Φτωχή πολιτική παρουσία με ... δανεικά, για τον βουλευτή επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, Γεωργίου Αποστολάκη. (βίντεο)

Φτωχή πολιτική παρουσία με ... δανεικά, για τον βουλευτή επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, Γεωργίου Αποστολάκη. (βίντεο)

7 Φεβρουαρίου, 2024 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:577
Μοίρασέ το

 

Έκπληκτη διαπίστωσα πως στην ομιλία του βουλευτή Επικρατείας, υπήρχαν πολλά από τα στοιχεία του εξαιρετικού άρθρου του κ. Δημήτρη Δασκαλάκη, άλλοτε αυτούσια και άλλοτε ελαφρώς παραφρασμένα.

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Λίγες μέρες πριν, αναρτήθηκε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, το εξαίρετο άρθρο του δικηγόρου Δημήτρη Δασκαλάκη, με τίτλο:

Άρθρο ΣΤΑΘΜΟΣ, του Δημήτρη Δασκαλάκη!!! Γάμος ομοφυλόφιλων ζευγαριών: Δαιμονικό εφεύρημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Εχθές, έτυχε ν’ ακούσω  τις δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας του κόμματος “ΝΙΚΗ” Γεωργίου Αποστολάκη, στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για το νομοσχέδιο του Υπουργού Επικρατείας, κ. Χρήστου – Γεωργίου Σκέρτσου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις», όπως γράφεται στην περιγραφή του βίντεο, το οποίο και παραθέτω…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Προβλέπεται και θρησκευτικός γάμος για τους ομοφυλόφιλους

Έκπληκτη διαπίστωσα πως στην ομιλία του βουλευτή Επικρατείας, υπήρχαν πολλά από τα στοιχεία του εξαιρετικού άρθρου του κ. Δημήτρη Δασκαλάκη, άλλοτε αυτούσια και άλλοτε ελαφρώς παραφρασμένα.

ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ;;;

Όχι…
Θα έλεγα πως με απογοήτευσε και  υποθέτω πως απογοήτευσε παράλληλα και τους νοήμονες ακροατές της ΝΙΚΗΣ, καθώς ο βουλευτής επικρατείας, εμφανίζεται να διαθέτει μια φτωχή πολιτική παρουσία και ανικανότητα παραγωγής πρωτογενούς πολιτικής σκέψης, κάνοντας χρήση λέξεων, εκφράσεων και αποσπασμάτων που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
Δεν θα ήταν υποτιμητικό αν ο βουλευτής του κόμματος, έκανε αναφορά στο εξαιρετικό άρθρο του κ. Δασκαλάκη, και πρόσθετε σ’ αυτό και τις δικές του προσωπικές και κομματικές απόψεις, πηγαίνοντας το θέμα της ομιλίας του ένα βήμα πιο πέρα.
Αντ’ αυτού, έκανε χρήση συγκεκριμένων αποσπασμάτων του άρθρου του κ. Δασκαλάκη, αλλά απέφυγε να αναφερθεί στα κομμάτια εκείνα του άρθρου, που… θα έπρεπε “να σπάσει αυγά”…
Κι αυτή είναι η βασική διαφορά του εξαίρετου αρθρογράφου και δικηγόρου, αλλά κυρίως ΑΝΘΡΩΠΟΥ για όσους έχουν την τιμή να τον γνωριζουν, του κ. Δημήτρη Δασκαλάκη, με τον βουλευτή της ΝΙΚΗΣ…
Ο μεν πρώτος εκφράζεται ελεύθερα, αρνούμενος να υποταχθεί στην “πολιτική ορθότητα” και στα οποιαδήποτε συμφέρονται, και  κυρίως χωρίς περιορισμούς για το μείζον θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων που αποτελεί δαιμονικό εφεύρημα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σε αντίθεση με τον βουλευτή του κόμματος που περιορίζεται στην έκφραση του λόγου του;
Γιατί άραγε; Μήπως υπάρχει όριο έκφρασης στο κόμμα;;;
Και μια απορία: Είναι δυνατόν ένας πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να χρησιμοποιεί την λέξη “ομόφυλοι”, αντί της ορθής λέξεως ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ;;;
Αν και έχω την προσωπική μου άποψη, δεν θα την καταθέσω…
Θα σας παραπέμψω όμως να διαβάσετε το άρθρο του π. Φώτιου Βεζύνια, με τίτλο:
… και θα αντιληφθείτε γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν την λάθος έκφραση του “ομόφυλου”, εγκλωβίζοντας τους αφελείς αναγνώστες ή ακροατές ή … ψηφοφόρους…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ακούστε το σχετικό βίντεο με τον βουλευτή της ΝΙΚΗΣ… ακολουθούν οι επίσημάνσεις στις οποίες αναφέρθηκα…

1. Στο 0.54 μέχρι το 1.17 λέει ακριβώς τα παρακάτω:

“Η θέση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη ότι «τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψήφισμα» φανερώνει τον πολιτικό και κοινοβουλευτικό αυταρχισμό της, εμπεριέχει την εφιαλτική παραδοχή ότι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι ανώτερα από κάθε προβλεπόμενη συνταγματική διαδικασία που κατοχυρώνει την ελεύθερη έκφραση βούλησης των Ελλήνων πολιτών”

 

που έχουν ληφθεί από το κείμενο που έχει αναρτηθεί στο παρόν ιστολόγιο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ:

8. Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η θέση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη ότι «τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψήφισμα» εμπεριέχει την εφιαλτική παραδοχή ότι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι ανώτερα από κάθε προβλεπόμενη συνταγματική διαδικασία που κατοχυρώνει την ελεύθερη έκφραση βούλησης των Ελλήνων πολιτών. Την ίδια στιγμή, στην επικείμενη θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων αποτυπώνεται ο πολιτικός και κοινοβουλευτικός αυταρχισμός της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

  1. Στο 2.15 μέχρι 2.51 αλλάζοντας κάποιες λέξεις έχει χρησιμοποιήσει συνδυαστικά, αυτούσια ή ελαφρώς παραλλαγμένα,  τα εξής χωρία του κειμένου του κ. Δασκαλάκη:

 

2. ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ και

5. Ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

“Τούτο αποτελεί τόσο βαθιά εδραιωμένη πεποίθηση μεταξύ των ανθρώπων όλων των λαών, φυλών και θρησκειών, όσο και η εμπειρική τους γνώση ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή, σε σημείο, που θα αιφνιδιάζονταν, αν κάποτε μάθαιναν, από την επιστήμη, τους πολιτικούς και την τηλεόραση, ότι ο ήλιος έπαυσε να ανατέλλει από την ανατολή και ανατέλλει πλέον «φυσιολογικά» από την δύση.

Στην έννοια του γάμου, η προϋπόθεση της διαφοράς φύλου είναι τόσο αυτονόητη και βαθιά ριζωμένη στην συνείδηση των ανθρώπων και αντανακλά τις ηθικές και κοινωνικές αξίες και παραδόσεις όχι μόνου του ελληνικού λαού, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας, που λογίζεται ως πανανθρώπινο κεκτημένο”.

 

3.Από το 10.40 μέχρι 12.50

Έχει χρησιμοποιήσει αυτούσιο ή ελαφρώς παραλλαγμένο το εξής απόσπασμα από το άρθρο του κυρίου Δασκαλάκη.

 

9. ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

“Με την αναγνώριση του δικαιώματος γάμου και υιοθεσίας στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ολόκληρη η κοινωνία εισέρχεται σε μια πολύ επικίνδυνη ατραπό σχετικά με την διατήρηση της οικογενειακής συνοχής, καθώς διευρύνεται ανεξέλεγκτα το πλαίσιο της οικογενειακής συμβίωσης.

Η ύπουλη νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της παραδοσιακής οικογένειας, επειδή ανοίγει την κερκόπορτα της θεσμικής αναγνώρισης, ως γάμου, και άλλων απαράδεκτων μορφών συμβίωσης.

Δηλαδή στο άμεσο μέλλον δεν αποκλείεται να αναγνωριστεί ως γάμος και η πολυπρόσωπη-πολυσυντροφική σχέση (που ήδη έχει εμφανιστεί στις Η.Π.Α. στην Δυτική Ευρώπη και αλλού) μεταξύ ενηλίκων, οι οποίοι έχουν ανήλικα τέκνα, με αποτέλεσμα να παρατηρείται η ακόλουθη εικόνα του απόλυτου ηθικού εκμαυλισμού: δύο άνδρες και μια γυναίκα ή δύο γυναίκες και ένας άνδρας να μοιράζονται την ίδια κλίνη, ενώ τα ανήλικα παιδιά τους θα παρακολουθούν τηλεόραση στο σαλόνι”.

Πολύ γρήγορα οι θιασώτες της πολυσυντροφικότητας, αλλά και κάθε άλλης σεξουαλικής διαστροφής, θα διεκδικήσουν και θα απαιτήσουν –ως αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας– την νομιμοποίηση της δικής τους αυτόνομης και ακραίας σεξουαλικής συμπεριφοράς, η οποία θα προπαγανδιστεί από τους Νεοταξίτες πολιτικούς και ακαδημαϊκούς, ως «θεσμική υποχρέωση της έννομης τάξης».

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 577


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα