Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... “ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΔΕΜΕΝΑ!!!)

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... “ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΔΕΜΕΝΑ!!!)

30 Νοεμβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,079
Μοίρασέ το

 

Η οικογένεια Rothschild διέταξε τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να παραδώσουν την κυριαρχία τους στους Τεχνοκομμουνιστές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να «σώσουν τον καπιταλισμό».

Ο Ρότσιλντ διατάζει τις κυβερνήσεις να συγχωνευθούν με το WEF και το AI.

Η οικογένεια Rothschild διέταξε τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να παραδώσουν την κυριαρχία τους στους Τεχνοκομμουνιστές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να «σώσουν τον καπιταλισμό».

 

Εάν δεν έχετε ήδη εξοικειωθεί με μια σκιώδη οργάνωση που ονομάζεται «Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό», τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Η ομάδα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid. Το CIC είναι ουσιαστικά όλα όσα προειδοποιούν εδώ και δεκαετίες οι συνωμοσιολόγοι:

Το Alt-market.us αναφέρει: Η βασική  λειτουργία του συμβουλίου είναι να συγκεντρώνει τις περισσότερες ή όλες τις μεγάλες εταιρείες (εταιρείες με παγκόσμια επιρροή) και να τις ενώνει με τις κυβερνήσεις σε ένα δίκτυο που τοποθετεί την ιδεολογία πάνω από το κίνητρο του κέρδους. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να υποστηρίξουν ότι οι εταιρείες πρέπει να υιοθετήσουν ένα κοινό σύστημα αξιών αντί απλώς να περιφέρονται σαν καρχαρίες που καταβροχθίζουν οτιδήποτε μπορούν να βυθίσουν τα δόντια τους. Αλλά ποιος μπορεί να επιλέξει το σύνολο των αξιών που ακολουθούν τα εταιρικά μεγαθήρια;

Το CIC είναι ένα φυσικό σώμα που αντιπροσωπεύει τον βραχίονα δράσης της έννοιας ESG. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει κίνητρα και τιμωρίες για τον επιχειρηματικό κόσμο με βάση τη συμμόρφωσή του με τις αξίες της παγκοσμιοποίησης και του αφυπνισμένου σοσιαλισμού, καθώς και την υποταγή τους στην ατζέντα για το κλίμα.

Η ιδέα είναι απλή: Να ευθυγραμμιστεί η πλειοψηφία των εταιρειών με την ακροαριστερή πολιτική τάξη πραγμάτων. Μόλις γίνει αυτό, θα αναγκάσουν αυτές τις εταιρείες να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες και τη δημόσια έκθεσή τους για να κατηχήσουν τις μάζες. Έχουμε δει αυτή τη στρατηγική σε δράση τα τελευταία χρόνια, με πολλές εταιρείες να παράγουν μια σταθερή ροή προϊόντων, περιεχομένου μέσων και μάρκετινγκ γεμάτη με προπαγάνδα Διαφορετικότητας, Ισότητας και Ένταξης, για να μην αναφέρουμε την αντιδυτική και αντισυντηρητική προπαγάνδα.

Αυτές οι εταιρείες έχουν τόσο ριζώσει στη μορφή DEI και ESG που πολλές από αυτές είναι πρόθυμες να αποξενώσουν την πλειοψηφία των πελατών τους και να χάσουν τεράστια κέρδη. Τα τελευταία απομεινάρια της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς καταστρέφονται έτσι, επειδή το κίνητρο του κέρδους έχει αντικατασταθεί από ένα πολιτικό κίνητρο.

Γιατί οι εταιρείες να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε έναν τέτοιο οργανισμό εάν πρόκειται να τυγχάνουν διαρκούς μικροδιαχείρισης στις δραστηριότητές τους; Δεν τους παρουσιάζεται ως επιλογή, αλλά μάλλον ως αναπόφευκτη απαίτηση. Εκείνοι που μπαίνουν στο ισόγειο έχουν τις καλύτερες θέσεις στο τραπέζι του καλού. όσοι προσχωρούν αργά μπορεί να συντριβούν κάτω από το βάρος μιας καταπιεστικής σοσιαλιστικής γραφειοκρατίας.

Και πάλι, η επιλογή θα μπορούσε επίσης να είναι εθελοντική με την υπόσχεση ότι στους εταιρικούς ηγέτες θα δοθούν εκτενείς ρόλοι διακυβέρνησης μετά τη «Μεγάλη Επαναφορά» του καπιταλισμού που συζητά τόσο συχνά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Λάβετε υπόψη ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο τέτοιες εταιρείες θα μπορούσαν να επιβιώσουν αφού τις αποφεύγει η πλειονότητα του κοινού είναι εάν ενωθούν με τις κυβερνήσεις, τους παραδοθεί ένα μονοπώλιο που χορηγείται από το κράτος και υποστηρίζονται από διαρκείς επιδοτήσεις. Μπορεί ακόμη και να λειτουργούν με την υπόθεση ότι όσο συνεχίζουν να υπηρετούν τη θρησκεία του ξύπνιου θα ανταμειφθούν τελικά με το καθεστώς «πολύ ξύπνιοι για να αποτύχουν».

Ο Μουσολίνι όρισε κάποτε τη συνάντηση της εταιρικής εξουσίας με την κυβερνητική εξουσία ως το αρχικό σχέδιο για τον φασισμό. Το Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό είναι η ζωντανή έκφραση αυτού του αυταρχικού σπόρου.

Επικεφαλής της ομάδας είναι η Lady Lynn de Rothschild της διαβόητης δυναστείας Rothschild και έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει έναν στρατό εταιρικών εταίρων, κυβερνητικούς εταίρους, εταίρους του ΟΗΕ, ακόμη και το Βατικανό.

 

Ένα βασικό συστατικό στην ατζέντα της παγκοσμιοποίησης που αναφέρεται συχνά είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), μαζί με την υποτιθέμενη ικανότητά της να ανατρέπει τα πάντα στην κοινωνία και την οικονομία μας για πάντα.

 

Ενώ οι ικανότητες της τεχνητής νοημοσύνης είναι πολύ υπερεκτιμημένες, οι ελίτ φαίνεται να πιστεύουν ότι είναι κάποιο είδος θεϊκής συσκευής που θα ξαναφτιάξει τον κόσμο.

 

Η Lady Rothschild ασχολήθηκε πρόσφατα με τα μέσα ενημέρωσης για να προωθήσει ένα ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό επιχείρημα:

 

Lady Lynn de Rothschild explains how UK’s AI summit can reset capitalism

 

Παραδόξως, η Ρότσιλντ συναντά κάποια αντίσταση από τον δημοσιογράφο,  που την αναγκάζει να κάνει μια έμμεση παραδοχή: η τεχνητή νοημοσύνη θα απαιτήσει μια «ριζική και κλαδική μεταρρύθμιση της οικονομίας», που σημαίνει ότι οι ελεύθερες αγορές πρέπει να σταματήσουν και οι κυβερνητικοί/εταιρικοί εταίροι θα πρέπει να παρέμβουν. ελέγξτε τα πάντα, για χάρη του λαού και του «μεγάλου καλού», φυσικά.

 

Μόνο που όλα είναι απάτη.

Η τεχνητή νοημοσύνη, όπως η κλιματική αλλαγή, γίνεται γρήγορα μια ακόμη κατασκευασμένη δικαιολογία για τον παγκόσμιο συγκεντρωτισμό. Το CIC μαζί με θεσμούς όπως το WEF και τα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια ότι «κάποιος» πρέπει να παρέμβει στη μετριοπαθή τεχνητή νοημοσύνη, έτσι ώστε καμία κυβέρνηση να μην καταχραστεί την φαινομενικά απεριόριστη εξουσία της. Με άλλα λόγια: Πρόβλημα, Αντίδραση, Λύση.

Οι παγκοσμιοποιητές δημιουργούν ένα πρόβλημα από τον αέρα (AI), στη συνέχεια προτείνουν ότι είναι πολύ μεγαλύτερο όφελος (ή απειλή) για την ανθρωπότητα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και μετά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως δίκαιοι και καλοπροαίρετοι κριτές της τεχνολογίας και των επιπτώσεών της.

 

Η Ρότσιλντ το προτείνει η ίδια στη συνέντευξη όταν ισχυρίζεται ότι οι «καπιταλιστές» θα πρέπει να προσαρμόσουν τις προτεραιότητές τους σε κοινωνικούς λόγους στον απόηχο της τεχνητής νοημοσύνης. Όπως είπα και πριν, είναι απλώς ESG σε άλλη μορφή.

Θα ήθελα να επισημάνω τον τόνο περιφρόνησης στην αντίδραση της Rothschild όταν οι ελεύθερες αγορές μπαίνουν στη συζήτηση. Αυτοί οι άνθρωποι ΜΙΣΟΥΝ κάθε έννοια ελεύθερων αγορών.

 

Το σύστημα του Άνταμ Σμιθ συντάχθηκε ως άμεση απάντηση στις παραβάσεις του μερκαντιλιστικού ελέγχου.

 

Οι δύο κατασκευές αλληλοαποκλείονται.

 

Δεν μπορείτε να έχετε ελεύθερες αγορές (ή ελευθερία) μέσα σε μια συγκεντρωτική μερκαντιλιστική αυτοκρατορία. Δεν μπορείς να έχεις ελεύθερες αγορές και σοσιαλισμό μέσα στην ίδια οικονομία. Και για να είμαστε σαφείς, το σύστημα που έχουμε στις ΗΠΑ σήμερα ΔΕΝ είναι σύστημα ελεύθερης αγοράς, είναι πρώην σύστημα ελεύθερης αγοράς που υπονομεύεται σιγά σιγά με την πάροδο του χρόνου.

Οι ελεύθερες αγορές είναι ήδη δίκαιες.

 

Οι εταιρικές ελίτ παρεμβαίνουν σε αυτή τη δικαιοσύνη όταν συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις για να στήσουν το σύστημα υπέρ τους και να αποκτήσουν αδικαιολόγητα πλεονεκτήματα. Οι ανισότητες που περιγράφει ο Rothschild ως δικαιολογία για συγκεντρωτισμό δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα από ελίτ σαν αυτήν. Το CIC και η ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς δεν είναι τίποτα άλλο από εργαλεία για να εδραιωθεί για πάντα η εταιρική και ελιτίστικη εξουσία.

Αυτοί αποφασίζουν ποιες εταιρείες θα ευδοκιμήσουν ή θα πεθάνουν. Πρέπει να αποφασίσουν για τις κοινωνικές αξίες του επόμενου αιώνα. Πρέπει να υπαγορεύουν πώς χρησιμοποιούνται οι παγκόσμιοι πόροι και σε ποιον επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτούς. Και, οι κυβερνήσεις θα διασφαλίσουν ότι προστατεύονται από την οργή του λαού, εάν το κοινό γίνει σοφό για την εχθρική εξαγορά τους.

Το πιο προσβλητικό κομμάτι; Όποιος επικρίνει ή επιτίθεται σε αυτήν την ιδεολογική εισβολή στην οικονομική μας ζωή θα κατηγορηθεί ως τέρας.

 

Τελικά, το CIC θέλει απλώς να σώσει την ανθρωπότητα από τον εαυτό της, σωστά;

 

Αν θέλετε να τους σταματήσετε, πρέπει να είστε κάποιου είδους εγωιστής κακοποιός που εκτιμά την ατομική ελευθερία πάνω από το κοινό καλό.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ερώτημα που δεν θέλουν να κάνουμε οι παγκοσμιοποιητές είναι αυτό που τους καθιστά κατάλληλους να καθορίσουν το κοινό καλό; Γιατί θεωρείται ότι πρέπει να είναι οι διαιτητές των πάντων;

 

Ακόμη και η κρίση στασιμοπληθωρισμού που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι άμεσο αποτέλεσμα των κυβερνήσεων και των κεντρικών τραπεζών που παρενέβησαν με τρισεκατομμύρια χρήματα για να σώσουν τις εταιρείες «πολύ μεγάλες για να αποτύχουν» από τις δικές τους καταστροφικές πρακτικές. Γιατί να τους εμπιστευτούμε την κοινωνική μας ευημερία ή οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα;

Οι παγκοσμιοποιητές θα απαντήσουν σε αυτό το επιχείρημα με AI.

 

Θα πουν ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο απόλυτος «αντικειμενικός» μεσολαβητής επειδή δεν έχει συναισθηματικές ή πολιτικές πίστεις.

 

Θα ισχυριστούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να γίνει η de facto συσκευή λήψης αποφάσεων για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

 

Και τώρα καταλαβαίνετε γιατί ο Rothschild είναι τόσο ανυπόμονος να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου ρυθμιστικού πλαισίου για την AI –

 

Όποιος ελέγχει τις λειτουργίες της AI, όποιος προγραμματίζει το λογισμικό, ελέγχει τελικά τον κόσμο, ενώ χρησιμοποιεί την AI ως πληρεξούσιο. Αν κάτι πάει στραβά, μπορούν απλά να πουν ότι την απόφαση πήρε η τεχνητή νοημοσύνη, όχι αυτοί.

Είναι η τέλεια σκιώδης κυβέρνηση. ένας τεχνοκρατικός Μάγος του ΟΖ που χρησιμοποιεί τον καπνό και τους καθρέφτες μιας μαριονέτας AI για να κυβερνήσει τον πλανήτη, αφαιρώντας κάθε ευθύνη και εκτοπίζοντας κάθε εξέγερση.

 

Γιατί πώς μπορεί ο λαός να διαφωνήσει ή να επαναστατήσει ενάντια σε έναν απρόσωπο αλγόριθμο που επιπλέει στον ψηφιακό αιθέρα;

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,079


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα