Υπουργοί ακυρώνουν ραντεβού γιατί «βλέπουν εκλογές»...οι κούτες μετακόμισης όμως που πηγαινοέρχονται στα γραφεία τους, έχουν την δική τους ερμηνεία…. Και μια περίεργη εξέλιξη!!! !

Υπουργοί ακυρώνουν ραντεβού γιατί «βλέπουν εκλογές»...οι κούτες μετακόμισης όμως που πηγαινοέρχονται στα γραφεία τους, έχουν την δική τους ερμηνεία…. Και μια περίεργη εξέλιξη!!! !

8 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:577
Μοίρασέ το

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο κυβερνητικό σχήμα

 

 

 

Θαλασσοτρικυμία στο καράβι του Μητσοτάκη που όπως όλα δείχνουν βυθίζεται σχεδόν αύτανδρο..

Το ερώτημα είναι… ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Και πολύ φοβάμαι πως θα είναι τα… ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ απο την κυβέρνηση του ψυχοπαθούς…

Μακάρι να διαψευστώ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δύσκολο το σταυρόλεξο που πρέπει να επιλύσουν βουλευτές αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όπως σας αποκάλυψα νωρίτερα, πλήθος βουλευτών από όλη την Ελλάδα πιέζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκρουστεί μετωπικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Υπάρχουν όμως βουλευτές και υπουργοί οι οποίοι διατηρούν εξαιρετικά στενές σχέσεις με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και έχουν βρεθεί κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο.

Πλήρης είναι και η αφωνία πολλών βουλευτών του Πειραιά με εξαίρεση τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη ο οποίος ανάρτησε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

Υπάρχουν όμως και οι υπουργοί που βλέπουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, όπως για παράδειγμα η Σοφία Ζαχαράκη που πριν από λίγο ακύρωσε συνάντηση που είχε με «κομματάρχη», αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να πηγαίνουμε σε εκλογές…

Κάποιοι άλλοι όπως ο Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να μην παίρνουν ξεκάθαρα θέση, οι κούτες μετακόμισης όμως που πηγαινοέρχονται στα γραφεία τους, έχουν την δική τους ερμηνεία…

Υπάρχει όμως κι άλλη μία εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη η οποία δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Εξέλιξη που μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και σχετίζεται με μία συνάντηση που πρόκειται να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίαν συντόμως.

Είναι τόσο σημαντική που δεν την γνωρίζουν ούτε οι πλέον στενοί συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 577


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα