος για κάθε 1.642 δόσεις

Τη στιγμή δημοσίευσης της μελέτης, το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) κατέγραφε μόλις 8.023 θανάτους που συνδέονται άμεσα με το εμβόλιο Covid.
Ωστόσο, τα στοιχεία του VAERS είναι τραγικά ελλιπή.

Έχει υπολογιστεί ότι μόλις το 1% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου μεταφέρονται στο VAERS.

Υπάρχουν επίσης άλλες πηγές δεδομένων που θεωρούνται πιο αξιόπιστες από το VAERS.

Μια έρευνα της Rasmussen τον Ιανουάριο του 2023, διαπίστωσε ότι το 28% όλων των ενηλίκων γνωρίζει τουλάχιστον ένα άτομο που πέθανε από εμβολιασμούς Covid.


Μια εκτίμηση στα μέσα Δεκεμβρίου 2021 από τον Steve Kirsch αναφέρει πως 388.000 Αμερικανοί εκείνη την εποχή είχαν πεθάνει από τα εν λόγω εμβόλια.

Ανάλυση από τον Fabian Spieker υπολογίζει έναν θάνατο για κάθε 1.642 δόσεις που χορηγούνται στη Γερμανία.

«Υποθέτοντας ότι μέχρι το τέλος του 2021, χορηγήθηκαν 1,8 δόσεις ανά εμβολιασμένο άτομο, καθώς κάποιοι είχαν μόνο μία δόση.
Αυτό θα απέφερε, στις ΗΠΑ, 266.400 νεκρούς από δόσεις Covid», ανέφερε το Exposé News.


Πρέπει να σημειωθεί ότι το περιοδικό που δημοσίευσε τη μελέτη θεωρείται έως ένα από τα πλέον αξιόπιστα και η εγκυρότητα των δημοσιεύσεών του είναι αδιαμφισβήτητη.


jabs.JPG

 

 

Πηγή

Προβολές : 495


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα