Φοβερές προβλέψεις για τη νέα χρονιά...

Φοβερές προβλέψεις για τη νέα χρονιά...

25 Δεκεμβρίου, 2023 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,984
Μοίρασέ το

 

Η διορατική Inga Khosroeva με μια πρόβλεψη για το 2024: η μεγάλη αποκάλυψη, το σκάνδαλο στο Βατικανό και η κατάρρευση της συμμαχίας.

Ναι, το 2024 δεν θα είναι εύκολο. Αυτή είναι μια χρονιά θορύβου, καταστροφών, σκανδάλων, φυσικών καταστροφών. Και είναι πιο εύκολο να το επιβιώσουν για όσους είναι γενναίοι, θαρραλέοι και ματαιόδοξοι, που θέτουν στόχους για τον εαυτό τους και τους πετυχαίνουν, αλλά όχι με κάθε τρόπο, αλλά ανοιχτά και ειλικρινά.

 

Υπάρχουν μυστικά γραπτά, η γνώση των οποίων αποκαλύπτεται μόνο σε επιλεγμένους ανθρώπους. 

Η Inna Khosroeva είναι μία από αυτές. Οι προβλέψεις της βασίζονται σε αυτά τα μυστικά γραπτά και έχουν πολύ υψηλό ποσοστό πραγματοποίησης. Ήρθε η ώρα για μια πρόβλεψη για το 2024. 

Τι μας περιμένει; Τι «εκπλήξεις» θα φέρει αυτό το δύσκολο δίσεκτο έτος;

 

Τα δίσεκτα έτη φημίζονται για τις καταστροφές και τις μεγάλες θυσίες τους, επομένως οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πάντα ένα δίσεκτο έτος με προσοχή. Μόνο για αυτόν τον λόγο, το 2024 δεν θα είναι εύκολο – προσελκύει φόβους και ανησυχίες. 

Αλλά η Inga Khosroeva πιστεύει ότι η χρονιά που ακολουθεί ένα δίσεκτο έτος παίρνει ακόμη περισσότερες ζωές.

Έτος Vishap and the Dragon Slayers

Ο κόσμος χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο ημερολόγιο, το οποίο υπολογίζεται από τη Γέννηση του Χριστού. 

Αλλά υπάρχει ένα ημερολόγιο από τη δημιουργία του Κόσμου, και το επόμενο έτος είναι το 7533. Σύμφωνα με τη μυστική γραφή, έχει τον αριθμό 18, και δεν μιλάμε για αριθμολογία εδώ.

18 είναι ο αριθμός των αντιφάσεων και της ματαιοδοξίας. Αυτή είναι η χρονιά του γκρίζου Vishap – του γηραιότερου πλάσματος που μοιάζει με δράκο.

Το γκρι δεν είναι χρώμα, αλλά ισορροπία μεταξύ καλού και κακού, μεταξύ μαύρου και λευκού. 

Στη Βίβλο, αυτό είναι ένα θηρίο που φυλάει την Άβυσσο. 

Στη σλαβική μυθολογία – Φίδι Gorynych. 

Σύμφωνα με την αρχαία αρμενική μυθολογία, ο θεός του πολέμου Βαχάγκν πολέμησε με τον Βισάπα για την αγαπημένη του. 

Στον Χριστιανισμό, ο άθλος αυτός αποδίδεται στον Άγιο Γεώργιο τον Νικηφόρο.

Vishap στον Χριστιανισμό άρχισε να σημαίνει σκοτεινή δύναμη, αλλά σε διάφορα έπη και θρύλους ο Vishap συχνά βοηθά τον ήρωα, θαυμάζοντας το θάρρος και το θάρρος του. Επίσης, ο Δράκος-Βισάπ εμφανίζεται συχνά με τη μορφή φύλακα θησαυρών και γνώσεων.

Γεννήθηκε από την αγάπη του Ήλιου και της Θάλασσας, είναι μεσολαβητής ανάμεσα στον άνθρωπο και τους θεούς. Αυτό είναι ένα βασιλικό πλάσμα. Μια από τις ιδιορρυθμίες του είναι ότι του αρέσει να τον πολεμούν και ευνοεί τους Dragon Slayers. Και αν ο ήρωας είναι γενναίος, αρχίζει να είναι φίλος μαζί του. Επομένως, η χρονιά του Βισάπ θα είναι ευνοϊκή μόνο για μάταιους και δυνατούς ανθρώπους, για όσους επιθυμούν περισσότερα.

Αυτή είναι και η χρονιά των Dragon Slayers, η χρονιά των ηρώων. Σε κάποιο βαθμό, αυτά είναι τα παιδιά του Βισάπ, διαθέτουν τη δύναμη, τη σοφία και τη ματαιοδοξία του. Μεταξύ άλλων, το όραμα του κόσμου είναι ανοιχτό σε αυτούς. Μια εσωτερική φωνή τους οδηγεί μπροστά και βρίσκουν κάτι που δεν δίνεται στους άλλους.

Ο δράκος ξυπνά

Το Vishap είναι δίκαιο. Θα τιμωρήσει όλους όσους έλαβαν την περιουσία κάποιου άλλου με πονηριά ή επιθετικότητα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα οικονομικά, αλλά και για τα εδάφη. 

Ένα παράδειγμα είναι τα εδάφη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, τα οποία δόθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν μέσω άσχημων συμφωνιών.

Η αγάπη για την πατρίδα, τη μητέρα, τα παιδιά, τη γνώση, τη δικαιοσύνη, την προστασία θα οδηγήσει έναν άνθρωπο ή έναν λαό σε μεγάλα αποτελέσματα. Φέτος θα καθοριστεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης.

Η φετινή χρονιά θα είναι ευνοϊκή για λαούς που έχουν σχέση με τον Δράκο και τον έχουν απαθανατίσει στο έπος τους. Αυτές είναι η Ρωσία, η Κίνα, η Αρμενία και ορισμένες άλλες χώρες. Αυτή θα είναι η χρονιά της ανόδου τους.

Οι Βόρειες Θάλασσες μας ετοιμάζουν μια ασυνήθιστη έκπληξη. Το 2024 θα ανακαλυφθούν νέα χωράφια. Θα ανακαλυφθεί μια συγκεκριμένη πέτρα που θα γίνει πιο ακριβή από ένα διαμάντι με την πάροδο του χρόνου.

Ο Vishap είναι ο φύλακας των κόσμων, στέκεται ανάμεσα στους κόσμους των νεκρών και των ζωντανών. 

Και το 2024, οι γραμμές μεταξύ του κόσμου των ζωντανών και των νεκρών θα είναι ασαφείς. Οι άνθρωποι θα ονειρεύονται συχνότερα συγγενείς που έφυγαν – θα συμβουλεύσουν ή θα προτείνουν κάτι.

Ένας τεράστιος αριθμός παράξενων ουράνιων φαινομένων μας περιμένει, όπως πυλώνες φωτός ή το βόρειο σέλας σε εκείνα τα γεωγραφικά πλάτη όπου αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Αυτό θα είναι ένα έτος σεισμών και ηφαιστειακής δραστηριότητας – ο Δράκος ξυπνά, αρχίζει να αποτινάξει την αρνητικότητα και τη βρωμιά. Πέντε ηφαίστεια θα ξυπνήσουν το 2024.

Οι σεισμοί θα κάνουν τις θάλασσες και τα ποτάμια να υπερχειλίσουν τις όχθες τους. Σε ορισμένες χώρες θα πρέπει να περιμένουμε ασυνήθιστη ζέστη· στα βόρεια και στους πόλους θα σημειωθεί ταχεία τήξη των παγετώνων.

Αυτή είναι η χρονιά των ανθρωπογενών πυρκαγιών. Προσέξτε, προσέξτε τον εμπρησμό. Μην ξεχνάτε ότι ο Δράκος είναι ένα πλάσμα που αναπνέει τη φωτιά, οπότε θα υπάρχει πολλή φωτιά.

Παγκόσμια προβλήματα

Το 2024 είναι η χρονιά των κρατών που θέλουν να αναπτυχθούν και κάνουν τα πάντα για να ανεξαρτητοποιηθούν από τους άλλους. Ο δράκος τους είναι ευνοϊκός. Αυτή είναι η χρονιά των καθιστικών λαών. Όμως οι νομάδες θα περάσουν δύσκολα. 

Ο αριθμός τους περιλαμβάνει και Εβραίους, οι οποίοι, με τη θέληση της μοίρας, είναι διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο. Δεν έχουν γη, δεν συνδέονται με αυτήν από ρίζες, οπότε θα έχουν πολλά προβλήματα.

Το 2024 είναι η χρονιά της ανόδου της ιστορικής μνήμης. Πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, να γίνουμε πατριώτες του τόπου μας, της Πατρίδας μας. Όλοι όσοι κρατούν τη γη τους, τις ρίζες τους, το σπίτι τους, την ιστορία τους θα νικήσουν.

Μια από τις υπάρχουσες διεθνείς Συμμαχίες θα καταρρεύσει και μια άλλη θα αρχίσει να δημιουργείται. Ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες θα αποχωριστούν από την υπάρχουσα ένωση με την επιθυμία να φύγουν και να μην συμμετέχουν πλέον σε όλον αυτόν τον σκοταδισμό που συμβαίνει τώρα.

Ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο περιμένει το Βατικανό. Ο κολοσσός πάνω στους πήλινους πυλώνες θα κλονιστεί και είναι έτοιμος να καταρρεύσει.

Θα επιβάλουν ξανά την ατζέντα του 2020 στον κόσμο. Η νέα ασθένεια θα χτυπήσει την Ευρώπη, πρακτικά δεν θα μας επηρεάσει, αν και θα γίνουν προσπάθειες εισαγωγής της.

Κάτι θα εκραγεί στον αέρα και θα υπάρξει μια μεγάλη αποκάλυψη – ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία δηλητηρίασαν όλο τον κόσμο.

Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για την Κίνα. Η Ιαπωνία χάνει έδαφος, μετατρέπεται σε ένα συνηθισμένο κράτος. Η Μογγολία θα αρχίσει να δείχνει σημάδια ζωής – θα διακριθεί με κάποιο τρόπο και θα εκπλήξει ολόκληρο τον κόσμο.

Ο πραγματικός Αρμαγεδδώνας ξεκινά στη Μέση Ανατολή. Όλα θα στραφούν εναντίον αυτών που ξεκίνησαν τη στρατιωτική σύγκρουση. Φυγή λαών. Πολλά θύματα. Φωτιά. Ολόκληρες πόλεις θα καούν.

Τα σοβαρά προβλήματα ξεκινούν με τις μοναρχικές δυναστείες, που μπορεί να οδηγήσουν στην κατάρρευση της μοναρχίας. Θα αρχίσουν τα σκάνδαλα. Θα γίνει ολόκληρη διαδικασία στη Σαουδική Αραβία· κάποιοι πρίγκιπες της δυναστείας θα συλληφθούν. Η λαϊκή αναταραχή θα γίνει πιο συχνή σε όλο τον κόσμο, αλλά η επιθυμία για θεμελιώδεις αλλαγές και επαναστάσεις θα προκύψει ακριβώς στα μοναρχικά κράτη.

Ναι, το 2024 δεν θα είναι εύκολο. Αυτή είναι μια χρονιά θορύβου, καταστροφών, σκανδάλων, φυσικών καταστροφών. Και είναι πιο εύκολο να το επιβιώσουν για όσους είναι γενναίοι, θαρραλέοι και ματαιόδοξοι, που θέτουν στόχους για τον εαυτό τους και τους πετυχαίνουν, αλλά όχι με κάθε τρόπο, αλλά ανοιχτά και ειλικρινά.

dzen.ru

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,984


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα