ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ! Καναδός στρατηγός στα χέρια των Ρώσων;;; Λένε πως βρίσκονται και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί στο ΑΖΟΦΣΤΑΛ

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ! Καναδός στρατηγός στα χέρια των Ρώσων;;; Λένε πως βρίσκονται και άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί στο ΑΖΟΦΣΤΑΛ

3 Μαΐου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:419
Μοίρασέ το

 

Αυτός , όπως και οι άλλοι στρατιωτικοί από ξένες χώρες που έχουν συλληφθεί θα δικαστούν δίχως όμως να προστατεύονται από την Σύμβαση της Γενεύης , αφού έχουν παραβιάσει τους κανόνες της.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως μεταφέρθηκε στην Μόσχα…

Ο Καναδός στρατηγός Trevor Kadieu συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει από τις εγκαταστάσεις του περίφημου εργοστασίου στο Azovstal, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρωσικές πηγές που διακινούνται μέσω του Telegram (δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες).

Σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένα δημοσιεύματα, ο στρατηγός ήταν υπεύθυνος του βιοεργαστηρίου Νο. 1, όπου 18 άτομα εργάζονταν με θανατηφόρους ιούς. Ο Καντιέρ οδηγήθηκε στη Μόσχα, όπου θα δικαστεί, αναφέρει η εφημερίδα Взгляд (vzglyad).

Αυτός , όπως και οι άλλοι στρατιωτικοί από ξένες χώρες που έχουν συλληφθεί θα δικαστούν δίχως όμως να προστατεύονται από την Σύμβαση της Γενεύης , αφού έχουν παραβιάσει τους κανόνες της.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο στρατηγός Cadieu έχει μεταφερθεί στην Μόσχα.

Άπαξ και η σύλληψη επαληθευθεί, τότε θα υπάρχει βάση στις πληροφορίες που διακινούνται ότι στην περιοχή είναι πολλοί περισσότεροι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί ΝΑΤΟϊκών χωρών.

Εάν ισχύει αυτό, η Ρωσία έχει κάθε λόγο να τους θέλει ζωντανούς και εξηγείται το γιατί επέλεξε τον ασφυκτικό αποκλεισμό της εγκατάστασης και όχι την εκτέλεση στρατιωτικής επιχείρησης.

 

Πηγή

Προβολές : 419


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα