Φανατικός υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο Κανελλόπουλος του Κασιδιάρη...;;; Καταψηφίστε αυτούς που έλεγαν ψεκασμένο τον ελληνικό λαό τρομοκρατώντας τον…

Φανατικός υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο Κανελλόπουλος του Κασιδιάρη...;;; Καταψηφίστε αυτούς που έλεγαν ψεκασμένο τον ελληνικό λαό τρομοκρατώντας τον…

5 Απριλίου, 2023 57 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:5,689
Μοίρασέ το

 

 

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και έκπληξη, πως το κόμμα “Έλληνες” του Ηλία Κασιδιάρη, υπό το φόβο αποκλεισμού από τις εκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου, όρισε επικεφαλής τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, και για τον λόγο πως ο κ. Κανελλόπουλος ήταν φανατικός υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού!

Άρα είχε ταυτιστεί με το τρομοκρατικό πολιτικό και υγειονομικό Σύστημα!

Θα προτιμήσω να παραθέσω τα γραφέντα από τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Βαθιώτη…

Και θα θέσω ένα ερώτημα βάσει των όσων γράφει ο αρθρογράφος:

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ;;;

Ο πρόεδρος του κόμματος του Κασιδιάρη, νοιώθει το βάρος αυτών που γράφει ο αρθρογράφος;

Άραγε, τι έχει να πεί για τον φανατισμό του υπέρ του εμβολιασμού;;;

Αυτά, δεν τα γνώριζε ο Κασιδιάρης πριν του αναθέσει την προεδρία;;;

Δεν νομίζω…

Άρα, το κόμμα του θα έχει ως πρόεδρο έναν άνθρωπο με “ματωμένα χέρια”, που όπως όλοι σχεδόν οι δικαστές και εισαγγελείς που υπερασπίστηκαν τον εμβολιασμό, έγιναν αιτία χιλιάδων θανάτων;;;

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ Ή ΟΧΙ, ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

 

Προκηρύχθηκαν τελικά για τις 21 Μαΐου 2023 οι εθνικές εκλογές!

Όλοι αυτοί που μέχρι χθες τρομοκρατούσαν τον ελληνικό λαό με το αφήγημα της πανδημίας θα ζητήσουν την ψήφο αυτού του λαού!

Θα ζητήσουν την ψήφο του λαού, όλοι αυτοί που ήταν υπέρ των lockdown, που συμφωνούσαν στα καθεστωτικά μέτρα για τον Covid19, που είναι όλοι συνυπεύθυνοι για το εξαθλιωμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο αδυνάτησε με τις λιγοστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να ανταποκριθεί στη διάρκεια αυτής της υγειονομικής κρίσης! Με αποτέλεσμα πολλούς θανάτους συν Ελλήνων!

Συμφωνούσαν όλοι αυτοί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Ελλήνων, ακόμη και των νηπίων, με ένα κατασκεύασμα, που ονόμασαν εμβόλιο και που σήμερα φαίνονται τα οδυνηρά τους αποτελέσματα!  

Συμφωνούσαν όλοι αυτοί με την κυβερνητική απόφαση περί αναστολής εργασίας όλων των υγειονομικών που δεν δέχονταν να εμβολιαστούν!

Συμφωνούσαν όλοι αυτοί στην επιβολή διοικητικού προστίμου 100 ευρώ προς όλους του ανεμβολίαστους συνταξιούχους άνω των 60 ευρώ!

Συμφωνούσαν όλοι αυτοί, ονομάζοντας ψεκασμένους τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας!

Όλοι αυτοί! ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ!

Ακόμη και το ΚΚΕ συμπορεύτηκε σε αυτήν την απάνθρωπη λογική!

Με τον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο να επιζητά από το βήμα της Βουλής, να απαγορευτεί η κυκλοφορία των ανεμβολίαστων μετά τις 6 η ώρα το απόγευμα, τον δε Πρόεδρο του ΜέΡΑ25 Γιάννη Βαρουφάκη να ζητάει την επιβολή μηνιαίου πρόστιμου 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας!

Ακόμη και μη κοινοβουλευτικά κόμματα, όπως το κόμμα “Πλεύσης Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου σθεναρά υπερασπίστηκε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, μη ασκώντας την παραμικρή κριτική στα μέτρα που είχαν ληφθεί στον εργασιακό τομέα και τα οποία είχαν προκαλέσει την οργή των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!

Έτσι μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και έκπληξη, πως το κόμμα “Έλληνες” του Ηλία Κασιδιάρη, υπό το φόβο αποκλεισμού από τις εκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου, όρισε επικεφαλής τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, και για τον λόγο πως ο κ. Κανελλόπουλος ήταν φανατικός υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού!

Άρα είχε ταυτιστεί με το τρομοκρατικό πολιτικό και υγειονομικό Σύστημα!

Υπό αυτής της έννοιας, αλλά και γι΄ αυτόν τον λόγο απαιτείται μια εξήγηση από το κόμμα “Έλληνες”!

Πάντως οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι αρκετοί εν δυνάμει ψηφοφόροι του κόμματος Κασιδιάρη, έχουν παγώσει με αυτήν την φημολογία!!

 

 

Σε εκδήλωση του Γιάννη Σγουρού Βασιλειάδης – Αποστόλου…

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στο Πεδίο του Άρεως στην Αθήνα η εκδήλωση με την Πρωτοβουλία  Αυτοδιοικητικών Δυνάμεων της Περιφέρειας Αττικής, και η οποία σηματοδότησε την πορεία τους προς τις  κρίσιμες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023! Την εκδήλωση είχαν αναλάβει οι κύριοι Χρίστος Καραμάνος, Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Δύναμη Ζωής” (της Ρένας Δούρου – ΣΥΡΙΖΑ και η οποία θα είναι υποψήφια Βουλευτής με το κόμμα της) και Δημήτρης Κατσικάρης, Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” του Γιάννη Σγουρού! Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου με την συμμετοχή πολλών επωνύμων! Μιλώντας στην εκδήλωση ο Γιάννης Σγουρός, πρώην Νομάρχης/Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Αττικής και εκ νέου υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ’23, υπογράμμισε πως, είναι  – αυτές οι εκλογές – το μεγάλο στοίχημα της δεκαετίας στην Περιφέρεια Αττικής και  ότι: “είμαστε αποφασισμένοι να το κερδίσουμε με σκληρή δουλειά, ενότητα, πίστη στους δημοκρατικούς κανόνες και εμπιστοσύνη στους πολίτες.”!

Χαιρέτησε αυτήν την Πρωτοβουλία σύγκλισης των Δημοκρατικών και Προοδευτικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής, λέγοντας:

Ψήφισε για τον τόπο σου και όχι για το κόμμα σου”!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν – δηλώνοντας τη στήριξή τους ο Πρόεδρος του κόμματος “Ελεύθερη Πατρίδα” και Πανεπιστημιακός καθηγητής Νίκος Βασιλειάδης – δικηγόρος, όπως και ο πρώην Αν. Γραμματέας του ΛΑ.Ο.Σ, πολιτικός αναλυτής Παναγιώτης Αποστόλου!!

Η πτώση Μητσοτάκη θα είναι τραγική για τον ίδιο και την κουστωδία του…

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους “εκσυγχρονιστές” του ολετήρα Κώστα Σημίτη και του διεθνιστικού “Ποταμιού” αυτοδιαλύεται!

Νέα ηχηρή αμφισβήτηση αυτού του πολιτικού μορφώματος, ήλθε από την κ. Ζωή Ρούσσου διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώτη επιλαχούσα βουλευτής στην Α Πειραιά! Διαβάστε παρακάτω τη δήλωσή της στα social media:

«Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει. Ως γνήσιο παιδί της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της δεξιάς παράταξης έχοντας κάνει αγώνες για αυτή, έχω την πολιτική άποψη ότι πρέπει άμεσα ο Kyriakos Mitsotakis και η παρέα του να τιμωρηθεί! Επέλεξε την πολιτική του ατομισμού και της έπαρσης και στα δύσκολα πάντα φταίνε οι άλλοι που δεν τον ενημέρωναν και ποτέ αυτός. Αυτός όμως ήταν που επέλεγε τους συνεργάτες του. Αφού επέλεξε συνεργάτες και υπουργούς από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην ψηφίσει κανείς τελικά το γνήσιο ΠΑΣΟΚ, αφού τα στελέχη του έχουν ικανότητες σύμφωνα με τον Κούλη και να ψηφίσει τη ΝΔ που ο Κυριάκος την κατάντησε υβρίδιο του ΠΑΣΟΚ;;;;

Ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός της μεταπολίτευσης που έχει εισπράξει τόσο μίσος και τόσες ύβρεις όσο κανένας άλλος στο παρελθόν και δεν έχει άδικο ο κόσμος. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα πράξει το σωστό, θα τον τιμωρήσει όσο και αν δεν μιλάει ανοιχτά γιατί φοβάται ότι τον παρακολουθούν, αλλά στην κάλπη δεν τον παρακολουθεί κανείς και θα εκφράσει την αγανάκτηση του και ορθά θα το κάνει. Και μη φοβάστε ότι θα έρθει ο Τσίπρας, δεν θα κυβερνήσει….

Και όλα αυτά μπορώ να τα εκφράζω ελεύθερα γιατί ποτέ δεν ζήτησα ούτε μια θέση πολιτική παρά τους αγώνες που έκανα, γιατί επέλεξα να πολιτεύομαι χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς εξαρτήσεις ώστε να μπορώ να αφουγκράζομαι τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου και να προσπαθώ να λύσω τα πρόβλημα τους με προτάσεις με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον!»!

 

Πηγή

Προβολές : 5,689


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα