Τσακίζει κόκκαλα ο σχολιασμός του Περικλή Βοζινάκη: “Θέλετε να σταματήσει αμέσως η... “κλιματική κρίση”; Στείλτε στην ηλεκτρική καρέκλα αυτούς που την προπαγανδίζουν.”

Τσακίζει κόκκαλα ο σχολιασμός του Περικλή Βοζινάκη: “Θέλετε να σταματήσει αμέσως η... “κλιματική κρίση”; Στείλτε στην ηλεκτρική καρέκλα αυτούς που την προπαγανδίζουν.”

8 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:536
Μοίρασέ το

 

Με άλλα λόγια: θέλετε να πάψει άπαξ και δια παντός το 90% των “πυρκαγιών”;

Επαναφέρετε εκτάκτως την εσχάτη των ποινών και στήστε στον τοίχο 5-6 παράγοντες του εργολαβικού υπόκοσμου των ΑΠΕ.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι ουσιώδες και πολύ σημαντικό:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ;;;

Οι ελάχιστοι έντιμοι δικαστές απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα ύπαρξης μιας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.

Το έχω γράψει χιλιάδες φορές, θα το ξαναγράψω και πάλι…

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ…. ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

 

Οι διαπιστώσεις απ’ όσους έχουν μέσα τους ψυχή, πλέον δεν αρκούν…

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Θέλετε να σταματήσει αμέσως η… “κλιματική κρίση”;
Στείλτε στην ηλεκτρική καρέκλα αυτούς που την προπαγανδίζουν.
Με άλλα λόγια: θέλετε να πάψει άπαξ και δια παντός το 90% των “πυρκαγιών”;
Επαναφέρετε εκτάκτως την εσχάτη των ποινών και στήστε στον τοίχο 5-6 παράγοντες του εργολαβικού υπόκοσμου των ΑΠΕ.
Αφού στην πορεία υπήρξαν αντιδράσεις των πολιτών ή των δήμων απέναντι στην άλωση των περιοχών τους για την τοποθέτηση των άχρηστων και ζημιογόνων αιολικών πάρκων, ε, τι να κάνουν οι παρακρατικοί, το φροντίζουν κατακαίγοντας τον τόπο.
Να σχολιάσω το πρωτόκολο ΜΗ κατάσβεσης;
Εδώ μιλάμε για οργανωμένη κατάσταση, δουλεύει ρολόι ώστε να μην απομείνει τίποτα άκαφτο.
Το γεγονός ότι ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ εθελοντές να αντλήσουν νερό από πισίνες μην τυχόν και σταματήσουν την προμελετημένη καταστροφή και τις κλεισμένες μπίζνες;
Ευτυχώς που οι άνθρωποι αγνόησαν τις “εντολές” και έσωσαν ό,τι μπόρεσαν.
Να σχολιάσω την κακουργηματική διαπλοκή της συμμορίας Γεραπετρίτη και τα παράνομα συμφέροντα των αιολικών πάρκων με τη φάρα Μητσοτάκη;
Την ΑΡΝΗΣΗ της συμμετοχής ρωσικών αεροσκαφών στην πυρόσβεση από τον κοινωνιοπαθή λακέ που παριστάνει τον “πρωθυπουργό”, για να μην σπάσει το εμπάργκο (!!!) από τους μαζικούς δολοφόνους του ΝΑΤΟ;
Να σχολιάσω το τραγικό τέλος που είχαν οι δύο πιλότοι και το παρανοϊκό θράσος του “κυβερνητικού” ανθρώπινου καμπινέ που ξεστόμησε το απίστευτο “Καλώς ή κακώς η ζωή συνεχίζεται”;
Ή να σχολιάσω την… “απώλεια” της Βαρδινογιάννη (ένα δάκρυ κύλησε μόλις…) και τον υπόκοσμο στον οποίο ανήκε, ο οποίος έχει βασικό μερίδιο στη μπίζνα της εξολόθρευσης της κοινωνίας;
Θα πω μόνο ότι οι μαφιόζικες “φιλανθρωπίες” τέτοιων όρθιων κουφαριών έχουν δύο μόνο στόχους: το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το ξέπλυμα συνειδήσεων.
ΥΓ: Αυτή είναι η μπίζνα των μαριονετών: η μοιρασιά από τα αποφάγια αυτών που κινούν τα νήματα, των οποίων ο αληθινός στόχος είναι η τρομοκράτηση, η εκβίαση και η ασφυξία των κοινωνιών, καθώς και ο αφανισμός μεγάλου μέρους τους. Οι φορείς της Ατζέντας είναι βαθειά διαταραγμένα άτομα, εκφυλισμένα σε υπαρξιακό σημείο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Verigakis Nikos

.Δεν κάνουμε και τίποτα νομίζω όταν απλά φωνάζουμε ότι έχουμε υποστεί βιασμό και δεν θέλουμε άλλον… ότι πρόκειται να υποστούμε κι άλλο φύτεμα ανεμογενητριών και ότι πρόκειται επίσης μας ξανακάψουν, ξαναbolάσουν, ξανακλείσουν μέσα και πολλά άλλα “ξανά” και απλά να το διαλαλούμε στα σόσιαλ ως αλήθεια. Που είναι αλήθεια αλλά πείτε πόσο βοηθάει η αναπαραγωγή της διαδικτυακά. Δεν είναι αυτά αντίμετρα στη λαίλαπα νομίζω… Αντί να ψευτο-αντιστεκόμαστε στους βιαστές της χώρας μας με πορείες, like σε αναρτήσεις, ωραία κείμενα και να φτιάχνουμε και μία σελίδα για κάθε είδος βιασμού, να ψάξουμε να βρούμε κατι πιο δραστικό και να σταματήσουμε τις άρρωστες διαθέσεις τους επιτέλους και να μην τους επιτρέπουμε να μας υποτιμούν. Έτσι απλά! Ούτε να φωναζουμε στα σοσιαλ, ότι μας πηdανε με πυρκαgies, mpoλια, ταυτόtites κ.α. και να τους δείχνουμε με το δάχτυλο “να εκείνος ο προthiπουργος με σοδομισε, ο άλλος ο ανώμαλος υπουργός με κρατάει “όμηρο”, ο άλλος αφανίζει τη φύση γύρω μου την ώρα που είμαι έγκλειστος μπροστά σε οθόνες… που παντα ήσουν έγκλειστος από επιλογή και δεν είναι μόνο τα λοκνταun, άλλα αυτό είναι άλλο θέμα.. Τα δίκαια και εύκολα λόγια πρέπει να τα διαδέχονται δίκαιοι αλλά δύσκολοι αγώνες. Ήρθε ο καιρός για πράξεις. Μας έχουν φυλακίσει με πολλούς τρόπους (νόμους) και μας κάνουν τετοια σαδιστικά… Μήπως θα ήταν καλύτερα να βρούμε έναν τρόπο να ξεμπλέξουμε από αυτούς μια και καλή;; Γιατί το “μη και μη και μη, όχι αυτό πονάει” και μετά να το διηγουμαστε στα σοσιαλ με οργή και να φτιάχνουμε και από μία σελίδα διαμαρτυρίας ο καθένας και να ψάχνουμε υποστηρικτές και “metoο στηρίζω” και likε, μου θυμίζει άνθρωπο (λαός) παθητικό που αρχικά αντιστέκεται στο βιασμό αλλα τελικά απολαμβάνει την όλη διαδικασία και δεν έχει και πολλές αποδείξεις ότι δεν του αρέσει τελικά, παρολη τη γκρίνια και των “αγώνα” στα σοσιαλ. Απλά κλάψα μετά το “συμβάν” είναι όλα αυτά, τίποτα άλλο.. Δεν θα αποτρέψει να μην ξανασυμβεί πολλές φορές ακόμα.. Τι να τα κάνουμε τα συλλαλητήρια και τις αναρτήσεις, το κλαψούρισμα.. Δεν έχει αποτέλεσμα η ψηφιακή και όποιο άλλο είδος μεμψιμοιρίας… Ένας βιαστής (κράτος) δεν θα πιστεί ποτέ από τα παρακάλια τις διαμαρτυρίες και το κλάμα του θύματος (λαός-πρόβατα) για να μην το ξαναβιάσει! Ίσα-ίσα.. Ξυπνηστε!! Δεν βλέπετε τι μας κάνουν;; Δεν είναι μόνο οι ταυτότητες και οι πυρκαγιές, τα boλια, τα έdομα και όλα τα αλλα που θα έρθουν!! Δεν κάνουν ποτέ διαμαρτυρία σε έναν εξαναγκαστή και την ομάδα του που έχουν “βγει” για να σπείρουν φόβο, ούτε παράπονα στο FB και ανάλυση του βιασμού με κάθε λεπτομέρεια, παθητικά και μετά περιμένετε να μην το ξανακάνουν,, γιατι αυτό ειδικά τους κανει να συνεχίζουν, να “καίνε” τα πάντα γύρω σου αλλά περισσότερο τις συνειδήσεις που ψάχνουν “εκ του ασφαλούς” να λυτρωθούν και να παρακαλάνε έστω και για λίγο χάδι, λίγο λάδι πριν… μήπως έτσι εξωραϊστεί η διαδικασία. Αντί να τους γ@μίσ@με εμείς!!

 

Stavriana Baltzi

Οι πρώτοι που πρέπει να δικαστούν είναι οι δικαστές που είτε λόγω… ανεπάρκειας…αδρανουν ή λόγω εντολών!!!!

 

Periklis Bozinakis

Stavriana Baltzi Εννοείται, αστειεύεσαι? Τι “ανεπάρκεια”… Είναι απολύτως ελεγχόμενοι και εκβιαζόμενοι. Η “δικαιοσύνη” στην αποικία είναι ένα εξαρτημένο γραφειάκι προστασίας του ντόπιου υπόκοσμου, ένα πλυντήριο κακουργημάτων. Καλύπτει τα εγκλήματα και διώκει όποιον τολμήσει να τα αποκαλύψει.

 

Periklis Bozinakis

Απολύτως αποτυχημένο, απολύτως ψευδές και στημένο με το στανιό. Απευθύνεται αποκλειστικά σε κλινικά ηλίθιους. Όχι, οι ανεμογεννήτριες ΔΕΝ μπαίνουν σε δάσος ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχουν ανεμογεννήτριες σε δασική έκταση, για προφανέστατους και αυτονόητους λόγους. Ο χώρος που χρειάζεται μία και μόνη ανεμογεννήτρια μόνο και μόνο για να μεταφερθεί απαιτεί εκατοντάδες μέτρα γυμνού εδάφους ή πολύ χαμηλής βλάστησης. Για να στηθεί ένα αιολικό πάρκο βασική προϋπόθεση είναι μια αχανής έκταση χιλιομέτρων χωρίς κανένα δέντρο. Τι γίνεται όμως όταν έχεις πολλά δάση και η μπίζνα απαιτεί δυσανάλογα σε αριθμό αιολικα πάρκα; Πολύ απλό: τα καις. Γι αυτό φρόντισαν να παραβιάσουν για χιλιοστή φορά το Σύνταγμα ώστε να επιτραπεί η τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε καμένες, αναδασωτέες περιοχές – κάτι αδιανοητο και σαφέστατα κακουργηματικό. Γι αυτό κάθε δασική περιοχή όπου έχει προγραμματιστεί να στηθεί αιολικό πάρκο (αφού δεν επαρκούν οι άγονες εκτάσεις) έχει καεί από εμπρησμούς.

 

Πηγή

Προβολές : 536


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα