ΦΑΡΜΑΓΕΔΔΟΝ: Πώς σκοτώνει το βιοόπλο “εμβόλιο” για τον COVID

ΦΑΡΜΑΓΕΔΔΟΝ: Πώς σκοτώνει το βιοόπλο “εμβόλιο” για τον COVID

31 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,158
Μοίρασέ το

 

Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερη επιβεβαίωση ότι η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ COVID-PHARMA ήταν μόνο μια επιχείρηση ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ και στείρωσης για το κοπάδι Goyim “Livestock”.

 

Δεν μπορεί να υπάρχει άλλος ένοχος εκτός από την ισχυρότερη γεωπολιτική οντότητα του κόσμου, δηλαδή τη Σιωνιστική Συμμαχία Λονδίνου-ΝΥ ή Σιωνιστική Καμπάλ (η αγγλική μοναρχία, το Σίτι του Λονδίνου, οι «Μονοπωλικοί Καπιταλιστές» της Γουόλ Στριτ (συχνά αποκαλούμενες γραμμές αίματος «Illuminati») και τον Οίκο των Ρότσιλντ).

Αυτό ήταν πάντα το πραγματικό νόημα της Ταλμουδικής «νέας» παγκόσμιας τάξης.

palmer.jpeg

(Τοξικολόγος Καθ. Michael Palmer MD)
 
 
Και επειδή τώρα ξεκινά μια ΜΕΓΑΛΗ ΩΘΗΣΗ για να αντικαταστήσει όλη τη «συμβατική» «τεχνολογία» «εμβόλια» με αυτή τη Νέα Γενοκτονική Τεχνολογία, οι δράστες της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του COVID-PHARMA μπορεί σύντομα να καταφέρουν να μεταμορφώσουν τη δράση τους εξόντωσης σε ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ αξίζει ένα νέο όνομα όπως “ΦΑΡΜΑΓΕΔΩΝ”
 
«Μην αγγίζετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ «εμβόλια» mRNA, ανεξάρτητα από το ποιος σας λέει τι, γιατί δεν θα είναι καλύτερα από τα «εμβόλια» του COVID που έχουν αποδεδειγμένα σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια ανθρώπους».
 
 
του Πάτρικ Ο’ Κάρολ
(henrymakow.com)
Στις 29 Οκτωβρίου 2023, ο Dr Michael Palmer MD έδωσε μια ΕΠΟΧΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον Greg Hunter, η οποία είναι εδώ:
 Ο Δρ Michael Palmer MD είναι πρώην καθηγητής τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο του Waterloo-Ontario-Καναδά, ο οποίος απολύθηκε αφού είπε την αλήθεια για το COVID-BIOWEAPON-JAB και το COVID-PHARMA-GENOCIDE. Ο Πάλμερ χρησιμοποιεί τον όρο “Πρόγραμμα Σκόπιμου Δολοφονίας” για όλη την απάτη και το σχέδιο που περιβάλλει την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ-ΘΑΝΑΤΙΚΗ-ΕΝΕΣΗ, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι το σωστό όνομα για αυτό ήταν πάντα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ COVID-PHARMA.
Ο Πάλμερ λέει ότι το όλο σχήμα «θα έπρεπε να είχε σταματήσει λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά το πρόγραμμα ένεσης».
Δεν υπάρχει καλή πρόθεση. Αντίθετα, έχουμε δει αδυσώπητο εξαναγκασμό, αδυσώπητη λογοκρισία και ανελέητα ψέματα από αξιωματούχους σχετικά με την «ασφάλεια», την «αποτελεσματικότητα», ακόμη και την «αναγκαιότητα» του COVID-BIOWEAPON-JAB.
Και αυτό μπορεί να είναι μόνο μια σκόπιμη πολιτική. Έτσι, αυτό αποδεικνύει ότι πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση να βλάψει κανείς και να σκοτώσει. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη λογική εξήγηση για αυτό από την προμελετημένη γενοκτονία.
 ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΟΠΛΟΥ COVID
 Πρώτον, το COVID-BIOWEAPON-JAB κρυφά γονίδια mRNA στα κύτταρα του σώματός μας.
Αυτό προκαλεί τα κύτταρα του σώματός μας να μετατρέψουν τις πληροφορίες για κάθε γονίδιο στη θανατηφόρα πρωτεΐνη-ακίδα.
Στη συνέχεια, η θανατηφόρα πρωτεΐνη ακίδας εμφανίζεται στις επιφάνειες των κυττάρων μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα αναγνωρίζει αυτή την πρωτεΐνη ακίδας ως ξένο αντιγόνο.
Στη συνέχεια, το ανοσοποιητικό μας σύστημα ανταποκρίνεται σε αυτό το ξένο αντιγόνο, όπως θα ανταποκρινόταν σε κάθε φυσιολογική ιογενή λοίμωξη.
Αλλά το ανοσοποιητικό μας σύστημα συνήθως ξέρει να αφήνει μόνο του όλα τα αυτο-αντιγόνα μας και να επιτίθεται μόνο στα ξένα αντιγόνα.

Matthew-Perry.jpg

Έτσι, στην πραγματικότητα, το COVID-BIOWEAPON-JAB έχει διδάξει το ανοσοποιητικό μας σύστημα να επιτίθεται στον εαυτό του επειδή έχει καταφέρει να καλύψει τα κύτταρα του σώματός μας με ξένα αντιγόνα.
Ο τελικός λόγος για αυτήν την αυτο-επίθεση είναι η ξένη φύση της θανατηφόρας πρωτεΐνης ακίδας. Αλλά αυτή η αυτο-επίθεση σημαίνει ότι το σώμα επιτίθεται τώρα στα δικά του κύτταρα, και έτσι επιτίθεται στα δικά του όργανα.
 Είναι λιγότερο σημαντικό ότι έχουμε να κάνουμε με μια ακίδα-πρωτεΐνη. Το κρίσιμο γεγονός εδώ είναι ότι είναι ΞΕΝΗ πρωτεΐνη.
Η τεχνολογία mRNA ΜΠΟΡΕΙ να είναι εντάξει εάν προκάλεσε απλώς την έκφραση των πρωτεϊνών του ίδιου του σώματος, αλλά σε αυτήν την περίπτωση προκαλεί την έκφραση ξένων πρωτεϊνών.
Ως εκ τούτου, είναι πραγματικά ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ της τεχνολογίας mRNA με τη θανατηφόρα ακίδα-πρωτεΐνη που αποτελεί τη βάση αυτής της Νέας Γενοκτονίας Τεχνολογίας.
Και επειδή τώρα ξεκινά μια ΜΕΓΑΛΗ ΩΘΗΣΗ για να αντικαταστήσει όλη τη «συμβατική» «τεχνολογία» «εμβόλια» με αυτή τη Νέα Γενοκτονική Τεχνολογία, οι δράστες της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του COVID-PHARMA μπορεί σύντομα να καταφέρουν να μεταμορφώσουν τη δράση τους εξόντωσης σε ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ αξίζει ένα νέο όνομα όπως “ΦΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ” .
 Κάθε θύμα θα υποστεί ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ από κάθε λήψη αυτής της Νέας Γενοκτονίας Τεχνολογίας. Όσο περισσότερο παίρνεις, τόσο χειρότερο γίνεται.
[Άλλοι ειδικοί έχουν υπολογίσει και δηλώσει ότι κάθε λήψη του COVID-BIOWEAPON-JAB ή BOOSTER θα καταφέρει να καταστρέψει περίπου το 15 τοις εκατό του ανοσοποιητικού συστήματος ενός θύματος. Έτσι, επτά πυροβολισμοί μπορεί να τον σκοτώσουν.]
Στο στάδιο όπου το ανοσοποιητικό σύστημα του θύματος καταστρέφεται εντελώς, μια απλή γρατσουνιά μπορεί να αποδειχθεί μοιραία.
 Για το λόγο αυτό, ο Δρ Μάικλ Πάλμερ προειδοποιεί:
 
«Μην αγγίζετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ «εμβόλια» mRNA, ανεξάρτητα από το ποιος σας λέει τι, γιατί δεν θα είναι καλύτερα από τα «εμβόλια» του COVID που έχουν αποδεδειγμένα σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια ανθρώπους».
 Αυτή η Νέα Γενοκτονία Τεχνολογία θα παράγει ΠΑΝΤΑ το αποτέλεσμα ότι το ανθρώπινο σώμα θα αρχίσει αμέσως να αυτοκαταστρέφεται. Και αυτός είναι ο λόγος που ονομάζεται COVID-BIOWEAPON-JAB. Αυτό ήταν και προβλέψιμο και, στην πραγματικότητα, είχε ήδη προβλεφθεί αμέσως μετά την αρχική κυκλοφορία του COVID-BIOWEAPON-JAB, και μάλιστα εκ των προτέρων.
 Σήμερα, αυτό που βλέπουν ήδη οι περισσότεροι γιατροί στις αυτοψίες επιβεβαιώνει ότι το σώμα όντως επιτίθεται στον εαυτό του και επιτίθεται σε κάθε όργανο.
Αλλά διαφέρει από θύμα σε θύμα. Εξαρτάται από το πού θα εδραιωθεί η πρωτεϊνική ακίδα και αργότερα θα καταφέρει να επιτεθεί, επειδή αυτή η “αρχική παραλία” συχνά καταλήγει να γίνει η κύρια ή η μεγαλύτερη εστία της μέχρι το τέλος.
Ορισμένα όργανα, όπως το συκώτι, είναι πιο «ανεκτικά και επιεικής» σε τέτοιες καταχρήσεις. Ως εκ τούτου, εάν το επίκεντρο της όλης επίθεσης είναι στο συκώτι ενός θύματος, τότε το πρόβλημα αυτού του θύματος μπορεί να μην έχει γίνει τόσο κρίσιμο … ακόμα.
Όμως τα δύο κύρια όργανα που σίγουρα ΔΕΝ έχουν «ανεκτική ή συγχωρητική» φύση είναι ο εγκέφαλος και η καρδιά.
Τεκμηριώνεται πλέον άφθονα ότι οι γιατροί βλέπουν ιδιαίτερα προσβολές στα αιμοφόρα αγγεία, περιπτώσεις ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ, πνευμονικές βλάβες και εγκεφαλικές βλάβες, στα θύματα του COVID-BIOWEAPON-JAB.
 Δύο Γερμανοί ΟΤΙΔΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ εξέτασαν περίπου 100 αυτοψίες και σε κάθε δείγμα ιστού που μπορούσαν να πάρουν. Δημιούργησαν τις ακόλουθες φωτογραφίες στις οποίες τα λεμφοκύτταρα εμφανίζονται ως μικρές, στρογγυλές, σκούρο μπλε κουκκίδες, και ιδού, η γενική θλιβερή ιστορία είναι “λεμφοκύτταρα στην πορεία”:

ΕΚΘΕΜΑ Α (Καρδιά).png

ΕΚΘΕΜΑ Α (Καρδιά) :
Στο αριστερό πάνελ αυτής της έκθεσης, βλέπουμε υγιείς καρδιακές-μυϊκές ίνες που τρέχουν όλες παράλληλα.
Στα δεξιά, οι καρδιακές-μυϊκές ίνες είναι τώρα υπό επίθεση, αφού έχουν εισβάλει από όλες αυτές τις μικρές σκούρο μπλε κουκκίδες που αντιπροσωπεύουν τα λεμφοκύτταρα, με τις ωχρές περιοχές να υποδηλώνουν ΟΥΛΕΣ.
Αυτός ο ουλώδης ιστός είναι πιο θανατηφόρος όταν η καρδιά βρίσκεται υπό έντονη σωματική άσκηση. και αυτή είναι η πιο πιθανή εξήγηση για όλους τους ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ που βλέπουμε σε αθλητές όπως οι σπρίντερ ή οι δρομείς.
Συμπέρασμα: Το COVID-BIOWEAPON-JAB έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καταστροφή του ανθρώπινου καρδιακού ιστού.

ΕΚΘΕΜΑ Β (Πνεύμονας).png

ΕΚΘΕΜΑ Β (Πνεύμονας):
Στα αριστερά, βλέπουμε ένα δείγμα υγιούς πνευμονικού ιστού που περιέχει πολλούς λευκούς χώρους γεμάτους αέρα αλλά λίγα λεμφοκύτταρα.
Στα δεξιά, βλέπουμε ένα σκοτεινό σύμπλεγμα εισβατικών λεμφοκυττάρων που επιτίθενται στον πνευμονικό ιστό, αλλά παρακαλώ παρατηρήστε εδώ πώς η περιοχή που έχει προσβληθεί περιέχει πολύ λιγότερους λευκούς χώρους γεμάτους αέρα.
Η δραστική μείωση του αριθμού των λευκών χώρων με αέρα υποδηλώνει ότι το θύμα έχει τώρα ένα σοβαρό πρόβλημα με τους πνεύμονες, επειδή οι πνεύμονές του έχουν λιγότερη πρόσληψη αέρα σε αυτήν την περιοχή. Καθώς εξαπλώνεται, θα μειωθεί ολόκληρη η παροχή αέρα.
Συμπέρασμα: Το COVID-BIOWEAPON-JAB έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καταστροφή του ανθρώπινου πνευμονικού ιστού.

ΕΚΘΕΜΑ Δ (Brain with Cerebral Blood Clot).png

ΕΚΘΕΜΑ Δ (εγκέφαλος με εγκεφαλικό θρόμβο αίματος):
Στα αριστερά, βλέπουμε ένα δείγμα αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο, με λίγα μόνο λεμφοκύτταρα ήδη να επιτίθενται, και βλέπουμε καθαρά ότι αυτές οι σκούρες μπλε κουκκίδες είναι απασχολημένες «να τσιμπολογούν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων».
Στα δεξιά, τα λεμφοκύτταρα έχουν προκαλέσει το σχηματισμό θρόμβου αίματος στο κέντρο του αιμοφόρου αγγείου. Δυστυχώς, αυτό αποτελεί ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, αλλά εάν το αιμοφόρο αγγείο που δέχεται επίθεση είναι μη κρίσιμο, αυτό το θύμα μπορεί να επιβιώσει για λίγο. Όμως, κάποια μορφή ΔΙΑΧΥΤΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ μπορεί σύντομα να προκύψει από αυτό.
 Συμπέρασμα: Το COVID-BIOWEAPON-JAB έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό στην πρόκληση θρόμβων αίματος στον ανθρώπινο εγκέφαλο και στην πυροδότηση γνωστικών ασθενειών όπως το Αλτσχάιμερ, η άνοια κ.λπ.
Μια σημαντική ένδειξη ανοσοκαταστολής μπορεί να είναι ένας ΚΑΡΚΙΝΟΣ που είχε ήδη επουλωθεί πλήρως πριν από 10 ή 15 χρόνια, αλλά τώρα έχει επιστρέψει ξαφνικά με εκδίκηση. Μια δεύτερη σημαντική ένδειξη ανοσοκαταστολής μπορεί να είναι η νόσος του έρπητα ζωστήρα, η οποία προκαλείται από την πλήρη επούλωση της παιδικής ανεμοβλογιάς του θύματος που επιστρέφει ξαφνικά επειδή τα παθογόνα που προκαλούν την ανεμοβλογιά παραμένουν πάντα στο σώμα για όλη τη ζωή. Μια τρίτη σημαντική ένδειξη ανοσοκαταστολής είναι κάθε νέος ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ειδικά αυτός που φτάνει στα τελικά στάδια μέσα σε λίγες εβδομάδες, που μπορεί να μεταφραστεί σε “Καληνύχτα και ο Θεός να ευλογεί!” Πολλοί αποκαλούν τέτοιου είδους καρκίνο ταχείας δράσης «ΤΟΥΡΜΠΟ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ».
 “ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ”
Όταν λένε ότι το COVID-BIOWEAPON-JAB είναι «αποτελεσματικό», εννοούν ουσιαστικά ότι το COVID-BIOWEAPON-JAB είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά βιοόπλα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.
Όταν λένε ότι το COVID-BIOWEAPON-JAB είναι “ασφαλές”, εννοούν ουσιαστικά ότι είναι ασφαλές να απελευθερωθεί αυτό το γενοκτονικό βιοόπλο ατιμώρητα επειδή έχει ήδη χορηγηθεί “νόμιμη” ασυλία σε όλους τους βασικούς δράστες της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ COVID-PHARMA. ότι είναι μια σαφής απόδειξη συνολικής ή συστημικής ανομίας.
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
 Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερη επιβεβαίωση ότι η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ COVID-PHARMA ήταν μόνο μια επιχείρηση ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ και στείρωσης για το κοπάδι Goyim “Livestock”. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλος ένοχος εκτός από την ισχυρότερη γεωπολιτική οντότητα του κόσμου, δηλαδή τη Σιωνιστική Συμμαχία Λονδίνου-ΝΥ ή Σιωνιστική Καμπάλ (η αγγλική μοναρχία, το Σίτι του Λονδίνου, οι «Μονοπωλικοί Καπιταλιστές» της Γουόλ Στριτ (συχνά αποκαλούμενες γραμμές αίματος «Illuminati») και τον Οίκο των Ρότσιλντ).
 Για τουλάχιστον 100 χρόνια, στα γραπτά που ανέθεσαν, οι τρεις κορυφαίες γραμμές αίματος των ευγονιστών στον κόσμο (Rockefeller, Rothschild και Windsor-Merovingian) έχουν ποσοτικοποιήσει τον μέγιστο «επιθυμητό» παγκόσμιο πληθυσμό το 2100 μ.Χ. ως κάπου μεταξύ 400 και 900 εκατομμυρίων , με τους περισσότερους από τους σκλάβους, μέχρι τότε, να έχουν «αναβαθμιστεί» με «υπερανθρωπιστικά» χαρακτηριστικά, κάνοντάς τους «ημι-μποργκ» ή κάποια άλλη μορφή σκλάβων, όλοι ζουν «ευτυχισμένοι για πάντα» στα λοβά τους σε 30 μεγάλες» έξυπνες» πόλεις, αλλά μόνο το Τεχνοκρατικό Κράτος θα αποφασίσει ποιος θα αναπαραχθεί ή θα ζήσει ελεύθερα. Πολλά τέτοια γραπτά μπορούν να βρεθούν στους ιστότοπους του ΟΗΕ και του Οργανισμού Χειρότερης Κόλασης του ΟΗΕ (ΠΟΥ).
Αυτό ήταν πάντα το πραγματικό νόημα της Ταλμουδικής «νέας» παγκόσμιας τάξης.
 Τα επόμενα 4-7 χρόνια, η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ COVID-PHARMA και μια νέα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ MARBURG-5G, την οποία ο δικηγόρος των ΗΠΑ Tood Callender έχει προβλέψει πρόσφατα, μπορεί πραγματικά να κερδίσουν τον τίτλο “PHARMAGEDDON”.
 Τον Ιούνιο του 2020, ο Μπιλ Γκέιτς και ο πρώην «σύζυγός» του «Άνδρας Λίντα» Γκέιτς γέλασαν όταν ρωτήθηκαν για το «ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΑΝΔΗΜΙΚΟ» τους σε μια συνέντευξη στο Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ. Ο Μπιλ Γκέιτς είπε: “Αυτή δεν θα είναι η τελευταία [πλανδημία] που αντιμετωπίζουμε. Ξέρετε, πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη· και αυτό θα τραβήξει την προσοχή αυτή τη φορά”.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,158


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα