Φρένο στην Δικτατορία του Π.Ο.Υ.

Φρένο στην Δικτατορία του Π.Ο.Υ.

20 Ιουλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:776
Μοίρασέ το

 

Υπό την ηγεσία ενός υποστηριζόμενου από την Κομμουνιστική Κίνα “πρώην” ηγέτη μαρξιστικής τρομοκρατίας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) του ΟΗΕ και η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζουν μια άνευ προηγουμένου αρπαγή εξουσίας για την εδραίωση ενός πλανητικού βιοϊατρικού αστυνομικού κράτους.

Φρένο στην Δικτατορία του Π.Ο.Υ.

Σταματώντας την κατάληψη εξουσίας από τον ΠΟΥ

Αν οι παγκοσμιοποιητές κάνουν ό,τι θέλουν, οι μη εκλεγμένοι αξιωματούχοι στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα μπορούν να επιβάλλουν εντολές εμβολίων, lockdown και άλλα μέτρα «υγείας» παγκοσμίως.

Υπό την ηγεσία ενός υποστηριζόμενου από την Κομμουνιστική Κίνα “πρώην” ηγέτη μαρξιστικής τρομοκρατίας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) του ΟΗΕ και η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζουν μια άνευ προηγουμένου αρπαγή εξουσίας για την εδραίωση ενός πλανητικού βιοϊατρικού αστυνομικού κράτους.

Σκεφτείτε σαν υπό περιορισμό Σαγκάης ένα πράμα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι πρόκειται πραγματικά για την ανάδυση της “Νέας Παγκόσμιας Τάξης” που συζητείται από τον Μπάιντεν και άλλους.

Ήδη, ο ΠΟΥ διεκδικεί κάθε είδους δρακόντειες εξουσίες, συμπεριλαμβανομένων των εξουσιών να συνεργάζεται με κράτη μέλη του ΟΗΕ σε καραντίνα χωριών ή εθνών, κλειδώνοντας κοινωνίες, αναγκάζοντας ιατρικές «θεραπείες» όπως εμβόλια και γενικά συντρίβοντας την ιατρική ελευθερία.

Όταν εξαπλωνόταν ο Έμπολα, για παράδειγμα, η κυβέρνηση Ομπάμα έστειλε χιλιάδες Αμερικανούς στρατιώτες για να βοηθήσουν τον ΟΗΕ να επιβάλει τον ιατρικό στρατιωτικό νόμο στην Ακτή του Ελεφαντοστού.

Σύμφωνα με αλλαγές που προτάθηκαν στους «Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας» του ΠΟΥ από την κυβέρνηση Μπάιντεν και οι οποίες εξετάστηκαν στην 75η συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, ο φιλικός προς τους δικτάτορες παγκόσμιος οργανισμός “υγείας” θα είχε αποκτήσει την εξουσία να εκτελεί τις επιθυμίες του χωρίς καν την έγκριση ή την συγκατάθεση του στοχοθετημένου έθνους.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ούτε ο ΠΟΥ ούτε η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδίαζαν να συμβουλευτούν την Γερουσία των ΗΠΑ για το θέμα.

«Η πέμπτη προτεραιότητα είναι να ενισχυθεί επειγόντως ο ΠΟΥ ως ηγετική και κατευθυντήρια αρχή για την παγκόσμια υγεία, στο επίκεντρο της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής της υγείας»

δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, περιγράφοντας τα σχέδιά του στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΠΟΥ στις 24 Ιανουαρίου 2022.

«Είμαστε ΕΝΑΣ κόσμος, έχουμε ΜΙΑ υγεία, είμαστε Ο ΠΟΥ».

Αν αναλογιστεί κανείς όλα τα ζητήματα που έχουν ανακηρυχθεί «κρίση της δημόσιας υγείας» από τις κυβερνήσεις το απεριόριστο εύρος της κατάληψης εξουσίας από μέρος τους γίνεται ακόμη πιο τρομακτικό. Η επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ, Δρ. Ροσέλ Γουαλένσκι, για παράδειγμα, δήλωσε πρόσφατα ότι η «βία με όπλα» ήταν μια κρίση δημόσιας υγείας.

Η κλιματική αλλαγή, η οποία φέρεται από τον ΟΗΕ και τους επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από φόρους ότι προκαλείται από τις ανθρώπινες εκπομπές CO2, έχει επίσης επανειλημμένα αναφερθεί ως η πιο “επείγουσα” κρίση δημόσιας υγείας στον κόσμο. Και από το 2020, πολλές Αμερικανικές πολιτείες και κυβερνήσεις έχουν ανακηρύξει ότι και ο ρατσισμός ακόμη είναι κρίση δημόσιας υγείας.

Εν ολίγοις, σχεδόν τα πάντα θα μπορούσαν να υπάγονται στην δικαιοδοσία των παγκόσμιων γραφειοκρατών «υγείας» εάν προχωρήσει η λίστα. Όμως, παρά την τεράστια έκταση του σφετερισμού και τις δραστικές συνέπειες για την ελευθερία και την αυτοδιοίκηση σε όλο τον κόσμο, τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης έχουν σε μεγάλο βαθμό σιωπήσει το θέμα. Ωστόσο, η ανησυχία αυξήθηκε γρήγορα καθώς όλο και περισσότεροι ειδικοί και ακτιβιστές μίλησαν, με αποκορύφωμα την τοποθέτηση πολλών Αμερικανών νομοθετών, κυβερνητών και κορυφαίων παρουσιαστών της καλωδιακής τηλεόρασης.

Σε συνέντευξή του στο The New American, ο επιστήμονας του mRNA και πρωτοπόρος Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν χαρακτήρισε την εμπλοκή της κυβέρνησης Μπάιντεν «αδίκημα που επιδέχεται μομφής». Ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Φράνσις Μπόιλ, εν τω μεταξύ, είπε ότι έπρεπε να μπει φρένο σε αυτή την αντισυνταγματική αρπαγή εξουσίας από ληστρικούς «εγκληματίες».

Επειδή η είδηση ​​διαδόθηκε γρήγορα και η αντιπολίτευση ήταν τόσο έντονη, οι παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να βάλουν τις τροποποιήσεις υπό την κάλυψη του σκότους δεν ήταν τόσο επιτυχημένες όσο ήλπιζαν, αναφέρουν οι πρώτες αναφορές. Στην πραγματικότητα, πολλές κυβερνήσεις – ειδικά η αντικομμουνιστική κυβέρνηση του Προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο – κατέρριψαν το σχέδιο που υποστηρίχθηκε από τον Μπάιντεν. Και έτσι, ακτιβιστές που αντιτίθενται στην αρπαγή της εξουσίας του ΠΟΥ κατάφεραν να συγκρατήσουν μέρος της ατζέντας -προς το παρόν.

Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου να αναστηθεί η προσπάθεια. Πράγματι, τον Σεπτέμβριο του 2022, οι κυβερνήσεις θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προτεινόμενες τροπολογίες που θα εξεταστούν σε συνεδρίαση του ΠΟΥ τον Νοέμβριο, δήλωσαν δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις διαδικασίες. Και η όλη διαδικασία είναι τόσο αδιαφανής, όπως και άλλες λειτουργίες του ΠΟΥ, που αντικρουόμενες αναφορές από το Reuters και άλλες πηγές δεν καθιστούν σαφές ποιες ακριβώς αλλαγές έγιναν στις τροποποιήσεις πριν από την έγκρισή τους στα τέλη Μαΐου του 2022.

Αρχικά υπήρχαν δύο βασικοί δρόμοι επίθεσης που ακολουθούσαν ο ΠΟΥ και οι σύμμαχοί του.

Τον Ιούνιο του 2022, επρόκειτο να εξεταστεί μια επικίνδυνη «συνθήκη πανδημίας», δίνοντας χώρο στον ΠΟΥ να δείξει νέα «δόντια» επιβάλλοντας τις επιταγές του.

Σε μια δημόσια δήλωση σχετικά με τα σχέδιά του για την Διεθνή Συνθήκη για την Πανδημία, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξήγησε ότι ο στόχος είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του ΠΟΥ.

Μεταξύ άλλων στόχων, το όργανο λήψης αποφάσεων της ΕΕ ζήτησε η διεθνής συνθήκη να εξασφαλίσει «ένα ισχυρότερο διεθνές πλαίσιο υγείας με τον ΠΟΥ ως συντονιστική αρχή για παγκόσμια θέματα υγείας». Η περιφερειακή κυβέρνηση που κυβερνά τα πρώην κυρίαρχα έθνη της Ευρώπης είπε επίσης ότι στόχος της παγκόσμιας συμφωνίας ήταν να εδραιώσει «η προσέγγιση της “μίας υγείας”, που συνδέει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του πλανήτη μας».

 

Σημαντικός στόχος ήταν η επιβολή κυρώσεων στα κράτη που δεν συμμορφώνονται.

 

Ακόμη και πριν από αυτό, η κυβέρνηση Μπάιντεν και άλλοι προσπαθούσαν να προετοιμάσουν το έδαφος με μια σειρά από 13 αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις στους λεγόμενους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του ΠΟΥ. Οι λεπτομέρειες των τροποποιήσεων δημοσιοποιήθηκαν μόνο -και πολύ αθόρυβα- μερικούς μήνες πριν από την εξέτασή τους. Οι εκθέσεις αναφέρουν ότι οι τροπολογίες που κατέληξαν να εγκριθούν ήταν λιγότερο ακραίες από τις πρωτότυπες που επιδίωκε η κυβέρνηση Μπάιντεν, αλλά η αλήθεια παραμένει σκοτεινή.

Το υγειονομικό καθεστώς που δημιουργήθηκε βάσει των Διεθνών υγειονομικών κανονισμών, το οποίο εγκρίθηκε από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2005 (το αρχικό εγκρίθηκε το 1969), είναι ήδη δρακόντειο στην τρέχουσα κατάστασή του. Πράγματι, αυτοί οι κανονισμοί είναι εκείνοι που υποτίθεται ότι εξουσιοδοτούσαν τον ατιμασμένο παγκόσμιο οργανισμό να «συνιστά» τις ολοκληρωτικές πολιτικές που ανέπτυξε παγκοσμίως ως απάντηση στον Covid. Μεγάλο μέρος της ηγεσίας στον παγκόσμιο πόλεμο κατά της ελευθερίας τα τελευταία δύο χρόνια προήλθε από τον ΠΟΥ και τους μαριονετζήδες που βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια -τον Μπιλ Γκέιτς, τον Σόρος και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

Όμως, σύμφωνα με τις τροπολογίες που πρότεινε η κυβέρνηση Μπάιντεν και εξετάστηκαν στα τέλη Μαΐου του 2022, η κατάσταση θα γινόταν από κακή έως καταστροφική. Μεταξύ άλλων ανησυχιών, ο ΠΟΥ θα είχε αποκτήσει νέες εξουσίες για να επιβάλει τις εντολές του σε έθνη και λαούς παρά την θέλησή τους.

Πράγματι, σύμφωνα με την αρχική διατύπωση, ο ΠΟΥ θα μπορούσε να κηρύξει μια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία» σε οποιοδήποτε έθνος, χωρίς ουσιαστικά κανένα όριο, υπερβαίνοντας ακόμη και τις πραγματικές πανδημίες, εφόσον «θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντική βλάβη στον άνθρωπο».

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές θα αφαιρούσε την γλώσσα από την διεθνή συμφωνία υγείας του ΠΟΥ, η οποία απαιτεί από μια κυβέρνηση να συναινέσει στις αποφάσεις του ΠΟΥ πριν από την λήψη μέτρων. Σύμφωνα με την νέα διατύπωση, το μόνο που θα ήταν απαραίτητο να ισχυριστεί αυθαίρετα ο προϊστάμενος του ΠΟΥ ότι υπάρχει “έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος” (PHEIC). Ακόμα και μια υποψία μιας τέτοιας “έκτακτης ανάγκης” θα ήταν αρκετή για να κινηθούν τα γρανάζια της τυραννίας.

Μόλις κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο ΠΟΥ θα εξουσιοδοτηθεί να συνεργαστεί με μια ιλιγγιώδη σειρά παγκόσμιων οργανισμών και οργανώσεων όπως ο ΟΗΕ και άλλοι υπό το πρόσχημα της προστασίας της «υγείας». Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες του ΟΗΕ που επιβλέπουν τα τρόφιμα, την γεωργία, την αεροπορία, το περιβάλλον και πολλά άλλα. Εν ολίγοις, μια πλήρης επίθεση σε ένα έθνος από μια σειρά επίδοξων παγκόσμιων κυβερνητικών οργανισμών είναι στα χαρτιά για όποιον τολμήσει να περιφρονήσει τον ΠΟΥ.

Η αρπαγή της εξουσίας θα επιτάχυνε την διαδικασία μετατροπής του ΠΟΥ σε παγκόσμιο δικτάτορα υγείας.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, που εγκαταστάθηκε από το καθεστώς στο Πεκίνο, είναι πρώην μέλος του πολιτικού γραφείου του Tigray People’s Liberation Front, μιας Αιθιοπικής εθνομαρξιστικής τρομοκρατικής ομάδας που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Αμέτρητοι επικριτές του έχουν ζητήσει να διωχθεί για τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε η τρομοκρατική ομάδα της οποίας βοήθησε να ηγηθεί και αργότερα το βάναυσο καθεστώς της Αιθιοπίας που υπηρέτησε σε υψηλό επίπεδο.

Ο Δρ Πίτερ Μπρέγκιν παραδέχθηκε ότι κάποτε απέρριψε ως “θεωρία συνωμοσίας” την παγκοσμιοποιητική κατάληψη εξουσίας από τον ΠΟΥ για την οποία τώρα προειδοποιεί.

Πριν από τις συνεδριάσεις της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας που εξέτασαν τις τροπολογίες, μίλησε μια πραγματική σειρά ειδικών. Ένας από αυτούς τους επικριτές, ο Δρ Πίτερ Μπρέγκιν, μια κορυφαία ιατρική φωνή που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αρπαγή της εξουσίας, είπε στο The New American ότι μόλις πριν από λίγα χρόνια θα το είχε δει όλο αυτό ως «θεωρία συνωμοσίας». Στην συνέχεια ερεύνησε τις παγκόσμιες ελίτ και έγραψε το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Covid-19 and the Global Predators: We Are the Prey (Είμαστε το θήραμα).

Ο Δρ Μπρέγκιν, ένας ψυχίατρος που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ, γνωστός ως «Συνείδηση ​​της Ψυχιατρικής» για τις προσπάθειές του να χαλιναγωγήσει τις καταχρήσεις στον κλάδο, είπε ότι η αρπαγή εξουσίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αποτελεί απειλή για την Αμερική. «Εάν εγκριθούν, οι προτεινόμενες τροποποιήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν, από την ίδια την ύπαρξή τους και την πρόθεσή τους, θα διακυβεύσουν δραστικά την ανεξαρτησία και την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών», προειδοποίησε.

Σύμφωνα με τον Δρ Μπρέγκιν, η ίδια απειλή ισχύει για την κυριαρχία και την αυτοδιοίκηση και των 193 κρατών μελών του ΟΗΕ, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Σε μια συνέντευξη στο The New American, πρότεινε ότι αυτό θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας «τάξης αρπακτικών». Οι προτεινόμενες αλλαγές θα έδιναν «τεράστιες νέες εξουσίες» στα χέρια «μη εκλεγμένων τεχνοκρατών» – εξουσίες που «θα ασκούνταν είτε συμφωνούσε το έθνος-στόχος είτε όχι», εξήγησε.

«Οι τροποποιήσεις θα έδιναν στον ΠΟΥ το δικαίωμα να λάβει σημαντικά βήματα για να συνεργαστεί με άλλα έθνη και άλλους οργανισμούς παγκοσμίως για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης κρίσης υγείας οποιουδήποτε έθνους, ακόμη και παρά τις δηλωμένες επιθυμίες του», προειδοποίησε ο Δρ Μπρέγκιν, προσθέτοντας ότι αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν οικονομικές και χρηματοπιστωτικές επιθέσεις που ενορχηστρώθηκαν από τον ΠΟΥ και τους εταίρους του. Πολλές από αυτές τις ιδέες επιδιώκονται και στην Διεθνή Συνθήκη για την Πανδημία.

Αλλά αυτές οι επιθέσεις δύσκολα θα περιορίζονταν σε πραγματικές πανδημίες.

«Σύμφωνα με την προσέγγιση του ΠΟΥ, θα ήταν δύσκολο να βρεθεί οποιοδήποτε σημαντικό εθνικό ζήτημα που να μην αποτελεί πιθανό πρόβλημα υγείας», προειδοποίησε ο Δρ. Μπρέγκιν, επισημαίνοντας ότι το κομμουνιστικό κινεζικό καθεστώς και ο Μπιλ Γκέιτς ήταν οι μεγαλύτερες επιρροές στον ΠΟΥ. Σύμφωνα με τις υποστηριζόμενες από τον Μπάιντεν τροπολογίες, «ο ΠΟΥ θα έχει τον ελεύθερο έλεγχο να χρησιμοποιεί αυτούς τους εκτεταμένους ορισμούς της υγείας για να χαρακτηρίσει κρίση οτιδήποτε επιθυμεί σε οποιοδήποτε έθνος επιθυμεί».

Εάν ο ΠΟΥ επιτύχει τελικά να προωθήσει την ατζέντα του, πρόσθεσε, η πιο σημαντική χρήση αυτών των αυθαίρετων εξουσιών θα ήταν εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών —τουλάχιστον αν ο Αμερικανικός λαός επρόκειτο ποτέ να εκλέξει μια άλλη αντι-παγκοσμιοποιητική κυβέρνηση όπως η κυβέρνηση Τραμπ, έτσι ώστε ο ΠΟΥ να μπορέσει να φέρει το έθνος στα μέτρα του. Υπό τον Τραμπ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΠΟΥ και τον αποχρηματοδότησε, αν και η κυβέρνηση Μπάιντεν το ανέτρεψε αμέσως αυτό μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του.

(Στο σημείο αυτό να επισημάνω πως ναι μεν ο Τράμπ αποχώρησε από τον ΠΟΥ, αλλά χρηματοδότησε την εταιρεία του Γκέιτς, που χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ… ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ)…

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ότι αυτές οι τροπολογίες που υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς είναι ένα μεγάλο βήμα προς την εθελοντική εγκατάλειψη της κυριαρχίας της Αμερικής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων ή την Μεγάλη Επαναφορά. Η επιτυχία ή η αποτυχία μας να σταματήσουμε την επικύρωση αυτών των τροπολογιών θα καθορίσει το πρότυπο για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης προσπάθειας του ΠΟΥ να συνάψει νομικά δεσμευτικές συνθήκες που στερούν την κυριαρχία των εθνών». πρόσθεσε ο Δρ Μπρέγκιν.

Αν και φαίνεται ότι ορισμένες από τις πιο ακραίες σφετεριστικές τροποποιήσεις ηττήθηκαν, προς το παρόν, οι ειδικοί δήλωσαν ότι οι ίδιες δυνάμεις πίσω από αυτές τις τροπολογίες θα επιδιώκουν να εγκριθούν στην επερχόμενη συνθήκη πανδημίας ή σε κάποιο άλλο μέσο. Αλλά είναι ακόμη χειρότερο από απώλεια κυριαρχίας. Αντίθετα, ισοδυναμεί με την παράδοση της εξουσίας από ολόκληρη την ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια τάξη αρπακτικών ελίτ που ενδιαφέρονται όχι για την υγεία, αλλά για την εξουσία και το χρήμα, είπε ο Δρ Μπρέγκιν.

«Στην πραγματικότητα, θα χάσουν τις κυρίαρχες εξουσίες τους στα παγκόσμια αρπακτικά που κυβερνούν τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ, συμπεριλαμβανομένου του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και των υποστηρικτών της Μεγάλης Επαναφοράς, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, και γιγάντια ιδρύματα και εταιρείες — όλοι τους επωφελούνται από την αποδυνάμωση ή την καταστροφή της κυριαρχίας των δυτικών εθνών», συνέχισε ο Μπρέγκιν. «Ο δυτικός πολιτισμός, και κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι το μόνο που έρχεται σε σθεναρή αντίθεση με την παγκοσμιοποίηση της κυριαρχίας του κόσμου, που ονομάζεται Νέα Παγκόσμια Τάξη ή Μεγάλη Επαναφορά».

Ήδη, ο ΠΟΥ και οι σύμμαχοί του – και τα παγκόσμια αρπακτικά πίσω από ολόκληρη την μηχανή – έχουν δείξει τις φοβερές δυνάμεις τους. Κατά την διάρκεια της κρίσης του Covid, ο παγκόσμιος οργανισμός ήταν ο βασικός μηχανισμός για την απελευθέρωση και τον συντονισμό των άνευ προηγουμένου επιθέσεων κατά της ελευθερίας σε όλο τον κόσμο, εξήγησε ο Μπρέγκιν.

«Ο ΠΟΥ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός κατά την διάρκεια του Covid-19 στην υλοποίηση των στόχων των παγκόσμιων αρπακτικών, με επικεφαλής τις ομάδες γύρω από τον Μπιλ Γκέιτς και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, στην οργανωμένη τους επίθεση και εκστρατεία τρομοκρατίας κατά των δυτικών δημοκρατιών», είπε ο Δρ. Μπρέγκιν. «Αυτό είχε σκόπιμα ως αποτέλεσμα την τεράστια αποδυνάμωση οποιωνδήποτε δυνητικά αντι-παγκοσμιοποιημένων, προσανατολισμένων στην ελευθερία, πατριωτικών εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστραλίας, του Καναδά και άλλων. Αυτή η επιτυχία μπορεί να εξηγήσει γιατί τα παγκόσμια αρπακτικά επέλεξαν τον ΠΟΥ για να επιφέρουν τώρα ένα σημαντικό και δυνητικά θανατηφόρο πλήγμα στην κυριαρχία των εθνών του κόσμου. Αν δεν σταματήσουν, οι συνεχιζόμενες αρπαγές ισχύος θα γίνουν όλα χειρότερα.»

Σε μια συνέντευξη στο The New American, η Δρ. Astrid Στάκελμπεργκερ, μια εξέχουσα επιδημιολόγος και διεθνής επιστήμονας υγείας στην Γενεύη και πρώην αξιωματούχος του ΠΟΥ, προειδοποίησε επίσης ότι ο ΠΟΥ ήταν η ηγετική δύναμη πίσω από την τυραννία που τύλιξε τον κόσμο κατά την διάρκεια του Covid.

Σε πείσμα της δικής του ΔΥΑ, την οποία η Δρ Στάκελμπεργκερ δίδασκε σε πανεπιστημιακό επίπεδο, ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε την τρομοκρατία για να «εκδώσει οδηγίες που δεν ήταν απολύτως ανάλογες με την κατάσταση», είπε. Εάν τελικά περάσουν οι τροπολογίες, ή εάν εγκριθούν στην επικείμενη συνθήκη, θα γίνει ακόμη χειρότερο. Όλα δείχνουν ότι ο ΠΟΥ και οι υποστηρικτές του, όπως ο Γκέιτς, «έχουν μετακινηθεί πλέον, σαφώς, στην παγκόσμια διακυβέρνηση», είπε η Δρ Στάκελμπεργκερ. «Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τον ΠΟΥ δεν μοιάζει με τον συντονισμό των κρατών μελών που μπορούν να αποφασίζουν μόνοι τους».

Το παγκόσμιο μοντέλο έγινε πραγματικά αντιληπτό τα τελευταία δύο χρόνια. «Πριν, στο IHR, εκπαιδεύαμε τους φοιτητές ότι όλα πρέπει να προσαρμόζονται στις χώρες”, είπε. Αλλά τώρα, “έφεραν τους πάντες να υπακούσουν σε μια διακυβέρνηση, να υπακούσουν σε ένα ενιαίο πρότυπο. Ο ΠΟΥ αναλαμβάνει τώρα όλο και περισσότερο την εξουσία του κόσμου μαζί ως ο μόνος οργανισμός που μπορεί να κατευθύνει οποιοδήποτε σχέδιο ετοιμότητας για επιδημίες ή σχέδιο παρέμβασης για πανδημία», πρόσθεσε.

Οι δυστοπικές εξελίξεις κινούνται από την ρητορική στην πραγματικότητα. Στην έκτακτη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας του ΠΟΥ στα τέλη του περασμένου έτους, δόθηκε στις κυβερνήσεις των μελών ένα έγγραφο με τίτλο «Ένας οδηγός για μια συνθήκη πανδημίας». Τα κράτη μέλη ψήφισαν υπέρ της αποδοχής των διαδικασιών για την ανάπτυξη αυτής της συνθήκης, η οποία βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.

«Είναι τόσο ύπουλοι», είπε η Στάκελμπεργκερ λίγο πριν από την πρόσφατη συνάντηση. «Θα πάρουν το μέσο που θα εγκριθεί γρηγορότερα και το μέσο που είναι πιθανό να εγκριθεί ταχύτερα είναι οι Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί». Το σχέδιο Α, οι τροπολογίες, δεν πέτυχε πλήρως, φαίνεται. Αλλά η μάχη απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει.

Το «Σύνταγμα» του ΠΟΥ – κάτι που έχουν οι κυβερνήσεις – είναι πιθανό να συμβάλει στην μετατροπή του οργανισμού σε μια πραγματική παγκόσμια αρχή με κυβερνητικές εξουσίες, είπε η Στάκελμπεργκερ. Και το σύνταγμα της οργάνωσης υποτίθεται ότι κατοχυρώνει ένα “θεμελιώδες δικαίωμα” στο “υψηλότερο εφικτό επίπεδο υγείας”. Ζητεί επίσης «την πληρέστερη συνεργασία ατόμων και κρατών». Και πάλι, αυτό είναι ουσιαστικά μια λευκή επιταγή για παρέμβαση στις ζωές των ανθρώπων.

Στο άρθρο 21 του Καταστατικού του ΠΟΥ, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας εξουσιοδοτείται να «εκδίδει κανονισμούς» για τα πάντα, από απαιτήσεις υγιεινής και καραντίνας” έως “πρότυπα” για τη διάγνωση ασθενειών. Αυτό κατέστησε δυνατή την παγκόσμια τυραννία που περιέβαλε τον κόσμο στις αρχές του 2020, καθώς και τα αναξιόπιστα τεστ PCR Covid που τροφοδότησαν την αφήγηση, είπε η Δρ Στάκελμπεργκερ, η οποία υπηρέτησε ως πρόεδρος του Διεθνούς Δικτύου της Γενεύης του ΠΟΥ για την Γήρανση.

«Πρέπει να απελευθερωθούμε από τα Ηνωμένα Έθνη», είπε η Στάκελμπεργκερ προτού παροτρύνει όλους να επικοινωνήσουν με τους εκλεγμένους αξιωματούχους, τους δικηγόρους και άλλους σε μια προσπάθεια να εκτροχιάσουν την αρπαγή εξουσίας του ΠΟΥ.

 

Αναζητώντας ακόμη περισσότερες εξουσίες

 

Με την κατάληψη της εξουσίας από τον ΠΟΥ στα τέλη Μαΐου του 2022 να έχει δεχθεί ένα πλήγμα, η επόμενη μεγάλη απειλή του ΠΟΥ για την ιατρική ελευθερία, την εθνική κυριαρχία και την αυτοδιοίκηση πλησιάζει γρήγορα. Προέρχεται από την προτεινόμενη «Διεθνή Συνθήκη Πανδημίας» που εργάζεται τώρα από τα παρασκήνια.

Υπό το πρόσχημα του ελέγχου μελλοντικών πανδημιών, αυτή η παγκόσμια συμφωνία θα έδινε επίσης τεράστιες νέες εξουσίες στον παγκόσμιο οργανισμό «υγείας». Πολλοί ειδικοί λένε ότι οι χειρότερες από τις αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις θα επανέλθουν καθώς η συνθήκη θα διαπραγματευτεί. Και οι υποστηρικτές της συνθήκης προτείνουν ανοιχτά να μετατραπεί ο ΠΟΥ σε ένα είδος παγκόσμιου υπουργείου υγείας με τεράστιες εξουσίες σε κάθε άτομο και κυβέρνηση στην Γη.

 

Διακοπή της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης της ΠΟΥ

Η επιδημιολόγος Δρ. η Στάκελμπεργκερ, πρώην αξιωματούχος του ΠΟΥ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το πώς ο ΠΟΥ χρησιμοποιεί την πρόκληση φόβου για να επιβάλει παγκόσμια διακυβέρνηση.

Πράγματι, πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, μια «ανεξάρτητη» επιτροπή του ΟΗΕ από παγκοσμιοποιητές υψηλού επιπέδου που συγκλήθηκε από τον επικεφαλή του ΠΟΥ υποστήριξε ότι ο οργανισμός υγείας «πρέπει να ενισχυθεί οικονομικά και πολιτικά». Αυτή η ενδυνάμωση θα πρέπει να περιλαμβάνει την αύξηση της ανεξαρτησίας του ΠΟΥ, την δημιουργία νέων «ικανοτήτων» (εξουσιών) σε παγκόσμιο επίπεδο και την δημιουργία ενός «νέου διεθνούς συστήματος επιτήρησης».

Η έκθεση του ΟΗΕ, η οποία υποδηλώνει ότι οι ζημιές του Covid θα μπορούσαν να έχουν μετριαστεί με περισσότερη παγκόσμια τυραννία, επιδιώκει επίσης να εφαρμόσει την «αρχή της προφύλαξης». Παρόμοια με την αφήγηση για την «κλιματική αλλαγή», η αρχή της προφύλαξης περιλαμβάνει την εφαρμογή πολιτικών – στην προκειμένη περίπτωση ιατρική τυραννία – ως προφύλαξη έναντι πιθανών κινδύνων και όχι ως απάντηση σε μια αποδεδειγμένη απειλή.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ίδιος ΠΟΥ ισχυρίστηκε επανειλημμένα ότι ο Covid (ως ακραία μεταδιδόμενη ασθένεια μεταξύ των ανθρώπων), ίσα που έφτασε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Προσφέροντας ευρεία εικόνα των στόχων, η έκθεση εξυμνούσε καθεστώτα όπως η κομμουνιστική κινεζική δικτατορία για την αυταρχική τους αντίδραση στον Covid. Πολυάριθμα παγκοσμιοποιητικά μεγαλοστελέχη που συνεργάζονται με τον ΠΟΥ και το Πεκίνο, όπως Gates και Schwab, έχουν επανειλημμένα επαινέσει την βάρβαρη αντίδραση του Πεκίνου για τον Covid, ενώ καταδίκασαν τις δικαιοδοσίες που σέβονται τα ατομικά δικαιώματα και το κράτος δικαίου. Όλα αυτά είχαν προβλεφθεί ήδη από το 2010 στο «σενάριο» του Ιδρύματος Ροκφέλερ, που ονομάστηκε Lockstep, που αφορούσε μια υποθετική μελλοντική πανδημία που παρουσίαζε απίστευτες ομοιότητες με την αντίδραση στον Covid.

Παρόλο που αυτές οι μάχες μαίνονται, οι ολοκληρωτιστές σχεδιάζουν ήδη ακόμη πιο δρακόντειες εξουσίες πάνω σε βασικά δικαιώματα όπως η ελευθερία του λόγου.

Ο ίδιος ο ΠΟΥ εργάζεται εδώ και χρόνια για να φιμώσει αυτό που θεωρεί «παραπληροφόρηση» και «θεωρίες συνωμοσίας».

«Δεν παλεύουμε απλώς με τον ιό», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος, το καλοκαίρι του 2020. «Πολεμούμε επίσης με τα τρολ και τους θεωρητικούς συνωμοσίας που πιέζουν την παραπληροφόρηση και υπονομεύουν την αντιμετώπιση της επιδημίας».

Ο ΠΟΥ «συνεργαζόταν στενά» με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για την λογοκρισία του διαδικτύου και καυχιόταν γι αυτό. Μάλιστα, το καμάρωνε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του YouTube. «Οτιδήποτε αντίκειται στις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα αποτελούσε παραβίαση της πολιτικής μας», δήλωσε στο CNN η διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube, Σούζαν Βοϊτσίκι, τον Απρίλιο του 2020, στις αρχές της πανδημίας του Covid. «Και επομένως η «αφαίρεση» είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό μέρος της πολιτικής μας».

Ο ΠΟΥ προέτρεψε τους επαγγελματίες υγείας να πουλήσουν αποδεδειγμένα ψέματα στους γονείς προκειμένου να προωθήσουν τα εμβόλια.

Σε ένα υπόμνημα προς τον ΠΟΥ, ο βοηθός υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ για Παγκόσμιες Υποθέσεις, Λόις Πέις, ανέφερε σχεδόν 50 άλλες κυβερνήσεις που υποστηρίζουν τις προτεινόμενες τροποποιήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν. Αυτές περιλαμβάνουν τις κυβερνήσεις μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί με πολλές άλλες κυβερνήσεις, όπως αυτές της Ινδίας, της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλες.

Ωστόσο, η μαζική παγκόσμια αντίθεση, συμπεριλαμβανομένης της απειλής αποχώρησης από τον ΠΟΥ από τις αρχές της Βραζιλίας, οδήγησε σε μια προσωρινή και περιορισμένη υποχώρηση — αυτή τη φορά. Ένας συνασπισμός σχεδόν 50 Αφρικανικών κυβερνήσεων υποστήριξε επίσης ότι οι τροποποιήσεις επισπεύδονταν πολύ γρήγορα και χωρίς επαρκή διαβούλευση με τις κυβερνήσεις τους. Στο τέλος, φέρεται να εγκρίθηκαν μια σειρά από υποβαθμισμένες τροποποιήσεις «αντικατάστασης», παρά την πολιτική που δηλώνει ότι πρέπει να είναι διαθέσιμες μήνες νωρίτερα. Αλλά η απειλή μιας μεγάλης αρπαγής εξουσίας που θα κατοχυρωθεί στο «διεθνές δίκαιο» εξακολουθεί να είναι μεγάλη.

Λόγω της υπάρχουσας διεθνούς συμφωνίας που επικαιροποιήθηκε από τα κράτη μέλη του ΠΟΥ πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, ο ΠΟΥ του ΟΗΕ θεωρεί ότι τυχόν νέες ενημερώσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του είναι δεσμευτικές για όλα τα έθνη και όλη την ανθρωπότητα, λένε νομικοί εμπειρογνώμονες. Παρόμοιες μηχανορραφίες χρησιμοποιήθηκαν για να επιβληθούν σχέδια του ΟΗΕ για το «κλίμα» στον πλανήτη χωρίς επικύρωση από την Γερουσία των ΗΠΑ. Και μια παρόμοια διαδικασία μπορεί να επιχειρηθεί για να επιβληθεί η “συνθήκη” που επεξεργάζεται τώρα.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά συνταγματικά ζητήματα σε ό,τι αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρώτον, οι πολιτείες που δημιούργησαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ανέθεσαν ποτέ αυτού του είδους τις εξουσίες για την «υγεία» στην κυβέρνηση που ίδρυσαν. Εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ στερείται συγκεκριμένης εξουσίας, σίγουρα δεν μπορεί να παραδώσει αυτήν την εξουσία που δεν κατέχει δικαιωματικά σε άλλο φορέα όπως ο ΠΟΥ — τουλάχιστον όχι χωρίς μια κατάλληλα επικυρωμένη συνταγματική τροποποίηση.

Στην πραγματικότητα, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιβεβαίωσε μόλις το 1957 στην υπόθεση Reid v. Covert ότι η Αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορούσε να εκχωρήσει νέες εξουσίες στον εαυτό της — ή να μεταβιβάσει αυτές τις εξουσίες σε άλλους φορείς — απλώς και μόνο με την υιοθέτηση διεθνών συμφωνιών. Ο Τόμας Τζέφερσον, βασικός αρχιτέκτονας του συνταγματικού συστήματος της Αμερικής, το κατάλαβε επίσης. «Λέω το ίδιο με την γνώμη εκείνων που θεωρούν την παραχώρηση της εξουσίας για την σύναψη συνθηκών ως απεριόριστη», εξήγησε το 1803. «Αν είναι, τότε δεν έχουμε Σύνταγμα».

Σε μια συνέντευξη στο The New American, ο δημοσιογράφος και σχολιαστής James Rogusky, μεταξύ των πρώτων που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις τροπολογίες και ηγετική πηγή της παγκόσμιας αντιπολίτευσης, κάλεσε τους ανθρώπους να αντισταθούν στην ατζέντα του ΠΟΥ όσο είναι ακόμη δυνατό.

«Η ώρα να μιλήσετε ανοιχτά και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας είναι τώρα»

Υποστήριξε ότι η απόρριψη σχεδόν όλων των αρχικά προτεινόμενων τροπολογιών ήταν μια «εντυπωσιακή ήττα» για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα. Αλλά φυσικά, ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει.

 

Σε μια προσπάθεια να εκτροχιάσει την αρπαγή εξουσίας από τον ΠΟΥ, το The John Birch Society, η μητρική οργάνωση αυτού του περιοδικού, ξεκίνησε μια προσπάθεια βάσης ενθαρρύνοντας τους νομοθέτες του κράτους σε όλη την Αμερική να ακυρώσουν τα προγράμματα σε κρατικό επίπεδο.

 

«Αντί να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και να εφησυχάζουν, οι πολιτειακοί νομοθέτες πρέπει να αναλάβουν τολμηρά μέτρα για να ακυρώσουν οποιαδήποτε συμφωνία του ΠΟΥ», ανέφερε η εταιρεία σε μαζικό email προς τους συνδρομητές της.

«Η ακύρωση της συνθήκης του ΠΟΥ για την πανδημία δεν θα ήταν η πρώτη φορά που τα κράτη αναλαμβάνουν τόσο τολμηρά μέτρα», συνέχισε η προειδοποίηση του οργανισμού. «Μεταξύ πολλών άλλων παραδειγμάτων, η Αλαμπάμα το 2012 θέσπισε έναν ισχυρό νόμο που απαγορεύει την εφαρμογή της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ (τώρα Ατζέντα 2030) στην πολιτεία. Πολλά άλλα νομοθετικά επιμελητήρια ψήφισαν παρόμοιες απαγορεύσεις».

Προτρέποντας τους ακτιβιστές να επικοινωνήσουν με τους νομοθέτες τους, η ομάδα, η οποία έχει κεφάλαια σε εθνικό επίπεδο, ζήτησε ισχυρούς νόμους που θα απαγορεύουν την εφαρμογή και την επιβολή του προγράμματος του ΠΟΥ. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την διασφάλιση ότι κανένας κρατικός ή τοπικός αξιωματούχος δεν μπορεί να συμμετάσχει στην επιβολή οποιωνδήποτε ενεργειών που προέρχονται από τον ΠΟΥ ή υπό την εξουσία των παράνομων συμφωνιών του.

Πολλοί βουλευτές ανταποκρίθηκαν στην αντιπολίτευση. Στο Κάνσας, για παράδειγμα, η Γερουσία της πολιτείας υιοθέτησε ένα ψήφισμα που προειδοποιεί ότι οι αρπαγές εξουσίας του ΠΟΥ «αποδοκιμάζονται έντονα, καθώς τελικά θα παραδώσουν την εθνική κυριαρχία και την εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΠΟΥ και θα θέσουν το δημοκρατικό μας έθνος στον έλεγχο ενός μη εκλεγμένου διεθνή οργανισμού που δεν λογοδοτεί πλήρως στον λαό αυτής της χώρας».

Σε ομοσπονδιακό επίπεδο, οι νομοθέτες κινήθηκαν επίσης γρήγορα. Για παράδειγμα, μια ντουζίνα νομοθέτες ενώθηκαν ως χορηγοί του HR 419, γνωστός ως No Taxpayer Funding for the World Health Organization Act, για να αποζημιώσουν τον αμφιλεγόμενο παγκόσμιο οργανισμό. Στα τέλη Μαΐου του 2022, οι γερουσιαστές Steve Daines (R-Mont.) και Tom Cotton (R-Ark.) προέτρεψαν να απομακρυνθεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ από τον ΠΟΥ λόγω της «αβυσσαλέας έλλειψης αρμοδιότητάς της». Η Ομάδα Ελευθερίας της Βουλής των Αντιπροσώπων κάλεσε επίσης τον Μπάιντεν να επαναλάβει αμέσως την αποχώρηση των ΗΠΑ ή «τουλάχιστον» να αναλάβει επιθετική δράση κατά της διαφθοράς τους και να σταματήσει να προσπαθεί να την ενδυναμώσει.

Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο γερουσιαστής Rand Paul (R-Ky.) επέκρινε το σχέδιο επιβολής μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» με το πρόσχημα της «υγείας». «Ο ΠΟΥ έχει ανακοινώσει ότι συνάπτουν μια συνθήκη, αυτή η συνθήκη θα είναι για την επόμενη πανδημία, αλλά στην επόμενη πανδημία, δεν θα είναι μια απλή εντολή με μόνη βάση την Ουάσιγκτον για τα εμβόλια ή μια κοινωνική αποστασιοποίηση ή την χρησιμοποίηση της μάσκας. Θα είναι σε διεθνές επίπεδο», είπε.

Θα γίνει ακόμη πιο ανατριχιαστικό, προειδοποίησε ο γερουσιαστής Paul. «Και πραγματικά θέλουν να παρακολουθούν τους πάντες βάζοντάς μας έναν κωδικό QRS»

υπονοώντας αστειευόμενος ότι ο ΠΟΥ ήθελε να τον βάλει στο λαιμό των ανθρώπων. «Μοιάζει να είναι για γέλια μα είναι πολύ ανησυχητικό. Όποτε μιλούν για αυτό, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ιδιωτική ζωή, δεν ενδιαφέρονται για το άτομο».

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Rick Scott (R-Fla.), ο οποίος μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη του στο The New American για το σχέδιό του να σταματήσει τον σοσιαλισμό στην Αμερική, εισήγαγε ένα νομοσχέδιο που διασφαλίζει ότι η πολιτική για την δημόσια υγεία γίνεται στο εσωτερικό και όχι από τον ΠΟΥ και την Κομμουνιστική Κίνα.

«Η ριζοσπαστική «συνθήκη πανδημίας» του ΠΟΥ είναι μια επικίνδυνη παγκοσμιοποιητική υπερβολή.

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πρέπει ποτέ να δώσουν περισσότερη εξουσία στον ΠΟΥ.

 

Ο ΠΟΥ είναι μια μαριονέτα για τον Σι Τζινπίνγκ, που ελέγχεται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και βοήθησε το Πεκίνο να συγκαλύψει την προέλευση του COVID-19», είπε ο Σκοτ. «Πρέπει να ψηφίσουμε γρήγορα αυτό το νομοσχέδιο για να διασφαλίσουμε ότι τα θέματα δημόσιας υγείας στην χώρα θα παραμείνουν στα χέρια των Αμερικανών και όχι των παγκοσμιοποιημένων μαριονετών που εργάζονται για την κομμουνιστική Κίνα».

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό The New American σχετικά με ένα νομοσχέδιο για την διακοπή των δεσμών με ολόκληρο τον ΟΗΕ και όχι μόνο με τον ΠΟΥ, ο εκπρόσωπος Thomas Massie (R-Ky.) εξέφρασε την υποστήριξή του για την πλήρη έξοδο από τον ΟΗΕ. «Είναι γεμάτος δικτάτορες και είναι επίσης κάτι στο οποίο δεν νομίζω ότι η κυρίαρχη κυβέρνησή μας πρέπει να υποχωρεί», εξήγησε. Ο νόμος για την αποκατάσταση της Αμερικανικής κυριαρχίας, έχει εισαχθεί τακτικά στο Κογκρέσο εδώ και δεκαετίες και επί του παρόντος εκκρεμεί ως H.R. 7806.

Ο εκτροχιασμός των δρακόντειων αρπαγών ισχύος του ΠΟΥ – ειδικά της επικείμενης συνθήκης για την πανδημία – θα ήταν ένα καλό βήμα προς την κατεύθυνση της εξουδετέρωσης της ολοένα αυξανόμενης απειλής της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τυραννίας. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, οι μικρές νίκες σε μάχες όπως αυτή δεν θα είναι αρκετές. Η πλήρης αποκατάσταση της κυριαρχίας πρέπει να είναι ο απώτερος στόχος — και αυτή η μαζική επίθεση του ΠΟΥ κατά της ανθρωπότητας μπορεί να είναι ο τέλειος καταλύτης για την υπερφόρτωση του κινήματος για να σταματήσει οριστικά η παγκοσμιοποίηση.

@Alex Newman αρχισυντάκτης του The New American 27/06/2022

 

 

Πηγή

Προβολές : 776


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα