ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΥΤΡΑ... ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΣΤΗΝ ... ΑΡΕΝΑ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΥΤΡΑ... ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΣΤΗΝ ... ΑΡΕΝΑ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

18 Ιουνίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:380
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και… οι άνθρωποι είναι … γτπκ… Θα το ρίξω στην πλάκα, για να μην μας τρελλάνουν…

 

Νέα παρέμβαση του Αρείου Πάγου για Λύτρα: Κατ’ απόλυτη προτεραιότητα θα ερευνηθεί η υπόθεση

Επικαλούμενη τη σοβαρότητα της πράξης

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, άφησαν τον “και γαμώ τους άνδρες τους σκληρούς και τους βίαιους”, ελεύθερο…

Οι κυριούλες του αρείου πάγκου, είπαν να το παίξουν “επικοινωνία” και περνούν πειθαρχικό τις κυρίες που άφησαν τον … άντρακλα…

Ενοχλήθηκε ο σύλλογος δικαστών και εισαγγελέων και έστειλαν μήνυμα στις κυρίες του αχρείου, ότι “γούστο τους καπέλο τους, τι αποφάσεις θα βγάζουν”…

Τα πήρε στην κράνα και ο Βερβεσός, του δικηγορικού συλλόγου αθήνας, και τα έβαλε με τις αχρειοπαγίτισσες ότι κάνουν … “επικοινωνιακές γαρνιτούρες”…

ΚΟΙΝΩΣ… που θα λεγε κι ο αείμνηστος Τζιμάκος…

Κι όλοι αυτοί, νομίζουν πως… ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και αναφέρονται στο… κύρος της δικαιοσύνης…

ΠΟΙΟ  ΚΥΡΟΣ, ΜΩΡΕ;;;

ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΧΕΙ…

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ…

ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ…

 

ΜΑΛΒΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,

ΡΙΧΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ, ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΤΕ, κυρία αδειλίνη;;;

ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΝΥΤΗ, ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, κυρία αδειλίνη μου;;;

Μετά την πρώτη παρέμβαση του Αρείου Πάγου γιατί αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Απόστολος Λύτρας, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απέστειλε παραγγελία για να προχωρήσει κατ’ απόλυτη προτεραιότητα η δικογραφία για την ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, προς την 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

 

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός Γεωργία Αδειλίνη επισημαίνει σχετικά την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διεξαγωγή της συναφούς κυρίας ανάκρισης και την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα της εισαγωγής της υπόθεσης στο ακροατήριο, επικαλούμενη τη σοβαρότητα της πράξης.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αφού λάβαμε υπόψη την εξαιρετική σοβαρότητα της πρόσφατης υπόθεσης κακουργηματικής ενδοοικογενειακής βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από τον Α. Λ., η οποία εκδηλώθηκε σε βάρος της συζύγου του Σ..Π.,ως ακραία έκφραση της συνεχώς αυξανόμενης ενδοοικογενειακής βίας, που μαστίζει την κοινωνία, αλλά και τον κίνδυνο που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το θύμα εν όψει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της πιο πάνω πράξης, διατάσσουμε, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 32 εδ. γ ΚΠΔ: α) την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διεξαγωγή της συναφούς κυρίας ανάκρισης, που διενεργείται ήδη δυνάμειπαραγγελίας του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, στην οποία προσδιορίζεται λεπτομερώς η διωκόμενη πράξη, χωρίς να παραβλεφθεί η ανάγκη, όπως είναι αυτονόητο, της πληρότητας της έρευνας και της συλλογής απαιτούμενων αποδεικτικών στοιχείων και β) την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα, ομοίως, εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο».

Πρόεδρος ΔΣΑ κατά Αρείου Πάγου: «Επικοινωνιακού χαρακτήρα» η παρέμβαση για την υπόθεση Λύτρα

«Καρφιά» κατά της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, για την παρέμβασή της για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω ανακοίνωση «επικοινωνιακού τύπου παρέμβαση».

 

Μάλιστα, ο κ. Βερβεσός επισημαίνει πως «η πρακτική αυτή δεν συνάδει με το κύρος της Δικαιοσύνης και το Κράτος Δικαίου και οδηγεί μαθηματικά σε οπισθοδρόμηση και απαξίωση του θεσμού και των λειτουργών του».

Στο ίδιο πλαίσιο, προσθέτει πως «ο πειθαρχικός έλεγχος των δικαστών οφείλει να γίνεται μέσω των θεσμικών διαδικασιών, όπως η Επιθεώρηση Δικαστηρίων και το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο».

«Η πειθαρχική διαδικασία δεν μπορεί να παρεμβαίνει στην δικαιοδοτική κρίση των δικαστών, η οποία ελέγχεται μέσω των προβλεπόμενων ενδίκων μέσων και πειθαρχικά σε περiπτώσεις αξιόποινης ή αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΔΣΑ.

Κάνει, δε, λόγο για «επιχειρούμενη υποκατάσταση θεσμικών διαδικασιών και ιδίως της αναποτελεσματικής μέχρι σήμερα λειτουργίας της Επιθεώρησης Δικαστηρίων, μέσω επικοινωνιακού τύπου παρεμβάσεων, προσφέρει αρνητικές υπηρεσίες στη Δικαιοσύνη και οδηγεί σε ραγδαία οπισθοχώρηση της ορθής λειτουργίας της».

«Έτσι, περιπτώσεις πολιτών, που έχουν προφυλακιστεί και έχουν εκτίσει πολύμηνες ποινές φυλάκισης και στη συνέχεια αθωώθηκαν καθώς επίσης και περιπτώσεις προδήλως παράνομων αποφάσεων εις βάρος της ελευθερίας και της περιουσίας πολιτών δεν έχουν ελεγχθεί από τα θεσμικά δικαστικά όργανα» αναφέρει.

Καταλήγοντας, τομίζει πως «το κύρος της Δικαιοσύνης διαφυλάσσεται με την αυστηρή τήρηση των δικονομικών και ουσιαστικών κανόνων και όχι με την επιλεκτικές επικοινωνιακές παρεμβάσεις και την έκδοση Δελτίων Τύπου, ανάλογα με την πολιτική, οικονομική και κοινωνική επικαιρότητα».

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 380


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα