«ΤO AIMA είναι στα χέρια του!» ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ τον Τζορτζ Σόρος για την εγκληματικότητα και τους εισαγγελείς του...

4 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

«Αν υπάρχει ένας μόνο υπεύθυνος για τα ρεκόρ αυξήσεων σε δολοφονίες και βία στις πόλεις της Αμερικής, αυτός είναι ο Τζορτζ Σόρος»

Το δεξί χέρι του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ…. ο ταμίας του…
Ο ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΟΡΟΣ…
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ…
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ…
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΜΑΦΙΑΣ…
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ…
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ…
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…
Θέλετε κι άλλα;;;
Για όλα υπάρχουν αποδείξεις…
ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ…
Θεωρείται από τους πιο σατανικούς ανθρώπους στον κόσμο…
Καλλιόπη Σουφλή

«Αν υπάρχει ένας μόνο υπεύθυνος για τα ρεκόρ αυξήσεων σε δολοφονίες και βία στις πόλεις της Αμερικής, αυτός είναι ο Τζορτζ Σόρος»

Ο δισεκατομμυριούχος αγκιτάτορας Τζορτζ Σόρος έγραψε ένα άρθρο στη Wall Street Journal υπερασπιζόμενος τους εισαγγελείς «του» εναντίον των κατηγοριών ότι η «ήπια κατά του εγκλήματος» προσέγγισή τους είναι υπεύθυνη για την έξαρση της εγκληματικότητας σε ολόκληρη τη χώρα.

«Έχω συμμετάσχει σε προσπάθειες μεταρρύθμισης του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης για περισσότερα από 30 χρόνια που είμαι φιλάνθρωπος… Ωστόσο το σύστημά μας είναι γεμάτο αδικίες που μας κάνουν όλους λιγότερο ασφαλείς», γράφει ο Σόρος, προσθέτοντας: «Εμείς πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι μαύροι στις ΗΠΑ έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στη φυλακή από τους λευκούς. Αυτή είναι μια αδικία που υπονομεύει τη δημοκρατία μας».

Τα τελευταία χρόνια, εισαγγελείς με μεταρρυθμίσεις και άλλοι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου σε όλη τη χώρα συνενώνονται γύρω από μια ατζέντα που υπόσχεται να είναι πιο αποτελεσματική και δίκαιη.

Αυτή η ατζέντα περιλαμβάνει την ιεράρχηση των πόρων του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης για την προστασία των ανθρώπων από το βίαιο έγκλημα.

Προτρέπει να αντιμετωπίζουμε τον εθισμό στα ναρκωτικά ως ασθένεια και όχι ως έγκλημα.

Και επιδιώκει να τερματίσει την ποινικοποίηση της φτώχειας και των ψυχικών ασθενειών.

Σύμφωνα με τον Σόρος, επικαλούμενος «την πιο αυστηρή ακαδημαϊκή μελέτη», το «βίαιο έγκλημα τα τελευταία χρόνια αυξάνεται γενικά πιο γρήγορα σε δικαιοδοσίες χωρίς εισαγγελείς με μεταρρυθμίσεις» και «τα ποσοστά δολοφονιών αυξάνονται ταχύτερα σε ορισμένες Ρεπουμπλικανικές πολιτείες με σκληρές -πολιτικοί κατά του εγκλήματος».

Παρατηρήστε την εστίαση στα «ανερχόμενα» έναντι των «ιστορικών υψηλών» που παρατηρούνται σε μεγάλες πόλεις, υπό την επίβλεψη των «δικών του» εισαγγελέων.

Τι άλλο κατηγορεί ο Σόρος;

Μια «ανησυχητική αύξηση των ψυχικών ασθενειών μεταξύ των νέων λόγω της απομόνωσης που επιβάλλεται από τα lockdown Covid»
«Υποχώρηση στην αστυνόμευση μετά τις δημόσιες διαμαρτυρίες για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης»

 

Και «αυξήσεις στο εμπόριο όπλων».
Μόνο που οι εισαγγελείς του Σόρος είναι τόσο κακοί που παγκοσμίως αντιμετωπίζουν ανακλήσεις.
Το 2020, υπό τον εισαγγελέα George Gascón που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, η πόλη του Λος Άντζελες σημείωσε αύξηση 36% στις ανθρωποκτονίες, για τις οποίες ο σερίφης της κομητείας του LA, Alex Villanueva, κατηγόρησε τον εισαγγελέα.
Η εκτεταμένη άνοδος της εγκληματικότητας είναι το άμεσο αποτέλεσμα της εκλογής του Γκασκόν ως εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες και της αποτυχίας του να διώξει τα αδικήματα, σύμφωνα με τον Villanueva.

Από τότε που ανέλαβε ο Γκασκόν, 2.690 υποθέσεις —περίπου το 30%— «που κανονικά θα είχαν περάσει απορρίφθηκαν», είπε στους Epoch Times.Η προσπάθεια του Γκασκόν να «αναθεωρήσει τη δημόσια ασφάλεια» με μια σειρά από νέες πολιτικές ή οδηγίες, είχε επικριθεί ευρέως από αναπληρωτές εισαγγελείς, δικηγόρους, νυν και πρώην αξιωματούχους και οικογένειες θυμάτων. Τώρα, ο εισαγγελέας αντιμετωπίζει ανάκληση.

Στο Σαν Φρανσίσκο, ο εισαγγελέας Chesa Boudin που χρηματοδοτείται από τον Σόρος έχει δει μια πλημμύρα αποχωρήσεων από το γραφείο του λόγω των πολιτικών του για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης.

Ο Μπουντίν έκανε εκστρατεία σε μια πλατφόρμα για τον τερματισμό της μαζικής φυλάκισης, την εξάλειψη της εγγύησης σε μετρητά και υποσχέθηκε να δημιουργήσει μια επιτροπή για να επανεξετάσει τις ποινές και πιθανές παράνομες καταδίκες.

Μετά την εκλογή του τον Νοέμβριο του 2019, ο Μπουντίν ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει έμφαση στη δίωξη υποθέσεων ναρκωτικών, των λεγόμενων υποθέσεων ποιότητας ζωής και αδικημάτων ιδιοκτησίας.

Υπό την επίβλεψή του, οι διαρρήξεις οχημάτων αυξήθηκαν 100-750% σε μέρη της πόλης μεταξύ 2020 και 2021, με τον αριθμό των αναφερόμενων κλοπών οχημάτων να φθάνει τις 1.891 τον Μάιο του 2021 — υπερδιπλάσιες από τις 923 που αναφέρθηκαν τον Μάιο του 2020.

Το Σαν Φρανσίσκο κατέγραψε επίσης μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις διαρρήξεις μεταξύ των μεγάλων πόλεων πέρυσι, με άλμα 47% – μια τάση που συνεχίστηκε φέτος.

Οι θανατηφόροι και μη θανατηφόροι πυροβολισμοί κατά τους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους αυξήθηκαν περισσότερο από 100% από την προηγούμενη περίοδο, αυξάνοντας σε 119 από 58, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης σε συνέντευξη Τύπου τον Ιούλιο.

Περισσότεροι από 700 άνθρωποι πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2021 στην πόλη, ρεκόρ που είναι πιθανό να ξεπεραστεί φέτος, σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατροδικαστή.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι – ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, του οποίου η αξίωση για φήμη ήταν η μαζική μείωση της εγκληματικότητας, δεν αφήνει τον δισεκατομμυριούχο να ξεκολλήσει. «Αν υπάρχει ένας μόνο υπεύθυνος για τα ρεκόρ αυξήσεων σε δολοφονίες και βία στις πόλεις της Αμερικής, αυτός είναι ο Τζορτζ Σόρος», είπε ο Τζουλιάνι σε tweet τη Δευτέρα.

«Σημαντικός συνεισφέρων στο BLM, το Antifa, το Δημοκρατικό Κόμμα, τον Μπάιντεν, τον Χάρις και των περίπου 40 εγκληματικών εισαγγελέων. Το αίμα είναι στα χέρια του», πρόσθεσε. Με το έγκλημα να εκτινάσσεται υπό τους εισαγγελείς που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος, ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να επικεντρωθεί κανείς στην αυτοάμυνα.

Πηγή

Προβολές : 481


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα