Τρόμο προκαλούν τα όσα αποκαλύπτουν πιστοποιημένοι διευθυντές κηδειών και ταριχευτές αναφορικά με τα όσα βρέθηκαν σε πτώματα εμβολιασμένων, καθώς είχαν φλέβες και αρτηρίες φραγμένες με παράξενους, ελαστικούς, σκουληκόμορφους θρόμβους.

Τρόμο προκαλούν τα όσα αποκαλύπτουν πιστοποιημένοι διευθυντές κηδειών και ταριχευτές αναφορικά με τα όσα βρέθηκαν σε πτώματα εμβολιασμένων, καθώς είχαν φλέβες και αρτηρίες φραγμένες με παράξενους, ελαστικούς, σκουληκόμορφους θρόμβους.

21 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:527
Μοίρασέ το

«Λίγο πολύ πρέπει να πρόκειται για ένα νέο ενέσιμο προϊόν, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2021, το οποίο οδηγεί σε θρόμβους στο αίμα και χορηγείται με ένεση σε πολύ περισσότερο από το 50% του πληθυσμού. Υπάρχει μόνο ένα φάρμακο που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση: τα εμβόλια COVID», έγραψε στο Substack του.

 

 

Όταν γίνει αντιληπτό πως οι οργανισμοί όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και άλλοι είναι εβραιοσιωνιστικα κατασκευάσματα και αποτελούν ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και όχι οργανισμούς, θα γίνουν αντιληπτά και τα τερατώδη εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος των λαών της γης.

Το ερώτημα είναι: ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;;;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει απάντηση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΟΥΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ…

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Τρόμο προκαλούν τα όσα αποκαλύπτουν πιστοποιημένοι διευθυντές κηδειών και ταριχευτές αναφορικά με τα όσα βρέθηκαν σε πτώματα εμβολιασμένων, καθώς είχαν φλέβες και αρτηρίες φραγμένες με παράξενους, ελαστικούς, σκουληκόμορφους θρόμβους.

Ο Richard Hirschman, ένας διευθυντής κηδειών και ταριχευτής από την Αλαμπάμα, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον τομέα, δήλωσε σε πρόσφατες συνεντεύξεις ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο μέχρι περίπου τα μέσα του 2021, αφού άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό. Λέει ότι οι συνάδελφοί του στον τομέα αυτό βλέπουν το ίδιο πράγμα, και οι αριθμοί αυξάνονται.

Σύμφωνα με το amgreatness, νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Hirschman είπε στον Steve Kirsch, τον εκτελεστικό διευθυντή του Ερευνητικού Κέντρου Εμβολίων, ότι τον Ιανουάριο του 2022, 37 από τα 57 σώματα (65%) είχαν αυτούς τους ύποπτους θρόμβους.

Πριν από τα εμβόλια, ο Hirschman είπε ότι παρατηρήθηκαν θρόμβοι αίματος σε ασθενείς που πέθαναν από COVID, αλλά φαίνεται ότι ήταν πιο τυπικοί και όχι στους ανησυχητικούς αριθμούς που βλέπει τώρα.

Από τη στιγμή που ο Hirschman δημοσιοποίησε τις πληροφορίες του, ο Cary D. Watkins, ένας συνάδελφος από την Αλαμπάμα με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας ως υπεύθυνος κηδειών και ταριχευτής, εμφανίστηκε για να επιβεβαιώσει την ιστορία του, και η Anna Foster, ταριχευτής από το Μιζούρι με 11 χρόνια εμπειρίας, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι το 93% των τελευταίων 30 περιπτώσεων της πέθαναν λόγω ασυνήθιστων θρόμβων που γέμισαν πλήρως τα αγγειακά τους συστήματα.

Ο υπεύθυνος κηδειών John O’Looney από το Milton Keynes της Αγγλίας, ξεσπά επίσης για την ανησυχητική αύξηση του αριθμού των θανάτων από θρόμβωση. Ο O’Looney δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν πρόκειται απλώς για «μια αύξηση δύο ή τριών φορές – πρόκειται για μια αύξηση περίπου 500 ή 600 τοις εκατό» και ότι εννέα στις δέκα από αυτές τις περιπτώσεις ήταν εμβολιασμένες.

«Μου τηλεφωνούν γιατροί και αστυνομικοί, νοσηλευτές, και όλοι λένε το ίδιο πράγμα. Είναι ένα απόλυτο ψέμα.

Στα μέσα ενημέρωσης μας, λένε ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από μη εμβολιασμένους. Αυτό είναι μια ολοκληρωτική κατασκευή.

Είναι το αντίθετο.

Εννέα στους δέκα ασθενείς εκεί μέσα, γεμάτοι θρόμβους αίματος, είναι οι εμβολιασμένοι.

Το έχω ακούσει αυτό από τόσους πολλούς επαγγελματίες που έχω χάσει το μέτρημα. Οπότε, είτε επιλέξετε να το πιστέψετε είτε όχι, αυτό δεν το κάνει χειρότερο. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορείτε να οδηγήσετε ένα άλογο στο νερό, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε να πιει», δήλωσε ο O’Looney σε συνέντευξή του στα τέλη του περασμένου μήνα.

Ο Hirschman δήλωσε στον Daniel Horowitz του Blaze στο podcast του Conservative Review την Τετάρτη, ότι δίσταζε να βγει μπροστά, επειδή κάθε πληροφορία που αμφισβητεί την αφήγηση της κυβέρνησης υπέρ των εμβολίων χλευάζεται και γελοιοποιείται και η φήμη του θα μπορούσε να υποφέρει.

Αλλά όπως τόνισε ο Kirsch, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτό που συμβαίνει.

«Λίγο πολύ πρέπει να πρόκειται για ένα νέο ενέσιμο προϊόν, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2021, το οποίο οδηγεί σε θρόμβους στο αίμα και χορηγείται με ένεση σε πολύ περισσότερο από το 50% του πληθυσμού. Υπάρχει μόνο ένα φάρμακο που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση: τα εμβόλια COVID», έγραψε στο Substack του.

Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων επιβιώνει από τις ενέσεις, το ερώτημα αν ένα εμβολιασμένο άτομο πεθαίνει ή όχι είναι πιθανότατα ένας συνδυασμός του πόσο καλά «προσλαμβάνει και αναπαράγει το mRNA, πόσο επικίνδυνη είναι η παρτίδα και άλλων παραγόντων», έγραψε ο Kirsch.

Εξήγησε γιατί οι πληροφορίες του Hirschman είναι «εκρηκτικές».

«Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το πραγματικό ποσοστό θανάτων που προκαλούνται από εμβόλια είναι το 40 τοις εκατό όλων των θανάτων (το οποίο είναι μικρότερο από το ποσοστό 65 τοις εκατό που βλέπει ο Hirschman).

Το CDC λέει ότι περίπου 65.000 άνθρωποι πεθαίνουν την εβδομάδα. Αυτό θα σήμαινε λοιπόν ότι 26.000 άνθρωποι την εβδομάδα σκοτώνονται από το εμβόλιο. Άρχισε να παρατηρεί αυτούς τους θανάτους τον Μάιο (θα μπορούσαν να έχουν αρχίσει νωρίτερα), οπότε ας πούμε ότι συνέβησαν μόνο τους τελευταίους 6 μήνες για να είμαστε συντηρητικοί.

26 εβδομάδες *26.000 θάνατοι/εβδομάδα=676.000 θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο».

Ο Hirschman είπε στον Horowitz ότι έχει συζητήσει το φαινόμενο με 15 συναδέλφους του, και όλοι τους έχουν δει τα ίδια πράγματα με αυτόν, αλλά φοβούνται να μιλήσουν δημόσια.

Ο Hirschman, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά συνέντευξη από την Dr. Jane Ruby στα τέλη Ιανουαρίου, μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τους παράξενους ινώδεις θρόμβους που εξήχθησαν από ανθρώπους που φέρονται να πέθαναν από καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και ανευρύσματα.

Σε πολλές περιπτώσεις, λέει ο Hirschman, οι φρικιαστικά μεγάλοι θρόμβοι αρχίζουν να φαίνονται αρκετά τυπικοί στο ένα άκρο και στη συνέχεια γίνονται λευκοί, ινώδεις και σκουληκόμορφοι.  Το παρακάτω δείγμα, το οποίο διχάζεται προς το τέλος, φέρεται να ελήφθη από την περιοχή της βουβωνικής χώρας ενός ατόμου και είχε σχεδόν το μήκος του ποδιού του.

Ο Hirschman ξέπλυνε τα λευκά, ινώδη τμήματα των θρόμβων από ένα άτομο και έβαλε τα υλικά που έμοιαζαν με σκουλήκια σε ένα μπολ.

«Αυτό το λευκό, ινώδες υλικό δεν είναι φυσιολογικό», είπε ο Hirschman στον Dr. Ruby. «Συνήθως ένας θρόμβος αίματος είναι λείος -είναι αίμα που έχει πήξει- αλλά αν τον πιέσετε, ή τον αγγίξετε, ή προσπαθήσετε να τον μαζέψετε, γενικά διαλύεται», εξήγησε.

«Αλλά αυτό το λευκό, ινώδες υλικό είναι αρκετά ισχυρό. Δεν είναι καθόλου αδύναμο. Μπορείτε να το χειριστείτε, είναι πολύ εύπλαστο, δεν είναι σκληρό – δεν είναι φυσιολογικό», επέμεινε ο ταριχευτής. «Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να ζήσει με αυτό μέσα του».

Ο Hirschman είπε ότι έχει δει τους ανώμαλους θρόμβους αίματος κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους, αλλά επισήμανε ότι οι νεότεροι άνθρωποι τείνουν να αποτεφρώνονται στις μέρες μας, οπότε δεν βλέπει αυτές τις περιπτώσεις.

Σημείωσε επίσης ότι έχει δει τους περίεργους θρόμβους μόνο σε μία περίπτωση μη εμβολιασμένου ατόμου – σε ένα άτομο που είχε λάβει μετάγγιση αίματος – οι συνέπειες της οποίας είναι τρομακτικές.

Ακολουθούν διάφορα βίντεο με τον Hirschman να λέει την ιστορία του σε πολλές συνεντεύξεις τις τελευταίες εβδομάδες, ξεκινώντας από τις συνεντεύξεις βόμβα του Dr. Ruby.


Πηγή

Προβολές : 527


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα