τ’ ανείπωτα της καρδιάς... (3 βίντεο και μια ταινία)

τ’ ανείπωτα της καρδιάς... (3 βίντεο και μια ταινία)

2 Δεκεμβρίου, 2021 24 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:190
Μοίρασέ το

 

Τα μάτια, φίλε μου… τα μάτια να κοιτάζεις…

… μέσα σ΄αυτά περικλείεται το πνεύμα, το σώμα, η ψυχή…

… λίγους θα βρεις να σε κοιτάζουν κατάματα… οι πιο πολλοί, αλλού κοιτάζουν…

Κι εγώ, λατρεύω τα μάτια εκείνων, που μέσα τους μπορείς να δεις πόσες πολλές  πληγές κουβαλάνε, μ’ αντί πόνο, βγάζουν … τ’ ανείπωτα της καρδιάς… βγάζουν  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ…

Κι υπάρχουν κι εκείνα τα μάτια, που όταν τα κοιτάζεις, δεν βλέπεις τον άνθρωπο που του ανήκουν…

… βλέπεις το δικό σου σήμερα… το αύριο… το μέλλον για την υπόλοιπη ζωή σου…

 

καλησπέρα… υπάρχουν μάτια και βλέμματα, που κι οι λέξεις υποκλίνονται…

 

Καλλιόπη

 

μουσικά βλέμματα… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 190


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα