ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΜΑΖΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕ Μ-VOLIA: Αναπτύσσονται «m-volια» αερολυμάτων που μπορούν να ψεκαστούν σε πόλεις για αυτόματη ερήμωση

ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΜΑΖΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕ Μ-VOLIA: Αναπτύσσονται «m-volια» αερολυμάτων που μπορούν να ψεκαστούν σε πόλεις για αυτόματη ερήμωση

25 Αυγούστου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,822
Μοίρασέ το

 

Όταν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σκοτώσουν μάζες ανθρώπων που ζουν σε πόλεις υψηλής πληθυσμιακής πυκνότητας, μπορούν παρομοίως να βομβαρδίσουν την πόλη με αεροζόλ «m-vokια» που έχουν σχεδιαστεί για εισπνοή.

Αυτά μπορούν να ψεκαστούν από αεροσκάφη χαμηλού υψομέτρου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ψεκάστηκε το μαλαθείο σε πληθυσμούς, πιθανώς για τον έλεγχο των κουνουπιών και του υπερβολικά διαφημιζόμενου ιού Ζίκα.

“Η ολιγαρχική υποστήριξη για τα m-volια με ρινικό εκνέφωμα προέρχεται κυρίως από το διαταραγμένο μυαλό του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι κρυφά απογοητευμένος από την απόδοση των ελιξιρίων mRNA και τώρα εναποθέτει το μεγαλύτερο μέρος της ελπίδας του στην κάλυψη…

 

 

 

Θα σχολιάσω με λόγια και εικόνες που δεν αμφισβητούνται…

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ… ΕΒΡΑΙΟΣ – ΧΑΖΑΡΟΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ – ΕΥΓΟΝΙΣΤΗΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ -ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…

Κάτι ανάμεσα σε “αρσενικό”και “θηλυκό”…δηλαδή, σωματικά, ψυχικά και νοητικά, ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ… ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ…

ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε την δυνατότητα να τον στείλει στον απόσπασμα για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ… ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕ ΤΟΝ GAVI,  ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ… ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ… ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ…

Και αναρωτιέμαι… Ο ΘΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.Επειδή από τον Σεπτέμβριο ξεκινούν οι δυνατές αναταράξεις… και τα χειρότερα ξεκινούν…βρείτε ένα χωριουδάκι απομακρυσμένο και … προσπαθήστε να σωθείτε…

 

Μετάφραση blümlifee

Όταν οι συμβατικοί αγρότες θέλουν να ψεκάσουν μαζικά ένα χωράφι με εντομοκτόνα για να σκοτώσουν τα έντομα, ψεκάζουν το χωράφι με τοξικά χημικά. Οι χημικές ουσίες απορροφώνται από τα έντομα και λειτουργούν καταστρέφοντας το νευρικό ή το κυκλοφορικό τους σύστημα. Σε λίγη ώρα, εκατομμύρια έντομα βιώνουν ένα γεγονός «ξαφνικών θανάτων».

Όταν οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σκοτώσουν μάζες ανθρώπων που ζουν σε πόλεις υψηλής πληθυσμιακής πυκνότητας, μπορούν παρομοίως να βομβαρδίσουν την πόλη με αεροζόλ «m-vokια» που έχουν σχεδιαστεί για εισπνοή. Αυτά μπορούν να ψεκαστούν από αεροσκάφη χαμηλού υψομέτρου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ψεκάστηκε το μαλαθείο σε πληθυσμούς, πιθανώς για τον έλεγχο των κουνουπιών και του υπερβολικά διαφημιζόμενου ιού Ζίκα.

Ένα πρόσφατο άρθρο από το Eugyppius: A Plague Chronicle αποκαλύπτει ότι ερευνητές που σχετίζονται με τον Bill Gates πιέζουν τώρα για ρινικά m-volια κατά του Covid που θεωρητικά θα μπορούσαν να ψεκαστούν σε πληθυσμούς και να τα εισπνεύσουν χωρίς ατομική γνώση ή συναίνεση.

«Ο κορωνο-ανόητος Eric Topol και η πλασιέ γιατροσοφίων Akiko Iwasaki προμοτάρουν την απάτη του ρινικού σπρέϋ mRNA, απαιτώντας μια δεύτερη Operation Warp Speed ​​για να παίξουν περαιτέρω με το ανοσοποιητικό σύστημα δισεκατομμυρίων ανθρώπων», γράφει ο ιστότοπος:

“Η ολιγαρχική υποστήριξη για τα m-volια με ρινικό εκνέφωμα προέρχεται κυρίως από το διαταραγμένο μυαλό του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι κρυφά απογοητευμένος από την απόδοση των ελιξιρίων mRNA και τώρα εναποθέτει το μεγαλύτερο μέρος της ελπίδας του στην κάλυψη…

Ο Topol είναι απλά ένας διανοητικά καθυστερημένος αξιωματούχος της καμπάνιας για τον κορωνοϊό, αλλά η Iwasaki είναι συνιδρυτής της φαρμακευτικής startup RIGImmune, η οποία έχει λάβει δύο εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates «για την ανάπτυξη νέων έμφυτων ανοσοενεργοποιητών για την προστασία από μολυσματικές ασθένειες που επηρεάζουν δυσανάλογα τον αναπτυσσόμενο κόσμο. ” Είναι επίσης συνιδρυτής της Xanadu Bio, η οποία προσπαθεί να βρει νανοσωματίδια που δεν θα σας σκοτώσουν όταν τα εισπνεύσετε…

Εάν αυτή η προσπάθεια πετύχει, θα έδινε στους παγκοσμιοποιητές ένα μέσο να ψεκάζουν από αέρος οδηγίες mRNA σε ολόκληρους πληθυσμούς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι αγρότες ψεκάζουν τα χωράφια με εντομοκτόνα. Οι οδηγίες του mRNA επηρεάζουν τα κύτταρα του σώματος, προγραμματίζοντάς τα να κατασκευάσουν μη ανθρώπινες πρωτεϊνικές δομές που μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως βιολογικά όπλα που προκαλούν στειρότητα ή θρόμβους.

Όπως έχει τεκμηριώσει αποκλειστικά το Natural News με εργαστηριακές εξετάσεις, αυτοί οι θρόμβοι είναι αυτοσυναρμολογούμενες βιοδομές που μεγαλώνουν σε μέγεθος μέχρι να εμποδίσουν τη ροή του αίματος και συχνά σκοτώνουν το θύμα. Οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί όπως τα σκαθάρια και το «ανθρώπινο κοπάδι» εξοντώνεται όπως ποτέ άλλοτε.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΠΛΗΓΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ

Οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θεωρούνται από τους παγκοσμιοποιητές ως πληγές του πλανήτη, άξιες εξόντωσης με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να αντιμετωπιστεί μια προσβολή από κατσαρίδες. Σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές, τα ανθρώπινα όντα όχι μόνο χρησιμοποιούν πάρα πολλούς πολύτιμους πόρους – όπως νερό, ενέργεια και γη – μολύνουν επίσης τους ωκεανούς με πλαστικά, καταστρέφουν οικολογικά συστήματα και δεν συνεισφέρουν τίποτα στο μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού. Επομένως, σύμφωνα με το σκεπτικό τους, πρέπει να εξοντωθούν.

Το πραγματικό κόλπο είναι να βρούνε τρόπο ώστε να πείσουν τις μάζες ότι δεν εξοντώνονται καθώς αυτές στέκονται στη σειρά για τις ενέσεις εξόντωσης. Για να επιτευχθεί αυτό, τα «m-volια» προωθήθηκαν από γιατρούς, δημοσιογράφους, κυβερνητικές αρχές, Big Tech, εργοδότες και σχολεία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε πραγματική υποστηρικτική επιστήμη. Αυτές οι ενέσεις θανάτου ονομάστηκαν «ασφαλείς και αποτελεσματικές» ενώ στην πραγματικότητα ήταν επικίνδυνες και θανατηφόρες.

Όσοι ενέδωσαν σε αυτές τις φαινομενικές «αυθεντίες» πιθανότατα θα πληρώσουν με τη ζωή τους αυτή την κακή απόφαση, όπως αποδεικνύεται.

Διότι καθ’ όλη τη διάρκεια, η πανδημία του Covid-19 ήταν ένα τέχνασμα για να κάνει τους ανθρώπους να παραταχθούν και να συμφωνήσουν να τους κάνουν ενέσεις ευθανασίας βραδείας δράσης.

Τώρα, οι θρόμβοι μετά τον m-volιασμό συνεχίζουν να αυξάνονται σε μέγεθος, φράζοντας τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας τον θάνατο σε έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων, χωρίς καμία έτοιμη εξήγηση που θα γίνει δεκτή από το ιατρικό κατεστημένο.

Η κοινή αιτία μεταξύ όλων αυτών των γεγονότων που «πέθαναν ξαφνικά» είναι, φυσικά, οι θρόμβοι μετά τον m-volιασμό που φράζουν τις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία.

Είναι σημαντικό ότι αυτοί οι θρόμβοι συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε μέγεθος κάθε μέρα, μέσα στα σώματα των ανθρώπων που m-volιάστηκαν.

Εκατομμύρια άλλοι θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Για όσους δεν σκοτώνονται από τα τρέχοντα m-volια, οι παγκοσμιοποιητές μπορούν απλώς να ψεκάσουν τις πόλεις με νέες «βόμβες θανάτου» mRNA που οι άνθρωποι εισπνέουν παρά τη θέλησή τους ή τη γνώση τους.

Εδώ και αν μιλάμε για παραβιάσεις της Νυρεμβέργης… αυτό θα μετέτρεπε ουσιαστικά κάθε στοχοποιημένη πόλη σε θάλαμο αερίων τύπου Ολοκαυτώματος όπου οι άνθρωποι εισπνέουν τα βιοόπλα που θα τους σκοτώσουν με την πάροδο του χρόνου.

Η MARY HOLLAND ΤΟΥ CHILDREN’S HEALTH DEFENSE ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Όπως εξηγεί στον ιστότοπο του CHD σήμερα, η Mary Holland ζητά μεγάλης κλίμακας παγκόσμιες διώξεις αυτών των εγκληματιών m-volίων και των μηχανικών βιοόπλων που εξαπέλυσαν αυτές τις επιθέσεις στην ανθρωπότητα:

“Κατά τραγικό τρόπο, τα τελευταία δυόμισι χρόνια, γίναμε μάρτυρες μιας παγκόσμιας επίθεσης στον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Οι κυβερνήσεις, τα ιατρικά ιδρύματα, τα πανεπιστήμια και τα μέσα ενημέρωσης έχουν παραβιάσει την πρώτη αρχή και κάθε άλλη αρχή των 10 σημείων του κώδικα.

Έχουν εξαναγκάσει τους ανθρώπους να γίνουν ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.

Όσοι παραβίασαν εσκεμμένα, εν γνώσει και κακόβουλα τις αρχές του Κώδικα της Νυρεμβέργης πρέπει να τιμωρηθούν. Πρέπει να κληθούν, να διωχθούν και να τιμωρηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…”

Πράγματι, η Holland έχει δίκιο, και αν η ανθρώπινη φυλή δεν σταθεί απέναντι στους μαζικούς δολοφόνους της λατρείας του θανάτου, όπως ο Fauci, δισεκατομμύρια θα πεθάνουν.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να είμαστε ήδη πέρα ​​από το οριακό σημείο όπου δισεκατομμύρια προγραμματίζονται να πεθάνουν τα επόμενα χρόνια.

Εκτός και αν βρεθεί μια μέθοδος για να αντιστρέψει τους θρόμβους και να αποπρογραμματίσει κυριολεκτικά το ανθρώπινο σώμα από κακόβουλες οδηγίες mRNA που 5+ δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη λάβει με αυτά τα m-volια και μπορεί να αντιμετωπίζουν μια εξόντωση μέσω της «επιστήμης».

Θυμηθείτε: ο Fauci είπε ψέματα. Εκατομμύρια έχουν ήδη πεθάνει και δισεκατομμύρια κινδυνεύουν να πεθάνουν τους επόμενους μήνες και χρόνια. Η Big Tech και τα μέσα ενημέρωσης λογοκρίνουν, βάζουν σε μαύρη λίστα και επιτίθενται σε όποιον κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά, αποδεικνύοντας ότι και αυτοί συμμετέχουν στη γενοκτονία και είναι συνένοχοι σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Apple, η Google, το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Linked In και πολλοί άλλοι είναι ένοχοι για συνωμοσία για μαζικές δολοφονίες δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ακόμη και όταν μερικά από αυτά τα θύματα θα είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοί τους, οι μηχανικοί και τα στελέχη τους.

Πραγματικά, γινόμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας λατρείας του θανάτου που παίζεται μπροστά στα μάτια μας.

Ακούστε το πλήρες podcast μου Situation Update για πλήρεις λεπτομέρειες:


Brighteon.com/b5a90793-d447-43f4-8e78-82033d9adcfa

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

 

Προβολές : 1,822


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα