Τσέρνομπιλ: Πόσο πραγματικά είχε επηρεάσει την Ελλάδα;

Τσέρνομπιλ: Πόσο πραγματικά είχε επηρεάσει την Ελλάδα;

26 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:511
Μοίρασέ το

 

Οι πραγματικές του επιπτώσεις ποτέ δεν έγιναν γνωστές με λεπτομέρειες.

Η αύξηση κρουσμάτων καρκίνου και άλλες ασθένειες που παρουσίασαν έξαρση τα αμέσως επόμενα χρόνια,αποδόθηκαν από επιστήμονες στο Τσέρνομπιλ.

 

Το πληρώνουμε μέχρι σήμερα… αλλά αυτό, κανείς δεν το λέει…

Δεν είναι μόνο οι καρκίνοι και οι λευχαιμίες… είναι οι τερατογεννέσεις… είναι η μολυσμένη γη… τα μολισμένα αγροτικά προϊόντα και φυσικά και η κτηνοτροφία…

Και είναι τραγικό, πως υπήρξε σκόπιμη απόκρυψη της απειλής και των συνεπειών στις ανθρωπογενείς καταστροφές…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το Τσέρνομπιλ ήταν ένας εφιάλτης που άφησε τα σημάδια του και στην Ελλάδα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο από τις πρώτες ώρες της 2ας Μαίου 1986,το νέφος από το Τσέρνομπιλ, σκέπασε και την Ελλάδα.

Μέχρι το τέλος της ίδιας μέρας είχε καλύψει όλη τη χώρα.

Οι πραγματικές του επιπτώσεις ποτέ δεν έγιναν γνωστές με λεπτομέρειες.

Η αύξηση κρουσμάτων καρκίνου και άλλες ασθένειες που παρουσίασαν έξαρση τα αμέσως επόμενα χρόνια,αποδόθηκαν από επιστήμονες στο Τσέρνομπιλ.

Δεν είναι παράλογο.

Δέκα χρόνια μετά από την τραγωδία επιστήμονες παραδέχτηκαν σε μια δημοσιογραφική έρευνα που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα Επικαιρότητα ότι όλες οι ευρωπαϊκές χώρες είχαν αναγκαστεί  να διπλασιάσουν τα ανεκτά για τον ανθρώπινο οργανισμό επίπεδα ραδιενέργειας.

Διαφορετικά θα έπρεπε να καταστραφούν όλα τα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα οπότε θα υπήρχε πρόβλημα ασιτίας!

5 Nightmare Fuel Photos from Chernobyl

 

 

tchernobyl

 

Πηγή

Προβολές : 511


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα