Φέουδο της «αγίας οικογένειας» μια παράταξη που αλλάζει DNA από «ιδεολογικά λύματα»!

Φέουδο της «αγίας οικογένειας» μια παράταξη που αλλάζει DNA από «ιδεολογικά λύματα»!

15 Μαΐου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:517
Μοίρασέ το

 

Ταπεινώνουν τους ψηφοφόρους και προσβάλουν αγώνες δεκαετιών για μια Ελλάδα με αρχές και αξίες οι «αλεξιπτωτιστές» που μάζεψε ο Μητσοτάκης από τα συγγενικά του λασπόνερα για να κάνουν business.

 

Ότι πιο σατανικό… ότι πιο διεφθαρμένο… ότι πιο μαφιόζικο… ότι πιο βρώμικο, είναι η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ ΟΛΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Κάθε ψήφος σ’ αυτό ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…
Όσοι τον ψηφίσουν, θα υποστούν τις συνέπειες της ψήφου τους, λιαν συντόμως… ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ…
Καλλιόπη Σουφλή
Του Άρη Σπίνου

Μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλεί ο πόνος που νιώθει ένας γνήσιος Νεοδημοκράτης που βλέπει την άλλοτε περήφανη παράταξη του να βρίσκεται στα χέρια μιας πάμπλουτης οικογένειας που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της για το μεροκάματο!

 

Η ΝΔ του Ευάγγελου Αβέρωφ εκπροσωπούσε, την πατριωτική δεξιά που σεβόταν την δημοκρατία, υπερασπιζόταν τα συμφέροντα της πατρίδας και κρατούσε ψηλά την σημαία των αξιών. Η Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος έκανε υπερήφανους τους Έλληνες που την ψήφιζαν, εκπροσωπούσε όλες τις βασικές ελληνικές πολιτικές παραδόσεις.


Η Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος είχε καταφέρει να ενώσει τους έλληνες από τις παρυφές της ακροδεξιάς έως το γειτνιάζον κέντρο…. αλλά δεν άλλαξε ποτέ τον χαρακτήρα της.

Ο δεξιός στο παρελθόν ήταν υπερήφανος που αυτοπροσδιοριζόταν ως δεξιός και το θεωρούσε τίτλο τιμής να χαρακτηρίζεται δεξιός.

Σήμερα η έννοια αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα αν κάποιος την χρησιμοποιήσει και φυσικά η Νέα Δημοκρατία  του Μητσοτάκη θα τον αφήσει ανυπεράσπιστο μπροστά στο μπούλινγκ που θα υποστεί από αριστεροκεντρώους που έχουν κατακλείσει την παράταξη.

Η οικογένεια Μητσοτάκη αποτελεί φατρία εξουσιομανών που καπηλεύονται την ιστορία και δεν εκφράζουν την δεξιά. Μόνο ότι έχει σχέση με κλειδαριές χρηματοκιβωτίων που κλειδώνουν με δεξιά ροπή.


Για τον λόγο αυτό – και όχι μόνο – οι πραγματικοί δεξιοί δεν είναι εντός της ΝΔ που την θεωρούν κόμμα τραβεστί που περιμάζεψε όλους τους αποτυχημένους του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και άλλων φανατισμένων εχθρών αυτής της παράταξης.

 

Η ΝΔ έγινε φέουδο της οικογένειας Μητσοτάκη και μόνο όταν τελειώσει η εξουσία αυτής της οικογένειας θα αναπνεύσει ο δεξιός. Φτάνει βέβαια να μην «γεννηθούν» νέοι Μητσοτάκηδες σαν αυτούς που περιφέρονται πέριξ της κατάρρευσης του.

Οι πραγματικοί δεξιοί δεν ανήκουν πλέον ιδεολογικά στην Νέα Δημοκρατία που αποτελεί μια κάστα απάτριδων που φυλλομετρούν καθημερινά 500ευρα.

 

Πηγή

Προβολές : 517


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα