Φρικιαστικές εξομολογήσεις από 2 αξιωματούχους της Pfizer

Φρικιαστικές εξομολογήσεις από 2 αξιωματούχους της Pfizer

2 Δεκεμβρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:998
Μοίρασέ το

 

Δύο αξιωματούχοι της Pfizer καυχήθηκαν ότι προχώρησαν την επιστήμη των εμβολίων προς τα εμπρός με ταχύτητα που δεν επιτρέπει την τήρηση των κατάλληλων επιστημονικών πρωτοκόλλων.

Επιδεινώνοντας μια ήδη επικίνδυνη κατάσταση, οι εταιρείες εμβολίων και οι κυβερνήσεις εργάζονται υπερωρίες για να κρύψουν και να καταστείλουν δεδομένα που δείχνουν ότι τα εμβόλια του COVID είναι μια ιατρική καταστροφή και έχουν κρύψει δυσμενή δεδομένα από την αρχή.

Η συλλογή βασικών δεδομένων ήταν επίσης σοκαριστικά χαλαρή σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη το διακύβευμα.

Του Δρ Τζόζεφ Μερκόλα
JEA: Αντιγράψτε και επικολλήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το βίντεο για τους γιατρούς που σιωπούν.

STOhttps://rumble.com/v1v823a-episode-294-ministry-of-truth.htmlRY AT-A-GLANCE

–Τους τελευταίους μήνες, δύο αξιωματούχοι της Pfizer καυχιάστηκαν ότι προχώρησαν την επιστήμη των εμβολίων προς τα εμπρός με ταχύτητα που δεν επιτρέπει την τήρηση των κατάλληλων επιστημονικών πρωτοκόλλων και η απελευθέρωση αναδιαμορφωμένων ενισχυτών mRNA COVID χωρίς δοκιμές είναι πλέον ο κανόνας

–Τον Νοέμβριο του 2022, η πρόσφατα συνταξιούχος επικεφαλής Ε&Α εμβολίων στην Pfizer, Κάθριν Γιάνσεν, είπε «πετάξαμε το αεροπλάνο ενώ το κατασκευάζαμε ακόμα. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε για δεδομένα, έπρεπε να κάνουμε τόσα πολλά με κίνδυνο». Η Pfizer συμπίεσε το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του εμβολίου της από 10 χρόνια σε μόλις εννέα μήνες αναπτύσσοντας και δοκιμάζοντας ταυτόχρονα το προϊόν σε δοκιμές σε ανθρώπους

– Η Pfizer και άλλοι κατασκευαστές εμβόλων για τον COVID έκρυψαν παρενέργειες εξαλείφοντας τις ομάδες ελέγχου πολύ πριν ολοκληρωθούν οι μελέτες

– Οι κατασκευαστές εμβολίων είναι έτοιμοι να απελευθερώσουν άλλα εμβόλια mRNA, πολλά από τα οποία παρακολουθούνται γρήγορα και προβλέπεται ότι θα λάβουν έγκριση σε μήνες και όχι σε χρόνια. Η Moderna εργάζεται σε ένα εμβόλιο τρία σε ένα για τον COVID, τη γρίπη και τον RSV (αναπνευστικό συγκυτιακό ιό) και φαίνεται ότι αναμένουν την απελευθέρωσή του πριν ολοκληρωθούν οι κλινικές δοκιμές

– Η Pfizer παρέθεσε και βασίστηκε σε δεδομένα από το Ισραήλ όταν ζήτησε έγκριση από τον FDA και, όπως αποδεικνύεται, η ισραηλινή κυβέρνηση απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με παρενέργειες. Δεν εφάρμοσε καν το σύστημα επιτήρησής της παρά μόνο ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των πυροβολισμών και όταν αναλύθηκαν τα δεδομένα, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν αιτιολογικές σχέσεις μεταξύ ορισμένων παρενεργειών και των τρυπημάτων

Στο παραπάνω βίντεο, ο Del Bigtree με το The Highwire εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο η αρχή της προφύλαξης και οι μακροχρόνιες κατευθυντήριες γραμμές ασφάλειας στην ιατρική έχουν εξαλειφθεί με τα εμβόλια COVID και πώς τα δεδομένα που δείχνουν βλάβες αγνοούνται, καταστέλλονται και χειραγωγούνται για να κρύψουν την αλήθεια.

Τους τελευταίους μήνες, τουλάχιστον δύο αξιωματούχοι της Pfizer καυχήθηκαν ότι προχώρησαν την επιστήμη των εμβολίων προς τα εμπρός με ταχύτητα που ουσιαστικά εγγυάται ότι τα κατάλληλα επιστημονικά πρωτόκολλα θα εγκαταλειφθούν.

Στις αρχές Οκτωβρίου 2022, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης για τον COVID στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Ολλανδός μέλος Rob Roos ρώτησε την πρόεδρο των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών της Pfizer, Janine Small, σχετικά με το εάν η Pfizer είχε πράγματι δοκιμάσει και επιβεβαιώσει ότι το jab mRNA της θα εμπόδιζε τη μετάδοση πριν από την κυκλοφορία της. 1

Ο Small παραδέχτηκε ότι η Pfizer δεν δοκίμασε ποτέ εάν το τρύπημα της θα εμπόδιζε τη μετάδοση επειδή έπρεπε «να κινηθούν με την ταχύτητα της επιστήμης για να κατανοήσουν τι συμβαίνει στην αγορά… και έπρεπε να κάνουμε τα πάντα με κίνδυνο».

«Πετάξαμε το αεροπλάνο ενώ το κατασκευάζαμε ακόμα. Γίναμε δημιουργικοί — δεν μπορούσαμε να περιμένουμε για δεδομένα, έπρεπε να κάνουμε τόσα πολλά «με κίνδυνο».  ~ Kathrin Jansen, Ε&Α εμβολίου Pfizer

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2022, η πρόσφατα συνταξιούχος επικεφαλής Ε&Α εμβολίων στην Pfizer, Κάθριν Γιάνσεν, είπε σε έναν συνεντευκτή ότι «πετάξαμε το αεροπλάνο ενώ ακόμα το κατασκευάζαμε». 2

Όπως σημειώθηκε σε εκείνη τη συνέντευξη, η Pfizer συμπίεσε το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του εμβολίου της από 10 χρόνια σε μόλις εννέα μήνες. Λοιπόν, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό αν δεν κόψετε ορισμένες γωνίες και δεν αναπτύξετε και δοκιμάσετε το προϊόν περισσότερο ή λιγότερο ταυτόχρονα. Σε αυτή την περίπτωση, ξεκίνησαν δοκιμές σε ανθρώπους, παρόλο που οι προκαταρκτικές δοκιμές ήταν εξαιρετικά ελάχιστες. Για αυτό μιλάει όταν λέει ότι κατασκεύασαν το αεροπλάνο στον αέρα.

Έκαναν τα πάντα με δική σας ευθύνη

“Γίναμε δημιουργικοί – δεν μπορούσαμε να περιμένουμε για δεδομένα, έπρεπε να κάνουμε τόσα πολλά “με κίνδυνο”, είπε ο Jansen. Υπάρχουν πάλι αυτές οι λέξεις – να κάνεις τα πάντα «σε κίνδυνο». Με άλλα λόγια, οι κίνδυνοι δεν ήταν μέρος της εξίσωσης, και ας είμαστε ξεκάθαροι, ο κίνδυνος στον οποίο αναφέρονται είναι ο κίνδυνος που παίρνει ένα άτομο όταν κάνει τη βολή.

Η πρωταρχική εστίαση της Pfizer ήταν να δημιουργήσει ένα πλάνο που ελαχιστοποιεί τα συμπτώματα της μόλυνσης, αλλά εκτός από αυτό, δεν υπήρχε χρόνος για να αξιολογηθούν οι παρενέργειες ή τα μακροπρόθεσμα μειονεκτήματα της τεχνολογίας, όπως η  ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα , η μυοκαρδίτιδα ή οι αυθόρμητες αποβολές.

Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που η Pfizer και οι άλλοι κατασκευαστές εμβόλων για τον COVID-19 αποφάσισαν όλοι να εξαλείψουν τις ομάδες ελέγχου πολύ πριν καν τελειώσουν οι μελέτες. Με αυτόν τον τρόπο, οι παρενέργειες θα μπορούσαν να κρυφτούν, και βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της απόφασης τώρα.

Η μυοκαρδίτιδα, οι θρόμβοι αίματος, τα θανατηφόρα καρδιακά επεισόδια, τα εγκεφαλικά, ο καρκίνος και ο αιφνίδιος θάνατος εκτοξεύονται, αλλά επειδή δεν υπάρχει επίσημη ομάδα ελέγχου για σύγκριση, αυτές οι τάσεις διαγράφονται ως φυσιολογικές ή συμπτωματικές. Πιθανότατα έχετε δει ότι οι καρδιακές προσβολές ενοχοποιούνται πλέον για τα πάντα, από τον ζεστό καιρό και τα κρύα ντους μέχρι τα μικρόβια του εδάφους στον κήπο σας, την κλιματική αλλαγή και τους δυνατούς θορύβους.

Έτσι, μια πιο ακριβής δήλωση θα ήταν ότι η Pfizer έκανε τα πάντα «με δική σας ευθύνη». Δεν διακινδυνεύουν τίποτα. Πληρώνονται είτε δουλεύουν είτε όχι, και έχουν μηδενική ευθύνη για τραυματισμούς και θανάτους, οικονομικούς ή άλλους. Το άτομο που αναλαμβάνει όλο το ρίσκο είναι αυτό που παίρνει τη βολή. Θα μπορούσαν να χάσουν την υγεία τους, την καριέρα τους, ό,τι κατέχουν και την ίδια τους τη ζωή.

Ο Jansen παραδέχεται ότι «η πλατφόρμα mRNA δεν ήταν έτοιμη για την πρώτη στιγμή» όταν αποφάσισαν να τη χρησιμοποιήσουν και ότι υπήρχαν ζητήματα σταθερότητας και σύνθεσης, τα οποία κυριολεκτικά αποφασίζονταν εν κινήσει, συχνά με βάση λίγα ή καθόλου δεδομένα.

Προς τιμήν της, η Jansen τονίζει ότι αυτό «δεν είναι μοντέλο για το μέλλον», επειδή «δεν είναι βιώσιμο» να εργάζεσαι συνεχώς με ταχύτητα στημόνι. Δυστυχώς, όσοι συνεχίζουν αυτήν την εργασία προφανώς διαφωνούν, επειδή η ανάπτυξη ταχύτητας παραμόρφωσης με ελάχιστες ή καθόλου δοκιμές είναι, στην πραγματικότητα, ο νέος κανόνας ήδη.

Το Warp Speed ​​είναι ο νέος κανόνας

 

Γνωρίζουμε ότι  η ταχύτητα παραμόρφωσης είναι ο νέος κανόνας λόγω μιας απόφασης που έλαβε η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι . Κατά τη συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων και σχετικών βιολογικών προϊόντων (VRBPAC) στις 28 Ιουνίου 2022, ενέκριναν ένα δισθενές εμβόλιο για τον COVID για το φθινόπωρο του 2022. 3

Με αυτήν την ψηφοφορία, μπήκαν κρυφά σε μια εντελώς νέα πολιτική, ένα νέο πλαίσιο, βάσει του οποίου οι επαναδιαμορφωμένες λήψεις για τον COVID θα αντιμετωπίζονται ως βιολογικά παρόμοια με τα υπάρχοντα εμβόλια και ως εκ τούτου θα τους επιτρέπεται να παραλείπουν τις κλινικές δοκιμές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ψηφίσουν για το ζήτημα της πολιτικής του Μελλοντικού Πλαισίου σχετικά με το εάν οι επαναδιαμορφωμένες λήψεις θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται ως νέες μοριακές οντότητες που υπόκεινται σε επίσημη αναθεώρηση. Ποτέ δεν ασχολήθηκαν με αυτό το ζήτημα πολιτικής και αντ’ αυτού πέρασαν κατευθείαν στην ψηφοφορία για ένα δισθενές εμβόλιο COVID για το φθινόπωρο.

Με την έγκρισή του, γνωρίζοντας ότι δεν θα υπήρχε χρόνος για δοκιμές και συλλογή δεδομένων, αντικατέστησαν το παλιό σύστημα που βασίστηκε σε αποδεικτικά στοιχεία μέσω μιας μεθοδολογίας. Οι δισθενείς βολές έλαβαν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) στα τέλη Αυγούστου 2022, με βάση τα  επίπεδα αντισωμάτων σε οκτώ ποντίκια .

Η Moderna, η οποία έλαβε EUA για τον δισθενή ενισχυτή της ταυτόχρονα με την Pfizer, χρησιμοποίησε επίσης ποντίκια για να εξακριβώσει τις αποκρίσεις αντισωμάτων, αλλά δεν έχει αποκαλύψει τον αριθμό των ποντικών που χρησιμοποιήθηκαν.

Άρα, ξεκάθαρα, εξακολουθούμε να κινούμαστε με ταχύτητα, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τον κίνδυνο. Και ήδη, οι κατασκευαστές εμβολίων είναι έτοιμοι να απελευθερώσουν άλλα εμβόλια mRNA, πολλά από τα οποία παρακολουθούνται γρήγορα και προβλέπεται ότι θα λάβουν έγκριση σε μήνες και όχι σε χρόνια.

Αναμένονται άλλες εγκρίσεις mRNA με λίγα ή καθόλου δεδομένα

 

Για παράδειγμα, η Moderna εργάζεται σε ένα εμβόλιο τρία σε ένα για τον COVID, τη γρίπη και τον RSV (αναπνευστικό συγκυτιακό ιό) και φαίνεται ότι αναμένουν πλήρως την απελευθέρωσή του πριν ολοκληρωθούν οι κλινικές δοκιμές. Όπως αναφέρει το CBC News: 4

«Η Moderna προωθεί ενεργά ένα συνδυασμένο εμβόλιο για τον COVID-19, τη γρίπη και τον RSV… Αλλά ενώ ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο θα ήταν ευπρόσδεκτο καθώς ο Καναδάς αντιμετωπίζει αύξηση των κρουσμάτων παιδιατρικού RSV, πεισματικά υψηλούς νοσηλείας και  θανάτους από COVID  και κατακόρυφα αυξανόμενα κρούσματα γρίπης, η φαρμακευτική Η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει δεδομένα που να υποστηρίζουν την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα του εμβολίου…

Η απόφαση της Moderna να προωθήσει το εμβόλιο της πριν από την ολοκλήρωση των κλινικών δοκιμών Φάσης 3 – στις οποίες το εμβόλιο θα δοκιμαστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα ως μέρος μιας τυχαιοποιημένης, διπλής-τυφλής μελέτης – είναι αμφιλεγόμενη. Έχει επίσης εγείρει ανησυχίες από ερευνητές εμβολίων και ειδικούς σε μολυσματικές ασθένειες σχετικά με τα κίνητρα πίσω από την πρόωρη διάθεση του εμβολίου.

«Υπάρχουν ακόμη περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, προφανώς, με εκδόσεις όπως αυτή που προέρχονται από εταιρείες χωρίς συνοδευτικά δεδομένα», δήλωσε ο Μάθιου Μίλερ, ερευνητής εμβολίων και αναπληρωτής καθηγητής μολυσματικών ασθενειών και ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο McMaster.

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν έχουμε δεδομένα για την ασφάλεια, δεν έχουμε δεδομένα για την αποτελεσματικότητα ή την αποτελεσματικότητα ή τις ηλικιακές ομάδες. Πώς θα χειριζόσασταν την ενημέρωση των διαφόρων συστατικών αυτού του εμβολίου; Πολλές ερωτήσεις…

Η ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον RSV, πόσο μάλλον ο συνδυασμός ενός με τον COVID και τη γρίπη, δεν είναι μικρό κατόρθωμα – και οι επιπλοκές σχετικά με τη δοσολογία, το χρονοδιάγραμμα και την ηλικία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες προκλήσεις για τον κατασκευαστή του εμβολίου στη συνέχεια.

«Έχοντας ένα μόνο σκεύασμα αυξάνει την πολυπλοκότητα της ενημέρωσης αυτού του σκευάσματος ετησίως», είπε ο Miller… «Έτσι τώρα, αντί να αντιμετωπίζετε τέσσερα στελέχη γρίπης, προσθέτετε RSV και COVID και η συνδυασμένη λήψη μπορεί να είναι στην πραγματικότητα πιο περίπλοκη σε ορισμένα τρόπους από το να υπάρχουν χωριστά σκευάσματα που συγχορηγούνται ταυτόχρονα».

Εκτός από τις ενέσεις ταχείας παρακολούθησης mRNA για διάφορους αναπνευστικούς ιούς, οι κατασκευαστές εμβολίων φορτώνουν επίσης τις αγωγές τους με εμβόλια mRNA για ασθένειες όπως ο καρκίνος, η σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ), γενετικές ανωμαλίες και σπανιότερες ασθένειες.

Περιέργως, ενώ οι λήψεις mRNA χαιρετίζονται ως η νέα και βελτιωμένη απάντηση για κάθε ασθενή, ο πρόεδρος της Moderna Stephen Hoge και ο επικεφαλής τεχνικός διευθυντής Juan Andres εξαργύρωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια από τα δικαιώματα αγοράς μετοχών τους νωρίτερα φέτος, 5  που φαίνεται περίεργο αν όλα πάνε καλά και δεν αναμένεται κανένα πρόβλημα στο μέλλον.

Τα κυβερνητικά και εταιρικά συμφέροντα έχουν γίνει ένα

 

Υποστηρίζοντας την παράκαμψη της αρχής της προφύλαξης είναι συμβεβλημένες ερευνητικές εταιρείες που εκτελούν δοκιμές ιατρικής έρευνας τόσο για εταιρείες φαρμάκων όσο και για ομοσπονδιακούς οργανισμούς, δίνοντας έτσι στις εταιρείες φαρμάκων την εσωτερική διαδρομή για τις εγκρίσεις φαρμάκων. 6 , 7

Όπως σημείωσε ο ερευνητής δημοσιογράφος Paul Thacker, η πανδημία του COVID έχει διαγράψει τα όρια μεταξύ των εταιρικών συμφερόντων και εκείνων της κυβέρνησής μας, και μαζί με αυτό, μένουν λίγοι να εμπιστευτούν.

«Μιλήστε για αλεπούδες που φυλάνε το κοτέτσι»,  γράφει ο Thacker. 8  «Ή, ίσως, μια αλεπού να μεγαλώνει και να φροντίζει τις κότες, μια άλλη να ειδοποιεί τον αγρότη όταν είναι ώρα για δείπνο — και μια τρίτη να στρώνει το τραπέζι της αγροικίας για ένα γλέντι.

Αυτός είναι ο εξαιρετικά σκοτεινός και απίστευτα κερδοφόρος κόσμος των συμβατικών ερευνητικών οργανισμών (CROs), ιδιωτικών εταιρειών που ειδικεύονται στη στρατολόγηση ασθενών και τη διεξαγωγή δοκιμών ιατρικής έρευνας.

Την τελευταία χούφτα χρόνια, ο [FDA] ανέθεσε σε έναν CRO για να συνεργαστεί με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας για να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες εκτελούν ορισμένες δοκιμές φαρμάκων. Η Pfizer προσέλαβε έναν CRO για να εκτελέσει τη δοκιμή εμβολίου COVID-19. ένας CRO κατευνάζει τους φόβους σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19 της AstraZeneca αφού η FDA και το NIH εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με τα δεδομένα ασφάλειας.

Και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανέθεσε σε έναν CRO μια σύμβαση για τη διεξαγωγή δοκιμής εμβολίου κατά του άνθρακα για να προετοιμαστεί για μια βιολογική επίθεση. Και εδώ είναι το αστείο. Όλη αυτή η αλληλοεπικαλυπτόμενη και διασυνδεδεμένη εταιρική και κυβερνητική δουλειά περιλαμβάνει τον ίδιο ακριβώς CRO: ICON.»

Ο Θάκερ επικοινώνησε με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), ζητώντας τους να εξηγήσουν «πώς το ICON μπορεί να εκτελέσει κλινικές δοκιμές για ομοσπονδιακούς οργανισμούς βοηθώντας παράλληλα ιδιωτικές εταιρείες να αποκτήσουν ομοσπονδιακή έγκριση» και «τι κάνει το HHS για να διασφαλίσει ότι η ομοσπονδιακή εργασία της ICON ωφελεί τους φορολογούμενους και όχι τους ιδιώτες πελάτες τους».

Αφού αρχικά βρήκε την ανατροπή, τελικά του είπαν να ζητήσει από την ICON να εξηγήσει τα “εσωτερικά τείχη προστασίας” τους. Ο εκπρόσωπος του HHS υποσχέθηκε να στείλει στον Thacker «τη γλώσσα που το HHS συνάπτει συμβόλαια για να διασφαλίσει ότι οι ερευνητικοί οργανισμοί όπως η ICON προστατεύουν από συγκρούσεις συμφερόντων», αλλά δεν το έκανε ποτέ. Κάνε από αυτό ό,τι θέλεις.

Εγκεκριμένο από τον FDA Pfizer Jab με βάση αμφισβητήσιμα δεδομένα

Επιδεινώνοντας μια ήδη επικίνδυνη κατάσταση, οι εταιρείες εμβολίων και οι κυβερνήσεις εργάζονται υπερωρίες για να κρύψουν και να καταστείλουν δεδομένα που δείχνουν ότι τα εμβόλια του COVID είναι μια ιατρική καταστροφή και έχουν κρύψει δυσμενή δεδομένα από την αρχή. Η συλλογή βασικών δεδομένων ήταν επίσης σοκαριστικά χαλαρή σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη το διακύβευμα.

Όπως σημειώθηκε από τον καθηγητή του MIT Retsef Levi στη συνέντευξη στους The Epoch Times παραπάνω, 9 , 10 Η  Pfizer παρέθεσε και βασίστηκε σε δεδομένα από το Ισραήλ όταν ζήτησε έγκριση από τον FDA, και όπως αποδεικνύεται, η ισραηλινή κυβέρνηση απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με παρενέργειες.

Ακόμη πιο εκπληκτικό, ο Levi ισχυρίζεται ότι η ισραηλινή κυβέρνηση είπε ψέματα όταν είπε ότι είχε ένα ισχυρό σύστημα για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση των παρενεργειών από την αρχή. Αυτό το σύστημα παρακολούθησης δεν ξεκίνησε παρά μόνο ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των πυροβολισμών, λέει ο Levi. Μια ερευνητική ομάδα προσλήφθηκε τελικά για να αναλύσει τα δεδομένα και τα ευρήματά της ήταν ανησυχητικά.

Σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν στο κοινό, πολλές από τις παρενέργειες ήταν κοινές και μακροχρόνιες. Το Υπουργείο Υγείας συμβουλεύτηκε να σκέφτεται με όρους «ιατρικό-νομικό» όταν το κοινοποιεί στο κοινό, καθώς το Υπουργείο μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για την ενημέρωση ότι οι παρενέργειες στο κοινό ήταν σπάνιες και μικρής διάρκειας.

Με άλλα λόγια, ενημερώθηκαν ότι είχαν παραπληροφορήσει σε μεγάλο βαθμό το κοινό και ότι θα μπορούσαν να λογοδοτήσουν για τραυματισμούς. Η λύση του Υπουργείου; Απολύστε την ερευνητική ομάδα και αλλάξτε τα δεδομένα και τα συμπεράσματα της έκθεσης.

Στη συνέντευξη, ο Levi εξηγεί πώς έγινε κάποια χειραγώγηση δεδομένων. Για παράδειγμα, μείωσαν μαζικά τον αριθμό των ανωμαλιών της εμμήνου ρύσεως μετά το έμμηνο μέτρησης τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας για να συνειδητοποιήσετε ότι μετρώντας τους άνδρες, που δεν μπορούν να έχουν έμμηνο ρύση, καταλήγετε σε μια άγρια ​​λανθασμένη περιγραφή της συχνότητας των διαταραχών της εμμήνου ρύσεως.

Το πιο κραυγαλέο από όλα, το Υπουργείο απέκρυψε το γεγονός ότι η ερευνητική ομάδα βρήκε σαφείς ενδείξεις αιτιότητας, καθώς οι ασθενείς, όταν λάμβαναν ξανά άλλη δόση, θα παρουσίαζαν αναζωπύρωση των συμπτωμάτων ή/και επιδείνωση των συμπτωμάτων.

Προσθέτοντας προσβολή στον τραυματισμό, παρόλο που το Υπουργείο γνωρίζει ακριβώς ποιοι είναι αυτοί οι ασθενείς, δεν προσέγγισε να τους βοηθήσει ιατρικά ή να τους αποζημιώσει για τραυματισμούς που έχουν σαφώς συνδεθεί με τους πυροβολισμούς.

Τα υπερβολικά ποσοστά θανάτων συνεχίζουν να ανεβαίνουν

Οι στατιστικές θνησιμότητας αποκαλύπτουν επίσης ότι μας πούλησαν ένα τσουβάλι με ψέματα. Στο παραπάνω βίντεο, ο εκπαιδευτής νοσοκόμας John Campbell, Ph.D., εξετάζει μερικά από τα τελευταία στατιστικά στοιχεία υπερβολικών θανάτων από το Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία δείχνουν ότι, τον Οκτώβριο του 2022, το μέσο εβδομαδιαίο ποσοστό υπερβολικών θανάτων ήταν 1.564.

Το 2020, το μέσο εβδομαδιαίο ποσοστό θανάτων ήταν μόλις 315 και το 2021 ήταν 1.322. Για την εβδομάδα που έληξε στις 21 Οκτωβρίου 2022, η υπερβολική θνησιμότητα ήταν 1.822, η οποία είναι 15,7% πάνω από τον μέσο όρο της πενταετίας.

Έτσι, υπάρχουν τώρα πολύ περισσότεροι θάνατοι χωρίς COVID από ό,τι οι θάνατοι από τον COVID κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, πριν υπάρξουν εμβόλια για τον COVID. Συγκεκριμένα, τα στοιχεία από το King’s Fund δείχνουν ότι οι υπερβολικοί θάνατοι από καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη αυξάνονται. 11

Ωστόσο, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαιναν ήταν εμμονή στα μέσα ενημέρωσης το 2020 και το 2021, τώρα που ο αριθμός των νεκρών είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που είδαμε σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παραμένουν σιωπηλά και δεν δείχνουν τελείως αδιάφορα να μάθουν γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν με ιστορικά πρωτοφανείς ρυθμούς.

Autumn Booster Campaigns Leave Death in Its Wake

Η Daily Skeptic ανέφερε επίσης εντυπωσιακούς παραλληλισμούς μεταξύ της εκστρατείας ενίσχυσης του φθινοπώρου, συγκεκριμένα, και των υπερβολικών θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο: 12

«Πιθανή νέα υποστήριξη για το ρόλο των εμβολίων [σε υπερβολικούς θανάτους εκτός COVID] φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα. Έχω σχεδιάσει τις φθινοπωρινές δόσεις του εμβολίου σε άτομα άνω των 75 ετών (η ηλικιακή ομάδα που αποτελεί τη μεγάλη πλειοψηφία των θανάτων) και τα υπερβολικά περιστατικά θανάτων εκτός COVID (με κόκκινο), αποκαλύπτοντας μια εντυπωσιακή συσχέτιση… Περιστατικά θανάτου από COVID (με μπλε), από την άλλη πλευρά, ανεβαίνουν και κορυφώνονται αρκετές εβδομάδες αργότερα.

Φθινοπωρινό ενισχυτικό θανάτων από COVID

… [Ο] Ο Όμιλος Σκωτίας Unity Edinburgh μου έστειλε αυτό το γράφημα που δείχνει μια παρόμοια συσχέτιση στη Σκωτία μεταξύ των θανάτων και της φθινοπωρινής κυκλοφορίας ενισχυτών».

Η Σκωτία προκαλεί θανάτους

Η εκστρατεία ενίσχυσης της Νέας Ζηλανδίας συνδέεται με υπερβολικούς θανάτους

Ομοίως, μια παλαιότερη μελέτη 13 , 14 , 15  που δημοσιεύθηκε στις 28 Ιουνίου 2022, διαπίστωσε ότι, στη Νέα Ζηλανδία, οι ηλικιακές ομάδες που ήταν πιο πιθανό να είχαν λάβει ενισχυτικό COVID το χειμώνα του 2021 είχαν 7% έως 10% περισσότερους υπερβολικούς θανάτους. από τις ηλικιακές ομάδες που δεν ήταν επιλέξιμες για ενισχυτικά.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει πώς η αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας συνέπεσε με την πρόσληψη ενισχυτών.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα της μελέτης, καθηγητή οικονομικών John Gibson: 16

«Τα αποτελέσματα υποδεικνύουν 16 … υπερβολικούς θανάτους ανά 100.000 αναμνηστικές δόσεις, που ανέρχονται σε περισσότερους από 400 υπερβολικούς θανάτους στη Νέα Ζηλανδία, δεδομένων των αναμνηστικών δόσεων που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα. Εάν αυτό το ποσοστό υπερβολικών θανάτων επεκταθεί σε άλλες χώρες, ανέρχεται σε πάνω από 300.000 υπερβολικούς θανάτους παγκοσμίως…

Η αναλογία κινδύνου εμβολίου προς οφέλη πιθανότατα στράφηκε περισσότερο προς τον κίνδυνο από ό,τι κατά τη διάρκεια των αρχικών τυχαιοποιημένων δοκιμών, λόγω των δοσοεξαρτώμενων ανεπιθύμητων ενεργειών και της στερέωσης των ανοσολογικών αποκρίσεων σε μια παραλλαγή που δεν κυκλοφορεί πλέον».

Κυκλοφορία εμβολίου για τον COVID-19

Πρώτον, δεν εκπλήσσομαι από αυτού του είδους τις στατιστικές, και δεν νομίζω ότι είναι ούτε οι κατασκευαστές εμβολίων.

Όταν απογειώνεστε σε ένα ημιτελές αεροπλάνο, η συντριβή είναι αναμενόμενη γιατί, στον πραγματικό κόσμο, δεν μπορείτε να κατασκευάσετε αεροπλάνα στον αέρα.

Ομοίως, στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να κάνετε εκτεταμένες, μακροχρόνιες δοκιμές, ξεκινώντας σε ζώα, για να είστε σίγουροι ότι ένα φάρμακο είναι ασφαλές.

Η έννοια της γρήγορης παρακολούθησης έχει αποδειχθεί επικίνδυνη αποτυχία. Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να το παραδεχτεί η κυβέρνηση και η βιομηχανία;

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 998


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα