Τώρα αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, αλλά είναι αργά...

Τώρα αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, αλλά είναι αργά...

15 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:829
Μοίρασέ το

 

Ιταλός γιατρός: «Δεν είχαμε το θάρρος να ομολογήσουμε ότι οι 160 θάνατοι την ημέρα ήταν σε εμβολιασμένους»!

Του πήρε δυο χρόνια για να μιλήσει;;;
Αυτά που γράφαμε κάποιοι και χαρακτηριστήκαμε συνωμοσιολόγοι, τώρα τα αποκαλυπτουν αυτοί που από την πρώτη στιγμή έπρεπε να σταθούν στο ύψος της επιστήμης τους.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…  κι ας μην είμασταν γιατροί…
ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΑΣ!!!
ΡΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ… κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη στιγμή, για να σωθούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι…
Μια σφαίρα στο δόξα πατρί, γιατί ξεπουλήσατε την ΕΠΙΣΤΗΜΗ σας για το χρήμα, και θα είχε  τελειώσει το αφήγημα της ψευτοπανδημίας…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Πηδάνε από το πλοίο της ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ που ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ… ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΣΑΣ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ.

Έγινε πολύ γνωστός τις πρώτες εβδομάδες της πανδημίας στην Ιταλία, όταν διαπίστωσε πως τα περισσότερα μολυσμένα άτομα ήταν ασυμπτωματικοί φορείς

Ο διευθυντής του Τμήματος Μοριακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβας Andrea Crisanti, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην ιταλική τηλεόραση προχώρησε σε μια αποκάλυψη η οποία «συντάραξε τα νερά».

Ειδικότερα, τόνισε μεταξύ άλλων πως γίνονταν 160 θάνατοι την ημέρα σε εμβολιασμένους και όχι σε ανεμβολίαστους.

Έγινε πολύ γνωστός τις πρώτες εβδομάδες της πανδημίας κορωνοϊού στην Ιταλία, εφόσον τον Μάρτιο του 2020 διεξήγαγε ανάλυση των πολιτών στο χωριό Vo Euganeo όπου και διαπίστωσε πως τα περισσότερα μολυσμένα άτομα ήταν ασυμπτωματικοί φορείς.

Αυτό, ενώ η Περιφέρεια του Βένετο ήταν με πολύ λίγα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ η γειτονική Λομβαρδία μετρούσε χιλιάδες νεκρούς.

Ο Crisanti, είναι γνωστός και για τις επικρίσεις του κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) όσον αφορά τη διαχείρηση της πανδημίας, ενώ βρέθηκε πολύ συχνά σε διαμάχες με άλλους λοιμωξιολόγους για τις απόψεις του.

 

Πηγή

Προβολές : 829


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα