ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ: ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ. Αυτό το βίντεο ΔΕΝ πρέπει να προσπεράσετε!!!

ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ: ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ. Αυτό το βίντεο ΔΕΝ πρέπει να προσπεράσετε!!!

20 Ιουνίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,129
Μοίρασέ το

 

 

Ντοκιμαντέρ από τον Andy Wakefield & Robert F. Kennedy, Jr.

Η ανατριχιαστική, συγκλονιστική ιστορία του πώς ένα πείραμα ελέγχου του πληθυσμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), υπό το πρόσχημα ενός προγράμματος εμβολιασμού, οδήγησε στη στείρωση εκατομμυρίων γυναικών στην Αφρική χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

Και όπως προειδοποιεί στην ταινία ο αείμνηστος Δρ. Stephan Karanja:
“Όταν τελειώσουν με την Αφρική, θα έρθουν για εσάς”.

Ξεκίνησαν από τη “χωματερή” της Αφρικής… εκεί που οι λαοί στερούνται μόρφωσης σε πολύ υψηλό ποσοστό και αποτελούν την πίσω αυλή του … “πολιτισμένου” Δυτικού κόσμου…

Με στόχο όχι την καταπολέμηση της υπογενητικότητας ή υπογονημότητας – όπως θέλετε πείτε την – αλλά την ίδια την γεννητικότητα, ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, η  UNICEF, το  CDC, δηλαδή όλη η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, εργάστηκε άοκνα για να μειώσει την γεννητικότητα, κατασκευάζοντας ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

“Είναι πράγματι θλιβερό να βλέπεις την ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος, όπως ο έλεγχος του πληθυσμού, να προκαλούν ηθελημένα βλάβες σε ανθρώπους, για να πετύχουν τους σκοπούς τους”, δηλώνει ο γυναικολόγος Γουαχόμε Νγκάρε.

Ο Κενυάτης γυναικολόγος Δρ. Στέφαν Καράντζα, τους προειδοποίησε πως όσο είναι ζωντανός, θα τους κυνηγήσει αν φέρουν οποιοδήποτε εμβόλιο, θα το αναλύσει, και θα πει στον λαό της Κένυα, γιατί πρόκειται”

ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ!!!

“Επίσημη ανακοίνωση: θάνατος από κορονοϊό”!!!

Ο αείμνηστος Δρ. Στέφαν Καράντζα, άφησε ένα μήνυμα για όλον τον κόσμο…

“Όταν τελειώσουν με την Αφρική, θα έλθουν σ’ εσάς”!!!

ΗΡΘΑΝ!!!

ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!!!

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ!!!

Αντιλαμβάνεστε γιατί ο Π.Ο.Υ., ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;;;

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ευτυχώς που μαθαίνουμε τόσο σημαντικά και αφυπνιστικά πράγματα, μέσα από τις μεταγλωττίσεις του NIOLAND, όπως και της Βασούλας…

 

Μια ταινία από τον βραβευμένο κινηματογραφιστή Dr. Andy Wakefield, σε συνεργασία με τον εκτελεστικό παραγωγό Robert F. Kennedy Jr, πρόεδρο της Children’s Health Defense (CHD), και την CHD Films, το ντοκιμαντέρ “Υπογονιμότητα: Μια διαβολική ατζέντα”.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου, 2022.

Παρακολουθήστε την ανατριχιαστική ιστορία αφρικανικών γυναικών των οποίων η γονιμότητα αφαιρέθηκε με τραγικό τρόπο μέσω ενός πειραματικού προγράμματος εμβολιασμού κατά του τετάνου. Έπονται οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο;

Και όπως προειδοποιεί στην ταινία ο αείμνηστος Δρ. Stephan Karanja:
“Όταν τελειώσουν με την Αφρική, θα έρθουν για εσάς”.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, θα μάθετε:

Την ανατριχιαστική, συγκλονιστική ιστορία του πώς ένα πείραμα ελέγχου του πληθυσμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), υπό το πρόσχημα ενός προγράμματος εμβολιασμού, οδήγησε στη στείρωση εκατομμυρίων γυναικών στην Αφρική χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

“Με επίκαιρη ειρωνεία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο, καθώς κάνει μια απελπισμένη απόπειρα για τον έλεγχο της παγκόσμιας υγείας”, δήλωσε ο Wakefield, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία.

Πώς η δυνατότητα να φέρουν μια εγκυμοσύνη σε πέρας έχει αφαιρεθεί με τραγικό τρόπο από αυτές τις γυναίκες, καθώς η κυβέρνησή τους προσπαθεί να αποκρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία.

“Υπογονιμότητα: Μια διαβολική ατζέντα” τραβάει την κουρτίνα για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη μοχθηρή συνεργασία του ΠΟΥ με την κυβέρνηση της Κένυας, κατά την οποία ένα πειραματικό εμβόλιο κατά του τετάνου – που αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν εμπλουτισμένο με την ορμόνη εγκυμοσύνης β-HCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) – χορηγήθηκε σε εκατομμύρια εν αγνοία τους γυναίκες της Αφρικής σε αναπαραγωγική ηλικία τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Κατά συνέπεια, το δικαίωμά τους να κυοφορούν παιδιά εκλάπη.

Για έναν γενναίο, Κενυάτη γιατρό – τον Dr. Στέφαν Καράντζα – ο οποίος προειδοποίησε τον κόσμο ότι “μόλις τελειώσουν με την Αφρική, θα έρθουν για τα παιδιά και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους.”

Απόψεις κορυφαίων εμπειρογνωμόνων που εκφράζουν τις ανησυχίες τους σχετικά με άλλα εμβόλια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν υπογονιμότητα στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου COVID.

Η Mary Holland, πρόεδρος και γενική σύμβουλος του CHD και συγγραφέας του βιβλίου “The HPV Vaccine on Trial: Seeking Justice for a Generation Betrayed”, είχε να πει τα εξής για την ταινία:

“Αυτή η ταινία τεκμηριώνει στοιχεία που υποστηρίζουν σθεναρά την ιδέα ότι ο ΠΟΥ διεξήγαγε ένα πείραμα σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας για να τις καταστήσει στείρες χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση.

“Το Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, που έχει υπογραφεί από τις περισσότερες χώρες του κόσμου, διευκρινίζει ότι η αναγκαστική στείρωση αποτελεί έγκλημα πολέμου. Αυτή η ταινία αναδεικνύει ότι το να καθιστά κανείς ανθρώπους στείρους χωρίς τη συγκατάθεσή τους, όπως έγινε στους πιο ευάλωτους ανθρώπους κατά την εποχή της ευγονικής στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά διαβολικό.

“Η ταινία θέτει το ερώτημα αν η παγκόσμια κοινότητα θα πρέπει να εξουσιοδοτήσει σε τεράστιο βαθμό τον ΠΟΥ να ρυθμίζει και να
επιβάλλει την παγκόσμια πολιτική υγείας”.

Πηγή: https://infertilitymovie.org/a-diabolical-agenda/

———————–

Παρακολουθείστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:
1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

Πηγή

Προβολές : 1,129


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα