Υποκρισία και κοροϊδία Άδωνι με τη διαγραφή των προστίμων της πανδημίας για τα εμβόλια – Τα περισσότερα πληρώθηκαν λόγω εφορίας!

Υποκρισία και κοροϊδία Άδωνι με τη διαγραφή των προστίμων της πανδημίας για τα εμβόλια – Τα περισσότερα πληρώθηκαν λόγω εφορίας!

10 Ιανουαρίου, 2024 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,094
Μοίρασέ το

 

Αφού εξανάγκασαν εκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν, αφού τιμώρησαν τους ηλικιωμένους που δεν εμβολιάστηκαν, τώρα μιλούν για… ενέργεια συμφιλίωσης!

Καλλιόπη  Σουφλή
Υ.Γ. Αλήθεια, τι θα γίνει μ’ αυτούς τους οβριούς, τους λάθρο και τους “γιούφτους” που τους έλεγε η γιαγιά μου η Καλλιόπη;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;;;

 

Επιστροφή στον «τόπο του εγκλήματος» για το κυβερνητικό επιτελείο που ασχολείται με τη δημόσια Υγεία, με άλλα πρόσωπα μεν, αλλά με την ίδια επικοινωνιακή λογική και σαφέστατα την ίδια προκλητική και αλαζονική στάση.

Στη συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Υγείας, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ και Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου, ενημέρωσαν σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού και των άλλων αναπνευστικών ιών στη χώρα μας.

Το μέγιστο δούλεμα ήταν από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα σβήσει τα πρόστιμα της πανδημίας για τα εμβόλια (σ.σ. 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών), τα οποία όμως ο περισσότερος κόσμος τα έχει ήδη πληρώσει αναγκαστικά, αφού καταλογίστηκαν στις εφορίες (όπως βλέπετε παρακάτω σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα)!

«Θα διαγράψουμε τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί κατά την περίοδο της πανδημίας … ως μια ενέργεια συμφιλίωσης. Το θέμα του εμβολιασμού δίχασε όχι μόνο την ελληνική κοινωνία, αλλά και τους ανθρώπους ανά τον κόσμο. Το εμβόλιο δεν γίνεται με το ζόρι, γίνεται γιατί το χρειαζόμαστε», τόνισε υποκριτικά ο Υπουργός Υγείας!

Στη συνέχεια έγινε λόγος για την «τεράστια σημασία του εμβολιασμού τόσο για τη γρίπη όσο και για την Covid 19» και όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «το υπουργείο θα κάνει μεγάλη καμπάνια για να πείσει για την αξία για τη δημόσια υγεία να κάνει κάποιος το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Θα σκεφτούμε όλους τους τρόπους για να φτάσει σε όλους το εμβόλιο».

Ανακοίνωσε όπως προαναφέραμε, πως θα κατατεθεί άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για διαγραφή προστίμων σε όσους ηλικιωμένους δεν είχαν κάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας το εμβόλιο.

«Η covid 19 ήρθε για να μείνει, πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε, ο ετήσιος εμβολιασμός πρέπει να γίνει ρουτίνα, ιδιαίτερα για τους ευάλωτους», είπε ο Υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε ότι «θα χρησιμοποιηθούν όλα τα εμβολιαστικά κανάλια όπως και για το εμβόλιο της γρίπης, αν είναι δυνατόν και τα φαρμακεία».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,094


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα