Υποκλοπές: Προκλητική η αδράνεια της Δικαιοσύνης

Υποκλοπές: Προκλητική η αδράνεια της Δικαιοσύνης

7 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:131
Μοίρασέ το

 

 

Με 109 πρόσωπα η «λίστα των κοριών»

Απίστευτη αδράνεια της Δικαιοσύνης για τις υποκλοπές. 109 ο συνολικός αριθμός της λίστας των προσώπων που παρακολουθούνταν και που κατέχει το Documento.

Και ξαφνικά, όλοι… πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λοιποί παρατρεχάμενοι,  έπεσαν από τα σύννεφα, για τον ρόλο της … “δικαιοσύνης”… λες και δεν ξέρουν εδώ και δεκαετίες, αν όχι εδώ και διακόσια χρόνια – πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ…
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΗ…
Λες και δεν ξέρουν τι εστί… ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ…!!!
Λες και δεν ξέρουν πως ήταν στην υπηρεσία του Σαμαρά…
Λες και δεν θυμούνται την χαρακτηριστική φράση του Αντωνάκη: “Πες στον ψηλό στον Παναθηναϊκάκια, οι τρεις που θα πάνε, να τους γαμήσει”…
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ, ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ…
Εδώ και δώδεκα χρόνια γράφω πως ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ “δικαιοσύνης” Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Εκτός της πρώτης φωτογραφίας, οι υπόλοιπες είναι επιλογής μου…
Και η ειρωνεία είναι πως στην τρίτη φωτογραφία, ο εν λόγω τουιτεράς, είναι νεοδημοκράτης… και αυτά τα έγραφε όταν κυβέρνηση ήταν ο Τσίπρας…

Αδιανόητο για μία δημοκρατική χώρα, στην οποία λειτουργούν οι θεσμοί, είναι το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη δεν έχει παρέμβει ακόμα στο θέμα των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων κορυφαίων υπουργών, πολιτικών στελεχών, δημοσιογράφων και εκδοτών, όπως προκύπτει από τη λίστα που αποκάλυψε το Documento.

Πολιτικά στελέχη ακόμα και του κυβερνώντος κόμματος, με τα οποία συνομίλησαν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», αδυνατούν να εξηγήσουν την αδράνεια που επιδεικνύει η ηγεσία της Δικαιοσύνης για ένα μείζον θέμα λειτουργίας των θεσμών, το οποίο και υπονομεύει τη δημοκρατία στη χώρα!

 

Μεταξύ άλλων παρακολουθούνταν -σύμφωνα με τη λίστα- πρόσωπα με καθοριστικό ρόλο στην φρούρηση της χώρας, όπως ο υπουργός Εξωτερικών – ο μόνος που είχε το θάρρος και αντέδρασε στο θέμα – με δήλωση κύκλων του, μια δήλωση που πολύ σωστά χαρακτηρίστηκε από το iEidiseis ως «γρίφος».

Ο εκδότης του Documento, μπροστά στη χαρακτηριστική αδράνεια της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», θα μεταβεί τη Δευτέρα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπου και θα καταθέσει τη λίστα και όσες πληροφορίες διαθέτει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κώστας Βαξεβάνης διαθέτει και άλλα στοιχεία για το θέμα των παρακολουθήσεων πολιτικών, δημοσιογράφων και άλλων δημοσίων προσώπων με το παράνομο λογισμικό Pretador, στοιχεία που θα αξιοποιήσει τις επόμενες ημέρες.

Όπως δε, είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, τα ονόματα που δημοσιεύει την Κυριακή το Documento είναι μόνο ένα μέρος της λίστας. Μια λίστα που εμπεριέχει συνολικά 109 δημόσια πρόσωπα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 131


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα