Φαίδων Βόβολης. ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: “ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ” (βίντεο)

Φαίδων Βόβολης. ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: “ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ” (βίντεο)

3 Ιουλίου, 2021 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,732
Μοίρασέ το

 

Εύχομαι να είναι λόγος και προσκλητήριο καθαρό, διάφανο και χωρίς…”αόρατους μαριονετίστες”…

Απεύχομαι οτιδήποτε αρνητικό εκ μέρους του Φαίδωνα Βόβολη…

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Τα όσα λέει στο βίντεο που ακολουθεί ο γιατρός Φαίδων Βόβολης, τα συνυπογράφω μέχρι τελευταίας λέξης, καθώς είναι χιλιάδες φορές διατυπωμένα και από εμένα ως σχολιασμοί αλλά και ως ρεπορτάζ στο ιστολόγιό μου, εδώ και ένδεκα χρόνια.

Την “ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ  Α- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ”, την έχω προβάλει κατά κόρον.

Στο παρόν βίντεο, ο κ. Φαίδων Βόβολης, την καταγγέλλει επίσης, δηλώνοντας πως αποσύρει την μέχρι τούδε εμπιστοσύνη που της είχε… άργησε πολύ, αν όχι τραγικά…

Την ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ, την καταγγέλλω πάνω από δυο δεκαετίες… από τότε που είχα την εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, και ένδεκα χρόνια στο ιστολόγιό μου.

Ο κ. Φαίδων Βόβολης, την καταγγέλλει επίσης στο παρόν βίντεο, έστω και καθυστερημένα.

Την αρνητική άποψή μου επίσης για τις πολιτικές απόψεις του κ. Βόβολη, την έχω καταγγείλει (εδώ), και προσωπικά έχω δηλώσει πως δεν τον εμπιστεύομαι ως προς τις πολιτικές του κινήσεις και ως προς τις βλέψεις του.

Εκπλήσσομαι όμως ευχάριστα αλλά και επιφυλάσσομαι,  με το βίντεο που ακολουθεί.

 

Μπορεί σε κάποιους να φαντάζει “παράλογο” το γεγονός πως “υπογράφω” κάθε του λέξη, έχω όμως το δικαίωμα να … κρατώ καλάθι ως προς τα ενδεχομένως “αθέατα μέρη” των παρακάτω δηλώσεών του, αλλά παρ’ όλα αυτά, δημοσιογραφικά και δεοντολογικά, θα συμφωνήσω μαζί του.

Επιτέλους, κύριε Βόβολη, αλλά αργήσατε…

Και πριν παραθέσω περιληπτικά τα όσα λέει  στο βίντεο που ακολουθεί, θα καταθέσω δημόσια τις επιφυλάξεις και τις επισημάνσεις μου.

Γνωρίζει ο κ. Βόβολης και το δηλώνει, πως η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ.

Παρ΄όλα αυτά, θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές.

Βέβαια οι σημερινές δηλώσεις του κ. Βόβολη, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις του συνεργάτη του και δικηγόρου του Νίκου Αντωνιάδη, που είχε δεσμευθεί ήδη αρκετές φορές και μετά  από πολύμηνες αναβολές, συγκεκριμενοποιήθηκε η 28η Ιουνίου, ως η ημερομηνία κατάθεσης για την περιβόητη “μεγκάλη” μήνυση, που θα ρίξει το σύστημα.

Η μήνυση μέχρι σήμερα, δεν έχει κατατεθεί!!!

Αλλά και να κατατεθεί, οι δηλώσεις Βόβολη, μήπως αποδεικνύουν πως θα γίνει μια τρύπα στο νερό;;;…

Άλλωστε ο Νίκος Αντωνιάδης, έχει δηλώσει εδώ και πολλούς μήνες,  πως “τα μέτρα που είχε πάρει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό, είναι… συνταγματικά, επικαλούμενη το συμφέρον της δημόσιας υγείας”!!!!!

Ο Νίκος Αντωνιάδης, είχε για παράδειγμα την ευκαιρία από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, να ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για την αναξιοπιστία των τέστ, δρόμο που έχουν επιλέξει χιλιάδες διεθνείς δικηγόροι και ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ.

Ο κ. Βόβολης στο βίντεο, κάνει λόγο για κατάθεση προσφυγών στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ…

“Αστεία πράγματα”… εκεί βρίσκεται η σφηκοφωλιά του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Δεν έχει αντιληφθεί άραγε ο κ. Βόβολης  πως και εκεί δεν υπάρχει ελπίδα, από τη στιγμή που η πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των δικαστών του Διεθνούς Δικαστηρίου, είναι εξαγορασμένο από τον ταμία του Ρότσιλντ, τον Τζώρτζ Σόρος; (εδώ)

Υποθέτω πως γνωρίζει ο κ. Βόβολης, πως πίσω και από αυτή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, βρίσκονται οι Ρότσιλντ,  οι Ροκφέλλερ και οι λοιπές παγκόσμιες δομές εξουσίας, που συμμετέχουν στην νεοεποχήτικη συνωμοσία, όπως αποκαλύπτουν και τα αρχεία της CIA. (εδώ)

Χαίρομαι που δικαιώνει τους “ψεκασμένους” και τους “συνωμοσιολόγους”, γιατί ανάμεσά τους δικαιώνει κι εμένα για τα όσα γράφω ένδεκα χρόνια στο πρώην κατηργημένο, αλλά και στο νυν ιστολόγιό μου, για τον ρόλο των χαζαρικών οικογενειών που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα και όχι μόνο γι αυτούς.

Παράλληλα με δικαιώνει και για τα όσα συγκεκριμένα έγραφα, γράφω και παρουσιάζω μέχρι σήμερα, για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ….

Ο κ. Βόβολης, καταγγέλλει τους προέδρους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ.κ. Αλαφούζο και Μαρινάκη, ιδιοκτήτες παράλληλα ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΩΝ ΜΜΕ, ότι συντάσσονται με την κυβέρνηση του Μητσοτάκη και πολύ καλώς τους καταγγέλλει.

Ο κ. Βόβολης, ορθώς δηλώνει ως γιατρός, πως “Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ “ΔΕΛΤΑ”, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ (εδώ) ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ”.

Ο κ. Βόβολης, δηλώνει πως το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού (63%) είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ, και ότι ήδη έχουν μετανοήσει πολλοί από αυτούς που εμβολιάστηκαν, διότι εξαναγκάστηκαν.

Ο κ. Βόβολης, καταγγέλει ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ως συμπλέοντες με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και ορθώς πράττει.

ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ, τους οποίους ο κ. Βόβολης καταγγέλλει ως συμπλεύσαντες με την κυβέρνηση, όπως και επί Γερμανικής κατοχής, κάποιοι συνεργάστηκαν με τους κατακτητές…

Ο κ. Βόβολης, δηλώνει στο βίντεο που ακολουθεί, πως:

“Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑ ΑΙΜΑ… ΖΗΤΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ”!

Και θα συμφωνήσω.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, θα συμπληρώσω,  ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ … “ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…”

Ο κ. Βόβολης, στέλνει ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

” ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΑ.

Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, Ή ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ …ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”

Και προαναγγέλλει σοβαρές και σημαντικές εξελίξεις για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

“ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ”, λέει κλείνοντας το βίντεο ο κ. Βόβολης.

Κρατήστε την τελευταία πρόταση… και ο καθένας ας σκεφθεί τι εννοεί.

Εύχομαι να είναι λόγος και προσκλητήριο καθαρό, διάφανο και χωρίς…”αόρατους μαριονετίστες”…

Απεύχομαι οτιδήποτε αρνητικό εκ μέρους του Φαίδωνα Βόβολη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κυριάκο Μητσοτάκη έχεις μήνυμα

 

 

 

 

 

Προβολές : 1,732


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα