ΦΡΙΚΗ!!! Η τηλεγραφική μετάδοση Μαζικών Θανάτων από τη “γρίπη των πτηνών” είναι Απλά ένας Τρόπος για να Αποκρυβούν οι Επικείμενοι Θάνατοι λόγω της Ένεσης Βιολογικού ‘Οπλου “Covid”;;;

23 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Η “προειδοποίηση”, ή ακριβέστερα, η πρόβλεψη του μαζικού θανάτου από την άρχουσα τάξη, όπως περιγράφεται από τον πρώην διοικητή του CDC Robert Redfield, είναι ότι 800 εκατομμύρια έως 4 δισεκατομμύρια από εμάς θα πεθάνουν εξαιτίας κάποιας μυστηριώδους γρίπης των πτηνών.

Όταν οι μαζικοί θάνατοι συμβούν, δεν θα οφείλονται σε κάποια γρίπη ή “ιό”, θα οφείλονται μόνο στο τοξικό δηλητήριο που έχει προηγουμένως εγχυθεί σε δισεκατομμύρια ανυποψίαστους, πειθήνιους σκλάβους του κράτους.

Όλα μια παγκόσμια απάτη για να αφανίσουν το μεγαλύτερο τμήμα της ανθρωπότητας…

Ειλικρινά δεν το χωράει ανθρώπου νους, πως έστησαν το ιστό της αράχνης σε βάρος δισεκατομμυρίων ανθρώπων…

Κι όσο παραμένουμε απαθείς – τοουλάχιστον όσοι έχουμε συνειδητοποιήσει την φρικτή αλήθεια – αυτά τα απάνθρωπα τέρατα είναι αποφασισμένα να ολοκληρώσουν τα σατανικά τους σχέδια.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

16 Απριλίου 2022,  Gary D. Barnett, Διαβάστε το εδώ

____________

“Το σκοτάδι έχει την ικανότητα να καλύπτει- το φως έχει την ικανότητα να αποκαλύπτει! Το σκοτάδι είναι ο εχθρός της αλήθειας- το φως είναι ο φίλος της αλήθειας! “ ~ Mehet Murat ildan

Μερικές φορές η αποδοχή της προφανής αλήθειας είναι τόσο σκληρή και θεωρείται ότι είναι γεμάτη προδοσία, ώστε κυριολεκτικά αγνοείται από τους πολλούς- καθιστώντας πιο άνετη την παραμονή τους κρυμμένη στην τρέλα μέσα στις σκιές της εξαπάτησης και του ψεύδους. Ενώ η ανάληψη ευθύνης είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός, ο φόβος της αλήθειας συχνά νικά, καθώς η εξάρτηση από τη συλλογική άγνοια δίνει την ψευδή ψευδαίσθηση της ασφάλειας. Αυτή η συμπεριφορά είναι πάντα σοβαρά καταστροφική με την πάροδο του χρόνου, και η όποια ψυχολογική ανακούφιση είναι πάντα προσωρινή, αλλά πολύ συχνότερα, είναι η εύκολη διέξοδος για το μη σκεπτόμενο και φοβισμένο κοινωνικό κοπάδι. Αυτό το φυσικό ελάττωμα στη σύσταση του ανθρώπου είναι καλά γνωστό από την άρχουσα τάξη, και ως εκ τούτου το εκμεταλλεύεται προκειμένου να καταστείλει τη διαφωνία και την εξέγερση, αποκτώντας παράλληλα περαιτέρω έλεγχο.

Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη και τρέχουσα ιστορία μας, αυτή ήταν η τακτική που χρησιμοποιήθηκε για το σύνολο της απάτης των “Covid”. Όσο επικρατεί η εθελοντική αποδοχή της κρατικής προπαγάνδας από τις μάζες, αυτή η στρατηγική θα χρησιμοποιείται συνεχώς στο μέλλον, προκειμένου να διαιωνίζεται η προώθηση της κατάληψης της ανθρωπότητας στο όνομα της “Μεγάλης Επανεκκίνησης“. Αυτό μας φέρνει στην πιο πρόσφατη απειλή από τους προμηθευτές του κακού που έχουν αφεθεί να κυβερνούν χωρίς αντίσταση. Ισχυρίζονται, όπως εκφράστηκε από τον πρώην διορισμένο από τον Trump διευθυντή του CDC, Robert Redfield, ότι το επόμενο κύμα μνημειωδών θανάτων παγκοσμίως θα οφείλεται σε μια ανύπαρκτη μυστηριώδη γρίπη των πτηνών. Αυτή η προσέγγιση από την κυβέρνηση σε κατασκευασμένες απειλές, υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε για να φοβίσει τους αδύναμους, αλλά είναι απλά ένα ψέμα.

Οι απειλές για τη γρίπη των πτηνών, τη γρίπη των χοίρων, συμπεριλαμβανομένου του SARS, μεταξύ πολλών άλλων, ήταν όπλα του κράτους που αποσκοπούσαν στην επιτάχυνση του πανικού εκεί που δεν δικαιολογείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε ότι όλα αυτά τα τοξικά παρασκευάσματα είναι τεχνητά σε εργαστήρια που χρησιμοποιούν κέρδος από τη λειτουργία για τη δημιουργία βιολογικών όπλων. Δεν είναι φυσικά, ούτε κάποιο θανατηφόρο στέλεχος που απλά έτυχε να προσβάλει τυχαία τα πουλιά ή άλλα ζώα και ως δια μαγείας μεταπήδησε στους ανθρώπους. Ακόμα και η ιδέα αυτού είναι γελοία. Αν στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε τέτοια ασθένεια ή νόσος αυτού του είδους προκαλούσε πράγματι μαζικό θάνατο, θα οφειλόταν μόνο σε μια σκόπιμη απελευθέρωση ενός βιολογικού όπλου από το κράτος, και όχι σε κάποιο έμφυτο στέλεχος μιας φυσιολογικής ασθένειας. Γνωρίζοντας αυτό, πώς θα μπορούσαν ολόκληροι πληθυσμοί να συνεχίσουν να ξεγελιούνται τόσο πολύ από την προπαγάνδα;

Το 1997, το CDC δήλωσε ότι: “οι ιοί της γρίπης των πτηνών Α(Η5Ν1) εξαπλώθηκαν για πρώτη φορά από πουλερικά για να μολύνουν ανθρώπους στο Χονγκ Κονγκ με αποτέλεσμα το θάνατο 6 από τα 18 μολυσμένα άτομα“. Εξαιτίας αυτού, ο σατανικός ΠΟΥ και οι ΗΠΑ προσπάθησαν να αυξήσουν την ετοιμότητα για πανδημία, προφανώς γνωρίζοντας ότι αυτό θα ήταν μια χρήσιμη κατήχηση προκειμένου να δημιουργηθεί πανικός λόγω μελλοντικών σχεδίων για την απόκτηση εξουσίας πάνω στην κοινωνία. Όλα αυτά ήταν ευθυγραμμισμένα με το “παγκόσμιο πλαίσιο” του ΠΟΥ.

Το 2002, το SARS ειπώθηκε ότι ήταν η νέα ασθένεια που έπρεπε να φοβόμαστε και ο SARS-CoV θα αποτελούσε το “μοντέλο για μελλοντικές πανδημίες”. Τον Μάρτιο του 2003, ο “νέος” κορονοϊός, SARS-CoV, λέχθηκε ότι είχε απομονωθεί, ένα ψέμα, και ότι είχε ταυτοποιηθεί και αλληλουχηθεί μόνο με PCR, μια αδυναμία. Υπήρχε ακόμη και το φάντασμα μιας μελλοντικής “καταστροφικής πανδημίας“, και έρευνες για τις αγορές ζωντανών ζώων, καθώς το υποτιθέμενο πρώτο κρούσμα βρέθηκε στο Χονγκ Κονγκ, και ειπώθηκε ότι μπορούσε να εξαπλωθεί από μολυσμένα άτομα που ταξίδευαν με αεροπλάνο. Ακούγεται αυτό οικείο ή ύποπτο σε οποιοδήποτε σκεπτόμενο άτομο; Δεν πρόκειται για την ίδια ακριβώς απάτη που έλαβε χώρα από το 2020, δύο δεκαετίες αργότερα;

Τον Μάρτιο του 2006, ο Michael Chertoff, επικεφαλής της Εσωτερικής Ασφάλειας, ένας προφανής ειδικός στη γρίπη των πτηνών, ανησυχούσε για ένα χτύπημα της γρίπης των πτηνών από μέρα σε μέρα. “Δεν μπορώ να προβλέψω, αλλά σίγουρα πρέπει να πω ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα ότι κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες, ένα άγριο πτηνό θα έρθει μέσω της μεταναστευτικής οδού και θα μολυνθεί με τον H5N1”.

Ήδη από το 1976, η απάτη με τη γρίπη των χοίρων Η1Ν1 βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η κυβέρνηση και η ελεγχόμενη από τα μέσα ενημέρωσης προπαγανδιστική εκστρατεία της μπήκαν σε υψηλές ταχύτητες προκειμένου να δημιουργήσουν μια απάτη πανδημίας, ώστε να εμβολιάσουν μαζικά τον πληθυσμό των ΗΠΑ κατά μιας ανύπαρκτης “γρίπης των χοίρων”. Αυτή η συνωμοσία χρησιμοποιήθηκε επίσης ως τρόπος για να γίνουν όλα τα διαθέσιμα “εμβόλια” σε κάθε δυνατό άτομο. Αυτό οδήγησε άμεσα σε 45 εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν περιττές ενέσεις. Εκείνη την εποχή, το CDC δήλωσε ότι το 80% του πληθυσμού έπρεπε να “εμβολιαστεί”, όπως ακριβώς επιδιώχθηκε στην απάτη του “Covid”.

Και πάλι το 2009, η απάτη του Η1Ν1 αναβίωσε και εκδόθηκε άλλη μια κυβερνητική έκκληση για μαζικό “εμβολιασμό”. Όπως πάντα, η συμπαιγνία μεταξύ εθνικών και παγκόσμιων “οργανισμών υγείας”, κυβερνήσεων και κυβερνητικών αξιωματούχων, φαρμακευτικών εταιρειών και επιχειρηματιών ήταν εμφανής. Τίποτα σήμερα δεν έχει αλλάξει, έχει γίνει μόνο χειρότερο, και στην πραγματικότητα, ο κίνδυνος τώρα λόγω της παγκόσμιας συνωμοσίας κατάληψης είναι πολύ πιο σκοτεινός, και παγκόσμια δομημένος.

Στο μακρινό παρελθόν, ενώ ο έλεγχος ήταν βασικός παράγοντας, τα χρήματα από τον μαζικό “εμβολιασμό” ήταν ο πρωταρχικός στόχος. Σήμερα, τα χρήματα είναι ένας παράγοντας, αλλά ο έλεγχος των μυαλών και των σωμάτων των κοπαδιών του προλεταριάτου είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούν περισσότερο οι κυρίαρχες “ελίτ”. Επιπλέον, ο αποπληθυσμός και ο ευγονικός μετασχηματισμός της υπόλοιπης κοινωνίας, όλα μέσω του ελέγχου και της θανατηφόρας ένεσης ενός βιολογικού όπλου, είναι αυτό που χρειάζεται προκειμένου να ολοκληρωθεί η ατζέντα της παγκόσμιας κατάληψης.

Πρόκειται για μια μακροχρόνια συνωμοσία για να ξεγελαστεί το κοινό και να πιστέψει και να περιμένει ότι επίκειται μια μελλοντική πανδημία επικών διαστάσεων. Η ίδια η ιδέα ότι οι “φυσικές” πανδημίες είναι αναπόφευκτες έχει σχεδιαστεί και ενσωματωθεί από καιρό στο μυαλό των ανθρώπων. Πρόκειται για μια πλύση εγκεφάλου πολλών δεκαετιών στους απλούς ανθρώπους, προκειμένου να τους προετοιμάσει όχι μόνο για μαζική ασθένεια και θάνατο, αλλά και για την αποδοχή ενός παγκόσμιου κυβερνητικού σώματος με απεριόριστη εξουσία.

Ο πιο επιδιωκόμενος στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο μαζικός “εμβολιασμός”, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικός στο ότι οι προτιμώμενες ενέσεις είναι πολύ πιο επικίνδυνες, πολύ πιο ικανές να ελέγξουν σωματικά και ψυχολογικά μεγάλο αριθμό όσων έχουν κάνει το εμβόλιο, και να προκαλέσουν μαζικό θάνατο πέρα από οτιδήποτε άλλο έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν. Προκειμένου να επιτευχθεί μια τέτοια θανατηφόρα και σατανική ατζέντα, οι άνθρωποι θα πρέπει να ξεγελαστούν για άλλη μια φορά. Θα πρέπει να πιστέψουν τα ψέματα και να δεχτούν ότι όλοι οι επικείμενοι θάνατοι λόγω των οπλισμένων ενέσεων “covid”, στην πραγματικότητα οφείλονται σε μια δόλια και σκόπιμα κατασκευασμένη συνωμοσία για να επιρρίψουν την ευθύνη σε έναν ανύπαρκτο “ιό” που αποκαλείται “γρίπη των πτηνών”.

Η “προειδοποίηση”, ή ακριβέστερα, η πρόβλεψη του μαζικού θανάτου από την άρχουσα τάξη, όπως περιγράφεται από τον πρώην διοικητή του CDC Robert Redfield, είναι ότι 800 εκατομμύρια έως 4 δισεκατομμύρια από εμάς θα πεθάνουν εξαιτίας κάποιας μυστηριώδους γρίπης των πτηνών. Όταν οι μαζικοί θάνατοι συμβούν, δεν θα οφείλονται σε κάποια γρίπη ή “ιό”, θα οφείλονται μόνο στο τοξικό δηλητήριο που έχει προηγουμένως εγχυθεί σε δισεκατομμύρια ανυποψίαστους, πειθήνιους σκλάβους του κράτους.

(Σημείωση: Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε έναν από τους αναγνώστες μου, ο οποίος μου είπε πρόσφατα: “Πιστεύω ότι η γρίπη των πτηνών είναι αυτό που χρησιμοποιούν για να δικαιολογήσουν/καλύψουν τον πρωτοφανή αριθμό θανάτων από το εμβόλιο”. Το λέω αυτό εδώ και δύο χρόνια, αλλά λίγοι έδωσαν σημασία).


Σύνδεσμοι αναφοράς και πηγών:

CDC and WHO’s future ‘flu’ pandemic plan of control since 1997

First ‘pandemic’ of the 21st century

Chertoff says bird flu could appear in months

The 1976 Swine Flu ‘vaccine’ fraud

Swine Flu was cultured in a lab

The Swine Flu hoax

“A ‘Covid’ Vaccine Is Coming, and Death Is Coming With It

Astronomical death counts now being telegraphed and marketed to the public

——————

Δικτυογραφία :

Telegraphing Mass Death From ‘Bird Flu:’ Is it Only a Way to Hide the Impending Deaths Due to the ‘Covid’ Bio-Weapon Injection??

https://www.garydbarnett.com/telegraphing-mass-death-from-bird-flu-is-it-only-a-way-to-hide-the-impending-deaths-due-to-the-covid-bio-weapon-injection/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,173


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα