Φέρνουν νέα ΦΡΙΚΗ!!! Θα εγκριθεί για ανθρώπους εμβόλιο με ενέσιμο τσιπ στο μέγεθος ενός ακάρεου σκόνης!

Φέρνουν νέα ΦΡΙΚΗ!!! Θα εγκριθεί για ανθρώπους εμβόλιο με ενέσιμο τσιπ στο μέγεθος ενός ακάρεου σκόνης!

16 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:827
Μοίρασέ το

 

 

Θα εγκριθεί για ανθρώπους εμβόλιο με ενέσιμο τσιπ στο μέγεθος ενός ακάρεου σκόνης!

Τώρα το εμφανίζουν, αλλά το είχαν έτοιμο δεκαετίες πριν…

Αυτός είναι ο στόχος… Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ… ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ… Αυτό είχε προμοτάρει και ο ψυχασθενής ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς μαζί με το Ίδρυμα Ροκφέλλερ στο ID2020!!!

Αυτή τη ζωή ονειρεύεστε για τα παιδιά σας;;;

Αυτό το εφιαλτικό μέλλον θα τους παραδώσετε;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Για επαναστατική τεχνολογία κάνουν λόγο τα ΜΜΕ ανοίγοντας νέους δρόμους για την ιατρική τεχνολογία να τοποθετήσει προηγμένες συσκευές παρακολούθησης και θεραπείας μέσα στο σώμα μας.

Οι μηχανικοί του Πανεπιστημίου της Κολούμπια μόλις επέδειξαν μια νέα και επαναστατική εκδοχή της τεχνολογίας, δημιουργώντας το μικρότερο σύστημα ενός τσιπ στον κόσμο που αναπτύχθηκε ποτέ, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Advances .

Να υπενθυμίσουμε ότι σε μία εβδομάδα στη Γενεύη, ψηφίζεται ο Τεντρος ως ο πρωτος παγκόσμιος δικτάτορας, με τη δικαιοδοσία να κάνει οτιδήποτε θέλει, όπουδηποτε θέλει, χωρίς καμία δικαιολογία.

Το εμφύτευμα που δημιούργησαν οι μηχανικοί της Κολούμπια είναι εξαιρετικά μικρό και αποσκοπεί στο να υπάρχει ένα πλήρως λειτουργικό, ηλεκτρονικό κύκλωμα παρακολούθησης. Φανταστείτε πόσο καλύτερη θα κάνει τη ζωή μας, μαζί με ενα σύστημα κοινωνικής πίστωσης στη νέα παγκόσμια δικτατορία του ΠΟΥ.

Ο συνολικός όγκος θα είναι μικρότερος από 0,1 κυβικά χιλιοστά. Με άλλα λόγια, έχει το μέγεθος ενός ακάρεου σκόνης και είναι πολύ πιο συμπαγές από τον μικρότερο υπολογιστή στον κόσμο , ο οποίος είναι μια συσκευή σε σχήμα κύβου ακριβώς 0,01 ίντσες (0,3 mm) σε κάθε πλευρά.

Θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να διαθέτουν μονάδες ραδιοσυχνοτήτων (RF) ικανές να μεταδίδουν και να λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα, αυτή η μέθοδος δημιουργεί μήκη κύματος πολύ μεγάλα για να προέρχονται από συσκευές τόσο μικρές. Η ομάδα μηχανικών της Κολούμπια ενσωμάτωσε έναν πιεζοηλεκτρικό μορφοτροπέα ικανό να λειτουργεί σαν «κεραία» για ασύρματη επικοινωνία και τροφοδοσία με χρήση υπερηχογραφικών κυμάτων.

Όταν θα ενσωματώνεται με έναν αισθητήρα θερμοκρασίας χαμηλής ισχύος για τη μετατροπή του τσιπ σε αισθητήρα θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, θα διαθέτει την ικανότητα να παρακολουθεί τη θερμοκρασία του σώματος εκτός από τις μικρές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που συνδέονται με τη θεραπευτική χρήση των υπερήχων.

Στη μελέτη, η απόδειξη της ιδέας του εμφυτεύματος πραγματοποιήθηκε σε ζωντανά ποντίκια, στα οποία χρησιμοποίησαν νευροδιέγερση με υπερήχους. Το πείραμα έγινε με την εμφύτευση ενδομυϊκής ένεσης μέσω σύριγγας έως και επτά ποντικών ταυτόχρονα.

Θα χρησιμοποιηθεί ως σύστημα «έγκαιρης προειδοποίησης» έναντι μελλοντικών πανδημιών

Τέτοια μικροσκοπικά τσιπ θα μπορούσαν να εμφυτευθούν στο ανθρώπινο σώμα και στη συνέχεια να μεταδώσουν μετρημένες πληροφορίες και δεδομένα ασύρματα μέσω υπερήχων.

Η συσκευή, μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία του σώματος, αλλά και να παρακολουθεί την αναπνευστική λειτουργία, τα επίπεδα γλυκόζης και την αρτηριακή πίεση.

«Θέλαμε να δούμε πόσο μακριά θα μπορούσαμε να ωθήσουμε τα όρια και πόσο μικρό θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα λειτουργικό τσιπ», δήλωσε ο Ken Shepard, επικεφαλής της μελέτης Columbia — αυτό είναι ένα τσιπ που από μόνο του, με τίποτα άλλο, είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα που λειτουργεί».

“Αυτό θα πρέπει να είναι επαναστατικό για την ανάπτυξη ασύρματων, μικροσκοπικών εμφυτεύσιμων ιατρικών συσκευών που μπορούν να ανιχνεύουν διαφορετικά πράγματα, να χρησιμοποιούνται σε κλινικές εφαρμογές και τελικά να εγκρίνονται για ανθρώπινη χρήση”, πρόσθεσε ο Shepard.

Κλέινοντας ο Shepard είπε, πόσο θαυμάσιο εμφυτευμα είναι για την πρόληψη μιας πανδημίας.

Ξέρετε τι θα παθαίνουμε εμβολιασμένοι και ανεμβολιαστοι αν έχουμε κάνα δεκατάκι, έτσι;

 

Πηγή

Προβολές : 827


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα