Υπόθεση «εκβιασμών», «απειλών», διλημμάτων και «βιομηχανίας σκανδάλων». Ένα κουίζ για πολύ μυημένους!

Υπόθεση «εκβιασμών», «απειλών», διλημμάτων και «βιομηχανίας σκανδάλων». Ένα κουίζ για πολύ μυημένους!

22 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:252
Μοίρασέ το

 

Τα …χρήματα στο τραπέζι, για να καμφθούν αντιδράσεις και οι …προειδοποιήσεις για δημοσιοποίηση απάτης και υπεξαίρεσης!

Όταν οι «πονηροί πρώην» πάνε ξαφνικά να παραστήσουν τους νταβατζήδες και να κατακτήσουν χρήμα, ισχύ και υψηλά οφίτσια! 

 

Μαθαίνω ότι μια υπόθεση μείζονος σημασίας για το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την επιχειρηματική ζωή της χώρας, που την ώρα τούτη βρίσκεται σε εξέλιξη προκαλώντας σημαντικές παρενέργειες και αντιδράσεις, στο βαθμό που ολοκληρωθεί, εμπεριέχει «απειλές», «εκβιασμούς», «διλήμματα» και άλλα πολλά που εκτοξεύονται αφειδώς προκειμένου να κατευνάσουν καταστάσεις και να επιτύχουν σκοπιμότητες!

Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα από το παρασκήνιο, κάνουν λόγο για «βιομηχανία σκανδάλων», για απειλές περί απάτης και υπεξαιρέσεων καθώς και για χρήμα που πέφτει στο τραπέζι ως αντιστάθμισμα των αντανακλαστικών αντιδράσεων!

Μέχρι εδώ όμως σήμερα! Ξέρουμε, (σας) βλέπουμε, μαθαίνουμε και γράφουμε!

Όταν οι «πονηροί πρώην» ξαφνικά πάνε να παραστήσουν και τους νταβατζήδες …

 

Πηγή

Προβολές : 252


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα