Φέρνουν ολοταχώς οι ψυχοπαθείς ΕΛΙΤ, την ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ. Έρχονται το φθινόπωρο και ο χειμώνας της Κολάσεως...

Φέρνουν ολοταχώς οι ψυχοπαθείς ΕΛΙΤ, την ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ. Έρχονται το φθινόπωρο και ο χειμώνας της Κολάσεως...

3 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:622
Μοίρασέ το

 

Βιάζονται οι επικυρίαρχοι να μας βάλουν σε νέες περιπέτειες μετά το καλοκαίρι!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Great Reset: Βιάζονται οι επικυρίαρχοι να μας βάλουν σε νέες περιπέτειες μετά το καλοκαίρι!

Τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο μιλούν συνεχώς για καύσωνες, ξηρασία, πυρκαγιές, κλιματική αλλαγή/θέρμανση, για να δικαιολογήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Τα χειμερινά δελτία ενέργειας ετοιμάζονται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλα και σε όλη την Ευρώπη όπου θα μας επιβληθούν από το σχολικό έτος 2022.

Προς το παρόν, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, πως δεν θα πάμε σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος. Αυτό μεταφράζεται πως: “οι διακοπές ρεύματος θα γίνουν απο το Φθινόπωρο”, είναι συμφωνημένο άλλωστε σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.

40% αυξημένα τιμολόγια ρεύματος και Διακοπές ρεύματος σε δρόμους και δημόσια κτίρια.

Το « Εμβολιαστικό Πάσο », που εγκαινιάστηκε με αφορμή την πλανδημία, θα μπορούσε κάλλιστα να εγκατασταθεί μόνιμα στο «Μεγάλη Αφήγηση» που φαίνεται να μην έχει τέλος.

Η Πράσινη Ατζέντα που  προωθούν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης με ψέματα σε όλο το κόσμο, από τότε που η αφήγηση του Covid άρχισε να φθήνει και να μη προκαλεί φόβο, ακόμα κι αν μιλάνε για ήδη προγραμματισμένα κύματα 7ο,  8ο και 9ο, που θα εφαρμοστούν όταν θα παρέλθουν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Παρά όμως την ασφυκτική προπαγάνδα και το φόβο, με την πανδημία, τον πόλεμο και τώρα τον επίσημο πληθωρισμό, υπάρχει πλέον ένα ¼ του πληθυσμού που φαίνεται να προσυπογράφει το «Μεγάλο Ξύπνημα». Ειδικά απο τότε που στην Ολλανδία , οι αγρότες έδειξαν τον δρόμο της εξέγερσης στα άλλα παραγωγικά και παραμελημένα μέλη των ευρωπαϊκών εταιρειών απέναντι σε αυτό το πρόγραμμα φτωχοποίησης.

Αντιμέτωπη με αυτήν την αφύπνηση μεγάλου μέρους του δυτικού πληθυσμού, η ελιτ βρίσκεται σε διαδικασία επιτάχυνσης της πράσινης ατζέντας, του απόλυτου εργαλείου της. Ενώ την επιβάλλει σε διάφορες καταστροφικές αφηγήσεις, ακόμα και τις πιο γελοίες που μπορεί να αντέξει ανθρώπινος νους, όπως την εντομοφαγία ή ακόμα και την ανθρωποφαγία για να σώσουμε το κλίμα. Υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αντίστοιχα που δείχνει να μη καταλαβαίνει, ή να φοβάται να αντιληφθεί την πραγματικότητα.

Η επισιτιστική κρίση ως μέσο ελέγχου

Σε αυτή την περίοδο σχετικής «ηρεμίας», έχει ενδιαφέρον να προλάβουμε το θέμα που θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες για να «ελέγχει» ακόμη περισσότερους πληθυσμούς και δεν είναι άλλο απο την ελεγχόμενη επισιτιστική κρίση.

Και για να πούμε την αλήθεια, αν ακούσουμε την τελευταία συνέντευξη του Larry Fink (CEO της BlackRock, πραγματικό αόρατο χέρι της αγοράς) στην αμερικανική εφημερίδα Financial Times , οι δηλώσεις του αφήνουν πολλά περιθώρια ερμηνείας…

Στις 16 Ιουλίου 2022 ο Λάρι Φινκ είπε: «Το μόνο πράγμα για το οποίο ανησυχώ ότι δεν μιλάμε αρκετά είναι το φαγητό. (…) Δεν είναι μόνο ο πληθωρισμός. Υπάρχουν και γεωπολιτικές ανησυχίες που πηγάζουν από αυτό.

Οι τιμές του πετρελαίου, της βενζίνης, των λιπασμάτων και των γεωργικών προϊόντων εκτοξεύτηκαν στα ύψη καθώς οι δυτικές χώρες επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία μετά την εισβολή της στην Ουκρανία. Το κόστος του σιταριού και του ηλιελαίου επλήγη σκληρά καθώς η Ουκρανία είναι σημαντικός εξαγωγέας. Οι τιμές του πετρελαίου στην Ευρώπη (εκτός την Ελλάδα) άρχισαν να πέφτουν ξανά στα προ της εισβολής επίπεδα αυτή την εβδομάδα, καθώς οι έμποροι προετοιμάζονται για απότομη πτώση της ζήτησης, αλλά ο πληθωρισμός των τιμών των τροφίμων παραμένει αυξημένος.

Και φυσικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock δεν είναι η μόνη φωνή μεταξύ της ελίτ που μας προειδοποιεί για την επερχόμενη επισιτιστική ανασφάλεια.

Ο διάσημος φιλάνθρωπος και μελοντολόγος Bill Gates (πάλι αυτός) είχε ήδη υποδείξει κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης G8, πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, ότι η παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια πρέπει να είναι προτεραιότητα (αυτά το 2009 ). Ο ίδιος, βέβαια, επανέλαβε πρόσφατα αυτά τα προφητικά του λόγια με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία λέγοντας ότι: «η μείωση της προσφοράς σε σιτάρι, βρώσιμα έλαια και άλλα τρόφιμα που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία ανεβάζει τις τιμές των τροφίμων, οι οποίες θα αυξηθούν. υποσιτισμός και αστάθεια προβλέπεται στις χώρες χαμηλού εισοδήματος. »

Η Παγκόσμια Τράπεζα, είχε επίσης ακολουθήσει τα βήματα των δηλώσεων του δισεκατομμυριούχου φιλάνθρωπου, εξηγώντας ότι και αυτή προέβλεψε ότι «οι  παγκόσμιες τιμές των τροφίμων θα αυξάνονταν κατά 20% φέτος , υπερβαίνοντας κατά πολύ τις πρώτες ύλες ως συνέπεια της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης φυσικά.

Τέλος, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Janet Yellen, η οποία αυτή τη στιγμή αγωνίζεται να κρύψει την τρομερή ύφεσηστις Ηνωμένες Πολιτείες και την τεράστια ζημιά που προκάλεσε ο πληθωρισμόςανέφερε επίσης ότι: «ο κόσμος αντιμετωπίζει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για την παγκόσμια διατροφή ασφάλειας και προέτρεψε τις μεγάλες χώρες της G-20 να τερματίσουν τους περιορισμούς αποθήκευσης και εξαγωγών τροφίμων και να παράσχουν πρόσθετη οικονομική βοήθεια σε χώρες και ανθρώπους που παλεύουν με την επισιτιστική ανασφάλεια. »

Αυτά τα αιτήματα ακολούθησε επίσης κατά γράμμα η Ρωσική Ομοσπονδία, η οποία έσπευσε να  καθησυχάσει τους Αφρικανούς εταίρους  της για την προμήθεια πρώτων υλών τροφίμων…

Έτσι, όπως μπορούμε να δούμε, η σίτιση πληθυσμών, δηλαδή η παγκόσμια επισιτιστική κρίση, είναι ένα από το κύριο μέλημα των ηγετών μας και ιδιαίτερα των λαών του κόσμου τους επόμενους μήνες.

Περιέργως το 2022, δεν καίγονται μόνο δάση σε όλο τον κόσμο, αλλά και  αποθήκες τροφίμων, φάρμες, εργοστάσια τροφίμων …

Αλλά για κάποιους, όλα αυτά τα νέα είναι σίγουρα τυχαία, αδυνατούν να κατανοήσουν πως τα προκαλούν οι ίδιοι οι ηγέτες τους, που αγαπούν και εμπιστεύονται.

Και για εκείνους (τους πιο σοβαρούς) που θέλουν να ξεφύγουν από την προπαγάνδα και να ενδιαφερθούν για το «μονοπώλιο» πουελέγχει το παγκόσμιο αγροδιατροφικό σύστημα , μπορούν πάντα να εξετάσουν τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της «Black Rock» στις διεθνείς αγορές, αυτό απο μόνο του είναι μια τεράστια αποκάλυψη.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον καλοκαιρινό ήλιο γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας.

 

πηγή: Deep Geopolitics

 

Πηγή

Προβολές : 622


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα