ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Ιταλία – AIFA: “Έκρυψαν ακόμα και τις παρενέργειες στα βρέφη που θήλαζαν!” ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΦΡΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! Ιταλία – AIFA: “Έκρυψαν ακόμα και τις παρενέργειες στα βρέφη που θήλαζαν!” ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

27 Μαΐου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,029
Μοίρασέ το

 

Η ΑΙFΑ (ΕΟΦ) αποφάσισε έτσι να αποκρύψει την πιθανότητα ότι μέσω του θηλασμού μητέρων που είχαν λάβει το εμβόλιο, θα μπορούσαν να προκληθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες στα μωρά.

Όταν εκατοντάδες ιστολόγια και σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα, ανάμεσά τους και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ κατά του εμβολίου και προειδοποιούσαμε για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, δεν μπορεί στην Ιταλία να μην γινόταν κάτι αντιστοιχο…

Πώς στραβώθηκαν και οι εγκυμονούσες και έκαναν το μπόλι, χωρίς να λάβουν υπόψη τους τις ζωούλες και τις ψυχούλες που έφερναν στο σώματα τους;;;

Ειλικρινά πονάει η ψυχή μου, για τις ψυχούλες που χάθηκαν που θα κουβαλούν στην σύντομη ζωή τους τις παρενέργειες του εμβολίου…

Στην πραγματικότητα είμαστε ακόμα στην αρχή των παρενεργειων και των θανάτων από τα εμβόλια των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ…

Στην Ιταλία, έστω κάτι ξεκίνησε να κινείται… και αυτή τη γνώση την οφείλουμε στον NIOLAND που μεταφράζει αυτές τις σημαντικές ειδήσεις…

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΚΩΦΕΥΕΙ…

Ευελπιστώ να έχουν κάνει τουλάχιστον οι ηγεσίες της, τα εμβόλια και να ψοφήσουν…

 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ;;;

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η δεύτερη φωτογραφία, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Nioland

Στο επεισόδιο της 9ης Μαΐου 2023 της εκπομπής “Fuori dal Coro”, που παρουσιάζει ο Μάριο Τζορντάνο στο Ιταλικό κανάλι Rete4, προβλήθηκε ένα ακόμη συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την Κόβιντ και τα εμβόλια.

 

Η Μαριάνα Κανέ έριξε φως στις παρενέργειες που έκρυβαν στα νεογέννητα μωρά. Εξάλλου, στα εμβόλια έχει επιβληθεί στρατιωτικό απόρρητο και τα μυστικά είναι πολλά, ξεκινώντας από το κόστος. Πόσα πλήρωσε η Ιταλία για αυτά; Και αυτό αποκαλύφθηκε από το “Fuori dal Coro”, μαζί με τις πολλές άλλες αποκαλύψεις.

Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει την πραγματική τιμή αγοράς του εμβολίου Moderna στην Ιταλία:

“Ελάχιστη επιλογή 10 εκατομμύρια δόσεις: με κόστος 260 εκατομμύρια ευρώ ή 20 εκατομμύρια δόσεις για 520 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή 26 ευρώ ανά δόση για το εμβόλιο Moderna. Αλλά ποτέ δεν αποκάλυψαν επίσημα την τιμή των εμβολίων, μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο εκτιμήσεις και αδιακρισίες”.

Ποια απόφαση θα λάβει τελικά ο Σπεράντσα; Όπως προκύπτει από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρουσίασε το Outside the Chorus, ο υπουργός απαντά:

“Δεν θα ρίσκαρα τις χαμηλές δόσεις. Θα προτιμούσα να επιλέξω τις υψηλές δόσεις, δηλαδή 20 εκατομμύρια δόσεις, άρα 520 εκατομμύρια ευρώ.”

Ωστόσο, μια άλλη είδηση προκύπτει από εσωτερικά έγγραφα που δεν έχει δοθεί ποτέ στη δημοσιότητα. Ο διευθυντής της ΑΙFΑ (ΕΟΦ), Νικόλα Μαγκρίνι, έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, της Επιτροπής Αγοράς Εμβολίων, τον Απρίλιο του 2022.

Αυτό δημιουργεί ένα μία σύγκρουση συμφερόντων αφού το ίδιο πρόσωπο που, ως διευθυντής του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων, υποτίθεται ότι επιβλέπει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, αποφασίζει και για την αγορά των εμβολίων.

Πράγματι, όπως έχουν ήδη δείξει πολλές έρευνες της εκπομπής “Fuori dal Coro°, η ΑΙFA (ΕΟΦ) έχει αποκρύψει πολλά στοιχεία. Και σαν τελευταίο, όπως αποκαλύπτει τώρα το ρεπορτάζ της Μαριάνα Κανέ, εκείνα της βλάβης που προκαλεί το εμβόλιο στα βρέφη.

Κρυμμένες παρενέργειες στα βρέφη

Η AIFA (ΕΟΦ), όπως προκύπτει από εσωτερικά έγγραφα που παρουσιάζει η Μαριάνα Κανέ, κατέγραφε τους θανάτους που “σχετίζονται” με το εμβόλιο ως “απροδιόριστους”. Και έτσι απέκρυψε και τις παρενέργειες στα βρέφη. Έγραφαν σε ένα προσχέδιο:

“11 αναφορές αφορούν 9 μωρά που θήλαζαν, των οποίων οι μητέρες είχαν εμβολιαστεί”.

Στη συνέχεια, ένας αξιωματούχος της AIFA (ΕΟΦ) ζητά να αφαιρεθεί αυτή η φράση και στο τελικό κείμενο εξαφανίζεται.

Αηδιαστικό. Λέει μια μητέρα: “Ήμουν άρρωστη και το μωρό που θήλαζα ήταν άρρωστο. Έκανα τις αναφορές στην AIFA (ΕΟΦ), αλλά κανείς δεν με αναζήτησε. Με άφησαν μόνη μου.

Η ΑΙFΑ (ΕΟΦ) αποφάσισε έτσι να αποκρύψει την πιθανότητα ότι μέσω του θηλασμού μητέρων που είχαν λάβει το εμβόλιο, θα μπορούσαν να προκληθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες στα μωρά.

“Τα λάθη και τα ψέματά τους”. Χιονοστιβάδα κατά Κόντε και Σπεράντσα στο δικαστήριο

Η εκπομή συνεχίζεται με το ρεπορτάζ της Ραφαέλα Ρέγκολι η οποία επιστρέφει στη Βαλ Σεριάνα την ημέρα που ο ΠΟΥ κηρύσει το “τέλος της πανδημίας”. Είναι η ίδια ημέρα που προηγείται της ανάκρισης των Τζιουζέπε Κόντε και Ρομπέρτο Σπεράντσα ενώπιον των δικαστών του δικαστηρίου της Μπρέσια.

Θα πρέπει να απαντήσουν στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επιδημίας από αμέλεια. Πρόκειται για την έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ερευνώνται ο πρώην Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Υγείας μαζί με άλλους 17 πολιτικούς και διοικητικούς παράγοντες για τη διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία του Μπέργκαμο, χωρίς αυτά τα λάθη και τα ψέματα θα είχαν αποφευχθεί 4.000 θάνατοι.

Στο ρεπορτάζ, η Ραφαέλα Ρέγκολι πηγαίνει στο “δάσος της μνήμης” στο Μπέργκαμο, όπου είναι χαραγμένα τα ονόματα όλων των θυμάτων.

Ενώ στην κόλαση του Μπέργκαμο και της Βαλ Σεριάνα πέθαιναν χιλιάδες άνθρωποι, ο Κόντε και ο Σπεράντσα στο δικαστήριο μεταβίβαζαν την ευθύνη για την πανδημία δεξιά και αριστερά.

Ένας συγγενής ενός θύματος λέει στη Ραφαέλα Ρέγκολι:

“Από την ακρόαση των Κόντε και Σπεράντσα θέλουμε την αλήθεια. Θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να πουν τι πραγματικά συνέβη ή τι δεν έγινε μπροστά σε έναν δικαστή”.

Η δημοσιογράφος συναντά στη συνέχεια έναν άλλο εκπρόσωπο της οργάνωσης “Sereni e unita per sempre” [Γαλήνιοι και ενωμένοι για πάντα], δηλαδή των συγγενών των θυμάτων της Κόβιντ, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια ζητούν την αλήθεια.

“Δεν ελήφθησαν οι κατάλληλες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν”.

Πρόκειται για την ίδια θέση της Εισαγγελίας, σύμφωνα με την οποία:

“Η επιστήμη υποτάχθηκε στις επιταγές της πολιτικής.”

Οι συγγενείς των θυμάτων λένε στη Ραφαέλα Ρέγκολι:

“Θέλουμε την αλήθεια από τον Κόντε και τον Σπεράντσα”. Θέλουμε απαντήσεις που δεν μας έχουν δοθεί ακόμη.

“Είμαστε πολύ ευγνώμονες στην Εισαγγελία του Μπέργκαμο για ό,τι έκανε και κάνει με θάρρος. Ο Κόντε και ο Σπεράντσα θα βρεθούν στην Μπρέσια: ευελπιστούμε ότι θα δικαστούν και ότι θα δώσουν εξηγήσεις για το τι συνέβη και τις αιτιολογήσουν τα πράξεις τους”,

αναφέρει η ένωση “Sereni e Uniti per Sempre” [Γαλήνιοι και ενωμένοι για πάντα].

Υπάρχουν 650 οικογένειες που ζήτησαν αποζημιώσεις για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την Κόβιντ.

Σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει η δίκη στη Ρώμη. 2500 σελίδες έρευνας της Εισαγγελίας καταγγέλλουν λάθη, καθυστερήσεις, παραλείψεις, ψέματα. Ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κόντε καυχιόταν για την ασφάλεια στα MME.

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/aifa

Προβολές : 1,029


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα