Τώρα εμφανίζονται στοιχεία που δείχνουν ότι η συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου του Ιράν ήταν δολοφονία

Τώρα εμφανίζονται στοιχεία που δείχνουν ότι η συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου του Ιράν ήταν δολοφονία

24 Μαΐου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,036
Μοίρασέ το

 

Γιατί διαγράφηκαν οι δορυφορικές εικόνες για τις 19 Μαΐου;

Ποιος τις διέγραψε;

Ποιος ΔΙΕΤΑΞΕ να διαγραφούν;

Γιατί;

Αυτήν τη στιγμή, το στοίχημά μου: Δολοφονία. Από το Ισραήλ, ή τις ΗΠΑ, ή και τα δύο – ίσως ακόμη και με τη βοήθεια του Αζερμπαϊτζάν

Η συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου του Ιράν αρχίζει να φαίνεται ως μια καλά σχεδιασμένη και σκόπιμη δολοφονία. Τόσο αναλυτικά εμφανίζεται η Συνωμοσία, και τώρα η συγκάλυψη, που οι εικόνες του καιρού δορυφόρου για αυτήν την περιοχή την ημέρα της συντριβής – ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Ξεκινάμε με τα βασικά. Ο πρόεδρος του Ιράν πραγματοποίησε ταξίδι με ελικόπτερο στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, για να έχει σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθεί μια εικόνα από τη συνάντηση των δύο Προέδρων:

Φεύγοντας από αυτή τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Ιράν, μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών και τους συναδέλφους τους, επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο και απογειώθηκαν για το σπίτι τους. Δεν τα κατάφεραν ποτέ.

Περίεργη σύμπτωση ότι ο Πρωθυπουργός της Σλαβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, μέρες πριν ο Φίκο. . . βολή . . . . σε απόπειρα δολοφονίας.

Νααααχχχχχχ. Απλά σύμπτωση, σωστά; ? ? Όμως, παρεκκλίνω. Επιστροφή στον θάνατο του Προεδρικού Ιράν.

Το ελικόπτερο κατέβηκε στα βουνά του βόρειου Ιράν, χωρίς καν να έχει ενεργοποιηθεί κλήση MAYDAY ή σήμα ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

Επιπλέον, τα ελικόπτερα που μεταφέρουν σημαντικούς ανθρώπους, είναι εξοπλισμένα με φάρους για μια τέτοια κατάσταση. Αυτοί οι φάροι ενεργοποιούνται σε μια συντριβή. Αυτό δεν το έκανε.

Έτσι, ό,τι κι αν συνέβη σε αυτό το ελικόπτερο, συνέβη είτε τόσο γρήγορα, είτε με τόσο μεγάλη ζημιά, δεν θα μπορούσε να υπάρξει κλήση MAYDAY, κανένα ΣΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και το Homing Beacon είτε απενεργοποιήθηκε είτε καταστράφηκε. Μια έκρηξη, ίσως;

Η περιοχή στην οποία κατέβηκε το ελικόπτερο είναι πολύ απομακρυσμένη, με λίγους δρόμους ανάμεσα στο δόλιο ορεινό ανάγλυφο.

Μεταξύ των αρχικών καταγγελιών για απώλεια του ελικοπτέρου, ήταν πληροφορίες ότι υπήρχε «πυκνή ομίχλη» σε όλη την περιοχή. Αυτό, μαζί με τη δυνατή βροχή, δυσκόλευε ακόμη και την εύρεση του κατεδαφισμένου ελικοπτέρου.

Δεδομένου ότι ο καιρός ενεπλάκη σε αυτήν την καταστροφή, ορισμένοι δημοσιογράφοι άρχισαν να κάνουν έρευνα για τις καιρικές συνθήκες σε αυτήν την περιοχή την περίοδο που προηγήθηκε της εξαφάνισης του ελικοπτέρου. Ξαφνικά, έπεσαν σε οδόφραγμα. Δορυφορικές εικόνες του καιρού. . . έφυγε.

Περνάμε τώρα στις καιρικές δορυφορικές εικόνες.

Το CIRA είναι το Συνεταιριστικό Ινστιτούτο για την Έρευνα στην Ατμόσφαιρα, του οποίου η ιστοσελίδα βρίσκεται εκτός του Κρατικού Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Fort Collins, CO.

Από την ιστοσελίδα τους (ΕΔΩ) «Το Όραμα» αυτής της προσπάθειας είναι:

Διεξαγωγή διεπιστημονικής έρευνας στις ατμοσφαιρικές επιστήμες, προσελκύοντας δεξιότητες πέρα ​​από τους μετεωρολογικούς κλάδους, αξιοποιώντας τις προόδους στη μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών, διευκολύνοντας τη μεταβατική δραστηριότητα μεταξύ καθαρής και εφαρμοσμένης έρευνας, αξιοποιώντας εθνικούς και διεθνείς πόρους και συνεργασίες και βοηθώντας το NOAA, Colorado State University, την Πολιτεία του Κολοράντο και το Έθνος μέσω της εφαρμογής της έρευνάς μας σε τομείς κοινωνικού οφέλους.

Ο ιστότοπος της CIRA αναφέρει επίσης την αποστολή τους:

Να χρησιμεύσει ως σύνδεσμος για διεπιστημονική συνεργασία μεταξύ των επιστημόνων της NOAA και του ερευνητικού προσωπικού του Κρατικού Πανεπιστημίου του Κολοράντο, καθηγητών και φοιτητών, ευθυγραμμίζοντας τις θεματικές περιοχές έρευνας που προσδιορίζονται από το NOAA με τις μακροχρόνιες ακαδημαϊκές δυνάμεις του Πανεπιστημίου. . .

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ένα Πανεπιστήμιο που συνεργάζεται απευθείας με την Εθνική Ωκεανογραφική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση (NOAA) έχει στη διάθεσή του όλους τους πόρους που σχετίζονται με τον καιρό που μπορεί κανείς να βρει στον κόσμο.

Το CIRA είναι μια πηγή που χρησιμοποιείται συχνά από δημοσιογράφους για να κάνουν έρευνα «βαθιάς» στα καιρικά φαινόμενα. Ο ιστότοπός τους προσφέρει μια ευρεία γκάμα δορυφορικών εικόνων για όλα τα είδη καιρικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων των . . . . Ομίχλη.

Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη όλων όταν, ενώ προσπαθούσαν να δουν τις δορυφορικές εικόνες και τις μετρήσεις για τις καιρικές συνθήκες στο Ιράν την ώρα της συντριβής του προεδρικού ελικοπτέρου, οι δημοσιογράφοι βρήκαν ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ 19 ΜΑΪΟΥ (την ημέρα της συντριβής) ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.

Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο που δείχνει ότι οι εικόνες καιρού έχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ:

Δείτε το βίντεο εδώ

Γιατί διαγράφηκαν οι δορυφορικές εικόνες για τις 19 Μαΐου; Ποιος τις διέγραψε; Ποιος ΔΙΕΤΑΞΕ να διαγραφούν; Γιατί;

Είναι γνωστό ότι το ραντάρ καιρού συχνά εντοπίζει “ανωμαλίες” όπως . . . σμήνη ακρίδων . . . . συντρίμμια από ανεμοστρόβιλους. . . . και . . . . εκρήξεις ενέργειας μικροκυμάτων υψηλής ισχύος από πύργους ραντάρ τύπου NEXRAD, ακόμη και αυτά που συνήθως αναφέρονται ως CHEM-TRAILS, τα οποία είναι αερολύματα που απελευθερώνονται από αεροσκάφη.

Μήπως η «ομίχλη» δεν προέκυψε φυσικά; Ίσως το CIRA Imagery να το είχε (ή το έκανε) αυτό;

Ένα C-17 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, ήταν στον αέρα την ίδια στιγμή με το προεδρικό ελικόπτερο του Ιράν. 

Προσγειώθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν λίγο μετά την πτώση του προεδρικού ελικοπτέρου. Κανένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος φορτίου δεν έχει προσγειωθεί στο Μπακού για περισσότερο από ένα χρόνο, ωστόσο ένα μόλις έτυχε να βρίσκεται στον αέρα και την ακριβή ώρα που κατέπεσε το προεδρικό ελικόπτερο του Ιράν; ΧΜΜΜΜΜΜ.

Εδώ είναι η διαδρομή πτήσης αυτού του C-17:

Θα μπορούσε αυτό το C-17 να ήταν εξοπλισμένο με όπλο μικροκυμάτων; Εάν εκτοξευόταν από το C-17 σε μεγάλη απόσταση προς το προεδρικό ελικόπτερο, θα μπορούσε να είχε καταστρέψει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου των ελικοπτέρων, προκαλώντας την κατακόρυφη πτώση του στη γη;

Θα μπορούσε το ραντάρ καιρού να έχει εντοπίσει κάτι τέτοιο, απαιτώντας έτσι τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ των δεδομένων εικόνων;

Τέλος, μπαίνουν στο παιχνίδι τα social media.

Ένας λογαριασμός που ονομάζεται “Israel War Room” στην Πλατφόρμα Κοινωνικών Μέσων “X” (πρώην Twitter) δημοσίευσε ένα μήνυμα που ήταν κενό εκτός από . . . μια φωτογραφία ενός μικρού ελικοπτέρου:

Δείτε τη χρονοσήμανση στην ανάρτησή τους. . . . πώς θα ήξεραν ότι το ελικόπτερο έπεσε, για να το καμαρώσουν, όταν σχεδόν κανείς άλλος σε ολόκληρο τον κόσμο δεν το γνώριζε εκείνη την ώρα;

Είναι δυνατόν να το ήξεραν επειδή το έκαναν οι Ισραηλινοί;

Κανείς μας δεν ξέρει αυτή τη στιγμή. Η αναζήτηση απαντήσεων πραγματοποιείται εντός του Ιράν. Έχουν εξειδικευμένους ειδικούς που μπορούν να αναλύσουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου για ίχνη εκρηκτικών, σκάγια και να διαβάσουν τον καταγραφέα δεδομένων πτήσης του.

Μπορούν να ελέγχουν εγγραφές ραντάρ και κασέτες ραδιοεπικοινωνιών.

Αργά ή γρήγορα, θα είναι σαφές σε όλους αν πρόκειται για ατύχημα ή για καθαρή δολοφονία.

( Παρατήρηση Hal Turner: Αυτήν τη στιγμή, το στοίχημά μου: Δολοφονία. Από το Ισραήλ, ή τις ΗΠΑ, ή και τα δύο – ίσως ακόμη και με τη βοήθεια του Αζερμπαϊτζάν. κάτι αν μια συγκάλυψη κατέληγε να αποκαλύψει ένα έγκλημα ;

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,036


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα