Φίδια στην αυλή του Μαξίμου

Φίδια στην αυλή του Μαξίμου

14 Δεκεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:522
Μοίρασέ το

 

Ηρακλής ή φακίρης ο Κυριάκος;

Ούτε Ηρακλής, ούτε φακίρης…
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ… 
ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ… ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ…
Ικανός να πάρει τα κεφάλια όλων όσων απειλούν την … μονοκρατορία που του έδωσαν 20% ψυχοπαθείς και το 41% η ΝΟΘΕΙΑ της Singular Logic…
Καλλιόπη Σουφλή

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Τον έχουν ζώσει τα φίδια τον πρωθυπουργό. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει χαρακτηριστικότερη έκφραση για να καταδείξει τι ακριβώς συμβαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα τις τελευταίες ώρες.

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας του, ο Κυριάκος έχει να αντιμετωπίσει εμφύλιο «τεράτων» στην αυλή του.

Πρόκειται συγκεκριμένα για δύο «βόες», τους οποίους ο ίδιος εξέθρεψε και αυτοί με την σειρά τους, τον στήριξαν σε όλη του την θριαμβευτική πορεία.

Τώρα, μέρα με την ημέρα, το ένα «τέρας», προσπαθεί να φάει το άλλο, με τον Κυριάκο να βρίσκεται στη μέση. Τα άτυπα χτυπήματα, γίνονται όλο και πιο εμφανή. Το ένα θηρίο μάλιστα, πιέζει(σε σημείο εκβιασμού) τον πρωθυπουργό να συντρίψει με την πολιτική του και με ακραίες αποφάσεις, το δεύτερο θηρίο. Ο έτερος πόλος έχει συνειδητοποιήσει τι γίνεται, και ετοιμάζει τις άμυνες του, γνωρίζοντας ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει χρήση την «μόχλευση» που επίσης διαθέτει στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Φαίνεται ότι οι ονειρεμένες εποχές που και τα δύο «θηρία» έτρωγαν μόνο όποιον τολμούσε να αμφισβητήσει τον ηγέτη μας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο Κυριάκος πιέζεται για να λάβει σκληρές και κρίσιμες αποφάσεις. Έχει πλέον δύο επιλογές:

Η μία είναι να παραστήσει πάλι τον φακίρη προσπαθώντας να γητεύσει τα φίδια στην αυλή του, όπως έκανε το 2017.

Η άλλη είναι να γίνει Ηρακλής και να πνίξει ένα από τα δύο φίδια.

Η «αυλή» πάντως είναι έντρομη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, διότι το λαβωμένο θηρίο θα πάρει μαζί του πολλούς «αυλικούς»…

 

 

Πηγή

Προβολές : 522


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα