Υβρίδιο Βόρειας Κορέας και Κολομβίας η διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Η Ελληνική Αστυνομία, παραδίδεται στα χέρια σκοτεινών κυκλωμάτων!!!

Υβρίδιο Βόρειας Κορέας και Κολομβίας η διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Η Ελληνική Αστυνομία, παραδίδεται στα χέρια σκοτεινών κυκλωμάτων!!!

19 Μαρτίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:424
Μοίρασέ το

 

Η σκανδαλώδης καρατόμηση Σκούμα και ο θρίαμβος του υποκόσμου: Ο Μητσοτάκης κυβερνά ως Κιμ Γιόνγκ Ουν, με την ηθική του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει ένα θηριώδες, ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο όμως δεν λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας, αλλά εξυπηρετεί συμφέροντα, συμμορίες και ως φαίνεται, εγκληματικές οργανώσεις.

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ…
Κωνσταντίνε Σκούμα, ας πρόσεχες ποιόν εμπιστεύθηκες και σ’ έκανε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Όταν εκεί στην αστυνομία συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να είστε με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΟΒΡΑΙΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Δεν έχει προηγούμενο στην σύγχρονη ιστορία η επιστολή του αποπεμφθέντος αρχηγού της αστυνομίας, Κωνσταντίνου Σκούμα. Οι καταγγελίες μάλιστα του τέως αρχηγού, δεν πρέπει να έχουν ξαναγίνει σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα.

Όπως προκύπτει από την επιστολή Σκούμα, η οποία δεν έχει απαντηθεί στην ουσία της από τον Μητσοτάκη, η Ελληνική Αστυνομία παραδίδεται στα χέρια σκοτεινών κυκλωμάτων, ενώ ο τρόπος διοίκησης και κρίσεων, παραπέμπει σε καθεστώτα τύπου Βορείου Κορέας.

 

Με απλά λόγια, ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει ένα θηριώδες, ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο όμως δεν λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας, αλλά εξυπηρετεί συμφέροντα, συμμορίες και ως φαίνεται, εγκληματικές οργανώσεις.

Μιλάμε για έναν πραγματικό εφιάλτη!

Αυτό άλλωστε είχε διαφανεί και από το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και από το εθνικό έγκλημα των Τεμπών.

Ο Μητσοτάκης έχει ξεχαρβαλώσει κυριολεκτικά το κράτος, την ώρα που εκλεκτά του «όρνεα» το ληστεύουν.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες άλλωστε είχαν αποκαλυφθεί οι σχέσεις υψηλόβαθμων αξιωματικών του Μητσοτάκη με τα σκοτεινά κυκλώματα της μαφίας. Αλλά και με πανίσχυρα κυκλώματα ολιγαρχών, που κρύβουν την εγκληματική τους δράση πίσω από νομιμοφανείς δραστηριότητες, μοιράζοντας άφθονο χρήμα και αποκτώντας επιρροή μέσω των ΜΜΕ.

Το δυστύχημα για την πατρίδα μας είναι ότι οι πληγές που έχει ανοίξει ο Μητσοτάκης στο σώμα της Ελλάδας, δεν πρόκειται να κλείσουν μόλις αποχώρησει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανοίξει τις πύλες της κολάσεως και θα χρειαστεί αίμα και νέες θυσίες για να κλείσουν.

Εκτός από το δημόσιο χρέος που ξεπέρασε τα 400 δις το ιδιωτικό χρέος, που αγγίζει τα 256 δις, το υπόλοιπο των δανείων στο τέλος του 2022 έφτανε στα 115 δις ευρώ. Από αυτά τα 72 δισ. ευρώ είναι επιχειρηματικά, την ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν. 113 δισ είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία, αλλά και τα 28 δις ευρώ, που είναι το χρέος προς τα ασφαλιστικά ταμεία…

Σε 20,1 δις ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών το 2022, καταγράφοντας αύξηση 7,9 δις ευρώ, την ώρα που ο Μητσοτάκης μοίραζε τα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού μέσω απευθείας αναθέσεων και σκανδαλωδών επιδοτήσεων που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχαν ανοίξει τα κελιά των φυλακών.

Όχι όμως στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Διότι ο Μητσοτάκης κυβερνά ως Κιμ Γιόνγκ Ουν, με την ηθική του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Κατέκτησε την απόλυτη εξουσία, γονατίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους, καταστρέφοντας τα ΜΜΕ μέσω χρηματοδοτήσεων, εκμαυλισμού, εκβιασμών και οικονομικής αφαίμαξης. Μετέτρεψε το κράτος σε λάφυρο, από το στράτευμα όπου το ρήμαξε στέλνοντας πραξικοπηματικά όπλα σε μία μη συμμαχική χώρα, από την εθνική ασφάλεια με την μετατροπή της ΕΥΠ σε προσωπικό γραφείο παρακολουθήσεων και τώρα δίνει τη χαριστική βολή στην ελληνική αστυνομία, δηλαδή στην δημόσια ασφάλεια.

Αλίμονο εάν δεν λογοδοτήσει, αλίμονο εάν υπάρξει και δεύτερος «Μητσοτάκης» τα επόμενα χρόνια. Θα σταματήσει να υπάρχει η Ελλάδα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 424


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα