ΦΡΙΚΗ!!! ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ : Πώς χρησιμοποιούνται οι πόλεις για τη δημιουργία ψηφιακών σκλάβων στο επερχόμενο σύστημα του θηρίου

17 Ιουνίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΘΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 24/7.

Ούτε σας λένε ότι οι ελιτιστές ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ βγάζουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, και ότι οι ίδιες ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ “ΕΞΥΠΝΟ” ΕΘΝΟΣ με την περισσότερη τεχνολογική γνώση, όταν πρόκειται να κάνουν τους ΠΟΛΙΤΕΣ να αισθάνονται πιο ασφαλείς, ακόμη και καθώς ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ” ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ, ΤΟ TABLET ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ “ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ” ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, όχι λιγότερη.

 

“‘Εξυπνες πόλεις”… “έξυπνα κινητά”… όπως ακριβώς το περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης στο εξαιρετικό άρθρο του που ανάρτησα πριν λίγο (εδώ)

Και άπαντες οι κάτοικοι των πόλεων, αυτοσκλαβοποιημένοι στο “έξυπνο κινητό τους”, που σε συνδυασμό με το 5G και το  6G, θα μας μεταμορφώσουν σε ελεγχόμενα στρατιωτιάκια, καθώς όχι μόνον θα διαβάζουν τις σκέψεις μας, αλλά και θα μας έχουν σε πλήρη υποταγή…

Πάντως απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, η νεολαία αρέσκεται σ’ αυτού του είδους τα … “έξυηπνα κινητά”, προετοιμάζοντας ιδίως οι νέες γενιές, την ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

Μπράβο μας… πώς τα καταφέραμε εμείς οι μεγαλύτερες γενιές και παραδίδουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας, τον πιο φρικτό τρόπο ζωής, ή μάλλον τον ίδιο τον ΘΑΝΑΤΟ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το Ινστιτούτο Rutherford, μια οργάνωση πολιτικών ελευθεριών με έδρα το Charlottesville της Βιρτζίνια, έστειλε επιστολή στην πόλη του Χιούστον του Τέξας, ζητώντας να ανακαλέσει ένα διάταγμα που εγκρίθηκε πρόσφατα και που ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Οι πόλεις συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πονηρούς ελιγμούς σε όλη την Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο πρώην ελεύθερο κόσμο. Κάνουν, εν αγνοία τους, μικρά βήματα προς την οικοδόμηση ενός παγκοσμιοποιημένου αστυνομικού κράτους που θα ταιριάζει άψογα στο θηριώδες σύστημα που αναπτύσσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το δίκτυο πολιτικών, entertainers, ψεύτικων θρησκευτικών ηγετών, μη κερδοσκοπικών και εταιρικών φίλων του.

Δεν έχετε ακούσει ποτέ για αυτούς τους ελιγμούς κάτω από το ραντάρ που συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο από ανίδεους τοπικούς πολιτικούς που στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι κάνουν κάτι καλό, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Όλοι θέλουν ασφαλέστερες πόλεις, σωστά;

Πράγματι, το βίαιο έγκλημα είναι εκτός ελέγχου. Ωστόσο, πολλά από αυτά ενθαρρύνονται από το ΗΘΙΚΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, κ.λπ., για να μην αναφέρουμε τους εισαγγελείς που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος και που αρνούνται να διώξουν ορισμένους από τους χειρότερους βίαιους παραβάτες. ΑΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ” ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ και να απονομιμοποιήσουν τη Δεύτερη Τροποποίηση. Αν πραγματικά νοιάζονταν να κάνουν τους δρόμους και τις γειτονιές μας πιο ασφαλείς, δεν θα προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τα μέσα άμυνας των ανθρώπων.

Γνωρίζουν ότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ, ανεξάρτητα από το πόσες κάμερες παρακολούθησης τροφοδοτούν βίντεο σε πραγματικό χρόνο στα αστυνομικά τμήματα.

Ποιός είναι λοιπόν ο πραγματικός λόγος για την εγκατάσταση τοίχο σε τοίχο, 24/7 ψηφιακού facetime με τις κάμερές τους, λογισμικύ αναγνώρισης προσώπου, σαρωτών αμφιβληστροειδούς και άλλων ψηφιακών gadget που αναφέρονται ως “εργαλεία” στα οπλοστάσια καταπολέμησης του εγκλήματος;

Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, πρέπει να συνδέσουμε μερικές τελείες και να κάνουμε μερικές δύσκολες ερωτήσεις.

Παρά το γεγονός ότι έχουν όλα αυτά τα νέα “εργαλεία” στη διάθεσή τους, οι πόλεις έχουν δει τα προβλήματα με το βίαιο έγκλημα να βελτιώνονται ή να χειροτερεύουν;

Όταν ένα βασικό εταιρικό μέσο ενημέρωσης κάνει αναφορά σε αυτά τα ζητήματα, είναι μόνο μια πόλη που υιοθετεί ένα διάταγμα όπως αυτό του Χιούστον.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΘΝΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 24/7.

Ούτε σας λένε ότι οι ελιτιστές ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ βγάζουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, και ότι οι ίδιες ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ “ΕΞΥΠΝΟ” ΕΘΝΟΣ με την περισσότερη τεχνολογική γνώση, όταν πρόκειται να κάνουν τους ΠΟΛΙΤΕΣ να αισθάνονται πιο ασφαλείς, ακόμη και καθώς ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Είναι η κλασική εγελιανή σας διαλεκτική. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕΙΩΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΒΙΑΙΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, γεγονός που τους κάνει να αισθάνονται εξαιρετικά ευάλωτοι και ανασφαλείς. Στη συνέχεια, ΠΑΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ προσφέροντας τη λύση εγκατάστασης και χρήσης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ, δήθεν για να συλλάβετε τους εγκληματίες προτού ενεργήσουν.

Αν δεν ζείτε σε μια πολύ μικρή πόλη, θα πρέπει να υποθέσετε ότι η τεχνολογία επιτήρησης ήδη εγκαθίσταται στην πόλη σας.

Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση για την οποία ο Klaus Schwab μιλάει τόσο πολύ, υποστηρίζει ότι αυτή η επιτήρηση θα φτάσει στο επόμενο επίπεδο, συνδέοντας το ανθρώπινο σώμα και δημιουργώντας ένα Διαδίκτυο Σωμάτων ή IoB (Internet of Bodies).

Έχουμε ήδη το Internet of Things. Το ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΡΟ είναι το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ. Η συζήτηση για την τοποθέτηση της τεχνολογίας 5G και 6G “κάτω από το δέρμα” είναι η τάση μεταξύ των παγκοσμιοποιητών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Τους αρέσει επίσης να καυχώνται για την ικανότητα που απέκτησαν πρόσφατα να “χακάρουν” ανθρώπινα όντα.

Ακούστε τον Yuval Noah Harari, τον επικεφαλής σύμβουλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο παρακάτω βίντεο.

Είναι 7 λεπτά, αλλά αν παρακολουθήσετε ακόμη και τα πρώτα 2 λεπτά, θα δείτε πού πηγαίνουν με αυτήν την επεμβατική τεχνολογία. Ο Harari λέει ότι τα πεδία της επιστήμης των υπολογιστών και της βιοτεχνολογίας πρόκειται να συγχωνευθούν (μπορεί αυτός να είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ “Μ-VOLIA”).


(βίντεο 07:23)

Όταν ο κόσμος πάει στο επόμενο στάδιο των ασύρματων δικτύων, το 6G, οι άνθρωποι δεν θα χρησιμοποιούν πλέον κινητά τηλέφωνα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός τον περασμένο μήνα.

Γιατί; Δεν θα τους χρειαστούν. ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 24/7 ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ “ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ”, δήλωσε ο Pekka Lundmark της Nokia.

Πρόσθεσε ότι στην εποχή του 6G, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Ένα ολόγραμμα είναι μια φυσική δομή που διαιθλά το φως σε μια εικόνα, σύμφωνα με το Holo Center, το οποίο προσθέτει ότι ο όρος “ολόγραμμα” μπορεί να αναφέρεται τόσο στο κωδικοποιημένο υλικό όσο και στην εικόνα που προκύπτει.

Στο παρακάτω βίντεο, παρακολουθήστε τον CEO της Nokia να κάνει τις τολμηρές προβλέψεις του για την επερχόμενη εποχή του μετανθρωπισμού:


(βίντεο 01:25)

Το Ίδρυμα RAIR αναφέρει ότι, ως μέρος της ομιλίας του στο Νταβός, ο Lundmark είπε ότι τα δίκτυα έκτης γενιάς (6G) θα εμφανιστούν στην εμπορική αγορά έως το 2030. Σημειώστε επίσης ότι το smartphone θα πάψει σύντομα να είναι το πιο πανταχού παρόν ψηφιακό gadget της ανθρωπότητας.

Ο επιχειρηματίας είπε ότι πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΟ “ΒΟΛΙΚΩΝ” ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030. Αναφερόταν σε έξυπνα γυαλιά, ρολόγια και άλλες συσκευές που θα φορούν οι άνθρωποι στο πρόσωπό τους.

Έτσι πραγματοποιείται η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ. Είναι το ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑΣ, ένα σύστημα που κάποιοι έχουν περιγράψει ως “ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ”, αλλά το πλήθος του Νταβός το αποκαλεί “καπιταλισμό μετόχων”. Εγώ το ονομάζω το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ.

Κατασκευάζουν αυτό το σύστημα του θηρίου σε επίπεδα χρησιμοποιώντας συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα ή ΣΔΙΤ.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, προς το παρόν, εμφανίζεται εντελώς ξεγελασμένη από αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ.

Αυτή μπορεί να είναι η μεγαλύτερη από όλες τις απάτες των εσχάτων καιρών.

Η ΙΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ” ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ, ΤΟ TABLET ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ “ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ” ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, όχι λιγότερη.

Στόχος τους είναι να αξιοποιήσουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να ξέρουν πού βρίσκεστε και τί κάνετε ανά πάσα στιγμή.

Α, και ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Οι τεχνοκράτες γνωρίζουν ότι οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ και έχουν μια άσβεστη δίψα για περισσότερα από τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η Microsoft του Bill Gates είναι μόνο μια εταιρεία που τοποθετείται για να εκμεταλλευτεί αυτήν την τεχνολογία.

 

Η Microsoft υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2019, με τον αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας 060606, στο οποίο ένα άτομο θα μπορούσε να λάβει ψηφιακό χρήμα για την εκτέλεση εργασιών που θα παρακολουθούνται και θα μεταδίδονται από ένα μικροτσίπ ενσωματωμένο σε μια “συσκευή” που μπορεί να φορεθεί στο σώμα. Θα μπορούσε εξίσου εύκολα να εισαχθεί κάτω από το δέρμα.

Φυσικά αυτή η TEXNOΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΦΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗ.

Προωθείται ως το κλειδί για μια “ασφαλέστερη, πιο χωρίς αποκλεισμούς, πιο δίκαιη, πιο δίκαιη και πιο βιώσιμη κοινωνία”.

Εάν κάποιος χρησιμοποιεί αυτήν την ορολογία, ξέρετε από πού προέρχεται. Είναι είτε χρήσιμοι ηλίθιοι, είτε πιόνια, είτε απατεώνες.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΤΕ ούτε δευτερόλεπτο.

“Αειφορία”, για αυτούς τους παγκοσμιοποιητές, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΦΑΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ” ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ 24/7 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, με όλα τα φορητά ρολόγια iPhone τους, τις εμφυτευμένες ιατρικές συσκευές που στέλνουν τις πληροφορίες τους πίσω σε έναν κεντρικό υπολογιστή, την Alexa που εκτελεί εργασίες κατά εντολή, τις ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες και συσκευές κ.λπ.

Προσοχή στο Τέρας.

Διαβάστε το δελτίο τύπου από το Ινστιτούτο Rutherford σχετικά με το πρόγραμμα καταναγκαστικής επιτήρησης της πόλης του Χιούστον. ΕΔΩ: https://www.rutherford.org/publications_resources/on_the_front_lines/houston_forces_private_businesses_to_install_24_7_citywide_digital_surveillance_cameras_for_warrantless_access_by_police

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,525


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα