ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!!!!!!!! Πρόγραμμα «Βιομετρικής Παρακολούθησης Εμβολίων» Δοκιμάζεται σε Μωρά στην Κένυα

ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!!!!!!!! Πρόγραμμα «Βιομετρικής Παρακολούθησης Εμβολίων» Δοκιμάζεται σε Μωρά στην Κένυα

13 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:359
Μοίρασέ το

 

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ υποστηρίζει τους ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (SDGs)

 

Σε λαούς που δεν έχουν την κατάλληλη γνώση, ούτε τα ιντερνέτια για να πληροφορηθούν τι εστί ΟΗΕ…

ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ… ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ…

Αυτός που ιδρύσε το ΙΣΡΑΗΛ, ίδρυσε και τον ΟΗΕ… είναι και το βαθύ παρακράτος των ΗΠΑ… είναι και ιδρυτής του ΠΟΥ…

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…

Ακόμα και το σύμβολο της ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ, βρίσκεται έξω από το κτίριο του ΟΗΕ…(φωτογραφία κάτω)…

Αλοίμονο, λίαν συντόμως θα το φέρουν και στην Ελλάδα… αν και από το 2018, οι  πληροφορίες μου ήταν πως τα νεογέννητα θα τσιπάρονται…

Δεν ξέρω αν ισχύει…

Το βέβαιο είναι πως θα επεκταθεί και θα επιβληθεί σε όλους τους λαούς…και μάλιστα πολύ σύντομα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Ένα νέο πρόγραμμα για την παρακολούθηση της κατάστασης εμβολιασμού ατόμων σε όλη τους τη ζωή ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΩΡΑ που γεννιούνται σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της ΚΕΝΥΑΣ.

Γίνονται πρόοδοι σε ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ για το πρόγραμμα που επιδιώκει να δημιουργήσει μια ψηφιακή βάση δεδομένων με τα αρχεία εμβολιασμού του κοινού.

Οι πρώτες δοκιμές πραγματοποιούνται σε νοσοκομείο σε μια μικρή πόλη της Κένυας για την ανάπτυξη ενός προγράμματος βιομετρικής διαχείρισης εμβολιασμού για νεογνά.

Η νέα μέθοδος στοχεύει να διασφαλίσει ότι ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΣΑΡΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ.

Εκτός από τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων σε μωρά, ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ και τα ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ των ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Το 2019, η εταιρεία βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας NEC, το Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών της Κένυας (KEMRI) και το Πανεπιστήμιο Ναγκασάκι από την Ιαπωνία συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη του προγράμματος.

Εκείνοι που βρίσκονται πίσω από το πρόγραμμα είπαν ότι σκοπός αυτής της συλλογής δεδομένων είναι η παρακολούθηση των ταυτοτήτων και η διαχείριση του ιστορικού εμβολιασμού.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι το τεστ υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για τους πρώτους 24 μήνες της ζωής των μωρών και παρακολουθεί ότι τους χορηγούνται οκτώ εμβόλια και ένα συμπλήρωμα.

Τόσο τα δακτυλικά αποτυπώματα όσο και τα φωνητικά δεδομένα θα αφαιρεθούν στη συνέχεια, υποσχέθηκε η ομάδα που αναπτύσσει το βιομετρικό σύστημα.

Το πρόγραμμα βρίσκεται επί του παρόντος σε κλινικές δοκιμές στο Kinango Sub-County Hospital στο Kwale της Κένυας.

Οι δοκιμές, που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο και έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο, κάλυψαν συνολικά 1.000 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ μωρά και τους φροντιστές τους.

Παρόλο που οι δοκιμές δεν έχουν τελειώσει, τα πρώτα αποτελέσματα έρχονται τώρα.
Οι τρεις εταίροι περιγράφουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ως «άκρως ενθαρρυντικά».

Ωστόσο, προγραμματίζονται περισσότερες εξετάσεις με περισσότερα νοσοκομεία σε ολόκληρη την αφρικανική χώρα.

Η Κένυα επιλέχθηκε ως η χώρα που θα εφαρμόσει πλήρως το βιομετρικό σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων μωρών.

Το σχέδιο είναι η πλήρης υλοποίηση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ υποστηρίζει τους ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (SDGs) – συγκεκριμένα, αυτούς που παρέχουν νομική ταυτότητα και καταγραφή γέννησης για όλους, τερματίζουν τους αποτρέψιμους θανάτους νεογνών και παιδιών κάτω των 5 ετών και μειώνουν τη νεογνική θνησιμότητα.

Το NEC θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή αναγνώρισης προσώπου, αναγνώρισης ίριδας, αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων/παλαμών, αναγνώρισης φωνής και ακουστικής ταυτότητας αυτιού.

Ο οργανισμός εργάζεται επίσης σε ένα άλλο έργο για την ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ των ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ενώ έχει στο χαρτοφυλάκιό του περισσότερα έργα που εκτελούνται στην υποσαχάρια Αφρική.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 359


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα